The kasinugrahan

 

Dina réfléksi kuring Ngeunaan Tradisionalisme Radikal, Tungtungna kuring nunjuk kana sumanget pemberontakan boh anu disebut "konservatif ekstrim" ogé "progresif" dina Garéja. Dina baheula, aranjeunna ngan ukur nampi pandangan teologis sempit ngeunaan Garéja Katolik bari nampik kasampurnaan Iman. Di sisi anu sanésna, usaha progresif pikeun ngarobih atanapi nambihan kana "simpenan iman". Sanes ditanggung ku Roh bebeneran; ogé henteu saluyu sareng Tradisi Suci (sanaos protés).Continue reading