Tetep Kursus

 

Yesus Kristus sarua
kamari, kiwari, jeung salawasna.
(Ibrani 13: 8)

 

DIBERI yén kuring ayeuna nuju taun ka dalapan belas dina kerasulan ieu The Now Word, kuring ngagaduhan sudut pandang anu tangtu. Sareng éta hal éta teu nyered dina sakumaha sababaraha klaim, atawa nubuat anu teu keur kaeusi, sakumaha ceuk batur. Sabalikna, kuring henteu tiasa ngiringan sadaya anu bakal kajantenan - seueurna, naon anu ku kuring ditulis dina taun-taun ieu. Sanaos kuring henteu terang detil kumaha persisna hal-hal anu bakal hasil, contona, kumaha Komunisme bakal uih deui (sakumaha Lady Our Lady disangka ngingetkeun para seers of Garabandal - tingali Nalika Komunisme Mulih), ayeuna urang ningali deui dina cara anu paling pikaheraneun, palinter, sareng ubiquitous.[1]cf. Révolusi Akhir Ieu jadi halus, kanyataanna, loba masih teu sadar naon anu lumangsung di sabudeureun aranjeunna. "Saha waé anu gaduh ceuli kedah ngadangu."[2]siga. Mateus 13:9Continue reading

Footnotes

Footnotes
1 cf. Révolusi Akhir
2 siga. Mateus 13:9

Anjeun Dipikanyaah

 

IN hudang tina kaluar, kaasih, komo pontificate revolusioner St John Paul II, Cardinal Joseph Ratzinger ieu tuang dina kalangkang panjang nalika anjeunna nganggap tahta Peter. Tapi naon anu bakal geura-giru ditandaan pontificate of Benediktus XVI teu bakal karisma na humor, kapribadian atawa vigor - saleresna, anjeunna sepi, tenang, ampir kagok di publik. Sabalikna, éta bakal janten teologi anu teu séhat sareng pragmatis dina waktos Barque of Peter diserang ti jero sareng luar. Ieu bakal persepsi lucid na prophetic na jaman urang nu seemed mupus kabut saméméh ruku Kapal Great ieu; sareng éta bakal janten ortodoksi anu kabuktian sakali-kali, saatos 2000 taun cai sering ribut, yén kecap-kecap Yesus mangrupikeun jangji anu teu tiasa dirobih:

Kuring béjakeun ka anjeun, anjeun Pétrus, sareng dina batu ieu kuring bakal ngawangun garéja, sareng kakuatan pati moal nolak ngalawan éta. (Mat 16:18)

Continue reading

Allah Sareng Urang

 

Entong sieun naon anu tiasa kajantenan énjing.
Bapa anu sami asih anu paduli anjeun ayeuna bakal
miara anjeun énjing sareng sadidinten.
Boh anjeunna bakal ngajagaan anjeun tina sangsara
atanapi Anjeunna bakal masihan anjeun kakuatan anu teu tiasa kakurangan pikeun nahan éta.
Janten tengtrem teras teras sisihkan sadaya pikiran hariwang sareng imajinasi
.

—St. Francis de Sales, uskup abad ka-17,
Surat ka Lady (LXXI), 16 Januari 1619,
ti Hurup Spiritual S. Francis de Sales,
Rivingtons, 1871, kc 185

Behold, parawan bakal reuneuh jeung ngalahirkeun putra,
sareng aranjeunna bakal namina anjeunna Emmanuel,
nu hartina "Allah nyarengan urang".
(Matt 1: 23)

 

TUNGTUNG eusi minggu urang, kuring yakin, geus jadi hésé pikeun pamiarsa satia kuring sakumaha geus keur kuring. Materi palajaran beurat; Kuring sadar kana godaan anu terus-terusan pikeun putus asa dina spékter anu sigana teu tiasa dicegah anu sumebar ka sakumna dunya. Sabenerna, kuring ngarep-ngarep kana dinten-dinten pelayanan nalika kuring calik di tempat suci sareng ngan ukur mingpin jalma-jalma ka payuneun Allah ngalangkungan musik. Kuring mendakan diri kuring sering ceurik dina kecap Yermia:Continue reading

Révolusi Akhir

 

Sanes tempat suci anu aya dina bahaya; éta peradaban.
Teu infallibility nu bisa turun; éta hak pribadi.
Teu Eucharist nu bisa maot; éta kabebasan nurani.
Teu kaadilan ketuhanan nu bisa ngejat; éta pangadilan kaadilan manusa.
Ieu teu yen Allah bisa disetir ti tahta-Na;
nya éta lalaki bisa leungit harti imah.

Pikeun katengtreman di bumi bakal datang ngan pikeun jalma anu masihan kamulyaan ka Allah!
Sanes Garéja anu aya dina bahaya, tapi dunya!”
—Venerable Uskup Fulton J. Sheen
"Life is Worth Living" séri televisi

 

Kuring henteu biasana nganggo frasa sapertos kieu,
tapi saur kuring urang nangtung di gerbang Naraka.
 
—Dr. Mike Yeadon, tilas Wakil Présidén sareng Kapala Élmuwan

tina Respiratory sareng Alergi di Pfizer;
1:01:54, Ngiring élmu?

 

Terus ti Dua Camp...

 

AT jam telat ieu, geus jadi jelas pisan yén tangtu "kacapean prophetic"Geus diatur sareng seueur anu ngan saukur nyetél - dina waktos anu paling kritis.Continue reading

Sarébu Taun

 

Saterusna kuring nempo hiji malaikat turun ti sawarga,
nyekel dina leungeun-Na konci jurang jeung ranté beurat.
Anjeunna nangkep naga, oray kuno, nyaéta Iblis atanapi Iblis,
sarta dihijikeun nepi ka sarébu taun sarta dialungkeun kana jurang,
nu anjeunna dikonci leuwih eta jeung disegel, meh teu bisa deui
ngarah bangsa-bangsa sesat nepi ka sarebu taun.
Sanggeus ieu, éta kudu dileupaskeun pikeun waktu anu singget.

Saterusna kuring nempo tahta; jalma-jalma anu linggih di dinya dipasrahkeun kana hukuman.
Kuring ogé ningali jiwa jalma-jalma anu dipancung
pikeun saksi maranéhanana ka Yesus jeung pikeun firman Allah,
sareng anu henteu nyembah ka sato galak atanapi gambarna
atawa kungsi narima tanda na dina dahi atawa leungeun maranéhna.
Maranehna hirup jeung marentah jeung Kristus salila sarebu taun.

(Wahyu 20:1-4, Bacaan Massa munggaran Jumaah)

 

TUH nyaeta, meureun, euweuh Kitab Suci leuwih loba diinterpretasi, leuwih eagerly dilombakeun komo divisive, ti petikan ieu tina Kitab Wahyu. Dina Garéja mimiti, ngarobah Yahudi percaya yén "sarébu taun" disebut Yesus datang deui ka saleresna pamaréntahan di bumi jeung ngadegkeun hiji karajaan pulitik amidst banquets carnal jeung festivity.[1]"... anu saterusna bangkit deui bakal ngarasakeun luang tina banquets daging immoderate, dilengkepan jumlah daging jeung inuman saperti teu ukur keur shock perasaan sedeng, tapi malah ngaleuwihan ukuran credulity sorangan." (St. Agustinus, Kota Alloh, Bk. XX, Bab. 7) Nanging, Bapa-bapa Garéja gancang ngaleungitkeun harepan éta, nyatakeun éta bid'ah - anu urang sebut ayeuna milénarian [2]tempo Millenarianisme - Naon éta sareng Henteu jeung Kumaha Era Anu Kalah.Continue reading

Footnotes

Footnotes
1 "... anu saterusna bangkit deui bakal ngarasakeun luang tina banquets daging immoderate, dilengkepan jumlah daging jeung inuman saperti teu ukur keur shock perasaan sedeng, tapi malah ngaleuwihan ukuran credulity sorangan." (St. Agustinus, Kota Alloh, Bk. XX, Bab. 7)
2 tempo Millenarianisme - Naon éta sareng Henteu jeung Kumaha Era Anu Kalah

Dua Camp

 

Revolusi hébat ngantosan urang.
Krisis henteu ngan ukur ngajantenkeun urang bébas ngabayangkeun modél sanés,
kahareup sejen, dunya sejen.
Ieu obliges urang pikeun ngalakukeunana.

— urut Présidén Perancis Nicolas Sarkozy
14 Séptémber, 2009; unnwo.org; siga. nu Guardian

… Tanpa hidayah amal dina kayaktian,
kakuatan global ieu tiasa nyababkeun karuksakan anu teu acan pernah terjadi
sareng nyiptakeun perpecahan anyar dina kulawarga manusa…
umat manusa ngajalankeun resiko anyar enslavement jeung manipulasi. 
-POPE Benedict XVI, Lutung Kasarung dina Veritate, n.33, 26

 

NYA geus minggu sobering. Parantos jelas pisan yén Reset Agung teu tiasa dicegah nalika badan-badan sareng pejabat anu henteu dipilih ngamimitian fase ahir tina palaksanaanana.[1]"G20 Ngamajukeun Paspor Vaksin Global Standar WHO sareng Skéma Idéntitas 'Kaséhatan Digital'", theepochtimes.com Tapi éta sanés sumber kasedih anu jero. Sabalikna, urang ningali dua kubu ngabentuk, posisina karasa, sareng divisina beuki parah.Continue reading

Footnotes

Footnotes
1 "G20 Ngamajukeun Paspor Vaksin Global Standar WHO sareng Skéma Idéntitas 'Kaséhatan Digital'", theepochtimes.com