Nanya, Néangan, jeung Sambel

 

Tanya sarta eta bakal dibikeun ka anjeun;
neangan jeung anjeun bakal manggihan;
ketok sareng panto bakal dibuka pikeun anjeun…
Upami anjeun teras, anu jahat,
terang kumaha masihan hadiah anu saé pikeun murangkalih anjeun,
kumaha deui bakal Rama sawarga anjeun
pasihan anu saé ka anu naroskeun ka anjeunna.
(Mat. 7: 7-11)


Anyar-anyar ieu, tulisan Hamba Gusti Luisa Piccarreta parantos diragukeun, upami henteu diserang ku fitnah, ku tradisionalis radikal tangtu.[1]cf. Luisa Diserang Deui; Hiji klaim nyaéta yén tulisan Luisa "pornografi" kusabab gambar simbolis, contona, Luisa "nyusu" dina dada Kristus. Nanging, ieu mangrupikeun basa anu mistis tina Kitab Suci sorangan: "Anjeun bakal nyedot susu bangsa-bangsa, sareng disusuan dina payudara karajaan… Supaya anjeun tiasa nginum kalayan gumbira tina buah dada anu seueur pisan!… Sakumaha indung ngalilipur anakna, kuring ogé bakal ngalilipur anjeun… ” (Isaiah 60:16, 66:11-13) Aya ogé komunike pribadi anu bocor antara Dicastery for the Doctrine of the Faith sareng uskup anu sigana ngagantungkeun sababna nalika uskup Korea ngaluarkeun kaputusan anu négatip tapi anéh.[2]tempo Naha Nyababkeun Luisa Piccarreta Digantung? Sanajan kitu, dina resmi posisi Garéja dina tulisan hamba Allah ieu tetep salah sahiji "persetujuan" salaku tulisan dirina nanggung anjing laut gerejawi anu leres, nu teu acan dicabut ku Paus.[3]nyaéta. 19 jilid munggaran Luisa nampi éta Nihil Obstat ti St Hannibal di Francia, jeung Imprimatur ti Bishop Joseph Leo. Dua Puluh Opat Jam tina Sengsara Gusti urang Yesus Kristus jeung Nu Maha Suci Virgin Mary di Karajaan Kahirupan Illahi ogé nanggung anjing laut ecclesiastical sarua.Continue reading

Footnotes

Footnotes
1 cf. Luisa Diserang Deui; Hiji klaim nyaéta yén tulisan Luisa "pornografi" kusabab gambar simbolis, contona, Luisa "nyusu" dina dada Kristus. Nanging, ieu mangrupikeun basa anu mistis tina Kitab Suci sorangan: "Anjeun bakal nyedot susu bangsa-bangsa, sareng disusuan dina payudara karajaan… Supaya anjeun tiasa nginum kalayan gumbira tina buah dada anu seueur pisan!… Sakumaha indung ngalilipur anakna, kuring ogé bakal ngalilipur anjeun… ” (Isaiah 60:16, 66:11-13)
2 tempo Naha Nyababkeun Luisa Piccarreta Digantung?
3 nyaéta. 19 jilid munggaran Luisa nampi éta Nihil Obstat ti St Hannibal di Francia, jeung Imprimatur ti Bishop Joseph Leo. Dua Puluh Opat Jam tina Sengsara Gusti urang Yesus Kristus jeung Nu Maha Suci Virgin Mary di Karajaan Kahirupan Illahi ogé nanggung anjing laut ecclesiastical sarua.

The kiamat Garéja

 

Tampilan anu paling berwibawa, sareng salah sahiji anu nembongan
janten paling saluyu sareng Kitab Suci, nyaéta,
saatos tumiba Dajjal, Garéja Katolik bakal
sakali deui lebet kana jaman
kamakmuran sareng kajayaan.

-Tungtung Dunya Ayeuna sareng Mysteries of Life Future,
Fr. Charles Arminjon (1824-1885), kc. 56-57; Sophia Institute Press

 

TUH mangrupikeun petikan anu misterius dina buku Daniel anu aya di jero urang waktos. Salajengna ngungkabkeun naon anu Allah rencanakeun dina jam ieu nalika dunya neraskeun turunna kana gelap ...Continue reading

Batang Beusi

MACA kecap Yesus ka Abdi Gusti Luisa Piccarreta, anjeun mimiti ngartos éta datangna Karajaan Pangéran Ilahi, nalika urang ngadoa unggal dinten di Bapa Kami, mangrupikeun tujuan anu paling hébat di Surga. "Kuring hayang ngangkat mahluk deui ka asal nya," Yesus nyarios ka Luisa, "... yén Pangersa abdi dikenal, dipikacinta, sareng dilakukeun di bumi sapertos di Surga." [1]Vol. 19, 6 Juni 1926 Yesus malah nyebutkeun yen kamulyaan Malaikat jeung wali di Surga "Moal dongkap upami Kersa abdi henteu gaduh kameunangan lengkep di bumi."

Continue reading

Footnotes

Footnotes
1 Vol. 19, 6 Juni 1926

Embun-embunan Kersa Ilahi

 

TILIK anjeun kantos panginten naon gunana pikeun ngadoa sareng "hirup dina Kersa Ilahi"?[1]cf. Kumaha Hirup dina Kersa Ilahi Kumaha mangaruhan batur, upami sadayana?Continue reading

Footnotes

Yesus sumping!

 

Mimiti diterbitkeun kaping 6 Désémber 2019.

 

ABDI HOYONG nyariosna sakumaha jelas sareng nyaring sareng kandel sakumaha anu kuring tiasa: Yesus datang! Naha anjeun mikir yén Paus Yohanes Paulus II ngan saukur puitis nalika nyarios:Continue reading

Ciptaan "Kuring bogoh ka anjeun"

 

 

“DIMANA nyaeta Allah? Naha Anjeunna jempé? Dimana anjeunna?" Ampir unggal jalma, di sawatara titik dina kahirupan maranéhanana, utters kecap ieu. Urang paling sering dina sangsara, panyakit, katiisan, percobaan sengit, sarta meureun paling sering, dina kagaringan dina kahirupan spiritual urang. Tapi, urang kudu ngajawab pananya-pananya éta ku patarosan rétoris anu jujur: "Kamana Gusti tiasa angkat?" Anjeunna kantos-hadir, salawasna aya, salawasna sareng sareng diantara urang - sanajan éta rarasaan tina ayana Anjeunna intangible. Dina sababaraha hal, Allah ngan saukur jeung ampir salawasna nyamar.Continue reading

Dina Luisa sareng Tulisanana ...

 

Mimiti diterbitkeun 7 Januari, 2020:

 

NYA waktos kanggo alamat sababaraha email sareng pesen naroskeun ortodoksi tulisan Hamba Gusti Luisa Piccarreta. Sababaraha anjeun geus ngomong yén imam anjeun geus indit sajauh ka nyatakeun dirina bid'ah. Panginten peryogi, teras, mulangkeun kapercayaan anjeun kana tulisan Luisa anu, kuring ngajamin, disatujuan ku Garéja.

Continue reading

Batu Leutik

 

SAKUMNA rasa hinana mah kacida. Kuring ningali kumaha ékspansi jagat raya sareng kumaha planét Bumi ngan ukur butir keusik di tengah éta sadayana. Sumawona, dina titik kosmis ieu, kuring ngan ukur salah sahiji tina ampir 8 milyar jalma. Sarta geura-giru, kawas milyaran saméméh kuring, kuring bakal dikubur dina taneuh jeung sagala tapi poho, simpen sugan pikeun jalma anu pangdeukeutna ka kuring. Ieu realitas hina. Sareng dina nyanghareupan bebeneran ieu, kuring sakapeung bajoang sareng ideu yén Gusti sigana tiasa paduli ka diri kuring dina cara anu sengit, pribadi, sareng jero anu nunjukkeun boh evangelicalism modern sareng tulisan para wali. Nanging, upami urang lebet kana hubungan pribadi ieu sareng Yesus, sapertos kuring sareng seueur anjeun, éta leres: cinta anu urang tiasa ngalaman kadang-kadang sengit, nyata, sareng sacara harfiah "kaluar tina dunya ieu" - dugi ka titik éta. hubungan otentik sareng Gusti leres-leres The Greatest Revolusi

Masih, kuring ngarasa alit kuring henteu langkung kuat tibatan nalika kuring maca tulisan Hamba Gusti Luisa Piccarreta sareng uleman anu jero pikeun hirup dina Kersa Ilahi... Continue reading

Jam Yunus

 

AS Kuring ngado'a sateuacan Sakramén Maha Suci dina sabtu minggu kamari ieu, kuring ngarasa kasedih pisan Gusti urang - ngaleos, eta seemed, yén umat manusa geus jadi nampik cinta-Na. Pikeun sajam salajengna, urang nangis babarengan ... kuring, profusely menta panghampura-Na pikeun kuring jeung kagagalan koléktif urang pikeun cinta ka Anjeunna dina mulang ... jeung Anjeunna, sabab umat manusa ayeuna geus unleashed a Storm nyieun sorangan.Continue reading

Kumaha Hirup Dina Kersa Ilahi

 

ALLAH geus dicadangkeun, keur jaman urang, nu "kado hirup dina Will Ilahi" nu kungsi jadi hak kalahiran Adam tapi leungit ngaliwatan dosa aslina. Ayeuna éta dibalikeun deui salaku tahap ahir jalma-jalma tina perjalanan panjang Gusti deui ka manah Bapa, pikeun ngajantenkeun aranjeunna janten Panganten "tanpa titik atanapi kedutan atanapi naon waé, supados anjeunna suci sareng tanpa cacad" (Eph 5). :27).Continue reading

Taat basajan

 

Sieun ka PANGERAN, Allah maraneh,
tur tetep, sapanjang poé hirup anjeun,
sagala katetepan jeung parentah-Na anu kuring marentahkeun ka anjeun,
sahingga boga umur panjang.
Ku kituna, dengekeun, urang Israil, sarta ati-ati pikeun niténan aranjeunna,
supados anjeun tiasa tumbuh sareng langkung makmur,
saluyu jeung jangji PANGERAN, Allah karuhun maraneh,
pikeun masihan anjeun tanah anu ngocor susu sareng madu.

(Maca heula, 31 Oktober 2021)

 

BAYANGKEUN lamun Sadérék diondang papanggih jeung palaku karesep Sadérék atawa bisa jadi kapala nagara. Anjeun kamungkinan bakal ngagem hal anu saé, ngalereskeun rambut anjeun leres sareng janten kabiasaan anu paling sopan.Continue reading

Misteri Karajaan Allah

 

Kumaha Karajaan Allah téh?
Keur naon abdi tiasa ngabandingkeun éta?
Ibarat siki sasawi anu dicandak ku saurang lalaki
sarta dipelak di kebon.
Nalika parantos ageung, éta janten rungkun anu ageung
jeung manuk langit nyicingan dina dahanna.

(Injil Dinten ieu)

 

unggal Poé ieu, urang ngadoakeun kecap-kecap ieu, ”Karajaan Gusti sumping, pangersa Gusti laksana di bumi sapertos di Surga”. Yésus moal bakal ngajar urang pikeun ngadoa saperti kitu kajaba urang ngarep-ngarep Karajaan bakal datang. Dina waktos anu sami, kecap-kecap munggaran Gusti urang dina palayanan-Na nyaéta:Continue reading

Turunna Kersa Ilahi

 

DINA ANTARA MAUT
DILAKSAN DIRI LUISA PICCARRETA

 

TILIK anjeun kantos heran naha Gusti teras-terusan ngutus Virgin Mary ka muncul di dunya? Naha da'wah da'wah hébat, St. Paul… atanapi da'wah hébat, St John ... atanapi pontiff munggaran, St Peter, "batu"? Alesanna kusabab Our Lady teu tiasa dipisahkeun sareng Garéja, duanana salaku indung spiritualna sareng salaku "tanda":Continue reading

Nyiapkeun Era Damai

Poto ku Michał Maksymilian Gwozdek

 

Lalaki kedah milari katengtreman Kristus di Karajaan Kristus.
— PAUS PIUS XI, Quas Primas, n. 1; 11 Désémber 1925

Maryam Suci, Indung Gusti, Indung urang,
pajarkeun kami percaya, miharep, cinta sareng anjeun.
Tunjukkeun urang jalan ka Karajaan-Na!
Star of the Sea, caang ka kami sareng pituduh kami di jalan!
-POPE Benedict XVI, Biantarahenteu. 50

 

NAON hakekatna mangrupikeun "Jaman Damai" anu bakal datang saatos dinten gelap ieu? Naha ahli teologi paus pikeun lima paus, kalebet St. John Paul II, nyatakeun yén éta bakal "mujijat anu paling ageung dina sajarah dunya, anu kadua ngan ukur kiamat?"[1]Kardinal Mario Luigi Ciappi mangrupikeun ahli teologi paus pikeun Pius XII, John XXIII, Paul VI, John Paul I, sareng St. John Paul II; ti Kulawarga Kulawarga, (9 Séptémber 1993), kc. 35 Naha Surga nyarios ka Elizabeth Kindelmann ti Hongaria ...Continue reading

Footnotes

Footnotes
1 Kardinal Mario Luigi Ciappi mangrupikeun ahli teologi paus pikeun Pius XII, John XXIII, Paul VI, John Paul I, sareng St. John Paul II; ti Kulawarga Kulawarga, (9 Séptémber 1993), kc. 35

Perhatosan Cinta

 

IS éta mungkin pikeun megatkeun haté Gusti? Abdi nyarios yén kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nembus Haténa. Naha urang kantos ngémutan éta? Atanapi naha urang nganggap Gusti ageung pisan, langgeng pisan, janten saluareun karya-karya temporal anu sigana henteu pati penting pikeun pikiran, kecap, sareng tindakan urang anu terasing ti Anjeunna?Continue reading

Clash of Karajaan

 

Ngan sabab jalma bakal dibutakan ku puing-puing ngapung upami anjeunna nyobian neuteup angin anu gedé ku angin topan, kitu ogé, saurang tiasa dibutakan ku sadaya kajahatan, kasieunan sareng teror anu kajantenan jam-jam ayeuna. Ieu anu dipikahoyong ku Sétan — pikeun nyeredet dunya kana asa-asa sareng mamang, kana panik sareng pelestarian diri supados ngarahkeun urang kana "juru salamet." Anu lumangsung ayeuna sanés kagancangan anu gancang dina sajarah dunya. Ieu mangrupikeun patempuran akhir tina dua karajaan, konter final tina jaman ieu antara Karajaan Kristus lawan karajaan Iblis…Continue reading

Naon Ngaran Éndah éta

poto ku Edward Cisneros

 

Abdi HÉRÉ énjing ieu sareng impian anu éndah sareng lagu dina haté kuring - kakuatanana masih ngalir ngaliwatan jiwa kuring siga walungan kahirupan. Abdi nyanyi nami Yesus, mingpin jamaah dina lagu Naon Ngaran Éndah. Anjeun tiasa ngupingkeun vérsi langsung ieu di handap nalika anjeun teras-terasan maca:
Continue reading

Batur

 

NAON naha hartosna yén Yesus hoyong mulangkeun ka umat manusa "Kado Hirup dina Kersa Ilahi"? Diantara hal-hal séjén, éta nyaéta restorasi tina putrana leres. Hayu atuh ngajelaskeun ...Continue reading

Laut Disquiet

 

kunaon naha dunya tetep nyeri? Kusabab éta manusa, sanés kersa Ilahi, anu teras-terasan ngatur urusan manusa. Dina tingkat pribadi, nalika urang negeskeun kahoyong manusa urang kana Ilahi, jantung kaleungitan kasaimbanganana sareng terjun janten karusuhan sareng karusuhan-bahkan dina pangleutikna negeskeun kana kahoyong Gusti (ngan ukur hiji catetan datar tiasa ngajantenkeun sora simfoni anu sampurna henteu cocog). Kahayang Ilahi mangrupikeun jangkar jantung manusa, tapi nalika teu dibedelkeun, jiwa kabawa dina arus kasedihan kana lautan anu teu raoseun.Continue reading

Sobil Ilahi

Hamba Gusti Luisa Piccarreta & St. Faustina Kowalska

 

IT parantos ditangtoskeun pikeun dinten-dinten ieu, dina akhir jaman urang, pikeun Gusti pikeun nambihan dua catetan kaki ilahi kana Kitab Suci Suci.Continue reading

Bakal Bujang

 

THE kuda mangrupikeun salah sahiji mahluk paling misterius ti sadayana mahluk. Éta tumiba sampurna dina garis pamisah antara ngalilindeuk sareng liar, antara anu jinek sareng liar. Éta ogé cenah mangrupikeun "eunteung jiwa" sabab éta ngagambarkeun deui ka urang sieun sareng teu aman diri urang sorangan (tingali Belle, sareng Latihan pikeun Wani). Continue reading

Test ka

 

YOU panginten henteu sadar éta, tapi naon anu parantos dilakukeun ku Gusti dina haté anjeun sareng kuring anu telat ngalangkungan sagala cobaan, godaan, sareng ayeuna-Na pribadi paménta pikeun ngarusak berhala anjeun sakali-kali mangrupakeun- test. Tes mangrupikeun cara anu ku Allah henteu ngan ukur ngukur kaikhlasan urang tapi nyiapkeun urang pikeun Kado tina hirup di Kersa Ilahi.Continue reading

Anu Langkung tipayun

 

Nyarios ka dunya ngeunaan rahmat kuring;
hayu sadayana umat manusa mikawanoh rahmat kuring anu teu kaharti.
Mangrupikeun tanda pikeun jaman akhir;
saatos éta bakal sumping dinten kaadilan.
—Yesus ka St. Faustina, Rahmat Ilahi dina Jiwa Ku, Buku harian, n. 848 

 

IF Bapa badé mulangkeun ka Garéja the Kado hirup di Kersa Ilahi yén Adam kantos dipimilik, Lady kami nampi, Hamba Gusti Luisa Piccarreta ngarebut deui sareng yén kami ayeuna dipasihan (O Wonder of Keajaiban) dina ieu kali panungtungan… Maka éta dimimitian ku nyandak naon anu urang mimiti leungit: kapercayaan. Continue reading

Batal Cinta

 

DINA PAMASARAN KA URANG DUASA GUADALUPE

 

Persis salapan belas taun ka pengker dugi ka dinten ieu, kuring masrahkeun kahirupan sareng pelayanan ka Our Lady of Guadalupe. Saprak harita, anjeunna parantos nangkuban kuring di kebon rahasia haténa, sareng sapertos Indung anu alus, parantos condong kana tatu kuring, nyium peupeus kuring, sareng ngajar kuring ngeunaan Putra-Na. Anjeunna parantos bogoh ka kuring salaku milikna — sakumaha anjeunna mikanyaah sadaya murangkalihna. Tulisan dinten ieu, dina hartos, tonggo tonggong. Éta mangrupikeun padamel "Awéwé anu nganggo srangéngé damel kanggo ngalahirkeun" putra alit ... sareng ayeuna anjeun, Little Rabble na.

 

IN usum panas mimiti taun 2018, siga maling dina peuting, badai ageung ngadamel langsung di tegalan urang. Ieu topansabab kuring bakal énggal terang, ngagaduhan tujuan: pikeun nganggurkeun idola anu kuring kakoncara dina haté kuring mangtaun-taun ...Continue reading

Nyiapkeun Jalan

 

Sora ngagorowok:
Di padang pasir nyiapkeun jalan PANGERAN!
Ngadamel lempeng di gurun anu jalan raya pikeun Gusti urang!
(Kamari Maca Mimiti)

 

YOU parantos masihan anjeun Fiat ka Gusti. Anjeun parantos masihan "sumuhun" ka Our Lady. Tapi seueur anjeun henteu ragu naroskeun, "Ayeuna kumaha?" Sareng éta henteu kunanaon. Éta patarosan anu sami ditaroskeun ku Matius nalika anjeunna ngantunkeun tabel koléksi; éta patarosan anu sami sareng Andrew sareng Simon heran nalika aranjeunna ngantunkeun jaringna; éta patarosan anu sami sareng Saul (Paul) merhatoskeun nalika anjeunna calik di dinya ngajempolan sareng ngabutakeun wahyu anu ujug-ujug yén Yesus nelepon anjeunna, rajapati, janten saksi-Na pikeun Injil. Yesus akhirna ngajawab patarosan éta, sabab Anjeunna bakal naroskeun ka anjeun. Continue reading

Urang Rabble Little Lady urang

 

DINA PESTA KONSEPSI NYATA
DARI ROH VIRGIN anu diberkahan

 

NEPI KA ayeuna (hartosna, salami opat welas taun ka tukang tina kerasulan ieu), kuring parantos nyerat tulisan-tulisan ieu "diluar sana" kanggo saha waé anu maca, anu bakal tetep aya. Tapi ayeuna, kuring yakin naon anu kuring nyerat, sareng bakal nyerat dina dinten payun, ditujukeun pikeun sakumpulan jiwa leutik. Naon maksad abdi? Kuring bakal ngantep Gusti Kami nyarioskeun nyalira:Continue reading

Nyiapkeun pikeun Karajaan

ribut3b

 

TUH mangrupikeun rencana anu langkung ageung di tukangeun Retést Lenten anu seueur anu ngan ukur ilubiung. Panggilan dina jam ieu pikeun solat anu kuat, pembaharuan pikiran, sareng kasatiaan kana Firman Allah saleresna mangrupikeun persiapan pikeun Karajaan—Kamaréntahan Karajaan Allah di bumi sapertos kitu di surga.

Continue reading