Nopémber

 

Tingali, kuring ngalakukeun anu anyar!
Ayeuna eta spring mudik, anjeun teu ngarasa eta?
Di padang gurun kuring nyieun jalan,
di gurun, walungan.
(Yesaya 43: 19)

 

Abdi kagungan pondered loba telat ngeunaan lintasan tina elemen tangtu hirarki ka arah rahmat palsu, atawa naon anu kuring nulis ngeunaan sababaraha taun ka pengker: Anti Pangasih. Ieu téh karep palsu sarua disebut wokism, dimana dina raraga "narima batur", sagalana kudu ditarima. Garis-garis Injil kabur, éta pesen tobat teu dipaliré, sarta tungtutan liberating Yesus dipecat pikeun compromises sakarin of Iblis. Saolah-olah urang manggihan cara pikeun ngahampura dosa tinimbang tobat tina eta.Continue reading

Waktosna Pikeun Menang

Pedang Ngabakar: Rudal anu sanggup nuklir némbalan California dina bulan Nopémber 2015
Agénsi Berita Caters, (Abe Blair)

 

1917:

… Di kénca Lady Kami sareng sakedik diluhur, kami ningali hiji Malaikat sareng pedang anu hurung dina leungeun kénca na; kedip-kedip, éta nyebarkeun seuneu anu katingalina siga anu bakal ngaduruk dunya; tapi aranjeunna maot nalika kontak sareng kaagungan anu Lady kami dipancarkeun ka arah anjeunna tina panangan katuhu na: nunjuk ka bumi ku panangan katuhu na, Malaikat ngajerit ku sora tarik: 'Penance, Penance, Penance!'—Sr. Lucia ti Fatima, 13 Juli 1917

Continue reading

Gerhana Putra

Usaha batur pikeun moto "keajaiban panonpoé"

 

salaku hiji samagaha badé meuntas Amérika Serikat (sapertos sabit di daérah anu tangtu), kuring parantos mikirkeun "keajaiban panonpoé" anu lumangsung di Fatimah dina 13 Oktober 1917, warna katumbiri anu dipintal ti dinya ... bulan sabit dina bandéra Islam, jeung bulan nu Our Lady of Guadalupe nangtung. Saterusna kuring manggihan cerminan ieu isuk ti April 7, 2007. Sigana mah urang hirup Wahyu 12, jeung bakal nempo kakawasaan Allah manifested dina poé ieu tribulation, utamana ngaliwatan Indung Kami Nu Maha Suci - “Mary, béntang bersinar anu ngumumkeun Panonpoé” (POPE ST. JOHN PAUL II, Rapat sareng Pamuda di Pangkalan Udara Cuatro Vientos, Madrid, Spanyol, 3 Mei 2003)… Kuring ngarasa kuring henteu masihan koméntar atanapi ngembangkeun tulisan ieu tapi ngan ukur nyebarkeun deui, janten ieu… 

 

Yesus ceuk St. Faustina,

Sateuacan Poé Kaadilan, kuring ngirimkeun Poé Rahmat. -Buku harian Rahmat Ilahi, henteu. 1588

Urutan ieu dipasihkeun dina Palang:

(KASIHUAN :) Teras [penjahat] nyarios, "Yesus, émut kuring nalika anjeun datang ka karajaan anjeun." Anjeunna ngawaler ka anjeunna, "Amin, kuring nyarios ka anjeun, dinten ayeuna anjeun bakal sareng kuring di Surga."

(Kaadilan :) Ayeuna kira-kira siang sareng gelap datang ka sakumna bumi dugi ka tabuh tilu soré kusabab samagaha panonpoé. (Lukas 23: 43-45)

 

Continue reading

Eusian Bumi!

 

Allah ngaberkahan Nuh jeung putra-putrana sarta ngadawuh ka maranehna:
“Kudu subur jeung kalikeun jeung eusian bumi… Jadi subur, saterusna, jeung kalikeun;
ngalimpahkeun di bumi sareng nalukkeunana." 
(Bacaan Misa dinten ieu pikeun Pébruari 16, 2023)

 

Sanggeus Allah ngabersihkeun dunya ku Banjir, Anjeunna sakali deui ngadeuheus ka salaki sareng pamajikan sareng ngulang-ngulang naon anu parantos diparéntahkeun ka Adam sareng Hawa ti mimiti:Continue reading

Sakumaha pikareueuseun Injil?

 

Mimiti diterbitkeun 13 Séptémber 2006…

 

ieu kecap ieu impressed kana kuring kamari sore, hiji kecap bursting kalawan gairah jeung duka: 

Naha anjeun nampik Kami, umat Kami? Naon anu matak pikasieuneun ngeunaan Injil — Injil Kasalametan — anu ku kuring dibawakeun ka anjeun?

Kami sumping ka dunya pikeun ngahampura dosa-dosa anjeun, supados anjeun tiasa ngadangu kecap, "Dosa anjeun dihampura." Kumaha dahsyat ieu?

Continue reading

Tanda Anu Maha Ageung

 

ABDI TERANG yén kuring henteu nyerat seueur pikeun sababaraha bulan ngeunaan "jaman" dimana urang hirup. Kakacauan tina pamindahan urang ka propinsi Alberta parantos janten pergolakan utama. Tapi alesan anu sanés nyaéta yén kateguhan anu tangtu parantos aya dina Garéja, khususna di kalangan Katolik anu terdidik anu parantos nunjukkeun kakurangan anu ngareureuwas sareng kersa ningali naon anu aya di sabudeureunana. Malah Yésus ahirna jempé waktu jalma-jalma jadi kaku beuheung.[1]cf. Jawaban Jempé Ironisna, éta pelawak vulgar sapertos Bill Maher atanapi féminis jujur ​​​​sapertos Naomi Wolfe, anu parantos janten "nabi" anu teu disadari dina jaman urang. Aranjeunna sigana ningali langkung jelas dinten ieu tibatan seuseueurna Garéja! Sakali ikon tina leftwing kabeneran pulitik, aranjeunna ayeuna anu ngingetkeun yén ideologi bahaya nyapu ka sakuliah dunya, ngabasmi kabébasan sareng nyiksa akal sehat - sanaos aranjeunna nyatakeun diri sacara teu sampurna. Sakumaha ceuk Yesus ka urang Parisi, "Kuring ngabejaan ka maneh, lamun ieu [ie. Garéja] jempé, batu-batu bakal ceurik." [2]Lukas 19: 40Continue reading

Footnotes

Footnotes
1 cf. Jawaban Jempé
2 Lukas 19: 40

Bohong Pangageungna

 

ieu isuk sanggeus solat, Kuring ngarasa dipindahkeun ka ulang maca semedi krusial I wrote sababaraha tujuh taun ka tukang disebut Naraka dileupaskeunKuring kagoda ngan saukur ngirimkeun deui tulisan éta ka anjeun ayeuna, sabab aya seueur pisan di jerona anu profetik sareng kritis pikeun anu ayeuna kabuka dina satengah taun katukang. Kumaha leres kecap-kecap éta janten! 

Nanging, kuring ngan bakal nyimpulkeun sababaraha poin konci teras teraskeun kana "kecap ayeuna" anyar anu sumping ka kuring nalika sholat ayeuna… Continue reading

Ieu Teu Datang - Ieu Ieuh

 

DIDIEU, Kuring walked kana depot botol jeung masker teu nutupan irung kuring.[1]Maca kumaha data anu luar biasa nunjukkeun yén masker henteu ngan ukur jalan, tapi tiasa nyababkeun inféksi COVID énggal langkung parah, sareng kumaha masker kamungkinan nyebarkeun kontagion langkung gancang: Ngabuka kanyataanana Naon anu lumangsung nyaéta ngaganggu: awéwé militan… cara kuring diperlakukeun sapertos bio-bahaya leumpang… aranjeunna nampik ngalakukeun bisnis sareng ngancam nelepon pulisi, sanaos kuring nawiskeun nangtung di luar sareng ngantosan dugi ka réngsé.

Continue reading

Footnotes

Footnotes
1 Maca kumaha data anu luar biasa nunjukkeun yén masker henteu ngan ukur jalan, tapi tiasa nyababkeun inféksi COVID énggal langkung parah, sareng kumaha masker kamungkinan nyebarkeun kontagion langkung gancang: Ngabuka kanyataanana

Éta Kajadian Deui

 

Abdi kagungan diterbitkeun sababaraha tapa di situs adi kuring (Undur ka Karajaan). Sateuacan kuring daptar ieu ... muga-muga kuring nganuhunkeun ka sadayana anu parantos nyerat catetan dorongan, nawiskeun doa, Massa, sareng nyumbang kana "upaya perang" di dieu. Abdi bersyukur pisan. Anjeun parantos janten kakuatan pikeun kuring dina waktos ayeuna. Hapunten pisan yén kuring henteu tiasa nyerat sadayana, tapi kuring maca sadayana sareng ngadoa pikeun anjeun sadayana.Continue reading

Gogoda Nyerah

 

Juragan, kami parantos kerja keras sapeupeuting sareng teu ngagaduhan nanaon. 
(Injil Dinten ieu, Lukas 5: 5)

 

SAKUMNA, urang kedah ngaraos kalemahan leres urang. Urang kedah ngaraosan sareng terang watesan urang dina bojong mahluk urang. Urang kedah mendakan deui yén jaring kamampuan manusa, prestasi, kamahéran, kamuliaan ... bakal kosong upami teu aya Ilahi. Sapertos kitu, sajarah leres-leres mangrupikeun carita naékna sareng turunna sanés ngan ukur individu tapi sacara gembleng bangsa. Budaya anu paling mulya sadayana tapi teu luntur sareng kenangan kaisar sareng kaisar sadayana ngaleungit, simpen pikeun runtuhna di juru musium ...Continue reading

The Delusion Kuat

 

Aya psikosis massal.
Éta mirip sareng anu kajantenan di masarakat Jérman
sateuacan sareng nalika Perang Dunya II dimana
normal, jalma santun dirobah jadi asistén
sareng "ngan nuturkeun paréntah" jinis mentalitas
anu nyababkeun genosida.
Kuring ningali ayeuna paradigma anu sami kajadian.

–Dr. Vladimir Zelenko, MD, 14 Agustus 2021;
35: 53, Stew Peters Tembongkeun

Téh mangrupa gangguan.
Éta panginten neurosis kelompok.
Éta mangrupikeun hal anu aya dina pipikiran
jalma di saluruh dunya.
Naon waé anu kajantenan lumangsung dina
pulau pangleutikna di Pilipina sareng Indonésia,
kampung leutik pangageungna di Afrika sareng Amérika Kidul.
Éta sadayana sami - éta datang ka sakumna dunya.

—Dr. Peter McCullough, MD, MPH, 14 Agustus 2021;
40: 44,
Perspéktif ngeunaan Pandemi, episode 19

Naon anu taun kamari parantos ngareuwaskeun kuring kana inti
nyaéta yén dina nyanghareupan ancaman anu teu katingali, tétéla serius,
sawala rasional kaluar tina jandéla…
Nalika urang ningali deui dina jaman COVID,
Jigana éta bakal ditingali salaku réspon manusa anu sanés
kana ancaman anu teu katingali kapungkur parantos katingali,
salaku waktos histeria massal. 
 

—Dr. John Lee, Patologis; Pidéo Henteu dikonci; 41: 00

Psikosis formasi massa ... ieu sapertos hipnotis ...
Ieu kajadian ka urang Jerman. 
—Dr. Robert Malone, MD, panemu téknologi vaksin mRNA
Kristi Leigh TV; 4: 54

Kuring henteu biasana nganggo frasa sapertos kieu,
tapi saur kuring urang nangtung di gerbang Naraka.
 
—Dr. Mike Yeadon, tilas Wakil Présidén sareng Kapala Élmuwan

tina Respiratory sareng Alergi di Pfizer;
1:01:54, Ngiring élmu?

 

Mimiti diterbitkeun 10 Nopémber 2020:

 

TUH mangrupikeun hal anu luar biasa anu lumangsung unggal dinten ayeuna, sapertos Pangéran anu bakal dilakukeun: langkung caket kami ka Panon Storm, langkung gancang "angin perobihan" bakal… kajadian-kajadian utama anu langkung gancang bakal kajadian dina dunya pemberontakan. Inget kecap-kecap tina jalma ningali Amérika, Jennifer, anu ku Isa nyarios:Continue reading

Yesus mangrupikeun Peristiwa Utami

Garéja Expiatory tina Sacred Heart of Jesus, Gunung Tibidabo, Barcelona, ​​Spanyol

 

TUH seueur pisan parobihan serius anu lumangsung di dunya ayeuna yén ampir teu mungkin pikeun tetep sareng aranjeunna. Kusabab "tanda-tanda jaman" ieu, kuring parantos nyayogikeun sabagian halaman wéb ieu pikeun kadang-kadang nyarioskeun perkawis acara-acara kahareup anu Surga parantos dikomunikasikan ka kami utamina ngalangkungan Lord and Our Lady. Kunaon Kusabab Gusti Kami nyalira nyarioskeun perkawis anu bakal datang supaya Garéja henteu kabebas. Nyatana, seueur naon anu kuring mimiti nyerat tilu belas taun ka pengker mimiti kabuka sacara real-time sateuacan panon urang. Sareng jujur, aya kanyamanan anu anéh kusabab ieu Yesus parantos ngadugikeun waktos-waktos ieu. 

Continue reading

The Agitators - Bagéan II

 

Hatred of the brothers ngajadikeun rohangan hareup pikeun Dajjal;
pikeun setan nyiapkeun sateuacanna perpecahan diantara jalma,
supaya anjeunna anu bakal sumping tiasa ditampi ku aranjeunna.
 

—St. Cyril ti Yerusalem, Dokter Garéja, (c. 315-386)
Kuliah Catechetical, Wawacan XV, n.9

Maca Bagian I di dieu: The Agitators

 

THE dunya nongton siga sinétron. Berita global henteu lirén-lirén nutupan éta. Salami sababaraha sasih akhir, pamilihan umum AS mangrupikeun padumukan sanés ngan ukur urang Amerika tapi milyaran di panjuru dunya. Kulawarga ngabantah pisan, silaturahim putus, sareng akun média sosial bitu, naha anjeun cicing di Dublin atanapi Vancouver, Los Angeles atanapi London. Pertahanan Trump sareng anjeun diasingkeun; ngritik anjeunna sareng anjeun ditipu. Kumaha waé ogé, pangusaha berambut jeruk ti New York berhasil polarisasi dunya sapertos politisi sanés dina jaman urang.Continue reading

2020: Perspéktip Pangawas

 

AND tah éta taun 2020. 

Pikaresepeun maca dina daérah sekuler kumaha jalma anu senang nempatkeun taun ka tukang - saolah-olah 2021 bakal lami deui "normal." Tapi anjeun, pamiarsa kuring, terang yén ieu moal janten masalah. Sareng sanés ngan ukur sabab pamimpin global parantos ngumumkeun dirina sorangan yén urang moal balik deui ka "normal," tapi, anu langkung penting, Surga parantos ngumumkeun yén Kemenangan Gusti sareng Lady urang badé sumping - sareng Iblis terang ieu, terang waktuna pondok. Janten urang ayeuna nuju nuliskeun Clash of Karajaan - wasiat satanic vs wasiat Illahi. Naon waktos anu mulia pikeun hirup!Continue reading