Pyetjet tuaja mbi Pandeminë

 

DISA lexuesit e rinj po bëjnë pyetje mbi pandeminë - mbi shkencën, moralin e bllokimeve, maskimin e detyrueshëm, mbylljen e kishave, vaksinat dhe më shumë. Kështu që më poshtë është një përmbledhje e artikujve kryesorë në lidhje me pandeminë për t'ju ndihmuar të formoni ndërgjegjen tuaj, për të arsimuar familjet tuaja, për t'ju dhënë municion dhe guxim për t'u afruar politikanëve tuaj dhe për të mbështetur peshkopët dhe priftërinjtë tuaj, të cilët janë nën presion të madh. Sido që ta shkurtoni, do t'ju duhet të bëni zgjedhje jopopullore sot ndërsa Kisha hyn më thellë në Pasionin e saj kur kalon çdo ditë. Mos u frikësoni nga censorët, "kontrolluesit e fakteve" apo edhe familja që përpiqet t'ju ngacmojë në rrëfimin e fuqishëm që bie çdo minutë dhe orë në radio, televizion dhe media sociale.

 

MBI MASKIMIMIN

Një nga arsyet që kam marrë në lidhje me çështjen e maskave të detyrueshme është të tregoj se sa larg janë larguar politikanët, klerikët, mediat dhe në fakt, i gjithë sektori i biznesit nga shkenca dhe studimet aktuale mbi këtë temë. Të detyrosh njerëzit të mbajnë një maskë gjatë gjithë ditës në vendin e tyre të punës, shkolla dhe famulli ka pasoja që po injorohen plotësisht. Për t'i detyruar ata të mbajnë maska, kur studimi pas studimit tregon se ata nuk janë në gjendje të ndalojnë një virus kaq të vogël, tregon se sa lehtë mund të manipulohen dhe shtrëngohen popullatat në mënyrat më të pakuptimta. Më keq, disa njerëz po i barazojnë maskat e tyre me një aureolë, duke provuar "bamirësinë" dhe "virtytin" e tyre në bërjen e një sakrifice të tillë "të vogël", duke krijuar kështu ndarje imagjinare midis atyre që "kujdesen" dhe atyre që nuk e bëjnë këtë. Përkundrazi, siç tregojnë dhjetëra studime të botuara nga kolegët, pa pushim, mbajtja e detyrueshme e maskës ka bërë pak ndryshim, në të vërtetë mund të përhapë virusin më shpejt, po shkakton probleme të vërteta shëndetësore dhe madje pasoja emocionale. Por mos e merrni fjalën time për këtë:

• Për të lexuar pasurinë e studimeve deri në mars 2021 mbi efektivitetin e maskave, lexoni Demaskimi i faktevenjë nga artikujt më shterues që do të gjeni mbi këtë temë. 

• Për të lexuar pasojat shpirtërore të maskimit të fytyrave tona, lexoni Mmaskimi i Planit

 

MBI Vaksinat

• Shumë lexues po pyesin nëse janë të detyruar moralisht të marrin vaksinat e reja eksperimentale për koronavirusin e kohëve të fundit, veçanërisht pasi foshnjat u abortuan në mënyrë që të përdornin qelizat e tyre në krijimin e tyre, dhe veçanërisht pasi Papa dukej se po sugjeronte kështu. Edukoni veten duke lexuar: Tek Vax apo jo tek Vax? dhe posaçërisht se si shkenca konfirmon se është Nuk është një detyrim moral.

• Imagjinoni të krijoni një produkt që mund të bëni një fitim prej 20: 1 të investimit tuaj; që mund të bindni çdo person në planet që të ketë; që ju të mund të injeksioni direkt në rrjedhën e tyre të gjakut, dhe nëse diçka shkon keq, nuk mund të mbaheni përgjegjës. Duket si investim perfekt? Vaksinat nuk janë një shërbim shëndetësor publik falas; ato janë industri korporatash një trilion dollarësh. A mendoni se është një pyetje e arsyeshme, pra, të pyesni nëse këto produkte janë të sigurta, cilat janë të dhënat e tyre, sa mirë janë testuar, etj? Por edhe kjo pyetje do t'ju fitojë titullin "anti-vaxxer", "anti-shkencë", "teoricienë konspiracioni", etj. Epo, kjo është kur e dini se po bëni pyetjet e duhura. Lexoni se si politika, media dhe shkenca janë shitur në një nga sektorët më të dobishëm të korporatave në botë në të Pandemia e Kontrollit

• Ç'lidhje kanë vaksinat me masonerinë dhe kontrollin e popullsisë, nëse ka ndonjë gjë? Lexoni Çelësi i Kaducusit

• Po në lidhje me këto vaksina të reja eksperimentale të ARN-së, dhe a duhet të shqetësohet? Lexoni paralajmërimet e varreve nga shkencëtarët e nivelit të lartë: Çelësi i Kaducusit   Jo rruga e Herodit  Paralajmërime Varri - Pjesa I   Pjesa II.

 

P ONR KUFIZIMET GLOBALE

• Mbyllja e popullatave të shëndetshme, mbyllja e bizneseve për një kohë të pacaktuar, mbyllja e kishave etj. Kanë pasur pasoja katastrofike që as politikanët dhe as klerikët nuk po i adresohen. Lexoni se si kjo masë e pashembullt shëndetësore po vret shumë më shumë njerëz sesa COVID-19 mund ose do të bëjë ndonjëherë Kur isha i uritur Të dashur Barinj… Ku jeni? 

• Si politikanët kanë filluar të shpallin se "COVID-19" dhe "ndryshimi i klimës" do të përdoren për të "rivendosur" ekonominë globale dhe për të futur në "Revolucionin e Katërt Industrial" - një sistem neokomunist që do të jetë "i ri normal ”. Lexoni Rivendosja e Madhe Papa Françesku dhe Rivendosja e Madhe Paganizmi i Ri.

• Lexoni se si Shkrimi, profecia dhe papët kanë paralajmëruar për këtë ringjallje të Komunizmit në Kur komunizmi kthehet  Profecia e Isaisë për Komunizmin Global.

 

P ONR SHKENCN E PUSRDORUAR

• Ç'lidhje kanë trendet aktuale në shkencë me këtë apo me ndonjë apostolit katolik? Lexoni Pse të flasim për shkencën?   Feja e Shkencave.

• Si paralajmëruan papët se shkenca po përdoret si një instrument i “kulturës së vdekjes”. Lexoni 1942 ynë Jo rruga e Herodit

 

 

Dëgjoni në vijim:


 

 

Ndiqni Markun dhe "shenjat e ditëve" të përditshme këtu:


Ndiqni shkrimet personale të Markut këtu:


Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 
Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, BESIMI DHE MORALIT, E VURTETA E VARDRTET dhe tagged , , , , , , .