Nanya, Néangan, jeung Sambel

 

Tanya sarta eta bakal dibikeun ka anjeun;
neangan jeung anjeun bakal manggihan;
ketok sareng panto bakal dibuka pikeun anjeun…
Upami anjeun teras, anu jahat,
terang kumaha masihan hadiah anu saé pikeun murangkalih anjeun,
kumaha deui bakal Rama sawarga anjeun
pasihan anu saé ka anu naroskeun ka anjeunna.
(Mat. 7: 7-11)


Anyar-anyar ieu, tulisan Hamba Gusti Luisa Piccarreta parantos diragukeun, upami henteu diserang ku fitnah, ku tradisionalis radikal tangtu.[1]cf. Luisa Diserang Deui; Hiji klaim nyaéta yén tulisan Luisa "pornografi" kusabab gambar simbolis, contona, Luisa "nyusu" dina dada Kristus. Nanging, ieu mangrupikeun basa anu mistis tina Kitab Suci sorangan: "Anjeun bakal nyedot susu bangsa-bangsa, sareng disusuan dina payudara karajaan… Supaya anjeun tiasa nginum kalayan gumbira tina buah dada anu seueur pisan!… Sakumaha indung ngalilipur anakna, kuring ogé bakal ngalilipur anjeun… ” (Isaiah 60:16, 66:11-13) Aya ogé komunike pribadi anu bocor antara Dicastery for the Doctrine of the Faith sareng uskup anu sigana ngagantungkeun sababna nalika uskup Korea ngaluarkeun kaputusan anu négatip tapi anéh.[2]tempo Naha Nyababkeun Luisa Piccarreta Digantung? Sanajan kitu, dina resmi posisi Garéja dina tulisan hamba Allah ieu tetep salah sahiji "persetujuan" salaku tulisan dirina nanggung anjing laut gerejawi anu leres, nu teu acan dicabut ku Paus.[3]nyaéta. 19 jilid munggaran Luisa nampi éta Nihil Obstat ti St Hannibal di Francia, jeung Imprimatur ti Bishop Joseph Leo. Dua Puluh Opat Jam tina Sengsara Gusti urang Yesus Kristus jeung Nu Maha Suci Virgin Mary di Karajaan Kahirupan Illahi ogé nanggung anjing laut ecclesiastical sarua.Continue reading

Footnotes

Footnotes
1 cf. Luisa Diserang Deui; Hiji klaim nyaéta yén tulisan Luisa "pornografi" kusabab gambar simbolis, contona, Luisa "nyusu" dina dada Kristus. Nanging, ieu mangrupikeun basa anu mistis tina Kitab Suci sorangan: "Anjeun bakal nyedot susu bangsa-bangsa, sareng disusuan dina payudara karajaan… Supaya anjeun tiasa nginum kalayan gumbira tina buah dada anu seueur pisan!… Sakumaha indung ngalilipur anakna, kuring ogé bakal ngalilipur anjeun… ” (Isaiah 60:16, 66:11-13)
2 tempo Naha Nyababkeun Luisa Piccarreta Digantung?
3 nyaéta. 19 jilid munggaran Luisa nampi éta Nihil Obstat ti St Hannibal di Francia, jeung Imprimatur ti Bishop Joseph Leo. Dua Puluh Opat Jam tina Sengsara Gusti urang Yesus Kristus jeung Nu Maha Suci Virgin Mary di Karajaan Kahirupan Illahi ogé nanggung anjing laut ecclesiastical sarua.