Supernatural Teu Aya deui?

 

THE Vatikan geus ngaluarkeun norma anyar pikeun discerning "disangka fenomena gaib", tapi tanpa ninggalkeun uskup kalawan wewenang pikeun nyatakeun fenomena mistis salaku surga-dikirim. Kumaha bakal dampak ieu teu ngan discernment lumangsung apparitions tapi sakabéh workings gaib di Garéja?Continue reading

Amérika: minuhan Wahyu?

 

Iraha hiji kakaisaran maot?
Naha éta ambruk dina hiji momen anu dahsyat?
Henteu.
Tapi aya waktuna
nalika jalma-jalmana henteu percaya deui…
-gandengan, Megalopolis

 

IN 2012, nalika penerbangan kuring naék di luhur California, kuring ngarasa Roh ngajurung kuring pikeun maca Wahyu Bab 17-18. Nalika kuring mimiti maca, saolah-olah aya jilbab anu ngangkat dina buku arcane ieu, sapertos halaman jaringan ipis anu sanés pikeun ngungkabkeun langkung seueur gambar misterius "jaman akhir." Kecap "apocalypse" hartina, kanyataanna, anu nembangkeun.

Naon anu kuring baca mimiti nempatkeun Amérika kana cahaya Alkitab anu énggal. Nalika kuring nalungtik pondasi sajarah nagara éta, kuring henteu tiasa ningali éta salaku calon anu paling pantes pikeun anu disebat St. John "mystery babylon" (baca. Misteri Babul). Saprak harita, dua tren panganyarna sigana semen pandangan éta ...

Continue reading

Tetep babarengan

 

jeung headline warta janten langkung surem sareng pikasieuneun ku jam-jaman sareng kecap-kecap ramalan anu sami-sami, kasieun sareng kahariwang nyababkeun jalma-jalma "leungit." Webcast krusial ieu ngajelaskeun, teras, kumaha urang tiasa "ngajaga babarengan" salaku dunya di sabudeureun urang sacara harfiah mimiti runtuh ...Continue reading

Bedah Kosmis

 

Mimiti diterbitkeun kaping 5 Juli 2007…

 

DOA sateuacan Sakramen anu Maha Suci, Gusti sigana ngajelaskeun naha dunya asup kana panyucian anu ayeuna, sigana teu tiasa dibalikkeun.

Sapanjang sajarah Garéja Abdi, aya waktos nalika Awak Kristus parantos gering. Dina waktos-waktos éta kuring parantos ngintunkeun pangobatan.

Continue reading