Ngeunaan Tradisionalisme Radikal

 
 
Sababaraha urang ngalaporkeun yén blog ieu muncul salaku téks bodas dina latar tukang tan. Éta masalah sareng panyungsi anjeun. Apdet atawa pindah ka browser sejen, kayaning Firefox.
 

TUH teu sual yén revolusi pos-Vatikan II tina "progressives" geus wreaked bencana di Garéja, pamustunganana leveling sakabéh pesenan agama, arsitektur garéja, musik jeung budaya Katolik - manifestly disaksian dina sagala hal sabudeureun Liturgy. Kuring parantos nyerat seueur ngeunaan karusakan kana Massa nalika muncul saatos Déwan Vatikan Kadua (tingali Pakarang senjata). Kuring parantos ngupingkeun akun anu munggaran ngeunaan kumaha "para reformis" asup ka paroki telat wengi, ikonografi nyeuseuh bodas, ngancurkeun arca, sareng nyandak ragaji pikeun hiasan altar anu luhur. Di tempatna, hiji altar basajan katutupan ku lawon bodas ditinggalkeun nangtung di tengah sanctuary nu - ka horor loba churchgoers di Massa salajengna "Naon anu Komunis dipigawé di gereja urang ku kakuatan," imigran ti Rusia jeung Polandia. geus ngomong ka kuring, "nyaéta naon anu anjeun lakukeun sorangan!"Continue reading

Nanya, Néangan, jeung Sambel

 

Tanya sarta eta bakal dibikeun ka anjeun;
neangan jeung anjeun bakal manggihan;
ketok sareng panto bakal dibuka pikeun anjeun…
Upami anjeun teras, anu jahat,
terang kumaha masihan hadiah anu saé pikeun murangkalih anjeun,
kumaha deui bakal Rama sawarga anjeun
pasihan anu saé ka anu naroskeun ka anjeunna.
(Mat. 7: 7-11)


Anyar-anyar ieu, tulisan Hamba Gusti Luisa Piccarreta parantos diragukeun, upami henteu diserang ku fitnah, ku tradisionalis radikal tangtu.[1]cf. Luisa Diserang Deui; Hiji klaim nyaéta yén tulisan Luisa "pornografi" kusabab gambar simbolis, contona, Luisa "nyusu" dina dada Kristus. Nanging, ieu mangrupikeun basa anu mistis tina Kitab Suci sorangan: "Anjeun bakal nyedot susu bangsa-bangsa, sareng disusuan dina payudara karajaan… Supaya anjeun tiasa nginum kalayan gumbira tina buah dada anu seueur pisan!… Sakumaha indung ngalilipur anakna, kuring ogé bakal ngalilipur anjeun… ” (Isaiah 60:16, 66:11-13) Aya ogé komunike pribadi anu bocor antara Dicastery for the Doctrine of the Faith sareng uskup anu sigana ngagantungkeun sababna nalika uskup Korea ngaluarkeun kaputusan anu négatip tapi anéh.[2]tempo Naha Nyababkeun Luisa Piccarreta Digantung? Sanajan kitu, dina resmi posisi Garéja dina tulisan hamba Allah ieu tetep salah sahiji "persetujuan" salaku tulisan dirina nanggung anjing laut gerejawi anu leres, nu teu acan dicabut ku Paus.[3]nyaéta. 19 jilid munggaran Luisa nampi éta Nihil Obstat ti St Hannibal di Francia, jeung Imprimatur ti Bishop Joseph Leo. Dua Puluh Opat Jam tina Sengsara Gusti urang Yesus Kristus jeung Nu Maha Suci Virgin Mary di Karajaan Kahirupan Illahi ogé nanggung anjing laut ecclesiastical sarua.Continue reading

Footnotes

Footnotes
1 cf. Luisa Diserang Deui; Hiji klaim nyaéta yén tulisan Luisa "pornografi" kusabab gambar simbolis, contona, Luisa "nyusu" dina dada Kristus. Nanging, ieu mangrupikeun basa anu mistis tina Kitab Suci sorangan: "Anjeun bakal nyedot susu bangsa-bangsa, sareng disusuan dina payudara karajaan… Supaya anjeun tiasa nginum kalayan gumbira tina buah dada anu seueur pisan!… Sakumaha indung ngalilipur anakna, kuring ogé bakal ngalilipur anjeun… ” (Isaiah 60:16, 66:11-13)
2 tempo Naha Nyababkeun Luisa Piccarreta Digantung?
3 nyaéta. 19 jilid munggaran Luisa nampi éta Nihil Obstat ti St Hannibal di Francia, jeung Imprimatur ti Bishop Joseph Leo. Dua Puluh Opat Jam tina Sengsara Gusti urang Yesus Kristus jeung Nu Maha Suci Virgin Mary di Karajaan Kahirupan Illahi ogé nanggung anjing laut ecclesiastical sarua.

Ngabela Vatikan II & Pembaharuan

 

Urang tiasa ningali éta serangan
ngalawan Paus jeung Garéja
ulah ngan datang ti luar;
rada, sangsara tina Garéja
datang ti jero gereja,
tina dosa nu aya di Garéja.
Ieu salawasna pangaweruh umum,
tapi ayeuna urang ningali éta dina bentuk anu pikasieuneun pisan:
kasusah greatest Garéja
henteu asalna ti musuh luar,
tapi dilahirkeun tina dosa dina Garéja.
-POPE Benedict XVI,

wawancara dina penerbangan ka Lisbon,
Portugal, 12 Méi 2010

 

jeung runtuhna kapamimpinan di Garéja Katolik sarta agenda progresif munculna ti Roma, beuki loba Katolik anu ngungsi paroki maranéhna pikeun neangan kaluar "tradisional" Massa jeung havens orthodoxy.Continue reading

Supernatural Teu Aya deui?

 

THE Vatikan geus ngaluarkeun norma anyar pikeun discerning "disangka fenomena gaib", tapi tanpa ninggalkeun uskup kalawan wewenang pikeun nyatakeun fenomena mistis salaku surga-dikirim. Kumaha bakal dampak ieu teu ngan discernment lumangsung apparitions tapi sakabéh workings gaib di Garéja?Continue reading

Amérika: minuhan Wahyu?

 

Iraha hiji kakaisaran maot?
Naha éta ambruk dina hiji momen anu dahsyat?
Henteu.
Tapi aya waktuna
nalika jalma-jalmana henteu percaya deui…
-gandengan, Megalopolis

 

IN 2012, nalika penerbangan kuring naék di luhur California, kuring ngarasa Roh ngajurung kuring pikeun maca Wahyu Bab 17-18. Nalika kuring mimiti maca, saolah-olah aya jilbab anu ngangkat dina buku arcane ieu, sapertos halaman jaringan ipis anu sanés pikeun ngungkabkeun langkung seueur gambar misterius "jaman akhir." Kecap "apocalypse" hartina, kanyataanna, anu nembangkeun.

Naon anu kuring baca mimiti nempatkeun Amérika kana cahaya Alkitab anu énggal. Nalika kuring nalungtik pondasi sajarah nagara éta, kuring henteu tiasa ningali éta salaku calon anu paling pantes pikeun anu disebat St. John "mystery babylon" (baca. Misteri Babul). Saprak harita, dua tren panganyarna sigana semen pandangan éta ...

Continue reading

Tetep babarengan

 

jeung headline warta janten langkung surem sareng pikasieuneun ku jam-jaman sareng kecap-kecap ramalan anu sami-sami, kasieun sareng kahariwang nyababkeun jalma-jalma "leungit." Webcast krusial ieu ngajelaskeun, teras, kumaha urang tiasa "ngajaga babarengan" salaku dunya di sabudeureun urang sacara harfiah mimiti runtuh ...Continue reading

Bedah Kosmis

 

Mimiti diterbitkeun kaping 5 Juli 2007…

 

DOA sateuacan Sakramen anu Maha Suci, Gusti sigana ngajelaskeun naha dunya asup kana panyucian anu ayeuna, sigana teu tiasa dibalikkeun.

Sapanjang sajarah Garéja Abdi, aya waktos nalika Awak Kristus parantos gering. Dina waktos-waktos éta kuring parantos ngintunkeun pangobatan.

Continue reading

Naon anu anjeun parantos lakukeun?

 

Yéhuwa nyarios ka Kain, ”Naon anu anjeun lakukeun?
Sora getih adi
nangis ka kuring tina taneuh" 
(Kajadian 4:10).

— PAUS ST JOHN PAUL II, Evangelium vitae, henteu. 10

Sareng kuring leres-leres nyatakeun ka anjeun dinten ieu
yén kuring henteu tanggung jawab
pikeun getih salah sahiji anjeun,

pikeun kuring henteu shrink tina proclaiming ka anjeun
sadaya rencana Allah…

Jadi waspada jeung inget
yén salila tilu taun, peuting jeung beurang,

Kuring unceasingly admonished unggal anjeun
ku cimata.

( Rasul 20:26-27, 31 )

 

Saatos tilu taun panalungtikan intensif sareng nyerat ngeunaan "pandémik," kalebet a dokumenter nu jadi viral, Kuring geus ditulis pisan saeutik ngeunaan eta dina taun kaliwat. Sabagean alatan burnout ekstrim, sabagean kudu decompress tina diskriminasi jeung hatred kulawarga kuring ngalaman di komunitas dimana urang baheula cicing. Éta, sareng hiji-hijina ngan ukur tiasa ngingetkeun dugi ka pencét massa kritis: nalika jalma anu nguping nguping parantos nguping - sareng sésana ngan ukur bakal ngartos nalika akibat tina peringatan anu teu diémutan sacara pribadi.

Continue reading

Kecap Ayeuna di 2024

 

IT Teu sigana nu lila pisan yén kuring nangtung dina tegal padang sakumaha badai mimiti roll in. Kecap nu diucapkeun dina haté kuring lajeng jadi watesan "ayeuna kecap" nu bakal jadi dadasar tina kerasulan ieu pikeun 18 taun hareup:Continue reading

Dina Deliverance

 

hiji tina "kecap ayeuna" Gusti parantos disegel dina haté kuring nyaéta yén Anjeunna ngamungkinkeun umat-Na diuji sareng disampurnakeun dina jinis "panggero panungtungan” ka para wali. Anjeunna ngamungkinkeun "retak" dina kahirupan spiritual urang kakeunaan sareng dieksploitasi supados ngoyagkeun urang, sabab geus teu aya deui waktu keur diuk dina pager. Saolah-olah peringatan lembut ti Surga sateuacanna nu pangeling-eling, lir ibarat cahaya panonpoe samemeh Panonpoe meupeuskeun cakrawala. Pencahayaan ieu mangrupa kado [1]Ibrani 12:5-7: 'Anaking, ulah ngahina kana disiplin Pangeran, atawa patah hati lamun ditegor ku Mantenna; pikeun saha Gusti mikanyaah, anjeunna disiplin; Anjeunna nyiksa ka unggal putra anu diaku." Tahan percobaan anjeun salaku "disiplin"; Gusti ngarawat anjeun salaku putra. Keur naon "putra" aya nu bapana teu disiplin?' ngahudangkeun urang ka nu agung bahaya spiritual yén urang nyanghareupan saprak urang geus diasupkeun hiji robah epochal - teh waktos panénContinue reading

Footnotes

Footnotes
1 Ibrani 12:5-7: 'Anaking, ulah ngahina kana disiplin Pangeran, atawa patah hati lamun ditegor ku Mantenna; pikeun saha Gusti mikanyaah, anjeunna disiplin; Anjeunna nyiksa ka unggal putra anu diaku." Tahan percobaan anjeun salaku "disiplin"; Gusti ngarawat anjeun salaku putra. Keur naon "putra" aya nu bapana teu disiplin?'

Pilihan Geus Dijieun

 

Teu aya deui cara anu sanés pikeun ngajelaskeun éta lian ti hiji kabeuratan oppressive. Kuring calik didinya, ngahuleng dina bangku gereja, ngaregepkeun ngadengekeun bacaan Massa dina Minggu Rahmat Ilahi. Saolah-olah kecap-kecap éta ngagentos ceuli kuring sareng mantul.

Harepan Kasalametan Anu Terakhir?

 

THE Minggu kadua Easter nyaéta Ilahi Rahmat Minggu. Mangrupikeun dinten anu Yesus janji pikeun nyurahan rahmat anu teu kaukur dugi ka tingkat anu, pikeun sababaraha jalma, nyaéta "Asa terakhir kasalametan." Masih, seueur urang Katolik anu henteu terang naon pésta ieu atanapi henteu kantos nguping ngeunaan mimbar éta. Sakumaha anjeun tiasa tingali, ieu sanés dinten biasa ...

Continue reading

Lima Sarana "Henteu Sieun"

DALAM PERINGATAN ST. JOHN PAUL II

Entong sieun! Buka panto lega ka Kristus ”!
—ST. JOHN PAUL II, Homily, Alun-alun Santo Peter
22 Oktober 1978, No. 5

 

Mimiti diterbitkeun 18 Juni 2019.

 

nuhun, Kuring terang John Paul II sering nyarios, "Entong sieun!" Tapi sakumaha urang ningali angin Badai ningkat di sakitar urang na ombak mimiti ngabahekeun Barque of Peter… Siga kabébasan agama sareng ucapan janten rapuh sareng teh kamungkinan dajjal tetep dina cakrawala ... siga Ramalan Marian anu keur kaeusi sacara real-time na peringatan ti paus angkat henteu diperhatoskeun ... sabab masalah pribadi anjeun, babagian sareng duka anjeun disakuriling anjeun ... kumaha kamungkinan tiasa teu sieun? "Continue reading

The kiamat Garéja

 

Tampilan anu paling berwibawa, sareng salah sahiji anu nembongan
janten paling saluyu sareng Kitab Suci, nyaéta,
saatos tumiba Dajjal, Garéja Katolik bakal
sakali deui lebet kana jaman
kamakmuran sareng kajayaan.

-Tungtung Dunya Ayeuna sareng Mysteries of Life Future,
Fr. Charles Arminjon (1824-1885), kc. 56-57; Sophia Institute Press

 

TUH mangrupikeun petikan anu misterius dina buku Daniel anu aya di jero urang waktos. Salajengna ngungkabkeun naon anu Allah rencanakeun dina jam ieu nalika dunya neraskeun turunna kana gelap ...Continue reading

Gairah Garéja

Lamun kecap teu acan dirobah,
eta bakal getih nu ngarobah.
—ST. JOHN PAUL II, tina sajak "Stanislaw"


Sababaraha pamiarsa biasa kuring panginten tiasa terang yén kuring parantos nyerat kirang dina sababaraha sasih ayeuna. Bagian tina alesan, sakumaha anu anjeun terang, nyaéta kusabab urang nuju berjuang pikeun kahirupan urang ngalawan turbin angin industri - gelut anu urang mimitian ngadamel. sababaraha kamajuan dina.

Continue reading

Iklim: The Movie

Saanggeus ditulis ngeunaan "perubahan iklim" tipu daya pikeun ampir dasawarsa (tingali Related Reading handap), pilem anyar ieu napas seger bebeneran. Iklim: The Movie mangrupakeun kasimpulan cemerlang tur krusial tina cengkraman kakuatan global ngaliwatan tuas tina "pandémik" sareng "perubahan iklim."

Continue reading

Kristen nyata

 

Sapertos wajah Gusti urang cacad dina Passion-Na, kitu ogé, beungeut Garéja parantos cacad dina jam ieu. Naon manehna nangtung pikeun? Naon misi nya? Naon pesen nya? Naon Kristen nyata katingalina leres?

Continue reading

Saksi dina Peuting Iman Urang

Yesus hiji-hijina Injil: urang teu boga nanaon deui ngomong
atawa saksi séjén pikeun nanggung.
—POPE YOHAN PAUL II
Evangelium vitae, n. 80.

Di sabudeureun urang, angin Badai Agung ieu mimiti neunggeul kana umat manusa anu miskin ieu. The parade sedih maot dipingpin ku rider tina Segel Kadua Wahyu anu "nyokot karapihan jauh ti dunya" (Rev 6: 4), boldly marches ngaliwatan bangsa urang. Naha éta ngaliwatan perang, aborsi, euthanasia, éta karacunan dahareun urang, hawa, jeung cai atawa apotékia ti nu kawasa, nu martabat manusa keur diinjak handapeun hooves kuda beureum ... jeung karapihan-Na dirampok. Éta "gambar Allah" anu diserang.

Continue reading

Dina Mulangkeun Martabat Urang

 

Kahirupan salawasna alus.
Ieu mangrupikeun persepsi naluri sareng kanyataan pangalaman,
jeung manusa disebut nangkep alesan profound naha ieu kitu.
Naha hirup téh alus?
—POPE ST. YOHANES PAULUS II,
Evangelium vitae, 34

 

NAON kajadian dina pikiran jalma nalika budayana - a budaya maot - ngawartosan aranjeunna yén kahirupan manusa sanés ngan ukur tiasa dibuang tapi katingalina mangrupikeun jahat anu eksistensial pikeun pangeusina? Naon anu lumangsung kana jiwa barudak sareng déwasa ngora anu sababaraha kali nyarios yén aranjeunna ngan ukur hasil évolusi sacara acak, yén ayana "overpopulating" bumi, yén "tapak suku karbon" aranjeunna ngarusak planét? Naon anu kajantenan ka manula atanapi anu gering nalika aranjeunna nyarios yén masalah kaséhatanna ngarugikeun "sistem" teuing? Naon anu lumangsung ka nonoman anu didorong pikeun nolak jinis biologisna? Naon anu lumangsung kana citra diri hiji jalma nalika hargana didefinisikeun, sanés ku martabat bawaan tapi ku produktivitasna?Continue reading

Nyeri Buruh: Depopulasi?

 

TUH nyaéta petikan misterius dina Injil Yohanes dimana Yesus ngajelaskeun yén sababaraha hal anu hese teuing pikeun diungkabkeun ka para Rasul.

Kuring boga acan loba hal ngomong ka anjeun, tapi anjeun teu bisa nanggung aranjeunna ayeuna. Nalika Roh bebeneran sumping, Anjeunna bakal nungtun anjeun kana sagala bebeneran ... anjeunna bakal nyatakeun ka anjeun hal-hal anu bakal datang. (Yohanes 16: 12-13)

Continue reading

Hirup Kecap Nabi John Paul II urang

 

"Leumpang sakumaha barudak cahaya ... jeung cobaan pikeun neuleuman naon pikaresepeun ka Gusti.
Ulah ilubiung dina karya-karya gelap anu henteu hasil"
( Epe 5:8, 10-11 ).

Dina konteks sosial urang kiwari, ditandaan ku a
perjuangan dramatis antara "budaya hirup" jeung "budaya maot" ...
kabutuhan urgent pikeun transformasi budaya saperti ieu numbu
kana kaayaan sajarah kiwari,
eta oge rooted dina misi Garéja ngeunaan evangelization.
Tujuan tina Injil, kanyataanna, nyaéta
"Pikeun ngarobih umat manusa tina jero sareng janten énggal".
—Yohanes Paulus II, Evangelium Vitae, "Injil Kahirupan", n. 95

 

JOHN PAUL II urang "Injil Kahirupan"Éta peringatan kenabian anu kuat pikeun Garéja ngeunaan agenda anu "kuat" pikeun maksakeun "diprogram sacara ilmiah sareng sistematis ... konspirasi ngalawan kahirupan." Aranjeunna ngalaksanakeun, saurna, sapertos "Firaun baheula, dihantui ku ayana sareng paningkatan ... tina pertumbuhan demografi ayeuna.."[1]Evangelium, Vitae, n. 16, 17

Éta 1995.Continue reading

Footnotes

Footnotes
1 Evangelium, Vitae, n. 16, 17

Schism, Anjeun nyebutkeun?

 

SANGKU naros ka kuring dinten anu sanés, "Anjeun henteu ngantunkeun Bapa Suci atanapi magisterium anu leres, naha anjeun?" Kuring kaget ku pananya. “Henteu! naon anu masihan kesan anjeun??" Cenah anjeunna teu yakin. Ku kituna kuring reassured anjeunna yén schism téh teu dina méja. Jaman.

Continue reading

Nopémber

 

Tingali, kuring ngalakukeun anu anyar!
Ayeuna eta spring mudik, anjeun teu ngarasa eta?
Di padang gurun kuring nyieun jalan,
di gurun, walungan.
(Yesaya 43: 19)

 

Abdi kagungan pondered loba telat ngeunaan lintasan tina elemen tangtu hirarki ka arah rahmat palsu, atawa naon anu kuring nulis ngeunaan sababaraha taun ka pengker: Anti Pangasih. Ieu téh karep palsu sarua disebut wokism, dimana dina raraga "narima batur", sagalana kudu ditarima. Garis-garis Injil kabur, éta pesen tobat teu dipaliré, sarta tungtutan liberating Yesus dipecat pikeun compromises sakarin of Iblis. Saolah-olah urang manggihan cara pikeun ngahampura dosa tinimbang tobat tina eta.Continue reading

Homili Pangpentingna

 

Sanajan urang atawa malaikat ti sawarga
kudu ngahutbah ka anjeun injil
lian ti anu ku kami diwartakeun ka anjeun,
hayu nu hiji jadi dilaknat!
(Gal 1: 8)

 

TEMA nyéépkeun tilu taun di suku Yesus, ngadengekeun pangajaran-Na. Nalika Anjeunna naék ka Surga, Anjeunna ninggalkeun aranjeunna "komisi hébat" pikeun "Jadikeun murid-murid sakabeh bangsa ... ajar aranjeunna pikeun niténan sagala anu Kami paréntah ka anjeun" (Mat 28:19-20). Lajeng Anjeunna ngutus aranjeunna teh "Roh bebeneran" mun infallibly pituduh pangajaran maranéhanana (Jn 16:13). Lantaran kitu, homili munggaran para Rasul pasti bakal mani, netepkeun arah sadayana Garéja… sareng dunya.

Ku kituna, naon ceuk Peter ??Continue reading

The Great Fissure

 

Nihil innovetur, nisi quod traditum est
"Hayu teu aya inovasi saluareun naon anu diturunkeun."
— PAUS Saint Stephen I (+ 257)

 

THE Idin Vatikan pikeun imam pikeun masihan berkah pikeun "pasangan" anu sami sareng anu hubungan "teu teratur" nyiptakeun retakan anu jero dina Garéja Katolik.

Dina sababaraha poé ti pengumumanna, ampir sakabéh buana (Aprika), konferensi uskup (mis. Hungaria, Polandia), kardinal, jeung tarekat agama ditampik basa kontradiktif diri dina Fiducia supplicans (FS). Numutkeun kana siaran pers isuk ieu ti Zenit, "15 Konferensi Episcopal ti Afrika sareng Eropa, ditambah sakitar dua puluh dioceses di sakuliah dunya, parantos ngalarang, ngawatesan, atanapi ngagantungkeun aplikasi dokumén di wilayah diocesan, nyorot polarisasi anu aya di sabudeureun éta.[1]Jan 4, 2024, Zenit A kaca Wikipedia handap oposisi kana Fiducia supplicans ayeuna diitung rejections tina 16 konferensi uskup ', 29 cardinals individu jeung uskup, jeung tujuh jamaah jeung priestly, agama, jeung asosiasi lay. Continue reading

Footnotes

Footnotes
1 Jan 4, 2024, Zenit

Peringatan A Watchman

 

SAYANG dulur-dulur di Kristus Yesus. Abdi hoyong ngantunkeun anjeun dina catetan anu langkung positip, sanaos minggu anu paling pikasieuneun ieu. Ieu dina video pondok di handap nu kuring dirékam minggu panungtungan, tapi pernah dikirim kaluar ka anjeun. Ieu paling luyu pesen keur naon geus transpired minggu ieu, tapi mangrupakeun pesen umum harepan. Tapi abdi ogé hoyong taat kana "kecap ayeuna" Gusti parantos nyarios saminggu. Abdi badé pondok…Continue reading

Naha Urang Ngahurungkeun Sudut?

 

Catetan: Ti saprak nyebarkeun ieu, kuring parantos nambihan sababaraha kutipan anu ngadukung tina sora-sora otoritatif nalika réspon di sakumna dunya terus digulung. Ieu mangrupikeun topik anu penting teuing pikeun masalah koléktif Badan Kristus pikeun henteu didangu. Tapi kerangka refleksi ieu sareng argumen tetep teu robih. 

 

THE warta ditembak sakuliah dunya kawas misil: "Paus Francis nyatujuan ngamungkinkeun para imam Katolik ngaberkahan pasangan anu sami-sami" (ABC News). Reuters nyatakeun: "Vatikan nyatujuan berkah pikeun pasangan anu sami kelamin dina kaputusan penting."Sakedap, headline henteu ngabengkokkeun bebeneran, sanaos aya deui carita… Continue reading

Nyanghareupan Badai

 

BARUAR skandal geus rokét di sakuliah dunya kalawan headline proclaiming yén Paus Francis geus otorisasi imam ngaberkahan pasangan sarua-sex. Waktos ieu, headline henteu diputar. Naha ieu Great Shipwreck Our Lady nyarios tilu taun ka pengker? Continue reading

Karajaan Jangji

 

duanana teror jeung meunangna exultant. Éta visi nabi Daniél ngeunaan hiji mangsa kahareup nalika "sato galak hébat" bakal timbul di sakuliah dunya, sato galak "rada béda" ti sato galak saméméhna anu maksakeun pamaréntahanana. Cenah eta "bakal ngahakan teh sakabeh bumi, gempur, tur remukkeun” ngaliwatan ”sapuluh raja”. Éta bakal ngabalikeun hukum sareng bahkan ngarobih kalénder. Tina sirahna muncul tanduk setan anu tujuanana pikeun "nyiksa jalma-jalma suci ti Nu Maha Agung". Salila tilu satengah taun, saur Daniel, aranjeunna bakal dipasrahkeun ka anjeunna - anjeunna anu diakui sacara universal salaku "Dajjal".Continue reading

VIDEO: Nubuat Di Roma

 

Kuat prophecy ieu dibikeun di St Peter's Square di 1975 — kecap nu sigana unfolding ayeuna di jaman urang ayeuna. Miluan Mark Mallett nyaéta lalaki anu nampi nubuat éta, Dr Ralph Martin of Renewal Ministries. Aranjeunna ngabahas kali troubling, krisis iman, jeung kamungkinan Dajjal di poé urang - ditambah Jawaban kana eta sadayana!Continue reading

Perang Dina Nyiptakeun - Bagian III

 

THE dokter ngomong tanpa ragu, "Urang kudu boh kaduruk atawa motong kaluar tiroid anjeun sangkan leuwih manageable. Anjeun bakal kedah tetep nginum obat pikeun sesa hirup anjeun. Pamajikan kuring Lea neuteup ka manéhna siga nu gélo sarta ngomong, “Abdi teu tiasa nyingkirkeun sabagian awak abdi sabab éta henteu tiasa dianggo pikeun anjeun. Naha urang henteu mendakan akar anu nyababkeun naha awak kuring nyerang sorangan?" Dokter malikkeun panonna siga manehna éta gélo. Anjeunna blak-blakan ngawaler, "Anjeun angkat jalan éta sareng anjeun badé ngantunkeun murangkalih anjeun yatim."

Tapi kuring terang pamajikan kuring: anjeunna bakal nekad pikeun mendakan masalah sareng ngabantosan awakna mulangkeun diri. Continue reading

Bohong badag

 

...basa apokaliptik sabudeureun iklim
geus ngalakukeun hiji disservice jero pikeun manusa.
Eta geus ngarah ka incredibly boros jeung belanja ineffectual.
Biaya psikologis ogé parantos ageung.
Seueur jalma, khususna anu langkung ngora,
hirup dina sieun tungtungna geus deukeut,
sering teuing ngakibatkeun depresi debilitating
ngeunaan mangsa nu bakal datang.
Ningali kanyataan bakal ngabongkar
maranéhanana kahariwang apokaliptik.
-Steve Forbes, Forbes majalah, 14 Juli 2023

Continue reading

Perang Nyiptakeun - Bagian II

 

UBAT DIBALIKKEUN

 

TO Katolik, saratus taun ka tukang atanapi langkung pentingna dina nubuat. Sakumaha legenda, Paus Leo XIII ngagaduhan visi salami Misa anu ngajantenkeun anjeunna kaget pisan. Numutkeun salah sahiji saksi mata:

Leo XIII leres-leres ningali, dina hiji visi, roh-roh setan anu nuju berkumpul di Kota Abadi (Roma). —Bapa Domenico Pechenino, saksi mata; Ephemerides Liturgicae, dilaporkeun dina 1995, kc. 58-59; www.motherofallpeoples.com

Konon Paus Leo overheard Iblis nanya ka Gusti pikeun "saratus taun" pikeun nguji Garéja (anu nyababkeun doa kiwari kawentar ka St. Michael the Archangel).[1]cf. Badan Katolik Warta Nalika persis Gusti ditinju jam pikeun ngamimitian uji abad, teu aya anu terang. Tapi tangtosna, diabolical ieu unleashed kana sakabeh ciptaan dina abad ka-20, dimimitian ku ubar sorangan…Continue reading

Footnotes

Footnotes
1 cf. Badan Katolik Warta

Perang Nyiptakeun - Bagian I

 

Kuring geus discerning nulis séri ieu leuwih dua taun ayeuna. Kuring parantos nyabak sababaraha aspék, tapi akhir-akhir ieu, Gusti parantos masihan lampu héjo pikeun kuring sacara wani ngumumkeun "kecap ayeuna" ieu. Isyarat nyata pikeun kuring nyaéta dinten ayeuna Bacaan masal, anu kuring bakal nyebatkeun dina tungtungna… 

 

PERANG APOKALIPTIK… ON KASEHAT

 

TUH nyaéta perang ngalawan ciptaan, anu ahirna perang ngalawan Sang Pencipta sorangan. Serangan éta lega sareng jero, ti mikroba pangleutikna dugi ka puncak ciptaan, nyaéta lalaki sareng awéwé diciptakeun "saur gambar Allah".Continue reading

Naha Masih Jadi Katolik?

saatos warta ulang skandal jeung controversies, naha tetep Katolik? Dina épisode anu kuat ieu, Mark & ​​Daniel ngaluarkeun langkung seueur tina kapercayaan pribadina: aranjeunna ngajantenkeun yén Kristus nyalira hoyong dunya janten Katolik. Ieu pasti ambek, ajak, atawa konsol loba!Continue reading

Abdi murid Yesus Kristus

 

Paus teu tiasa ngalakukeun bid'ah
nalika anjeunna nyarios urut katédra,
ieu dogma iman.
Dina pangajaran na di luar 
pernyataan ex cathedra, Kumaha oge,
anjeunna tiasa ngalakukeun ambiguitas doktrin,
kasalahan komo heresies.
Sarta saprak paus teu idéntik
jeung sakabéh Garéja,
Garéja leuwih kuat
ti hiji Paus erring atanapi heretical tunggal.
 
- Uskup Athanasius Schneider
19 September 2023, onepeterfive.com

 

I TILIK parantos lami ngahindarkeun seueur koméntar dina média sosial. Alesanna nyaéta jalma-jalma parantos janten jahat, ngahukum, datar-kaluar teu amal - sareng sering dina nami "ngabela bebeneran." Tapi sanggeus urang webcast panungtungan, Kuring nyoba ngabales sababaraha anu nuduh batur sapagawean kuring Daniel O'Connor jeung kuring "bashing" Paus. Continue reading

Waktosna Pikeun Menang

Pedang Ngabakar: Rudal anu sanggup nuklir némbalan California dina bulan Nopémber 2015
Agénsi Berita Caters, (Abe Blair)

 

1917:

… Di kénca Lady Kami sareng sakedik diluhur, kami ningali hiji Malaikat sareng pedang anu hurung dina leungeun kénca na; kedip-kedip, éta nyebarkeun seuneu anu katingalina siga anu bakal ngaduruk dunya; tapi aranjeunna maot nalika kontak sareng kaagungan anu Lady kami dipancarkeun ka arah anjeunna tina panangan katuhu na: nunjuk ka bumi ku panangan katuhu na, Malaikat ngajerit ku sora tarik: 'Penance, Penance, Penance!'—Sr. Lucia ti Fatima, 13 Juli 1917

Continue reading

Gerhana Putra

Usaha batur pikeun moto "keajaiban panonpoé"

 

salaku hiji samagaha badé meuntas Amérika Serikat (sapertos sabit di daérah anu tangtu), kuring parantos mikirkeun "keajaiban panonpoé" anu lumangsung di Fatimah dina 13 Oktober 1917, warna katumbiri anu dipintal ti dinya ... bulan sabit dina bandéra Islam, jeung bulan nu Our Lady of Guadalupe nangtung. Saterusna kuring manggihan cerminan ieu isuk ti April 7, 2007. Sigana mah urang hirup Wahyu 12, jeung bakal nempo kakawasaan Allah manifested dina poé ieu tribulation, utamana ngaliwatan Indung Kami Nu Maha Suci - “Mary, béntang bersinar anu ngumumkeun Panonpoé” (POPE ST. JOHN PAUL II, Rapat sareng Pamuda di Pangkalan Udara Cuatro Vientos, Madrid, Spanyol, 3 Mei 2003)… Kuring ngarasa kuring henteu masihan koméntar atanapi ngembangkeun tulisan ieu tapi ngan ukur nyebarkeun deui, janten ieu… 

 

Yesus ceuk St. Faustina,

Sateuacan Poé Kaadilan, kuring ngirimkeun Poé Rahmat. -Buku harian Rahmat Ilahi, henteu. 1588

Urutan ieu dipasihkeun dina Palang:

(KASIHUAN :) Teras [penjahat] nyarios, "Yesus, émut kuring nalika anjeun datang ka karajaan anjeun." Anjeunna ngawaler ka anjeunna, "Amin, kuring nyarios ka anjeun, dinten ayeuna anjeun bakal sareng kuring di Surga."

(Kaadilan :) Ayeuna kira-kira siang sareng gelap datang ka sakumna bumi dugi ka tabuh tilu soré kusabab samagaha panonpoé. (Lukas 23: 43-45)

 

Continue reading

Perhatosan Rwanda

 

Nalika anjeunna megatkeun muka segel kadua,
Kuring ngadéngé mahluk hirup kadua ceurik,
“Ka hareup.”
Hiji deui kuda kaluar, hiji beureum.
Tunggangna dipasihan kakawasaan
pikeun ngaleungitkeun katengtreman ti bumi,

supaya jalma-jalma silih peuncit.
Sarta anjeunna dibéré pedang badag.
(Pdt 6: 3-4)

...urang nyaksian kajadian sapopoe dimana jalma
kaciri beuki agrésif
sareng gelut…
 

— PAUS BENEDIKTUS XVI, Homili Pentakosta,
Bisa 27th, 2012

 

IN 2012, kuring nyebarkeun "kecap ayeuna" anu kuat pisan anu kuring yakin ayeuna keur "unsealed" dina jam ieu. Kuring nulis harita (cf. Peringatan dina Angin) tina peringatan yén kekerasan bakal ngadadak ngadadak di dunya kawas maling peuting margi urang pengkuh kana dosa parah, kukituna kaleungitan panyalindungan Allah.[1]cf. Naraka dileupaskeun Bisa pisan jadi landfall teh Badai hebat...

Nalika aranjeunna nyebarkeun angin, aranjeunna kedah manénkeun angin puyuh. (Hos 8: 7)Continue reading

Footnotes

Footnotes
1 cf. Naraka dileupaskeun

Nu Taat Iman

 

Ayeuna ka Anjeunna anu tiasa nguatkeun anjeun,
numutkeun Injil kuring sareng proklamasi Yesus Kristus…
ka sadaya bangsa pikeun ngalaksanakeun ta'at iman ... 
(Rom 16: 25-26)

... Anjeunna ngarendahkeun diri sareng taat dugi ka maot,
malah maot dina salib. (Pil 2: 8)

 

ALLAH kudu oyag sirah-Na, lamun teu seuri di Garéja-Na. Pikeun rencana unfolding saprak subuh Panebusan geus pikeun Yesus pikeun nyiapkeun Dirina hiji panganten awewe anu "Tanpa bintik atanapi kerut atanapi hal sapertos kitu, yén anjeunna tiasa suci sareng tanpa cacad" (Epe. 5:27). Jeung can, sababaraha dina hirarki sorangan[1]cf. Sidang Pamungkas geus ngahontal titik inventing cara pikeun jalma tetep dina dosa fana obyektif, sarta acan ngarasa "wilujeng sumping" di Garéja.[2]Satemenna, Allah ngabagéakeun sadayana pikeun disalametkeun. Kaayaan pikeun kasalametan ieu aya dina kecap Gusti urang nyalira: "Tobat sareng percanten kana Injil" (Markus 1:15) Naon visi vastly béda ti Allah! Naon jurang anu ageung antara kanyataan naon anu diramalkeun dina jam ieu - pemurnian Garéja - sareng naon anu diusulkeun ku sababaraha uskup ka dunya!Continue reading

Footnotes

Footnotes
1 cf. Sidang Pamungkas
2 Satemenna, Allah ngabagéakeun sadayana pikeun disalametkeun. Kaayaan pikeun kasalametan ieu aya dina kecap Gusti urang nyalira: "Tobat sareng percanten kana Injil" (Markus 1:15)

Tetep di Kuring

 

Mimiti diterbitkeun 8 Méi 2015…

 

IF anjeun henteu tengtrem, taroskeun ka diri anjeun tilu patarosan: Naha kuring aya dina kahoyong Gusti? Naha kuring percanten ka Anjeunna? Naha kuring micinta Gusti sareng tatangga dina momen ieu? Kantun, kuring mahluk satia, percanten, sarta asih pisan?[1]tempo Ngawangun Baitullah Damai Iraha waé anjeun kaleungitan katengtreman, ngaliwat patarosan-patarosan ieu sapertos daptar pariksa, teras susun deui hiji atanapi langkung aspék pola pikir sareng paripolah anjeun dina waktos éta nyarios, "Ah, Gusti, hapunten, abdi parantos liren ka anjeun. Hapunten abdi sareng bantosan abdi ngamimitian deui. ” Ku cara kieu, anjeun bakal steadily ngawangun a DPR karapihan, malahan di tengah cobaan.

Continue reading

Footnotes