Tetep babarengan

 

jeung headline warta janten langkung surem sareng pikasieuneun ku jam-jaman sareng kecap-kecap ramalan anu sami-sami, kasieun sareng kahariwang nyababkeun jalma-jalma "leungit." Webcast krusial ieu ngajelaskeun, teras, kumaha urang tiasa "ngajaga babarengan" salaku dunya di sabudeureun urang sacara harfiah mimiti runtuh ...Continue reading