I dhunuar!

 

 

AS E përmenda kohët e fundit, kur hyni midis Gruas dhe dragoit, po hyni në një betejë fillestare!

Një stuhi kaloi sot dhe një goditje afër rrufesë më skuq kompjuterin (edhe pse ishte i lidhur në një shirit elektrik)! Për fat të mirë, ai ishte mbështetur në një hard disk ... për fat të keq, kompjuteri është i dëmtuar.

Por kjo më jep një justifikim për të prezantuar (me urdhër të menaxherit të zyrës sime) të renë tonë Faqja e dhurimit kjo e bën më të lehtë për mbështetësit që të kontribuojnë në këtë ministri. Thjesht klikoni në butonin më poshtë, dhe dhurimi në baza mujore, vjetore ose një herë është modernizuar. Ne kemi dëgjuar ankesat tuaja, dhe shpresojmë që ju të vlerësoni modelin e ri.

Dhe papritmas, na duhet ndihmë shtesë!

Përveç që duhet të zëvendësoj kompjuterin tim, ka edhe shpenzime të tjera të ministrisë që vijnë shpejt, siç është nevoja për të zëvendësuar disa pajisje të vjetra dhe të lodhura të koncertit. Une lëshoi ​​dy albume të rinj verën e kaluar, por nuk kam pasur kohë për t'i promovuar ato, të cilat unë shpresoj të filloj ta bëj këtë Vjeshtë midis shkrimeve… siç udhëheq Shpirti.

Nëse kjo shërbesë po ju bekon dhe ju ndihmon, ju lutemi lutuni për të dhjetën e disa prej nevojave tona këtu, veçanërisht drejt një kompjuteri në agim. Ministria jonë thjesht nuk tërheq të ardhura të mjaftueshme në këtë kohë për të buxhetuar për frenat e makinave të reja ose bordet e skuqura logjike.

Faleminderit për të gjitha lutjet dhe mbështetjen tuaj. Faleminderit gjithashtu për letrat tuaja. Kutia ime postare ka mbi një mijë email për të kërkuar deri tani, dhe kështu më fal nëse nuk jam përgjigjur. Mundohem t’i shkruaj të gjithë, por nuk mund të përgjigjem gjithmonë.

Bekime dhe faleminderit! Vazhdoni të luteni ... ju jeni të dashur.

Mark Mallett

 

 


 

Faleminderit për lutjet dhe mbështetjen tuaj.

 

Bashkohu me Mark në Facebook dhe Twitter!
logoja e FacebookTwitterlogo

Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, LAJME.

Komentet janë të mbyllura.