Karajaan Jangji

 

duanana teror jeung meunangna exultant. Éta visi nabi Daniél ngeunaan hiji mangsa kahareup nalika "sato galak hébat" bakal timbul di sakuliah dunya, sato galak "rada béda" ti sato galak saméméhna anu maksakeun pamaréntahanana. Cenah eta "bakal ngahakan teh sakabeh bumi, gempur, tur remukkeun” ngaliwatan ”sapuluh raja”. Éta bakal ngabalikeun hukum sareng bahkan ngarobih kalénder. Tina sirahna muncul tanduk setan anu tujuanana pikeun "nyiksa jalma-jalma suci ti Nu Maha Agung". Salila tilu satengah taun, saur Daniel, aranjeunna bakal dipasrahkeun ka anjeunna - anjeunna anu diakui sacara universal salaku "Dajjal".Continue reading

Hiji Timeline Apostolik

 

Ngan lamun urang pikir Allah kedah buang di anduk, Anjeunna throws di sejen sababaraha abad. Ieu naha prediksi spésifik salaku "Oktober ieu"Kudu dianggap kalawan prudence jeung caution. Tapi urang ogé terang yén Yéhuwa gaduh rencana anu bakal dilaksanakeun, nyaéta rencana éta culminating dina mangsa ieu, nurutkeun teu ukur loba seers tapi, dina kanyataanana, Bapa Garéja Awal.Continue reading

Sarébu Taun

 

Saterusna kuring nempo hiji malaikat turun ti sawarga,
nyekel dina leungeun-Na konci jurang jeung ranté beurat.
Anjeunna nangkep naga, oray kuno, nyaéta Iblis atanapi Iblis,
sarta dihijikeun nepi ka sarébu taun sarta dialungkeun kana jurang,
nu anjeunna dikonci leuwih eta jeung disegel, meh teu bisa deui
ngarah bangsa-bangsa sesat nepi ka sarebu taun.
Sanggeus ieu, éta kudu dileupaskeun pikeun waktu anu singget.

Saterusna kuring nempo tahta; jalma-jalma anu linggih di dinya dipasrahkeun kana hukuman.
Kuring ogé ningali jiwa jalma-jalma anu dipancung
pikeun saksi maranéhanana ka Yesus jeung pikeun firman Allah,
sareng anu henteu nyembah ka sato galak atanapi gambarna
atawa kungsi narima tanda na dina dahi atawa leungeun maranéhna.
Maranehna hirup jeung marentah jeung Kristus salila sarebu taun.

(Wahyu 20:1-4, Bacaan Massa munggaran Jumaah)

 

TUH nyaeta, meureun, euweuh Kitab Suci leuwih loba diinterpretasi, leuwih eagerly dilombakeun komo divisive, ti petikan ieu tina Kitab Wahyu. Dina Garéja mimiti, ngarobah Yahudi percaya yén "sarébu taun" disebut Yesus datang deui ka saleresna pamaréntahan di bumi jeung ngadegkeun hiji karajaan pulitik amidst banquets carnal jeung festivity.[1]"... anu saterusna bangkit deui bakal ngarasakeun luang tina banquets daging immoderate, dilengkepan jumlah daging jeung inuman saperti teu ukur keur shock perasaan sedeng, tapi malah ngaleuwihan ukuran credulity sorangan." (St. Agustinus, Kota Alloh, Bk. XX, Bab. 7) Nanging, Bapa-bapa Garéja gancang ngaleungitkeun harepan éta, nyatakeun éta bid'ah - anu urang sebut ayeuna milénarian [2]tempo Millenarianisme - Naon éta sareng Henteu jeung Kumaha Era Anu Kalah.Continue reading

Footnotes

Footnotes
1 "... anu saterusna bangkit deui bakal ngarasakeun luang tina banquets daging immoderate, dilengkepan jumlah daging jeung inuman saperti teu ukur keur shock perasaan sedeng, tapi malah ngaleuwihan ukuran credulity sorangan." (St. Agustinus, Kota Alloh, Bk. XX, Bab. 7)
2 tempo Millenarianisme - Naon éta sareng Henteu jeung Kumaha Era Anu Kalah

Yesus sumping!

 

Mimiti diterbitkeun kaping 6 Désémber 2019.

 

ABDI HOYONG nyariosna sakumaha jelas sareng nyaring sareng kandel sakumaha anu kuring tiasa: Yesus datang! Naha anjeun mikir yén Paus Yohanes Paulus II ngan saukur puitis nalika nyarios:Continue reading

Tanda Anu Maha Ageung

 

ABDI TERANG yén kuring henteu nyerat seueur pikeun sababaraha bulan ngeunaan "jaman" dimana urang hirup. Kakacauan tina pamindahan urang ka propinsi Alberta parantos janten pergolakan utama. Tapi alesan anu sanés nyaéta yén kateguhan anu tangtu parantos aya dina Garéja, khususna di kalangan Katolik anu terdidik anu parantos nunjukkeun kakurangan anu ngareureuwas sareng kersa ningali naon anu aya di sabudeureunana. Malah Yésus ahirna jempé waktu jalma-jalma jadi kaku beuheung.[1]cf. Jawaban Jempé Ironisna, éta pelawak vulgar sapertos Bill Maher atanapi féminis jujur ​​​​sapertos Naomi Wolfe, anu parantos janten "nabi" anu teu disadari dina jaman urang. Aranjeunna sigana ningali langkung jelas dinten ieu tibatan seuseueurna Garéja! Sakali ikon tina leftwing kabeneran pulitik, aranjeunna ayeuna anu ngingetkeun yén ideologi bahaya nyapu ka sakuliah dunya, ngabasmi kabébasan sareng nyiksa akal sehat - sanaos aranjeunna nyatakeun diri sacara teu sampurna. Sakumaha ceuk Yesus ka urang Parisi, "Kuring ngabejaan ka maneh, lamun ieu [ie. Garéja] jempé, batu-batu bakal ceurik." [2]Lukas 19: 40Continue reading

Footnotes

Footnotes
1 cf. Jawaban Jempé
2 Lukas 19: 40

Henteu Magic Wand

 

THE Consecration of Rusia dina 25 Maret 2022 mangrupakeun acara monumental, sajauh minuhan eksplisit paménta Our Lady of Fatima.[1]cf. Naha Pengabdian Rusia Kajadian? 

Tungtungna, Heart Immaculate abdi bakal hasil. Rama Suci bakal ngahaturanan Rusia ka kuring, sareng anjeunna bakal dirobih, sareng periode perdamaian bakal dipasihkeun ka dunya.—Museum Fatimah, Vatican.va

Nanging, éta bakal janten kasalahan pikeun percanten yén ieu sami sareng ngawayangkeun sababaraha jinis tongkat sihir anu bakal nyababkeun sadaya kasulitan urang ngaleungit. Henteu, Consecration henteu ngaleungitkeun imperatif Alkitabiah anu jelas diproklamasikeun ku Yesus:Continue reading

Footnotes

Misteri Karajaan Allah

 

Kumaha Karajaan Allah téh?
Keur naon abdi tiasa ngabandingkeun éta?
Ibarat siki sasawi anu dicandak ku saurang lalaki
sarta dipelak di kebon.
Nalika parantos ageung, éta janten rungkun anu ageung
jeung manuk langit nyicingan dina dahanna.

(Injil Dinten ieu)

 

unggal Poé ieu, urang ngadoakeun kecap-kecap ieu, ”Karajaan Gusti sumping, pangersa Gusti laksana di bumi sapertos di Surga”. Yésus moal bakal ngajar urang pikeun ngadoa saperti kitu kajaba urang ngarep-ngarep Karajaan bakal datang. Dina waktos anu sami, kecap-kecap munggaran Gusti urang dina palayanan-Na nyaéta:Continue reading

Anu éléh

 

THE hal anu paling luar biasa ngeunaan Gusti Yesus Kami nyaéta Anjeunna henteu nyimpen nanaon pikeun Anjeunna nyalira. Anjeunna henteu ngan ukur masihan sagala kamulyaan ka Rama, tapi teras kersa ngabagi kamuliaan-Na us dugi ka urang janten batur sapagawean jeung copartner sareng Kristus (bd. Efe 3: 6).

Continue reading

Istirahat Sabat Datang

 

Pikeun 2000 taun, Garéja parantos rajin narik jiwa kana dada. Anjeunna parantos nandangan penganiayaan sareng pengkhianatan, bid'ah sareng schismatics. Anjeunna parantos ngalangkungan musim kamuliaan sareng kamekaran, turunna sareng ngabagi, kakawasaan sareng kamiskinan nalika teu rajin ngembarkeun Injil - upami ngan ukur aya dina jaman sésa. Tapi suatu saat, saur Garéja Garéja, anjeunna bakal ngaraosan "Sésa Sabat" - Era Damai di bumi saencan tungtung dunya. Tapi naon ari sesa ieu, sareng naon sababna?Continue reading

The kiamat Garéja

 

Tampilan anu paling berwibawa, sareng salah sahiji anu nembongan
janten paling saluyu sareng Kitab Suci, nyaéta,
saatos tumiba Dajjal, Garéja Katolik bakal
sakali deui lebet kana jaman
kamakmuran sareng kajayaan.

-Tungtung Dunya Ayeuna sareng Mysteries of Life Future,
Fr. Charles Arminjon (1824-1885), kc. 56-57; Sophia Institute Press

 

TUH mangrupikeun petikan anu misterius dina buku Daniel anu aya di jero urang waktos. Salajengna ngungkabkeun naon anu Allah rencanakeun dina jam ieu nalika dunya neraskeun turunna kana gelap ...Continue reading

Nyiapkeun Era Damai

Poto ku Michał Maksymilian Gwozdek

 

Lalaki kedah milari katengtreman Kristus di Karajaan Kristus.
— PAUS PIUS XI, Quas Primas, n. 1; 11 Désémber 1925

Maryam Suci, Indung Gusti, Indung urang,
pajarkeun kami percaya, miharep, cinta sareng anjeun.
Tunjukkeun urang jalan ka Karajaan-Na!
Star of the Sea, caang ka kami sareng pituduh kami di jalan!
-POPE Benedict XVI, Biantarahenteu. 50

 

NAON hakekatna mangrupikeun "Jaman Damai" anu bakal datang saatos dinten gelap ieu? Naha ahli teologi paus pikeun lima paus, kalebet St. John Paul II, nyatakeun yén éta bakal "mujijat anu paling ageung dina sajarah dunya, anu kadua ngan ukur kiamat?"[1]Kardinal Mario Luigi Ciappi mangrupikeun ahli teologi paus pikeun Pius XII, John XXIII, Paul VI, John Paul I, sareng St. John Paul II; ti Kulawarga Kulawarga, (9 Séptémber 1993), kc. 35 Naha Surga nyarios ka Elizabeth Kindelmann ti Hongaria ...Continue reading

Footnotes

Footnotes
1 Kardinal Mario Luigi Ciappi mangrupikeun ahli teologi paus pikeun Pius XII, John XXIII, Paul VI, John Paul I, sareng St. John Paul II; ti Kulawarga Kulawarga, (9 Séptémber 1993), kc. 35

The kasinugrahan

 

"THE umur kementerian parantos réngsé. ”

Kecap-kecap éta anu aya dina haté kuring sababaraha taun ka pengker anu anéh tapi ogé jelas: urang bakal dugi ka akhir, sanés tina pelayanan per se; rada, seueur hartosna sareng metode sareng struktur anu Garéja modéren parantos biasa anu pamustunganana dipersonalisasi, lemah, bahkan ngabagi Awak Kristus anu tungtung. Ieu mangrupikeun "maot" Garéja anu kedah sumping supados anjeunna ngalaman kiamat anyar, karembangan anu anyar dina kahirupan Kristus, kakawasaan, sareng kasucian ku cara anu énggal.Continue reading

Datang Tengah

Pentekosta (Pentecost), ku Jean II Restout (1732)

 

hiji tina misteri-misteri anu hébat tina "jaman akhir" anu diumumkeun dina jam ieu mangrupikeun kanyataan yén Yesus Kristus bakal sumping, sanés dina daging, tapi dina Sumanget pikeun ngadegkeun Karajaan-Na sareng kakuasaan diantara sadaya bangsa. Leres, Yesus bakal sumping dina daging anu dipuji-Na akhirna, tapi datangna terakhir na dikhususkeun pikeun "dinten terakhir" harfiah di bumi nalika waktuna bakal liren. Janten, nalika sababaraha paningal di panjuru dunya teras nyarios, "Yesus bakal sumping deui" pikeun netepkeun Karajaan-Na dina "Jaman Damai," naon hartosna ieu? Naha sacara alkitabiah sareng aya dina Tradisi Katolik? 

Continue reading

Fajar Harepan

 

NAON naha Era Damai bakal sapertos? Mark Mallett sareng Daniel O'Connor lebet kana detil anu éndah dina Jaman anu bakal datang sakumaha anu dipendakan dina Tradisi Suci sareng ramalan tina mistik sareng paningali. Lalajo atanapi ngupingkeun wéb anu pikaresepeun ieu pikeun diajar ngeunaan kajadian anu tiasa robih dina kahirupan anjeun!Continue reading

Era Damai

 

MISTERI sareng paus sami-sami nyarios yén urang hirup dina "jaman akhir", akhir jaman - tapi teu tungtung dunya. Anu bakal datang, saur aranjeunna, nyaéta Jaman Damai. Mark Mallett sareng Prof. Daniel O'Connor nunjukkeun dimana ieu aya dina Kitab Suci sareng kumaha saluyu sareng Bapa Garéja Awal dugi ka ayeuna Magisterium nalika aranjeunna neraskeun ngajelaskeun Gariswanci tentang Countdown to the Kingdom.Continue reading

Museum Terakhir

 

Carita Pondok
by
Tandaan Mallett

 

(Mimiti diterbitkeun 21 Pébruari, 2018.)

 

2088 Maséhi... Lima puluh lima taun saatos The Great Storm.

 

HE narik napas panjang nalika neuteup hateup logam anu bengkok, ditutupan jelaga tina Museum Terakhir — dingaranan kitu, sabab éta bakal leres. Pageuh panon na, panon kenangan robek hiji guha dina pikiranana anu geus lila disegel ... pertama kalina anjeunna kantos ningali ragrag nuklir ... lebu tina gunung seuneuan ... hawa sesak ... awan ngageleger hideung anu ngagantung dina langit siga gugus anggur anu padet, ngahalangan panonpoe mangbulan-bulan tungtungna ...Continue reading