VIDEO: Nubuat Di Roma

 

Kuat prophecy ieu dibikeun di St Peter's Square di 1975 — kecap nu sigana unfolding ayeuna di jaman urang ayeuna. Miluan Mark Mallett nyaéta lalaki anu nampi nubuat éta, Dr Ralph Martin of Renewal Ministries. Aranjeunna ngabahas kali troubling, krisis iman, jeung kamungkinan Dajjal di poé urang - ditambah Jawaban kana eta sadayana!Continue reading

Perang Dina Nyiptakeun - Bagian III

 

THE dokter ngomong tanpa ragu, "Urang kudu boh kaduruk atawa motong kaluar tiroid anjeun sangkan leuwih manageable. Anjeun bakal kedah tetep nginum obat pikeun sesa hirup anjeun. Pamajikan kuring Lea neuteup ka manéhna siga nu gélo sarta ngomong, “Abdi teu tiasa nyingkirkeun sabagian awak abdi sabab éta henteu tiasa dianggo pikeun anjeun. Naha urang henteu mendakan akar anu nyababkeun naha awak kuring nyerang sorangan?" Dokter malikkeun panonna siga manehna éta gélo. Anjeunna blak-blakan ngawaler, "Anjeun angkat jalan éta sareng anjeun badé ngantunkeun murangkalih anjeun yatim."

Tapi kuring terang pamajikan kuring: anjeunna bakal nekad pikeun mendakan masalah sareng ngabantosan awakna mulangkeun diri. Continue reading

Bohong badag

 

...basa apokaliptik sabudeureun iklim
geus ngalakukeun hiji disservice jero pikeun manusa.
Eta geus ngarah ka incredibly boros jeung belanja ineffectual.
Biaya psikologis ogé parantos ageung.
Seueur jalma, khususna anu langkung ngora,
hirup dina sieun tungtungna geus deukeut,
sering teuing ngakibatkeun depresi debilitating
ngeunaan mangsa nu bakal datang.
Ningali kanyataan bakal ngabongkar
maranéhanana kahariwang apokaliptik.
-Steve Forbes, Forbes majalah, 14 Juli 2023

Continue reading

Perang Nyiptakeun - Bagian II

 

UBAT DIBALIKKEUN

 

TO Katolik, saratus taun ka tukang atanapi langkung pentingna dina nubuat. Sakumaha legenda, Paus Leo XIII ngagaduhan visi salami Misa anu ngajantenkeun anjeunna kaget pisan. Numutkeun salah sahiji saksi mata:

Leo XIII leres-leres ningali, dina hiji visi, roh-roh setan anu nuju berkumpul di Kota Abadi (Roma). —Bapa Domenico Pechenino, saksi mata; Ephemerides Liturgicae, dilaporkeun dina 1995, kc. 58-59; www.motherofallpeoples.com

Konon Paus Leo overheard Iblis nanya ka Gusti pikeun "saratus taun" pikeun nguji Garéja (anu nyababkeun doa kiwari kawentar ka St. Michael the Archangel).[1]cf. Badan Katolik Warta Nalika persis Gusti ditinju jam pikeun ngamimitian uji abad, teu aya anu terang. Tapi tangtosna, diabolical ieu unleashed kana sakabeh ciptaan dina abad ka-20, dimimitian ku ubar sorangan…Continue reading

Footnotes

Footnotes
1 cf. Badan Katolik Warta

Perang Nyiptakeun - Bagian I

 

Kuring geus discerning nulis séri ieu leuwih dua taun ayeuna. Kuring parantos nyabak sababaraha aspék, tapi akhir-akhir ieu, Gusti parantos masihan lampu héjo pikeun kuring sacara wani ngumumkeun "kecap ayeuna" ieu. Isyarat nyata pikeun kuring nyaéta dinten ayeuna Bacaan masal, anu kuring bakal nyebatkeun dina tungtungna… 

 

PERANG APOKALIPTIK… ON KASEHAT

 

TUH nyaéta perang ngalawan ciptaan, anu ahirna perang ngalawan Sang Pencipta sorangan. Serangan éta lega sareng jero, ti mikroba pangleutikna dugi ka puncak ciptaan, nyaéta lalaki sareng awéwé diciptakeun "saur gambar Allah".Continue reading

Naha Masih Jadi Katolik?

saatos warta ulang skandal jeung controversies, naha tetep Katolik? Dina épisode anu kuat ieu, Mark & ​​Daniel ngaluarkeun langkung seueur tina kapercayaan pribadina: aranjeunna ngajantenkeun yén Kristus nyalira hoyong dunya janten Katolik. Ieu pasti ambek, ajak, atawa konsol loba!Continue reading