Kamiskinan Momen Ayeuna

 

Upami anjeun palanggan The Now Word, pastikeun yén email ka anjeun "dibodaskeun" ku panyadia internét anjeun ku ngamungkinkeun email ti "markmallett.com". Ogé, pariksa junk Anjeun atawa folder spam lamun surelek nu mungkas nepi ka dinya tur pastikeun pikeun nandaan aranjeunna salaku "sanes" junk atawa spam. 

 

TUH nyaeta hal kajadian nu urang kudu nengetan, hal Gusti geus ngalakukeun, atawa bisa disebutkeun, ngidinan. Jeung nu stripping of Panganten awewe-Na, Garéja Ibu, tina garments dunya jeung patri nya, nepi ka manéhna nangtung taranjang saméméh Anjeunna.Continue reading

Hiji Pandangan Apokaliptik Unapologetic

 

…Teu aya anu langkung buta tibatan anjeunna anu henteu hoyong ningali,
sareng sanaos tanda-tanda jaman anu diramalkeun,
komo jalma anu iman
nolak nempo naon anu lumangsung. 
-Urang Lady ka Gisella Cardia, 26 Oktober 2021 

 

KURING sakuduna éra ku judul tulisan ieu - isin ngucapkeun frasa "jaman akhir" atanapi ngadugikeun Kitab Wahyu langkung-langkung wani nyebatkeun panampilan Marian. Antiquities sapertos sakuduna dituju kagolong kana tong lebu tahayul abad pertengahan sareng kapercayaan kuno dina "wahyu pribadi", "nubuat" sareng ungkapan hina tina "tanda sato galak" atanapi "Dajjal". Leres, langkung saé ngantepkeun aranjeunna ka jaman anu pikasieuneun nalika gereja-gereja Katolik ngebul ku menyan nalika aranjeunna ngaluarkeun para wali, para imam nginjil ka pagan, sareng masarakat biasa percaya yén iman tiasa ngusir bala sareng sétan. Dina jaman harita, arca sareng ikon henteu ngan ukur ngahias gereja tapi gedong umum sareng bumi. Bayangkeun éta. The "umur poék" - atheis enlightened nelepon aranjeunna.Continue reading

Dina Massa Maju

 

…unggal Garéja tangtu kudu saluyu jeung Garéja universal
henteu ngan ukur ngeunaan doktrin iman sareng tanda-tanda sakramén,
tapi ogé ngeunaan kagunaan anu ditampi sacara universal tina tradisi apostolik sareng henteu rusak. 
Ieu kedah diperhatoskeun henteu ngan ukur supados kasalahan tiasa dihindari,
tapi ogé yén iman tiasa dipasrahkeun dina integritasna,
saprak aturan solat Garéja (lex orandi) pakait
kana aturan imanna (lex kredendi).
— Instruksi Umum Missal Romawi, édisi ka-3, 2002, 397

 

IT sigana aneh yén kuring nyerat ngeunaan krisis anu lumangsung dina Misa Latin. Alesanna nyaéta kuring henteu pernah ngahadiran liturgi Tridentine biasa dina kahirupan kuring.[1]Kuring ngahadiran pernikahan ritus Tridentine, tapi pandita sigana henteu terang naon anu anjeunna laksanakeun sareng sadayana liturgi paburencay sareng ganjil. Tapi éta sababna kuring mangrupikeun panitén nétral kalayan mudah-mudahan aya anu ngabantosan pikeun nambihan kana paguneman…Continue reading

Footnotes

Footnotes
1 Kuring ngahadiran pernikahan ritus Tridentine, tapi pandita sigana henteu terang naon anu anjeunna laksanakeun sareng sadayana liturgi paburencay sareng ganjil.

Ngajagi Inocents Suci Anjeun

Renaissance Fresco ngagambarkeun Massacre of the Innocents
di Collegiata San Gimignano, Italia

 

SAHIJI parantos salah pisan nalika panemu téknologi, ayeuna di sebaran ka sakuliah dunya, nyauran pikeun lirén langsung. Dina siaran wéb anu sobering ieu, Mark Mallett sareng Christine Watkins ngabagikeun kunaon dokter sareng élmuwan ngingetkeun, dumasar kana data sareng panilitian pang anyarna, yén nyuntik orok sareng murangkalih kalayan terapi gen ékspérimén tiasa nyababkeun aranjeunna panyakit parah dina taun-taun anu bakal datang… salah sahiji peringatan anu paling penting anu kami pasihan taun ieu. Paralel sareng serangan Herodes ka Holy Innocents salami usum Natal ieu teu jelas. Continue reading

Kaluaran Novel Anyar! The Getih

 

nyitak Vérsi sequel Getih ayeuna sayogi!

Kusabab sékrési novel munggaran putri abdi Denise Éta tangkal sababaraha tujuh taun ka pengker - buku nu garnered ulasan rave sarta usaha ku sababaraha geus dijieun kana pilem a - kami geus awaited sequel. Sarta eta tungtungna dieu. Getih nuluykeun carita dina alam mitis jeung luar biasa kecap-smithing Denise pikeun ngawangun karakter realistis, karajinan imagery luar biasa, sarta nyieun carita linger lila sanggeus anjeun nempatkeun buku handap. Jadi loba téma dina Getih nyarita profoundly ka jaman urang. Abdi henteu tiasa langkung reueus salaku bapakna… sareng gumbira salaku pamaca. Tapi entong nyandak kecap kuring pikeun éta: baca ulasan di handap ieu!Continue reading

Fatimah, sareng Shaking Agung

 

KOMUNITAS waktos kapengker, nalika kuring ngémutan kunaon panonpoé siga anu ngagelebug ngeunaan langit di Fatima, sawangan datang ka kuring yén éta sanés visi panonpoé anu ngalir per se, tapi bumi. Éta nalika kuring merhatoskeun hubungan antara "goncangan hébat" bumi anu diramalkeun ku seueur nabi anu dipercaya, sareng "kaajaiban matahari." Nanging, ku medalna mémo Sr. Lusia anyar-anyar ieu, wawasan anu anyar kana Rusiah Katilu Fatima dikedalkeun dina tulisanana. Dugi ka waktos ieu, naon anu kami terang ngeunaan hukuman dunya anu tunda (anu parantos masihan kami "waktos rahmat") ieu dijelaskeun dina halaman wéb Vatikan:Continue reading