The kasinugrahan

 

Dina réfléksi kuring Ngeunaan Tradisionalisme Radikal, Tungtungna kuring nunjuk kana sumanget pemberontakan boh anu disebut "konservatif ekstrim" ogé "progresif" dina Garéja. Dina baheula, aranjeunna ngan ukur nampi pandangan teologis sempit ngeunaan Garéja Katolik bari nampik kasampurnaan Iman. Di sisi anu sanésna, usaha progresif pikeun ngarobih atanapi nambihan kana "simpenan iman". Sanes ditanggung ku Roh bebeneran; ogé henteu saluyu sareng Tradisi Suci (sanaos protés).Continue reading

The kiamat Garéja

 

Tampilan anu paling berwibawa, sareng salah sahiji anu nembongan
janten paling saluyu sareng Kitab Suci, nyaéta,
saatos tumiba Dajjal, Garéja Katolik bakal
sakali deui lebet kana jaman
kamakmuran sareng kajayaan.

-Tungtung Dunya Ayeuna sareng Mysteries of Life Future,
Fr. Charles Arminjon (1824-1885), kc. 56-57; Sophia Institute Press

 

TUH mangrupikeun petikan anu misterius dina buku Daniel anu aya di jero urang waktos. Salajengna ngungkabkeun naon anu Allah rencanakeun dina jam ieu nalika dunya neraskeun turunna kana gelap ...Continue reading

Karajaan Jangji

 

duanana teror jeung meunangna exultant. Éta visi nabi Daniél ngeunaan hiji mangsa kahareup nalika "sato galak hébat" bakal timbul di sakuliah dunya, sato galak "rada béda" ti sato galak saméméhna anu maksakeun pamaréntahanana. Cenah eta "bakal ngahakan teh sakabeh bumi, gempur, tur remukkeun” ngaliwatan ”sapuluh raja”. Éta bakal ngabalikeun hukum sareng bahkan ngarobih kalénder. Tina sirahna muncul tanduk setan anu tujuanana pikeun "nyiksa jalma-jalma suci ti Nu Maha Agung". Salila tilu satengah taun, saur Daniel, aranjeunna bakal dipasrahkeun ka anjeunna - anjeunna anu diakui sacara universal salaku "Dajjal".Continue reading

Hiji Timeline Apostolik

 

Ngan lamun urang pikir Allah kedah buang di anduk, Anjeunna throws di sejen sababaraha abad. Ieu naha prediksi spésifik salaku "Oktober ieu"Kudu dianggap kalawan prudence jeung caution. Tapi urang ogé terang yén Yéhuwa gaduh rencana anu bakal dilaksanakeun, nyaéta rencana éta culminating dina mangsa ieu, nurutkeun teu ukur loba seers tapi, dina kanyataanana, Bapa Garéja Awal.Continue reading

Sarébu Taun

 

Saterusna kuring nempo hiji malaikat turun ti sawarga,
nyekel dina leungeun-Na konci jurang jeung ranté beurat.
Anjeunna nangkep naga, oray kuno, nyaéta Iblis atanapi Iblis,
sarta dihijikeun nepi ka sarébu taun sarta dialungkeun kana jurang,
nu anjeunna dikonci leuwih eta jeung disegel, meh teu bisa deui
ngarah bangsa-bangsa sesat nepi ka sarebu taun.
Sanggeus ieu, éta kudu dileupaskeun pikeun waktu anu singget.

Saterusna kuring nempo tahta; jalma-jalma anu linggih di dinya dipasrahkeun kana hukuman.
Kuring ogé ningali jiwa jalma-jalma anu dipancung
pikeun saksi maranéhanana ka Yesus jeung pikeun firman Allah,
sareng anu henteu nyembah ka sato galak atanapi gambarna
atawa kungsi narima tanda na dina dahi atawa leungeun maranéhna.
Maranehna hirup jeung marentah jeung Kristus salila sarebu taun.

(Wahyu 20:1-4, Bacaan Massa munggaran Jumaah)

 

TUH nyaeta, meureun, euweuh Kitab Suci leuwih loba diinterpretasi, leuwih eagerly dilombakeun komo divisive, ti petikan ieu tina Kitab Wahyu. Dina Garéja mimiti, ngarobah Yahudi percaya yén "sarébu taun" disebut Yesus datang deui ka saleresna pamaréntahan di bumi jeung ngadegkeun hiji karajaan pulitik amidst banquets carnal jeung festivity.[1]"... anu saterusna bangkit deui bakal ngarasakeun luang tina banquets daging immoderate, dilengkepan jumlah daging jeung inuman saperti teu ukur keur shock perasaan sedeng, tapi malah ngaleuwihan ukuran credulity sorangan." (St. Agustinus, Kota Alloh, Bk. XX, Bab. 7) Nanging, Bapa-bapa Garéja gancang ngaleungitkeun harepan éta, nyatakeun éta bid'ah - anu urang sebut ayeuna milénarian [2]tempo Millenarianisme - Naon éta sareng Henteu jeung Kumaha Era Anu Kalah.Continue reading

Footnotes

Footnotes
1 "... anu saterusna bangkit deui bakal ngarasakeun luang tina banquets daging immoderate, dilengkepan jumlah daging jeung inuman saperti teu ukur keur shock perasaan sedeng, tapi malah ngaleuwihan ukuran credulity sorangan." (St. Agustinus, Kota Alloh, Bk. XX, Bab. 7)
2 tempo Millenarianisme - Naon éta sareng Henteu jeung Kumaha Era Anu Kalah

Yesus sumping!

 

Mimiti diterbitkeun kaping 6 Désémber 2019.

 

ABDI HOYONG nyariosna sakumaha jelas sareng nyaring sareng kandel sakumaha anu kuring tiasa: Yesus datang! Naha anjeun mikir yén Paus Yohanes Paulus II ngan saukur puitis nalika nyarios:Continue reading

Tanda Anu Maha Ageung

 

ABDI TERANG yén kuring henteu nyerat seueur pikeun sababaraha bulan ngeunaan "jaman" dimana urang hirup. Kakacauan tina pamindahan urang ka propinsi Alberta parantos janten pergolakan utama. Tapi alesan anu sanés nyaéta yén kateguhan anu tangtu parantos aya dina Garéja, khususna di kalangan Katolik anu terdidik anu parantos nunjukkeun kakurangan anu ngareureuwas sareng kersa ningali naon anu aya di sabudeureunana. Malah Yésus ahirna jempé waktu jalma-jalma jadi kaku beuheung.[1]cf. Jawaban Jempé Ironisna, éta pelawak vulgar sapertos Bill Maher atanapi féminis jujur ​​​​sapertos Naomi Wolfe, anu parantos janten "nabi" anu teu disadari dina jaman urang. Aranjeunna sigana ningali langkung jelas dinten ieu tibatan seuseueurna Garéja! Sakali ikon tina leftwing kabeneran pulitik, aranjeunna ayeuna anu ngingetkeun yén ideologi bahaya nyapu ka sakuliah dunya, ngabasmi kabébasan sareng nyiksa akal sehat - sanaos aranjeunna nyatakeun diri sacara teu sampurna. Sakumaha ceuk Yesus ka urang Parisi, "Kuring ngabejaan ka maneh, lamun ieu [ie. Garéja] jempé, batu-batu bakal ceurik." [2]Lukas 19: 40Continue reading

Footnotes

Footnotes
1 cf. Jawaban Jempé
2 Lukas 19: 40

Henteu Magic Wand

 

THE Consecration of Rusia dina 25 Maret 2022 mangrupakeun acara monumental, sajauh minuhan eksplisit paménta Our Lady of Fatima.[1]cf. Naha Pengabdian Rusia Kajadian? 

Tungtungna, Heart Immaculate abdi bakal hasil. Rama Suci bakal ngahaturanan Rusia ka kuring, sareng anjeunna bakal dirobih, sareng periode perdamaian bakal dipasihkeun ka dunya.—Museum Fatimah, Vatican.va

Nanging, éta bakal janten kasalahan pikeun percanten yén ieu sami sareng ngawayangkeun sababaraha jinis tongkat sihir anu bakal nyababkeun sadaya kasulitan urang ngaleungit. Henteu, Consecration henteu ngaleungitkeun imperatif Alkitabiah anu jelas diproklamasikeun ku Yesus:Continue reading

Footnotes

Misteri Karajaan Allah

 

Kumaha Karajaan Allah téh?
Keur naon abdi tiasa ngabandingkeun éta?
Ibarat siki sasawi anu dicandak ku saurang lalaki
sarta dipelak di kebon.
Nalika parantos ageung, éta janten rungkun anu ageung
jeung manuk langit nyicingan dina dahanna.

(Injil Dinten ieu)

 

unggal Poé ieu, urang ngadoakeun kecap-kecap ieu, ”Karajaan Gusti sumping, pangersa Gusti laksana di bumi sapertos di Surga”. Yésus moal bakal ngajar urang pikeun ngadoa saperti kitu kajaba urang ngarep-ngarep Karajaan bakal datang. Dina waktos anu sami, kecap-kecap munggaran Gusti urang dina palayanan-Na nyaéta:Continue reading

Anu éléh

 

THE hal anu paling luar biasa ngeunaan Gusti Yesus Kami nyaéta Anjeunna henteu nyimpen nanaon pikeun Anjeunna nyalira. Anjeunna henteu ngan ukur masihan sagala kamulyaan ka Rama, tapi teras kersa ngabagi kamuliaan-Na us dugi ka urang janten batur sapagawean jeung copartner sareng Kristus (bd. Efe 3: 6).

Continue reading

Istirahat Sabat Datang

 

Pikeun 2000 taun, Garéja parantos rajin narik jiwa kana dada. Anjeunna parantos nandangan penganiayaan sareng pengkhianatan, bid'ah sareng schismatics. Anjeunna parantos ngalangkungan musim kamuliaan sareng kamekaran, turunna sareng ngabagi, kakawasaan sareng kamiskinan nalika teu rajin ngembarkeun Injil - upami ngan ukur aya dina jaman sésa. Tapi suatu saat, saur Garéja Garéja, anjeunna bakal ngaraosan "Sésa Sabat" - Era Damai di bumi saencan tungtung dunya. Tapi naon ari sesa ieu, sareng naon sababna?Continue reading

Nyiapkeun Era Damai

Poto ku Michał Maksymilian Gwozdek

 

Lalaki kedah milari katengtreman Kristus di Karajaan Kristus.
— PAUS PIUS XI, Quas Primas, n. 1; 11 Désémber 1925

Maryam Suci, Indung Gusti, Indung urang,
pajarkeun kami percaya, miharep, cinta sareng anjeun.
Tunjukkeun urang jalan ka Karajaan-Na!
Star of the Sea, caang ka kami sareng pituduh kami di jalan!
-POPE Benedict XVI, Biantarahenteu. 50

 

NAON hakekatna mangrupikeun "Jaman Damai" anu bakal datang saatos dinten gelap ieu? Naha ahli teologi paus pikeun lima paus, kalebet St. John Paul II, nyatakeun yén éta bakal "mujijat anu paling ageung dina sajarah dunya, anu kadua ngan ukur kiamat?"[1]Kardinal Mario Luigi Ciappi mangrupikeun ahli teologi paus pikeun Pius XII, John XXIII, Paul VI, John Paul I, sareng St. John Paul II; ti Kulawarga Kulawarga, (9 Séptémber 1993), kc. 35 Naha Surga nyarios ka Elizabeth Kindelmann ti Hongaria ...Continue reading

Footnotes

Footnotes
1 Kardinal Mario Luigi Ciappi mangrupikeun ahli teologi paus pikeun Pius XII, John XXIII, Paul VI, John Paul I, sareng St. John Paul II; ti Kulawarga Kulawarga, (9 Séptémber 1993), kc. 35

Datang Tengah

Pentekosta (Pentecost), ku Jean II Restout (1732)

 

hiji tina misteri-misteri anu hébat tina "jaman akhir" anu diumumkeun dina jam ieu mangrupikeun kanyataan yén Yesus Kristus bakal sumping, sanés dina daging, tapi dina Sumanget pikeun ngadegkeun Karajaan-Na sareng kakuasaan diantara sadaya bangsa. Leres, Yesus bakal sumping dina daging anu dipuji-Na akhirna, tapi datangna terakhir na dikhususkeun pikeun "dinten terakhir" harfiah di bumi nalika waktuna bakal liren. Janten, nalika sababaraha paningal di panjuru dunya teras nyarios, "Yesus bakal sumping deui" pikeun netepkeun Karajaan-Na dina "Jaman Damai," naon hartosna ieu? Naha sacara alkitabiah sareng aya dina Tradisi Katolik? 

Continue reading

Fajar Harepan

 

NAON naha Era Damai bakal sapertos? Mark Mallett sareng Daniel O'Connor lebet kana detil anu éndah dina Jaman anu bakal datang sakumaha anu dipendakan dina Tradisi Suci sareng ramalan tina mistik sareng paningali. Lalajo atanapi ngupingkeun wéb anu pikaresepeun ieu pikeun diajar ngeunaan kajadian anu tiasa robih dina kahirupan anjeun!Continue reading

Era Damai

 

MISTERI sareng paus sami-sami nyarios yén urang hirup dina "jaman akhir", akhir jaman - tapi teu tungtung dunya. Anu bakal datang, saur aranjeunna, nyaéta Jaman Damai. Mark Mallett sareng Prof. Daniel O'Connor nunjukkeun dimana ieu aya dina Kitab Suci sareng kumaha saluyu sareng Bapa Garéja Awal dugi ka ayeuna Magisterium nalika aranjeunna neraskeun ngajelaskeun Gariswanci tentang Countdown to the Kingdom.Continue reading

Museum Terakhir

 

Carita Pondok
by
Tandaan Mallett

 

(Mimiti diterbitkeun 21 Pébruari, 2018.)

 

2088 Maséhi... Lima puluh lima taun saatos The Great Storm.

 

HE narik napas panjang nalika neuteup hateup logam anu bengkok, ditutupan jelaga tina Museum Terakhir — dingaranan kitu, sabab éta bakal leres. Pageuh panon na, panon kenangan robek hiji guha dina pikiranana anu geus lila disegel ... pertama kalina anjeunna kantos ningali ragrag nuklir ... lebu tina gunung seuneuan ... hawa sesak ... awan ngageleger hideung anu ngagantung dina langit siga gugus anggur anu padet, ngahalangan panonpoe mangbulan-bulan tungtungna ...Continue reading

Nalika Anjeunna Tenang Badai

 

IN umur és samemehna, balukar tina pendinginan global anu parah di seueur daérah. Usum ngembang anu langkung pondok nyababkeun gagal pepelakan, kalaparan sareng kalaparan, sareng akibatna, panyakit, kamiskinan, kerusuhan sipil, revolusi, sareng bahkan perang. Sakumaha anjeun nembé maca Usum Usum Goréng Kamiduanana élmuwan sareng Gusti Kami ngaduga naon anu sigana janten awal "jaman és alit" anu sanés. Upami kitu, éta tiasa masihan terang anyar kunaon Yesus nyarioskeun tanda-tanda khusus ieu di akhir umur (sareng aranjeunna ampir kasimpulan tina Tujuh Segel Révolusi ogé diucapkeun ku St. John):Continue reading

Jaman Asih Cinta

 

Mimiti diterbitkeun tanggal 4 Oktober 2010. 

 

Réréncangan ngora anu dipihormat, Gusti nyuhungkeun anjeun janten nabi jaman anyar ieu… -POPE Benedict XVI, Homiliun, Poé Pamuda Dunya, Sydney, Australia, 20 Juli 2008

Continue reading

Janten Peti Perjangjian Allah

 

Garéja, anu kalebet umat pilihan,
dipasang gaya siang atanapi subuh…
Éta bakal sapinuhna pikeun anjeunna nalika anjeunna manceran
ku caang sampurna cahaya interior
.
-St. Gregory Agung, Paus; Liturgi tina Jam, Vol III, kc. 308 (tingali ogé Lilin Anu Ngaganggu jeung Persiapan Kawinan ngartos persatuan mistis perusahaan anu bakal datang, anu bakal mayunan "wengi gelap jiwa" pikeun Garéja.)

 

saencan Natal, kuring naroskeun patarosan: Naha Gerbang Wétan Dibuka? Nyaéta, naha urang mimiti ningali tanda-tanda kasuksésan akhir tina Triumph of the Immaculate Heart anu datang pikeun ditingali? Upami kitu, tanda naon anu kedah urang tingali? Abdi nyarankeun maca éta nyeratna pikaresepeun lamun anjeun henteu acan.Continue reading

Lalampahan ka Bumi Anu Dijanjikeun

KALIMAH AYEUNA KANGGO MACA MACA
pikeun 18 Agustus 2017
Jumaah dina Minggu Salapan belas dina Waktos Biasa

Téks liturgi Ieuh

 

THE sakabeh Perjanjian Old mangrupikeun jinis kiasan pikeun Garéja Perjanjian Anyar. Anu dibuka dina ranah fisik pikeun Jalma Allah mangrupikeun "perumpamaan" naon anu bakal dilakukeun ku Gusti sacara rohani dina diri aranjeunna. Janten, dina drama, carita, kameunangan, kagagalan, sareng perjalanan urang Israil, disumputkeun kalangkang naon, sareng anu bakal datang pikeun Garéja Kristus…Continue reading

Nalika Rebun-rebun Ngawitan

Foxtail di buruan kuring

 

I nampi email ti pamaca anu hanjakal tina an artikel anu nembongan nembé di rumaja Vogue majalah anu judulna: “Sex Sex: Naon Anu Anjeun Kedah Terang”. Tulisan éta teraskeun pikeun ngajurung nonoman pikeun ngajajah liwat salaku saolah-olah henteu ngabahayakeun sacara fisik sareng jinak moral sapertos ngalipét kuku suku. Nalika kuring merhatoskeun tulisan éta - sareng rébuan judul berita anu kuring kantos baca langkung ti dasawarsa ka pengker ti saprak mimiti nulis ieu kerasulan, tulisan anu intina nyaritakeun runtuhna peradaban Kulon - perumpamaan datang ka pipikiran. Perumpamaan padang rumput kuring ...Continue reading

Nu Agung Unveiling

KALIMAH AYEUNA KANGGO MACA MACA
pikeun 11 April 2017
Salasa Minggu Suci

Téks liturgi Ieuh

 

Lah, angin puyuh ti Pangéran parantos badé kaluar amarah—
Angin angin topan telenges!
Éta bakal murag pisan dina sirah jelema jahat.
Amarah Gusti moal mundur
dugi ka Anjeunna parantos ngaéksekusi sareng ngalaksanakeun
pipikiran haté-Na.

Dina dinten akhir anjeun bakal ngartos éta sampurna.
(Yermia 23: 19-20)

 

JEREMIAH urang kecap-kecap ngingetkeun nabi Daniel, anu nyarios anu sami saatos anjeunna ogé nampi visi "dinten-dinten akhir":

Continue reading

Kumaha upami…?

Naon sakitar tikungan?

 

IN hiji kabuka surat ka Paus, [1]cf. Rama Suci anu Hormat ... Anjeunna Dinten! Kuring ngaguratkeun ka-Na yayasan teologis pikeun "jaman katengtreman" sabalikna tina bid'ah tina milénarian. [2]cf. Milénarian: Naon éta sareng Henteu sareng Katekismeu [CCC} n.675-676 Saéstuna, Padre Martino Penasa nyebatkeun patarosan ngeunaan pondasi naskah tina jaman perdamaian anu bersejarah sareng universal lawan millenarianisme ka Kongregasi pikeun Doktrin Iman: "Naha bakal aya jaman anyar dina vita cristiana?”(" Dupi jaman anyar hirup Kristen caket? "). Prefektur waktu éta, Kardinal Joseph Ratzinger ngawaler, "La questione è ancora aperta sadayana libera discussione, giacchè la Santa Sede non si è ancora pronunciata in modo definitivo":

Continue reading

Footnotes

Footnotes
1 cf. Rama Suci anu Hormat ... Anjeunna Dinten!
2 cf. Milénarian: Naon éta sareng Henteu sareng Katekismeu [CCC} n.675-676

Popes, sareng Era Dawning

Poto, Max Rossi / Reuters

 

TUH tiasa diragukeun yén pontiff abad ka tukang parantos ngalaksanakeun jabatan kenabianana supados ngahudangkeun jalma-jalma anu percaya kana drama anu lumangsung dina jaman urang (tingali Naha Paus Henteu Nyorowok?). Éta mangrupikeun peperangan anu pasti antara budaya hirup sareng budaya maot… awéwé anu nganggo baju panonpoé — dina padamelan ngalahirkeun era anyar—lawan naga saha nyiar ngancurkeun éta, upami henteu nyobian ngadegkeun karajaanna sareng "jaman anyar" (tingali Wahyu 12: 1-4; 13: 2). Tapi nalika urang terang yén Sétan bakal gagal, Kristus moal gagal. Santo Marian anu hébat, Louis de Montfort, ngabingkai ogé:

Continue reading

Lahirna Reborn

 

 


THE "Budaya maot", éta Hebat Culling jeung Karacunan Ageung, sanés kecap akhir. Bencana anu ditimpa bumi ku manusa sanés mangrupikeun kataosan akhir dina urusan manusa. Pikeun Perjanjian Anyar boh Perjanjian Old henteu nyarioskeun tungtung dunya saatos pangaruh sareng kakuasaan "sato galak". Sabalikna, aranjeunna nyarioskeun ketuhanan Refit bumi dimana perdamaian sareng kaadilan anu sajati bakal kakuasaan pikeun waktos nalika "élmu ngeunaan Gusti" sumebar ti laut ka laut (bdk. 11: 4-9; Yer 31: 1-6; Ézék 36: 10-11; Mi 4: 1-7; Zk 9:10; Mat 24:14; Wahyu 20: 4).

sadaya tungtung bumi bakal émut sareng baralik ka LATAWA; sadaya kulawarga bangsa bakal sujud payuneun anjeunna. (Pd 22:28)

Continue reading

Karajaan moal aya tungtungna

KALIMAH AYEUNA KANGGO MACA MACA
pikeun Salasa, 20 Désémber 2016

Téks liturgi Ieuh

Si Panglima; Sandro Botticelli; 1485

 

DI ANTARA kecap-kecap anu paling kuat sareng bernubuat anu diucapkeun ka Maryam ku malaikat Jibril nyaéta janji yén Karajaan Putra-Na moal aya tungtungna. Ieu mangrupikeun berita anu saé pikeun jalma anu sieun yén Garéja Katolik dina maotna dialungkeun ...

Continue reading

Pamuji sareng Kamuliaan

KALIMAH AYEUNA KANGGO MACA MACA
pikeun Salasa, 13 Désémber 2016
Milih. Peringatan St. John of the Cross

Téks liturgi Ieuh


ti Lahirna Adam, Michelangelo, c. 1511

 

"OH muhun, abdi nyobian. ”

Kumaha waé, saatos rébuan taun sajarah kasalametan, kasangsaraan, maot sareng Wungun Putra Allah, perjalanan garéja anu sesah sareng umatna salami mangabad-abad ... kuring ragu éta bakal janten kecap Pangéran dina tungtungna. Kitab Suci nyarioskeun ka urang anu sanés:

Continue reading

Nyumput dina Sight Plain

 

NOT lami saatos urang nikah, pamajikan abdi melak kebon kahiji urang. Anjeunna ngajak kuring pikeun wisata nunjukkeun kentang, kacang, bonténg, apu, jagong, sareng sajabana. Saatos anjeunna parantos ningalikeun jajaranana, kuring ngalieuk ka anjeunna sareng nyarios, "Tapi di mana asinan na?" Anjeunna neuteup ka kuring, nunjuk kana barisan sareng nyarios, "Bonténg aya."

Continue reading

Kanyamanan dina Datang-Na

KALIMAH AYEUNA KANGGO MACA MACA
pikeun Salasa, 6 Désémber 2016
Milih. Peringatan St. Nicholas

Téks liturgi Ieuh

jesusspirit

 

IS mungkin waé, Adven ieu, urang leres-leres nyiapkeun datangna Yesus? Upami urang ngupingkeun naon anu diucapkeun ku paus (Popes, sareng Era Dawning), kana naon anu Lady urang nyarios (Naha Yesus leres-leres sumping?), naon anu dicarioskeun ku Bapa-bapa Garéja (Datang Tengah), teras lebetkeun sadayana potongan (Rama Suci anu Hormat ... Anjeunna Dinten!), jawaban na negeskeun "enya!" Sanés yén Yesus badé sumping tanggal 25 Désémber ieu. Sareng ogé Anjeunna sumping dina cara pilem pilem Evangelis parantos nunjukkeun, diluluguan ku pengangkatan, sareng sajabana. Éta datangna Kristus jero hate anu satia pikeun nyumponan sagala jangji Kitab Suci anu urang baca bulan ieu dina buku Yesaya.

Continue reading

Dina Waspada Ieu

vigil3a

 

A kecap anu parantos masihan kakuatan kuring mangtaun-taun ayeuna sumping ti Our Lady dina penampakan Medjugorje anu terkenal. Mirroring urging of Vatikan II jeung paus kontemporer, manéhna ogé nelepon kami pikeun nempo "tanda jaman", sakumaha manehna implored di 2006:

Barudak abdi, naha anjeun henteu terang tanda-tanda jaman? Naha anjeun henteu nyarioskeun aranjeunna? —April 2, 2006, dikutip dina Hati Ku Kénging ku Mirjana Soldo, k. 299

Dina taun anu sami ieu Gusti nyauran kuring dina pangalaman anu kuat pikeun ngamimitian nyarioskeun tanda-tanda jaman. [1]tempo Kecap sareng Peringatan Abdi pikasieuneun sabab, dina waktos éta, kuring dihudangkeun kana kamungkinan yén Garéja asup kana "jaman akhir" - sanés tungtung dunya, tapi waktos éta anu antukna bakal ngiringan hal-hal anu terakhir. Ngomong ngeunaan "jaman akhir", sanaos, langsung muka kana panolakan, salah paham, sareng hinaan. Nanging, Gusti naroskeun ka abdi dipaku kana salib ieu.

Continue reading

Footnotes

Footnotes
1 tempo Kecap sareng Peringatan

Naha Yesus leres-leres sumping?

majesticloud.jpgPoto ku Janice Matuch

 

A sobat anu nyambung ka Garéja bawah tanah di Cina nyarios ka kuring ngeunaan kajadian ieu teu lami ka pengker:

Dua warga désa turun ka kota Cina milari pamimpin awéwé khusus Garéja bawah tanah di dinya. Salaki sareng pamajikan anu sepuh ieu sanés urang Kristen. Tapi dina visi, aranjeunna dipasihan nami awéwé anu kedah dipilari sareng dikintun pesen.

Nalika aranjeunna mendakan awéwé ieu, pasangan éta nyarios, "Hiji lalaki janggotan muncul ka kami di langit sareng nyarios yén kami bakal datang ngawartosan yén 'Yesus mulih.'

Continue reading

Kasucian Anyar ... atanapi Bid'ah Anyar?

acuk beureum

 

FROM anu maca salaku réspon kana tulisan kuring dina Nu Datang Anyar jeung Kasucian Ilahi:

Yesus Kristus mangrupikeun Kado anu pangageungna pikeun sadayana, sareng warta anu hadé nyaéta Anjeunna aya sareng urang ayeuna dina sagala kaenuhan sareng kakuatan-Na ngalangkungan Roh Suci. Karajaan Allah ayeuna aya dina jero haté jalma-jalma anu lahir deui… ayeuna mangrupikeun dinten kasalametan. Ayeuna, urang, anu ditebus mangrupikeun putra-putra Gusti sareng bakalan jelas dina waktos anu parantos ditangtoskeun ... urang henteu kedah ngantosan naon waé anu disebat rahasia sababaraha penampakan anu dituduhkeun bakal dipenuhan atanapi pamahaman Luisa Piccarreta ngeunaan Living in the Divine Badé supados urang janten sampurna…

Continue reading

Nu Datang Anyar jeung Kasucian Ilahi

spring-mekar_Fotor_Fotor

 

ALLAH miharep pikeun ngalakukeun hiji hal di umat manusa anu Anjeunna henteu pernah laksanakeun sateuacanna, simpen pikeun sababaraha individu, sareng éta masihan kado Dirina sacara lengkep pikeun Panganten-Na, yén anjeunna mimiti hirup sareng ngalih sareng ngajantenkeun dirina dina modeu anu lengkep. .

Anjeunna hoyong masihan Garéja "kasucian kasucian."

Continue reading

Béntang Énggal Bangkit

 

Yesus nyarios, "Karajaan kuring henteu kagolong dunya ieu" (Jn 18:36). Naha, kunaon, seueur urang Kristen ayeuna ningali ka politikus pikeun mulangkeun sagala rupa anu aya di Kristus? Ngan ku jalan Kristus sumping karajaan-Na bakal ngadegkeun dina manah jalma anu ngantosan, sareng aranjeunna dina gilirannana, bakal ngomean kamanusaan ku kakuatan Roh Suci. Tingali ka Wétan, dulur-dulur anu dipikacinta, sareng henteu dimana waé ogé…. sabab Anjeunna bakal sumping. 

 

leungit ti ampir sadaya nubuat Protestan nyaéta naon anu urang Katolik nyebat "Kemenangan Haté Anu Tak Bersih." Éta sabab urang Kristen Evangelis ampir sacara universal ngaleungitkeun peran intrinsik tina Maryam Perawan Maryam dina riwayat kasalametan saluareun kalahiran Al Masih - hal Kitab Suci anu henteu ogé dilakukeun. Peranna, ditetepkeun ti mimiti ciptaan, caket pisan hubunganana sareng Garéja, sareng sapertos Garéja, berorientasi sadayana nuju ngagungkeun Yesus dina Tritunggal Suci.

Sakumaha anjeun bakal maos, "Seuneu Cinta" tina Haté Nekis nya éta béntang isuk naék éta bakal ngagaduhan tujuan dua pikeun ngarusak Setan sareng netepkeun kakuasaan Kristus di bumi, sapertos di Surga ...

Continue reading

Dimana Surga keuna Bumi

BAGIAN VII

tanjakan

 

IT nya éta janten Massa terakhir urang di Biara sateuacan putri sareng kuring badé ngapung deui ka Kanada. Kuring muka missalette ka 29 Agustus, Peringatan tina Gairah Santo Yohanes Baptis. Pikiran kuring kumalayang deui ka sababaraha taun ka pengker nalika, nalika neneda sateuacan Sakramen Suci di kapilah diréktur spiritual kuring, kuring nguping dina haté kuring kecap, "Kuring masihan palayanan ka Yohanes Baptis. " (Sugan ieu sababna kuring sadar Lady kami nelepon kuring ku landihan aneh "Juanito" salami perjalanan ieu. Tapi hayu urang émut naon anu lumangsung ka John Baptis dina tungtungna ...)

Continue reading

Dimana Surga keuna Bumi

Bagean VI

img_1525Our Lady on Gunung Tabor, Méksiko

 

Gusti nyilakakeun dirina ka jalma-jalma anu ngantosan wahyu éta,
sareng saha anu henteu nyobaan meresek dina misteri, maksakeun panyingkepan.

—Jasa Gusti, Catherine de Hueck Doherty

 

MY dinten di Gunung Tabor parantos caket, sareng, kuring terang aya deui "cahaya" anu bakal datang.Continue reading

Anu bakal Nuju

yesus-jadian-hirup2

 

Hiji patarosan ti anu maca:

Dina Wahyu 20, éta nyatakeun anu dipancung, sareng sajabana ogé bakal hirup deui sareng kakuasaan sareng Kristus. Naon saur anjeun hartosna éta? Atanapi kumaha rupana? Kuring yakin éta tiasa janten literal tapi heran lamun anjeun ngagaduhan langkung seueur wawasan ...

Continue reading

Nyiapkeun pikeun Karajaan

ribut3b

 

TUH mangrupikeun rencana anu langkung ageung di tukangeun Retést Lenten anu seueur anu ngan ukur ilubiung. Panggilan dina jam ieu pikeun solat anu kuat, pembaharuan pikiran, sareng kasatiaan kana Firman Allah saleresna mangrupikeun persiapan pikeun Karajaan—Kamaréntahan Karajaan Allah di bumi sapertos kitu di surga.

Continue reading

Hal Anu Éndah

KALIMAH AYEUNA KANGGO MACA MACA
pikeun 29-30 Nopémber 2015
Feast Saint Andrew

Téks liturgi Ieuh

 

AS urang ngamimitian Advent ieu, haté kuring pinuh ku heran kana kahoyong Gusti pikeun mulangkeun sagala rupa ka Anjeunna, pikeun ngajantenkeun dunya éndah deui.

Continue reading