Supernatural Teu Aya deui?

 

THE Vatikan geus ngaluarkeun norma anyar pikeun discerning "disangka fenomena gaib", tapi tanpa ninggalkeun uskup kalawan wewenang pikeun nyatakeun fenomena mistis salaku surga-dikirim. Kumaha bakal dampak ieu teu ngan discernment lumangsung apparitions tapi sakabéh workings gaib di Garéja?Continue reading