Tetep di Kuring

 

Mimiti diterbitkeun 8 Méi 2015…

 

IF anjeun henteu tengtrem, taroskeun ka diri anjeun tilu patarosan: Naha kuring aya dina kahoyong Gusti? Naha kuring percanten ka Anjeunna? Naha kuring micinta Gusti sareng tatangga dina momen ieu? Kantun, kuring mahluk satia, percanten, sarta asih pisan?[1]tempo Ngawangun Baitullah Damai Iraha waé anjeun kaleungitan katengtreman, ngaliwat patarosan-patarosan ieu sapertos daptar pariksa, teras susun deui hiji atanapi langkung aspék pola pikir sareng paripolah anjeun dina waktos éta nyarios, "Ah, Gusti, hapunten, abdi parantos liren ka anjeun. Hapunten abdi sareng bantosan abdi ngamimitian deui. ” Ku cara kieu, anjeun bakal steadily ngawangun a DPR karapihan, malahan di tengah cobaan.

Continue reading

Footnotes

The Great Maling

 

Léngkah munggaran pikeun meunangkeun deui kaayaan kabébasan primitif
diwangun dina diajar ngalakukeun tanpa hal.
Lalaki kudu divest dirina tina sagala trappings
ditetepkeun ku peradaban sareng uih deui ka kaayaan nomaden -
malah pakean, kadaharan, jeung abodes tetep kudu ditinggalkeun.
- téori filosofis Weishaupt sareng Rousseau;
ti Revolusi Dunya (1921), ku Nessa Webster, p. 8

Komunisme, teras, bakal datang deui dina dunya Kulon,
sabab aya anu maot di dunya Kulon — nyaéta, 
iman kuat lalaki ka Allah anu nyiptakeun aranjeunna.
- Uskup Agung Agung Fulton Sheen,
"Komunisme di Amérika", cf. youtube.com

 

urang Lady ngawartoskeun Conchita Gonzalez ti Garabandal, Spanyol, "Nalika Komunisme datang deui sadayana bakal kajadian," [1]Der Zeigefinger Gottes (Garabandal - The Ramo Allah), Albrecht Weber, n. 2 tapi manehna teu ngomong kumaha Komunisme bakal datang deui. Di Fatimah, Ibu Rahayu ngingetkeun yén Rusia bakal nyebarkeun kasalahanana, tapi anjeunna henteu nyarios kumaha kasalahan éta bakal sumebar. Sapertos kitu, nalika pikiran Kulon ngabayangkeun Komunisme, sigana bakal balik deui ka USSR sareng jaman Perang Tiis.

Tapi Komunisme anu muncul ayeuna henteu katingali sapertos kitu. Nyatana, kuring kadang heran naha bentuk Komunisme kuno éta masih dilestarikan di Koréa Kalér - kota awon abu-abu, paméran militér anu mewah, sareng wates anu ditutup - sanes a ngahaja selingan tina ancaman komunis nyata nyebar ka umat manusa nalika urang nyarios: Reset Agung...Continue reading

Footnotes

Footnotes
1 Der Zeigefinger Gottes (Garabandal - The Ramo Allah), Albrecht Weber, n. 2

Sidang Panungtungan?

Duccio, Panghianatan Kristus di Taman Getsemani, 1308 

 

Iman aranjeun kabeh bakal goyah, sabab geus ditulis kieu:
'Kuring bakal nyerang tukang angon,
jeung domba-domba bakal paburencay.'
(Tandaan 14: 27)

Sateuacan Kristus sumping kadua
Garéja kudu ngaliwatan sidang final
anu bakal ngagoncangkeun iman jalma-jalma anu iman ...
-
Catechism tina Garéja Katolik, n.675, 677

 

NAON Naha ieu "cobaan ahir anu bakal ngagoncangkeun iman seueur anu percaya?"  

Continue reading

Disumputkeun Dina Plain Sight

baphomet - Poto ku Matt Anderson

 

IN a keretas on okultisme dina Jaman Émbaran, pangarang na dicatet yén "anggota komunitas gaib anu sumpah-dijilid, sanajan dina nyeri pati jeung karuksakan, teu nembongkeun naon Google bakal langsung dibagikeun." Janten, dipikanyaho yén masarakat rusiah ngan saukur bakal ngajaga hal-hal "disumputkeun dina tetempoan biasa," ngubur ayana atanapi niatna dina simbol, logo, naskah pilem, sareng anu sanésna. kecap gaib sacara harfiah ngandung harti "nyumputkeun" atawa "nyumputkeun". Lantaran kitu, masarakat rahasia sapertos Freemason, anu akar anu gaib, mindeng kapanggih nyumputkeun niat atawa simbul maranéhanana dina tetempoan polos, nu dimaksudkeun pikeun ditempo dina sababaraha tingkatan ...Continue reading

Maju Ka Gugur…

 

 

TUH nyaeta rada buzz ngeunaan ieu datang Oktober. Sanaos loba seers di sakuliah dunya nujul kana sababaraha jenis shift dimimitian bulan hareup - prediksi rada husus sarta panon-brow raising - réaksi urang kedah salah sahiji kasaimbangan, caution, sarta solat. Di handapeun tulisan ieu, anjeun bakal mendakan siaran wéb énggal dimana kuring diondang pikeun ngabahas Oktober ieu sareng Fr. Richard Heilman jeung Doug Barry tina Angkatan Grace AS.Continue reading

Hiji Timeline Apostolik

 

Ngan lamun urang pikir Allah kedah buang di anduk, Anjeunna throws di sejen sababaraha abad. Ieu naha prediksi spésifik salaku "Oktober ieu"Kudu dianggap kalawan prudence jeung caution. Tapi urang ogé terang yén Yéhuwa gaduh rencana anu bakal dilaksanakeun, nyaéta rencana éta culminating dina mangsa ieu, nurutkeun teu ukur loba seers tapi, dina kanyataanana, Bapa Garéja Awal.Continue reading

Jalur Breaking

 

Loba nabi palsu bakal timbul jeung nipu loba;
Jeung ku sabab ngaronjatna kajahatan,
cinta seueur bakal tiis.
(Mat. 24: 11-12)

 

I DIGORONG titik pegatna minggu panungtungan. Di mana-mana kuring ngancik, kuring teu ningali nanaon tapi jalma-jalma anu siap pikeun silih pisahkeun. Pemisahan ideologis antara jalma parantos janten jurang. Saleresna kuring sieun aya anu henteu tiasa nyebrang sabab parantos kabeungkeut dina propaganda globalis (tingali Dua Camp). Sababaraha urang parantos ngahontal titik anu pikaheraneun dimana saha waé anu naroskeun narasi pamaréntahan (naha éta "pamanasan global""éta pandemi”, jsb) dianggap sacara harfiah pembunuhan dulur sejenna. Salaku conto, hiji jalma nyalahkeun kuring pikeun maotna di Maui anyar-anyar ieu kusabab kuring dibere sudut pandang sejen ngeunaan parobahan iklim. Taun ka tukang kuring disebut "pembunuh" pikeun peringatan ngeunaan ayeuna unquestionable bahaya of mRNA suntik atawa ngalaan elmu bener dina masking. Éta sadayana nyababkeun kuring pikeun muhasabah kecap-kecap anu pikaresepeun ngeunaan Kristus…Continue reading

Garéja Dina Precipice - Bagian II

The Madonna Hideung of Częstochowa - najis

 

Upami anjeun hirup dina waktos anu teu aya anu masihan naséhat anu saé,
teu aya lalaki anu masihan anjeun conto anu saé,
nalika anjeun bakal ningali kahadéan dihukum sareng maksiat dibales...
nangtung teguh, sareng pageuh nempel ka Gusti dina nyeri kahirupan…
- Saint Thomas More,
dipancung dina 1535 pikeun defending nikah
Kahirupan Thomas More: A Biografi ku William Roper

 

 

hiji tina kado greatest Yesus ditinggalkeun Garéja-Na éta rahmat infallibility. Upami Yesus nyarios, "Aranjeun bakal terang kaleresan, sareng kaleresan bakal ngabébaskeun anjeun" (Yohanes 8:32), maka penting pisan yén unggal generasi terang, saluareun bayangan ragu, naon anu leres. Upami teu kitu, hiji bisa nyandak bohong pikeun bebeneran sarta digolongkeun kana perbudakan. Pikeun…

… Sing saha jalma anu ngalakukeun dosa nyaéta budak dosa. (Yohanes 8:34)

Lantaran kitu, kabébasan rohani urang téh intrinsik pikeun terang bebeneran, naha Yesus jangji, "Nalika Anjeunna sumping, Ruh bebeneran, Anjeunna bakal nungtun anjeun kana sagala bebeneran." [1]John 16: 13 Sanaos cacad individu-individu tina Iman Katolik langkung ti dua millennia sareng bahkan kagagalan moral panerusna Petrus, Tradisi Suci urang ngungkabkeun yén ajaran Kristus parantos dilestarikan sacara akurat salami 2000 taun. Ieu mangrupikeun salah sahiji tanda anu paling pasti tina panangan rizki Kristus kana Panganten-Na.Continue reading

Footnotes

Footnotes
1 John 16: 13

Nangtung Panungtungan

 

THE sababaraha bulan kaliwat geus waktu keur kuring dengekeun, ngantosan, perang interior jeung exterior. Kuring geus questioned nelepon kuring, arah kuring, tujuan kuring. Ngan dina katenangan sateuacan Sakramen Maha Suci, Gusti tungtungna ngajawab banding kuring: Anjeunna henteu acan réngsé sareng kuring. Continue reading

Babul Ayeuna

 

TUH mangrupakeun petikan startling dina Kitab Wahyu, salah sahiji nu bisa gampang lasut. Éta nyarioskeun ngeunaan "Babul anu hébat, indung palacuran sareng abominations bumi" (Rev 17: 5). Tina dosana, anu anjeunna dihukum "dina sajam," (18:10) nyaéta yén "pasar" dirina henteu ngan ukur dagang emas sareng pérak tapi manusa. Continue reading

Jalan Kahirupan

"Kami ayeuna nangtung dina nyanghareupan konfrontasi sajarah anu paling hebat anu parantos dilangkungan… Kami ayeuna nyanghareupan konfrontasi akhir antara Garéja sareng anti Garéja, Injil ngalawan anti Injil, Kristus ngalawan anti-Kristus ... Ieu mangrupikeun sidang… tina 2,000 taun budaya sareng peradaban Kristen, kalayan sagala akibatna pikeun martabat manusa, hak-hak individu, hak-hak manusa sareng hak-hak bangsa. ” —Kardinal Karol Wojtyla (JOHN PAUL II), di Eucharistic Congress, Philadelphia, PA; 13 Agustus 1976; siga. Katolik Online (dikonfirmasi ku Deacon Keith Fournier anu hadir) "Kami ayeuna nangtung dina nyanghareupan konfrontasi sajarah pangageungna umat manusa… Kami ayeuna nyanghareupan konfrontasi akhir antara Garéja sareng anti Garéja, Injil ngalawan anti Injil, Kristus ngalawan anti-Kristus ... Ieu mangrupikeun sidang… tina 2,000 taun budaya sareng peradaban Kristen, kalayan sagala akibatna pikeun martabat manusa, hak-hak individu, hak-hak manusa sareng hak-hak bangsa. ” —Kardinal Karol Wojtyla (JOHN PAUL II), di Eucharistic Congress, Philadelphia, PA; 13 Agustus 1976; siga. Katolik Online (dikonfirmasi ku Deacon Keith Fournier anu kantos hadir)

Urang ayeuna nyanghareupan konfrontasi ahir
antara Garéja jeung anti-Gereja,
tina Injil versus anti Injil,
Kristus ngalawan anti-Kristus…
Ieu mangrupikeun uji coba… 2,000 taun kabudayaan
jeung peradaban Kristen,
kalayan sagala akibatna pikeun martabat manusa,
hak individu, hak asasi manusa
jeung hak bangsa.

—Kardinal Karol Wojtyla (JOHN PAUL II), Kongrés Eucharistic, Philadelphia, PA,
13 Agustus 1976; siga. Katolik Online

WE hirup dina sajam dimana ampir sakabéh kabudayaan Katolik 2000 taun ditolak, lain ngan ku dunya (anu rada diperkirakeun), tapi ku Katolik sorangan: uskup, cardinals, jeung awam anu percaya Garéja perlu " diropéa"; atanapi yén urang peryogi "synod on synodality" pikeun mendakan deui bebeneran; atanapi urang kedah satuju sareng ideologi dunya supados "marengan" aranjeunna.Continue reading

Carita Penyembuhan Anjeun

IT geus mangrupa hak husus nyata geus journeyed sareng anjeun ieu dua minggu kaliwat tina Nyageurkeun mundur. Aya seueur kasaksian anu saé anu kuring hoyong bagikeun sareng anjeun di handap. Dina tungtungna aya lagu sukur ka Ibu Kami anu Maha Suci pikeun syafaat sareng kanyaahna pikeun anjeun masing-masing salami mundur ieu.Continue reading

Dinten 15: Pentecost Anyar

Anjeun geus dijieun! Tungtung mundur urang - tapi teu tungtung kado Allah, jeung teu kungsi tungtung asih-Na. Kanyataanna, dinten ieu pisan husus sabab Gusti boga a outpouring anyar Roh Suci pikeun maparin ka anjeun. Lady kami parantos ngadoakeun anjeun sareng ngarepkeun waktos ieu ogé, nalika anjeunna ngagabung sareng anjeun di rohangan luhur haté anjeun pikeun ngadoakeun "Pentakosta énggal" dina jiwa anjeun. Continue reading

Poé 14: Puseur Bapa

SAKUMNA urang bisa nyangkut dina kahirupan spiritual urang alatan tatu urang, judgments, sarta unforgiveness. Sajauh ieu, mundur ieu mangrupikeun cara pikeun ngabantosan anjeun ningali bebeneran ngeunaan diri anjeun sareng Pencipta anjeun, supados "kabeneran bakal ngabebaskeun anjeun". Tapi urang kudu hirup jeung kudu aya dina sakabeh bebeneran, di puseur pisan hate Rama cinta…Continue reading

Dinten 13: Toel Penyembuhan sareng Sorana

Abdi hoyong ngabagikeun kasaksian anjeun ka batur ngeunaan kumaha Gusti parantos keuna kana kahirupan anjeun sareng masihan penyembuhan ka anjeun ngalangkungan mundur ieu. Anjeun ngan saukur tiasa ngawalon email anu anjeun tampi upami anjeun aya dina milis kuring atanapi angkat Ieuh. Ngan nulis sababaraha kalimat atawa paragraf pondok. Éta tiasa anonim upami anjeun milih.

WE teu ditinggalkeun. Kami henteu yatim… Continue reading

Poé 11: Kakuatan Pangadilan

malah sanajan urang geus ngahampura batur, komo diri urang sorangan, masih aya hiji tipu daya halus tapi bahaya nu urang kudu yakin geus rooted kaluar tina kahirupan urang — hiji nu masih bisa ngabagi, tatu, jeung ngancurkeun. Sareng éta mangrupikeun kakuatan judgments salah. Continue reading

Dinten 10: Kakuatan Nyageurkeun Cinta

IT nyebutkeun dina First John:

Urang bogoh, sabab anjeunna mimiti dipikacinta urang. ( 1 Yohanes 4:19 )

Mundur ieu lumangsung sabab Allah mikanyaah anjeun. Kabeneran anu kadang-kadang susah anu anjeun hadapi nyaéta kusabab Gusti mikanyaah anjeun. Penyembuhan sareng pembebasan anu anjeun mimiti ngalaman nyaéta sabab Gusti mikaasih anjeun. Anjeunna dipikacinta anjeun munggaran. Anjeunna moal eureun bogoh ka anjeun.Continue reading

Poé 8: Tatu pangjerona

WE ayeuna meuntas satengah jalan mundur urang. Allah tacan bérés, aya deui pagawéan. Dokter Bedah Ilahi mimiti ngahontal tempat anu paling jero tina tatu urang, sanés pikeun nyusahkeun sareng ngaganggu urang, tapi pikeun nyageurkeun urang. Bisa jadi nyeri nyanghareupan kenangan ieu. Ieu momen tina Persib; Ieu momen leumpang ku iman teu tetempoan, percanten dina prosés nu Roh Suci geus dimimitian dina haté anjeun. Nangtung di gigireun anjeun nyaéta Ibu Rahayu sareng dulur-dulur anjeun, para Suci, sadayana ngadoakeun anjeun. Aranjeunna langkung caket ka anjeun ayeuna tibatan dina kahirupan ieu, sabab aranjeunna pinuh ngahiji sareng Trinitas Suci di kalanggengan, anu cicing di jero anjeun ku Baptisan anjeun.

Tapi, Sadérék bisa ngarasa nyorangan, malah ditinggalkeun waktu rék ngajawab pananya atawa ngadéngé Yéhuwa nyarios ka Sadérék. Tapi sakumaha ceuk Juru Mazmur, "Kamana abdi tiasa angkat tina Roh anjeun? Ti payuneun anjeun, kamana abdi tiasa kabur?"[1]Jabur 139: 7 Yésus jangji, ”Kami salawasna nyarengan ka aranjeun, nepi ka ahir jaman.”[2]Matt 28: 20Continue reading

Footnotes

Footnotes
1 Jabur 139: 7
2 Matt 28: 20

Dinten 6: Panghampura ka Merdika

ngantepkeun urang mimitian dinten anyar ieu, awal anyar ieu: Dina nami Rama, sareng Putra, sareng Roh Suci, amin.

Bapa Surgawi, hatur nuhun pikeun cinta saratna Anjeun, lavished kana kuring nalika kuring sahenteuna pantes eta. Hatur nuhun pikeun masihan abdi kahirupan Putra anjeun supados abdi tiasa hirup leres-leres. Hayu ayeuna Roh Suci, sareng lebetkeun kana pojok anu paling poék dina manah kuring dimana masih aya kenangan anu nyeri, pait, sareng henteu ngahampura. Caang cahaya bebeneran nu kuring sabenerna bisa ningali; Nyarioskeun kecap-kecap anu leres-leres anu kuring tiasa ngadangu, sareng dibébaskeun tina ranté jaman baheula. Kuring naroskeun ieu dina nami Yesus Kristus, amin.Continue reading

Dinten 4: Dina Asih Diri Anjeun

AYEUNA yén anjeun mutuskeun pikeun ngabéréskeun mundur ieu sareng henteu nyerah… Gusti gaduh salah sahiji panyembuhan anu paling penting pikeun anjeun… penyembuhan citra diri anjeun. Seueur diantara urang henteu ngagaduhan masalah mikacinta batur…Continue reading

Dinten 1 - Naha Kuring Di dieu?

wilujeung sumping ka The Now Word Healing Retreat! Henteu aya biaya, henteu aya biaya, ngan ukur komitmen anjeun. Janten, urang mimitian ku pamiarsa ti sakumna dunya anu parantos ngalaman penyembuhan sareng pembaharuan. Lamun henteu maca Persiapan penyembuhan, mangga nyandak momen pikeun marios éta informasi penting ngeunaan kumaha carana boga mundur suksés tur rahayu, lajeng datang deui ka dieu.Continue reading

Persiapan penyembuhan

TUH Aya sababaraha hal anu kedah ditingali sateuacan urang ngamimitian mundur ieu (anu bakal ngamimitian dina Minggu, 14 Mei 2023 sareng ditungtungan dina Pentekosta Minggu, 28 Mei) - hal sapertos dimana mendakan kamar mandi, waktos tuang, jsb. Ieu mangrupikeun mundur online. Kuring bakal ngantepkeun anjeun milarian kamar mandi sareng ngarencanakeun tuangeun anjeun. Tapi aya sababaraha hal anu penting upami ieu janten waktos anu rahayu pikeun anjeun.Continue reading

A mundur penyembuhan

Abdi kagungan nyoba nulis ngeunaan sababaraha hal séjén sababaraha poé katukang, utamana ngeunaan eta hal ngabentuk dina Great Storm nu ayeuna overhead. Tapi nalika kuring ngalakukeun, kuring ngagambar kosong. Kuring malah frustasi ka Yéhuwa sabab waktu geus jadi komoditi ahir-ahir ieu. Tapi kuring yakin aya dua alesan pikeun "blok panulis" ieu…

Continue reading

Batang Beusi

MACA kecap Yesus ka Abdi Gusti Luisa Piccarreta, anjeun mimiti ngartos éta datangna Karajaan Pangéran Ilahi, nalika urang ngadoa unggal dinten di Bapa Kami, mangrupikeun tujuan anu paling hébat di Surga. "Kuring hayang ngangkat mahluk deui ka asal nya," Yesus nyarios ka Luisa, "... yén Pangersa abdi dikenal, dipikacinta, sareng dilakukeun di bumi sapertos di Surga." [1]Vol. 19, 6 Juni 1926 Yesus malah nyebutkeun yen kamulyaan Malaikat jeung wali di Surga "Moal dongkap upami Kersa abdi henteu gaduh kameunangan lengkep di bumi."

Continue reading

Footnotes

Footnotes
1 Vol. 19, 6 Juni 1926

Angin Angin

A badai anu béda-béda sumping kana palayanan sareng kulawarga urang bulan kamari. Urang ujug-ujug narima surat ti parusahaan énergi angin nu boga rencana pikeun masang turbin angin industri masif di wewengkon padumukan désa urang. Warta éta stunning, sabab kuring geus kungsi diajar épék ngarugikeun "peternakan angin" dina kaséhatan manusa jeung sato. Jeung panalungtikan téh horrifying. Intina, seueur jalma kapaksa ninggalkeun bumina sareng kaleungitan sadayana kusabab épék kaséhatan anu parah sareng pupusna nilai harta.

Continue reading

Ku Tatu-Na

 

Yesus hayang cageur urang, Anjeunna hayang urang "Gaduh hirup sareng gaduhna langkung seueur" (Yohanes 10:10). Urang bisa sigana ngalakukeun sagalana katuhu: buka Massa, syahadat, neneda unggal poé, nyebutkeun Rosary, boga devotions, jsb Tapi, lamun urang teu diurus tatu urang, aranjeunna bisa meunang di jalan. Aranjeunna tiasa, kanyataanna, ngeureunkeun éta "hirup" tina ngalir di urang ...Continue reading

Embun-embunan Kersa Ilahi

 

TILIK anjeun kantos panginten naon gunana pikeun ngadoa sareng "hirup dina Kersa Ilahi"?[1]cf. Kumaha Hirup dina Kersa Ilahi Kumaha mangaruhan batur, upami sadayana?Continue reading

Footnotes

Revival

 

ieu isuk-isuk, Kuring ngimpi kuring di garéja diuk kaluar ka sisi, gigireun pamajikan kuring. Musik anu dimaénkeun nyaéta lagu-lagu anu ku kuring ditulis, sanaos kuring henteu kantos ngupingkeun éta dugi ka impian ieu. Sakuliah garéja jempé, taya nu nyanyi. Ujug-ujug, kuring mimiti quietly nyanyi sapanjang spontaneously, raising up ngaran Yesus. Nalika kuring ngalakukeun, batur mimiti nyanyi sareng muji, sareng kakawasaan Roh Suci mimiti turun. Éta geulis. Saatos lagu réngsé, kuring nguping kecap dina haté kuring: Ngahudangkeun deui. 

Jeung kuring hudang. Continue reading

Tembok hebat sareng palabuhan anu aman

 

Mimiti diterbitkeun 20 Maret 2011.

 

Iraha waé Kuring nulis ngeunaan "hukuman"Atawa"kaadilan ketuhanan, "Kuring teras-terasan, sabab sering istilah-istilah ieu salah paham. Kusabab tatu urang sorangan, sahingga nyimpang pandangan "kaadilan", urang ngaguar salah paham kana Gusti. Kami ningali kaadilan salaku "pencét deui" atanapi anu sanés nampi "naon anu aranjeunna pantes." Tapi anu urang sering teu ngartos nyaéta yén "hukuman" Gusti, "hukuman" Rama, anu diakar salawasna, salawasna, salawasna, nuju bogoh.Continue reading

Awéwé di Gurun

 

Muga-muga Gusti maparin Puasa anu barokah ka sadayana sareng kulawarga anjeun…

 

KUMAHA Naha Pangéran badé ngajaga umat-Na, Barque Garéja-Na, ngalangkungan cai anu parah di payun? Kumaha - lamun sakabeh dunya keur kapaksa kana sistem global godless tina pangawasan — naha Garéja bakal salamet?Continue reading

Jabur 91

 

Saderek anu cicing di tempat perlindungan tina Luhur,
anu matuh di handapeun teduh Nu Maha Kawasa.
Sebutkeun ka PANGERAN, "Pangampungan kuring sareng beteng,
Allah abdi anu ku kuring percanten. ”

Continue reading