Bedah Kosmis

 

Mimiti diterbitkeun kaping 5 Juli 2007…

 

DOA sateuacan Sakramen anu Maha Suci, Gusti sigana ngajelaskeun naha dunya asup kana panyucian anu ayeuna, sigana teu tiasa dibalikkeun.

Sapanjang sajarah Garéja Abdi, aya waktos nalika Awak Kristus parantos gering. Dina waktos-waktos éta kuring parantos ngintunkeun pangobatan.

Continue reading