Ngeunaan Tradisionalisme Radikal

 
 
Sababaraha urang ngalaporkeun yén blog ieu muncul salaku téks bodas dina latar tukang tan. Éta masalah sareng panyungsi anjeun. Apdet atawa pindah ka browser sejen, kayaning Firefox.
 

TUH teu sual yén revolusi pos-Vatikan II tina "progressives" geus wreaked bencana di Garéja, pamustunganana leveling sakabéh pesenan agama, arsitektur garéja, musik jeung budaya Katolik - manifestly disaksian dina sagala hal sabudeureun Liturgy. Kuring parantos nyerat seueur ngeunaan karusakan kana Massa nalika muncul saatos Déwan Vatikan Kadua (tingali Pakarang senjata). Kuring parantos ngupingkeun akun anu munggaran ngeunaan kumaha "para reformis" asup ka paroki telat wengi, ikonografi nyeuseuh bodas, ngancurkeun arca, sareng nyandak ragaji pikeun hiasan altar anu luhur. Di tempatna, hiji altar basajan katutupan ku lawon bodas ditinggalkeun nangtung di tengah sanctuary nu - ka horor loba churchgoers di Massa salajengna "Naon anu Komunis dipigawé di gereja urang ku kakuatan," imigran ti Rusia jeung Polandia. geus ngomong ka kuring, "nyaéta naon anu anjeun lakukeun sorangan!"Continue reading