Maju Ka Gugur…

 

 

TUH nyaeta rada buzz ngeunaan ieu datang Oktober. Sanaos loba seers di sakuliah dunya nujul kana sababaraha jenis shift dimimitian bulan hareup - prediksi rada husus sarta panon-brow raising - réaksi urang kedah salah sahiji kasaimbangan, caution, sarta solat. Di handapeun tulisan ieu, anjeun bakal mendakan siaran wéb énggal dimana kuring diondang pikeun ngabahas Oktober ieu sareng Fr. Richard Heilman jeung Doug Barry tina Angkatan Grace AS.Continue reading

Kaluaran Novel Anyar! The Getih

 

nyitak Vérsi sequel Getih ayeuna sayogi!

Kusabab sékrési novel munggaran putri abdi Denise Éta tangkal sababaraha tujuh taun ka pengker - buku nu garnered ulasan rave sarta usaha ku sababaraha geus dijieun kana pilem a - kami geus awaited sequel. Sarta eta tungtungna dieu. Getih nuluykeun carita dina alam mitis jeung luar biasa kecap-smithing Denise pikeun ngawangun karakter realistis, karajinan imagery luar biasa, sarta nyieun carita linger lila sanggeus anjeun nempatkeun buku handap. Jadi loba téma dina Getih nyarita profoundly ka jaman urang. Abdi henteu tiasa langkung reueus salaku bapakna… sareng gumbira salaku pamaca. Tapi entong nyandak kecap kuring pikeun éta: baca ulasan di handap ieu!Continue reading

Tangkal sareng Sequel

 

Novel anu luar biasa Éta tangkal ku pangarang Katolik Denise Mallett (putri ti Mark Mallett) ayeuna sayogi dina Kindle! Sareng pas dina waktos salaku terusan Getih nyiapkeun pers kanggo gugur ieu. Upami anjeun teu acan maca Tangkal, anjeun nuju kaleungitan pangalaman anu teu tiasa hilap. Ieu anu nyarios pengulas:Continue reading

Anjeun Ngadamel Bedana


Ngan janten anjeun terang ... anjeun ngadamel bédana ageung. Doa anjeun, catetan dorongan anjeun, Massa anu anjeun parantos ucapkeun, tasbih anjeun ngadoa, hikmah anu anjeun ngeunteung, konfirmasi anu anjeun bagikeun ... éta ngabédakeun.Continue reading

Kecap Ayeuna di 2020

Mark & ​​Lea Mallett, Usum 2020

 

IF anjeun bakal ngawartosan kuring 30 taun ka pengker yén, dina 2020, kuring bakal nyerat tulisan dina Internét anu bakal dibaca di seluruh dunya ... kuring bakal seuri. Pikeun hiji, kuring henteu nganggap dirina panulis. Kadua, kuring aya di awal anu janten karir tipi anu meunang penghargaan dina berita. Katilu, kahayang haté kuring nyaéta leres-leres nyiptakeun musik, khususna lagu-lagu cinta sareng balad. Tapi di dieu kuring linggih ayeuna, nyarios ka rébuan urang Kristen di planét ngeunaan waktos anu luar biasa anu urang hirup sareng rencana anu luar biasa ku Gusti saatos dinten-dinten kasedihan parantos réngsé. Continue reading