Nyiapkeun Roh Suci

 

KUMAHA Gusti parantos nyucikeun sareng nyiapkeun urang pikeun datangna Roh Suci, anu bakal janten kakuatan urang dina kasusahan anu ayeuna sareng anu bakal datang ... Gabung sareng Mark Mallett sareng Prof. Daniel O'Connor sareng pesen anu kuat ngeunaan bahaya anu disanghareupan, sareng kumaha Gusti bade ngajaga umat-Na di tengah-tengah aranjeunna.Continue reading

Korsi Batu

korsi petros_Fotor

 

DINA PESTA KERUSI St. PÉRÉS PARA RASUL

 

Catetan: Upami anjeun parantos lirén nampi email ti kuring, parios folder "sampah" atanapi "spam" anjeun sareng tandaan éta sanés sampah. 

 

I ngaliwat pameran dagang nalika kuring mendakan booth "Christian Cowboy". Linggih dina lis anu tumpukan bibil NIV sareng gambar kuda dina sampéanna. Kuring nyokot hiji, tuluy melong tilu lalaki di hareupeun kuring nyengir reueus handapeun handapeun Stetsons.

Continue reading

Nyiapkeun Era Damai

Poto ku Michał Maksymilian Gwozdek

 

Lalaki kedah milari katengtreman Kristus di Karajaan Kristus.
—POPE PIUS XI, Quas Primas, n. 1; 11 Désémber 1925

Maryam Suci, Indung Gusti, Indung urang,
pajarkeun kami percaya, miharep, cinta sareng anjeun.
Tunjukkeun urang jalan ka Karajaan-Na!
Star of the Sea, caang ka kami sareng pituduh kami di jalan!
—POPE BENEDICT XVI, Biantaran. 50

 

NAON hakekatna mangrupikeun "Jaman Damai" anu bakal datang saatos dinten gelap ieu? Naha ahli teologi paus pikeun lima paus, kalebet St. John Paul II, nyatakeun yén éta bakal "mujijat anu paling ageung dina sajarah dunya, anu kadua ngan ukur kiamat?"[1]Kardinal Mario Luigi Ciappi mangrupikeun ahli teologi paus pikeun Pius XII, John XXIII, Paul VI, John Paul I, sareng St. John Paul II; ti Kulawarga Kulawarga, (9 Séptémber 1993), kc. 35 Naha Surga nyarios ka Elizabeth Kindelmann ti Hongaria ...Continue reading

Footnotes

1 Kardinal Mario Luigi Ciappi mangrupikeun ahli teologi paus pikeun Pius XII, John XXIII, Paul VI, John Paul I, sareng St. John Paul II; ti Kulawarga Kulawarga, (9 Séptémber 1993), kc. 35

Bapa anu Rahmat Ilahi

 
Abdi kagungan kabingahan nyarios sareng Fr. Seraphim Michalenko, MIC di California di sababaraha gereja sakitar dalapan taun ka pengker. Salami urang dina mobil, Fr. Seraphim nyarioskeun ka kuring yén aya waktos nalika diary St. Faustina dina bahaya diteken total kusabab tarjamahan anu goréng. Anjeunna ngalengkah, tapi, sareng ngalereskeun tarjamahan, anu janten jalan pikeun nyeratna disebarkeun. Anjeunna pamustunganana janten Wakil Postulator kanggo kanonisasi na.

Continue reading

Urang Lady urang Wartime

DINA PAMASARAN KA URANG HURU

 

TUH mangrupikeun dua cara pikeun ngadeukeutan jaman ayeuna lumangsung: salaku korban atanapi protagonis, salaku jalma anu nangtung atanapi pamimpin. Urang kedah milih. Kusabab teu aya deui jalan tengah. Teu aya deui tempat pikeun haneut. Teu aya deui waffling dina proyék kasucian urang atanapi tina kasaksian urang. Boh urang sadayana pikeun Kristus - atanapi urang bakal kajurung ku sumanget dunya.Continue reading

Peringatan ngeunaan anu Kuat

 

sababaraha pesen ti Surga ngingetkeun jalma satia yén perjuangan ngalawan Garéja éta "Di gerbang", sareng henteu percanten ka anu kuat dunya. Lalajo atanapi ngupingkeun wéb anu pang anyarna sareng Mark Mallett sareng Prof Daniel O'Connor. 

Continue reading

Fatima sareng kiamat


Anu dipikaasih, tong héraneun éta
sidang ku seuneu lumangsung diantara anjeun,
saolah-olah aya kajadian anéh ka anjeun.
Tapi suka bungah dugi ka anjeun
bagikeun dina sangsara Kristus,
sahingga nalika kaagunganana diturunkeun
anjeun ogé tiasa bungah bungah. 
(1 Peter 4: 12-13)

[Manusa] leres-leres didisiplin sateuacanna pikeun korupsi,
sareng bakal maju sareng mekar dina jaman karajaan,
supados anjeunna tiasa nampi kamulyaan Rama. 
—St. Irenaeus of Lyons, Bapa Garéja (140-202 Maséhi) 

Adésus Haereses, Irenaeus of Lyons, passim
Bk. 5, Ch. 35, Bapa-bapa Garéja, CIMA Publishing Co.

 

YOU anu dipikacinta. Sareng éta sababna sangsara tina jam ayeuna sapertos kieu pisan. Yesus nyiapkeun Garéja kanggo nampi "kasucian anyar sareng ketuhanan”Éta, dugi ka waktos-waktos ieu, henteu dipikaterang. Tapi sateuacan Anjeunna tiasa ngagem Panganten-Na dina papakéan énggal ieu (Wp 19: 8), Anjeunna kedah ngudar baju-Na anu tercinta tina pakean anu najis. Salaku Cardinal Ratzinger nyatakeun yén jelas pisan:Continue reading

Waktos Féma téh Di dieu

 

POPE BENEDICT XVI saurna dina 2010 yén "Urang bakal salah kapikiran yén misi kenabian Fatima parantos réngsé."[1]Massa di Kuil Our Lady of Fatima dina 13 Méi 2010 Ayeuna, pesen Surga anu anyar ka dunya nyarios yén minuhan peringatan sareng janji Fatimi ayeuna parantos sumping. Dina webcast anyar ieu, Prof Daniel O'Connor sareng Mark Mallett ngarobih pesen-pesen anu anyar sareng ngantepkeun anu nonton sareng sababaraha hal anu hikmah praktis sareng arah ...Continue reading

Footnotes

1 Massa di Kuil Our Lady of Fatima dina 13 Méi 2010