Amérika: minuhan Wahyu?

 

Iraha hiji kakaisaran maot?
Naha éta ambruk dina hiji momen anu dahsyat?
Henteu.
Tapi aya waktuna
nalika jalma-jalmana henteu percaya deui…
-gandengan, Megalopolis

 

IN 2012, nalika penerbangan kuring naék di luhur California, kuring ngarasa Roh ngajurung kuring pikeun maca Wahyu Bab 17-18. Nalika kuring mimiti maca, saolah-olah aya jilbab anu ngangkat dina buku arcane ieu, sapertos halaman jaringan ipis anu sanés pikeun ngungkabkeun langkung seueur gambar misterius "jaman akhir." Kecap "apocalypse" hartina, kanyataanna, anu nembangkeun.

Naon anu kuring baca mimiti nempatkeun Amérika kana cahaya Alkitab anu énggal. Nalika kuring nalungtik pondasi sajarah nagara éta, kuring henteu tiasa ningali éta salaku calon anu paling pantes pikeun anu disebat St. John "mystery babylon" (baca. Misteri Babul). Saprak harita, dua tren panganyarna sigana semen pandangan éta ...

Continue reading

Bedah Kosmis

 

Mimiti diterbitkeun kaping 5 Juli 2007…

 

DOA sateuacan Sakramen anu Maha Suci, Gusti sigana ngajelaskeun naha dunya asup kana panyucian anu ayeuna, sigana teu tiasa dibalikkeun.

Sapanjang sajarah Garéja Abdi, aya waktos nalika Awak Kristus parantos gering. Dina waktos-waktos éta kuring parantos ngintunkeun pangobatan.

Continue reading

Naon anu anjeun parantos lakukeun?

 

Yéhuwa nyarios ka Kain, ”Naon anu anjeun lakukeun?
Sora getih adi
nangis ka kuring tina taneuh" 
(Kajadian 4:10).

— PAUS ST JOHN PAUL II, Evangelium vitae, henteu. 10

Sareng kuring leres-leres nyatakeun ka anjeun dinten ieu
yén kuring henteu tanggung jawab
pikeun getih salah sahiji anjeun,

pikeun kuring henteu shrink tina proclaiming ka anjeun
sadaya rencana Allah…

Jadi waspada jeung inget
yén salila tilu taun, peuting jeung beurang,

Kuring unceasingly admonished unggal anjeun
ku cimata.

( Rasul 20:26-27, 31 )

 

Saatos tilu taun panalungtikan intensif sareng nyerat ngeunaan "pandémik," kalebet a dokumenter nu jadi viral, Kuring geus ditulis pisan saeutik ngeunaan eta dina taun kaliwat. Sabagean alatan burnout ekstrim, sabagean kudu decompress tina diskriminasi jeung hatred kulawarga kuring ngalaman di komunitas dimana urang baheula cicing. Éta, sareng hiji-hijina ngan ukur tiasa ngingetkeun dugi ka pencét massa kritis: nalika jalma anu nguping nguping parantos nguping - sareng sésana ngan ukur bakal ngartos nalika akibat tina peringatan anu teu diémutan sacara pribadi.

Continue reading

Pilihan Geus Dijieun

 

Teu aya deui cara anu sanés pikeun ngajelaskeun éta lian ti hiji kabeuratan oppressive. Kuring calik didinya, ngahuleng dina bangku gereja, ngaregepkeun ngadengekeun bacaan Massa dina Minggu Rahmat Ilahi. Saolah-olah kecap-kecap éta ngagentos ceuli kuring sareng mantul.

Gairah Garéja

Lamun kecap teu acan dirobah,
eta bakal getih nu ngarobah.
—ST. JOHN PAUL II, tina sajak "Stanislaw"


Sababaraha pamiarsa biasa kuring panginten tiasa terang yén kuring parantos nyerat kirang dina sababaraha sasih ayeuna. Bagian tina alesan, sakumaha anu anjeun terang, nyaéta kusabab urang nuju berjuang pikeun kahirupan urang ngalawan turbin angin industri - gelut anu urang mimitian ngadamel. sababaraha kamajuan dina.

Continue reading

Dina Mulangkeun Martabat Urang

 

Kahirupan salawasna alus.
Ieu mangrupikeun persepsi naluri sareng kanyataan pangalaman,
jeung manusa disebut nangkep alesan profound naha ieu kitu.
Naha hirup téh alus?
—POPE ST. YOHANES PAULUS II,
Evangelium vitae, 34

 

NAON kajadian dina pikiran jalma nalika budayana - a budaya maot - ngawartosan aranjeunna yén kahirupan manusa sanés ngan ukur tiasa dibuang tapi katingalina mangrupikeun jahat anu eksistensial pikeun pangeusina? Naon anu lumangsung kana jiwa barudak sareng déwasa ngora anu sababaraha kali nyarios yén aranjeunna ngan ukur hasil évolusi sacara acak, yén ayana "overpopulating" bumi, yén "tapak suku karbon" aranjeunna ngarusak planét? Naon anu kajantenan ka manula atanapi anu gering nalika aranjeunna nyarios yén masalah kaséhatanna ngarugikeun "sistem" teuing? Naon anu lumangsung ka nonoman anu didorong pikeun nolak jinis biologisna? Naon anu lumangsung kana citra diri hiji jalma nalika hargana didefinisikeun, sanés ku martabat bawaan tapi ku produktivitasna?Continue reading

Nyeri Buruh: Depopulasi?

 

TUH nyaéta petikan misterius dina Injil Yohanes dimana Yesus ngajelaskeun yén sababaraha hal anu hese teuing pikeun diungkabkeun ka para Rasul.

Kuring boga acan loba hal ngomong ka anjeun, tapi anjeun teu bisa nanggung aranjeunna ayeuna. Nalika Roh bebeneran sumping, Anjeunna bakal nungtun anjeun kana sagala bebeneran ... anjeunna bakal nyatakeun ka anjeun hal-hal anu bakal datang. (Yohanes 16: 12-13)

Continue reading

Hirup Kecap Nabi John Paul II urang

 

"Leumpang sakumaha barudak cahaya ... jeung cobaan pikeun neuleuman naon pikaresepeun ka Gusti.
Ulah ilubiung dina karya-karya gelap anu henteu hasil"
( Epe 5:8, 10-11 ).

Dina konteks sosial urang kiwari, ditandaan ku a
perjuangan dramatis antara "budaya hirup" jeung "budaya maot" ...
kabutuhan urgent pikeun transformasi budaya saperti ieu numbu
kana kaayaan sajarah kiwari,
eta oge rooted dina misi Garéja ngeunaan evangelization.
Tujuan tina Injil, kanyataanna, nyaéta
"Pikeun ngarobih umat manusa tina jero sareng janten énggal".
—Yohanes Paulus II, Evangelium Vitae, "Injil Kahirupan", n. 95

 

JOHN PAUL II urang "Injil Kahirupan"Éta peringatan kenabian anu kuat pikeun Garéja ngeunaan agenda anu "kuat" pikeun maksakeun "diprogram sacara ilmiah sareng sistematis ... konspirasi ngalawan kahirupan." Aranjeunna ngalaksanakeun, saurna, sapertos "Firaun baheula, dihantui ku ayana sareng paningkatan ... tina pertumbuhan demografi ayeuna.."[1]Evangelium, Vitae, n. 16, 17

Éta 1995.Continue reading

Footnotes

Footnotes
1 Evangelium, Vitae, n. 16, 17

Peringatan A Watchman

 

SAYANG dulur-dulur di Kristus Yesus. Abdi hoyong ngantunkeun anjeun dina catetan anu langkung positip, sanaos minggu anu paling pikasieuneun ieu. Ieu dina video pondok di handap nu kuring dirékam minggu panungtungan, tapi pernah dikirim kaluar ka anjeun. Ieu paling luyu pesen keur naon geus transpired minggu ieu, tapi mangrupakeun pesen umum harepan. Tapi abdi ogé hoyong taat kana "kecap ayeuna" Gusti parantos nyarios saminggu. Abdi badé pondok…Continue reading

Nyanghareupan Badai

 

BARUAR skandal geus rokét di sakuliah dunya kalawan headline proclaiming yén Paus Francis geus otorisasi imam ngaberkahan pasangan sarua-sex. Waktos ieu, headline henteu diputar. Naha ieu Great Shipwreck Our Lady nyarios tilu taun ka pengker? Continue reading

Bohong badag

 

...basa apokaliptik sabudeureun iklim
geus ngalakukeun hiji disservice jero pikeun manusa.
Eta geus ngarah ka incredibly boros jeung belanja ineffectual.
Biaya psikologis ogé parantos ageung.
Seueur jalma, khususna anu langkung ngora,
hirup dina sieun tungtungna geus deukeut,
sering teuing ngakibatkeun depresi debilitating
ngeunaan mangsa nu bakal datang.
Ningali kanyataan bakal ngabongkar
maranéhanana kahariwang apokaliptik.
-Steve Forbes, Forbes majalah, 14 Juli 2023

Continue reading

Gerhana Putra

Usaha batur pikeun moto "keajaiban panonpoé"

 

salaku hiji samagaha badé meuntas Amérika Serikat (sapertos sabit di daérah anu tangtu), kuring parantos mikirkeun "keajaiban panonpoé" anu lumangsung di Fatimah dina 13 Oktober 1917, warna katumbiri anu dipintal ti dinya ... bulan sabit dina bandéra Islam, jeung bulan nu Our Lady of Guadalupe nangtung. Saterusna kuring manggihan cerminan ieu isuk ti April 7, 2007. Sigana mah urang hirup Wahyu 12, jeung bakal nempo kakawasaan Allah manifested dina poé ieu tribulation, utamana ngaliwatan Indung Kami Nu Maha Suci - “Mary, béntang bersinar anu ngumumkeun Panonpoé” (POPE ST. JOHN PAUL II, Rapat sareng Pamuda di Pangkalan Udara Cuatro Vientos, Madrid, Spanyol, 3 Mei 2003)… Kuring ngarasa kuring henteu masihan koméntar atanapi ngembangkeun tulisan ieu tapi ngan ukur nyebarkeun deui, janten ieu… 

 

Yesus ceuk St. Faustina,

Sateuacan Poé Kaadilan, kuring ngirimkeun Poé Rahmat. -Buku harian Rahmat Ilahi, henteu. 1588

Urutan ieu dipasihkeun dina Palang:

(KASIHUAN :) Teras [penjahat] nyarios, "Yesus, émut kuring nalika anjeun datang ka karajaan anjeun." Anjeunna ngawaler ka anjeunna, "Amin, kuring nyarios ka anjeun, dinten ayeuna anjeun bakal sareng kuring di Surga."

(Kaadilan :) Ayeuna kira-kira siang sareng gelap datang ka sakumna bumi dugi ka tabuh tilu soré kusabab samagaha panonpoé. (Lukas 23: 43-45)

 

Continue reading

Perhatosan Rwanda

 

Nalika anjeunna megatkeun muka segel kadua,
Kuring ngadéngé mahluk hirup kadua ceurik,
“Ka hareup.”
Hiji deui kuda kaluar, hiji beureum.
Tunggangna dipasihan kakawasaan
pikeun ngaleungitkeun katengtreman ti bumi,

supaya jalma-jalma silih peuncit.
Sarta anjeunna dibéré pedang badag.
(Pdt 6: 3-4)

...urang nyaksian kajadian sapopoe dimana jalma
kaciri beuki agrésif
sareng gelut…
 

— PAUS BENEDIKTUS XVI, Homili Pentakosta,
Bisa 27th, 2012

 

IN 2012, kuring nyebarkeun "kecap ayeuna" anu kuat pisan anu kuring yakin ayeuna keur "unsealed" dina jam ieu. Kuring nulis harita (cf. Peringatan dina Angin) tina peringatan yén kekerasan bakal ngadadak ngadadak di dunya kawas maling peuting margi urang pengkuh kana dosa parah, kukituna kaleungitan panyalindungan Allah.[1]cf. Naraka dileupaskeun Bisa pisan jadi landfall teh Badai hebat...

Nalika aranjeunna nyebarkeun angin, aranjeunna kedah manénkeun angin puyuh. (Hos 8: 7)Continue reading

Footnotes

Footnotes
1 cf. Naraka dileupaskeun

The Great Maling

 

Léngkah munggaran pikeun meunangkeun deui kaayaan kabébasan primitif
diwangun dina diajar ngalakukeun tanpa hal.
Lalaki kudu divest dirina tina sagala trappings
ditetepkeun ku peradaban sareng uih deui ka kaayaan nomaden -
malah pakean, kadaharan, jeung abodes tetep kudu ditinggalkeun.
- téori filosofis Weishaupt sareng Rousseau;
ti Revolusi Dunya (1921), ku Nessa Webster, p. 8

Komunisme, teras, bakal datang deui dina dunya Kulon,
sabab aya anu maot di dunya Kulon — nyaéta, 
iman kuat lalaki ka Allah anu nyiptakeun aranjeunna.
- Uskup Agung Agung Fulton Sheen,
"Komunisme di Amérika", cf. youtube.com

 

urang Lady ngawartoskeun Conchita Gonzalez ti Garabandal, Spanyol, "Nalika Komunisme datang deui sadayana bakal kajadian," [1]Der Zeigefinger Gottes (Garabandal - The Ramo Allah), Albrecht Weber, n. 2 tapi manehna teu ngomong kumaha Komunisme bakal datang deui. Di Fatimah, Ibu Rahayu ngingetkeun yén Rusia bakal nyebarkeun kasalahanana, tapi anjeunna henteu nyarios kumaha kasalahan éta bakal sumebar. Sapertos kitu, nalika pikiran Kulon ngabayangkeun Komunisme, sigana bakal balik deui ka USSR sareng jaman Perang Tiis.

Tapi Komunisme anu muncul ayeuna henteu katingali sapertos kitu. Nyatana, kuring kadang heran naha bentuk Komunisme kuno éta masih dilestarikan di Koréa Kalér - kota awon abu-abu, paméran militér anu mewah, sareng wates anu ditutup - sanes a ngahaja selingan tina ancaman komunis nyata nyebar ka umat manusa nalika urang nyarios: Reset Agung...Continue reading

Footnotes

Footnotes
1 Der Zeigefinger Gottes (Garabandal - The Ramo Allah), Albrecht Weber, n. 2

Sidang Panungtungan?

Duccio, Panghianatan Kristus di Taman Getsemani, 1308 

 

Iman aranjeun kabeh bakal goyah, sabab geus ditulis kieu:
'Kuring bakal nyerang tukang angon,
jeung domba-domba bakal paburencay.'
(Tandaan 14: 27)

Sateuacan Kristus sumping kadua
Garéja kudu ngaliwatan sidang final
anu bakal ngagoncangkeun iman jalma-jalma anu iman ...
-
Catechism tina Garéja Katolik, n.675, 677

 

NAON Naha ieu "cobaan ahir anu bakal ngagoncangkeun iman seueur anu percaya?"  

Continue reading

Disumputkeun Dina Plain Sight

baphomet - Poto ku Matt Anderson

 

IN a keretas on okultisme dina Jaman Émbaran, pangarang na dicatet yén "anggota komunitas gaib anu sumpah-dijilid, sanajan dina nyeri pati jeung karuksakan, teu nembongkeun naon Google bakal langsung dibagikeun." Janten, dipikanyaho yén masarakat rusiah ngan saukur bakal ngajaga hal-hal "disumputkeun dina tetempoan biasa," ngubur ayana atanapi niatna dina simbol, logo, naskah pilem, sareng anu sanésna. kecap gaib sacara harfiah ngandung harti "nyumputkeun" atawa "nyumputkeun". Lantaran kitu, masarakat rahasia sapertos Freemason, anu akar anu gaib, mindeng kapanggih nyumputkeun niat atawa simbul maranéhanana dina tetempoan polos, nu dimaksudkeun pikeun ditempo dina sababaraha tingkatan ...Continue reading

Awéwé di Gurun

 

Muga-muga Gusti maparin Puasa anu barokah ka sadayana sareng kulawarga anjeun…

 

KUMAHA Naha Pangéran badé ngajaga umat-Na, Barque Garéja-Na, ngalangkungan cai anu parah di payun? Kumaha - lamun sakabeh dunya keur kapaksa kana sistem global godless tina pangawasan — naha Garéja bakal salamet?Continue reading

Antidotes ka Dajjal

 

NAON nyaeta ubar antidote Allah kana specter Dajjal di poé urang? Naon "solusi" Gusti pikeun ngajaga umat-Na, Barque of Garéja-Na, ngaliwatan cai anu parah di payun? Éta mangrupikeun patarosan anu penting, khususna dina terang patarosan Kristus sorangan, anu sobering:

Nalika Putra Manusa sumping, naha anjeunna bakal mendakan iman di bumi? (Lukas 18: 8)Continue reading

Ieu Jaman Dajjal

 

Dunya nuju ngadeukeutan milénium énggal,
keur nu sakabeh Garéja Nyiapkeun,
lir ibarat sawah anu siap panen.
 

—ST. POPE JOHN PAUL II, Dinten Nonoman Dunya, lincah, 15 Agustus 1993

 

 

THE Dunya Katolik parantos ribut anyar-anyar ieu kalayan ngaluarkeun surat anu ditulis ku Paus Emeritus Benedict XVI anu dasarna nyatakeun yén nu Dajjal hirup. Surat éta dikirim dina 2015 ka Vladimir Palko, pensiunan negarawan Bratislava anu hirup dina Perang Tiis. Almarhum paus nyerat:Continue reading

Tetep Kursus

 

Yesus Kristus sarua
kamari, kiwari, jeung salawasna.
(Ibrani 13: 8)

 

DIBERI yén kuring ayeuna nuju taun ka dalapan belas dina kerasulan ieu The Now Word, kuring ngagaduhan sudut pandang anu tangtu. Sareng éta hal éta teu nyered dina sakumaha sababaraha klaim, atawa nubuat anu teu keur kaeusi, sakumaha ceuk batur. Sabalikna, kuring henteu tiasa ngiringan sadaya anu bakal kajantenan - seueurna, naon anu ku kuring ditulis dina taun-taun ieu. Sanaos kuring henteu terang detil kumaha persisna hal-hal anu bakal hasil, contona, kumaha Komunisme bakal uih deui (sakumaha Lady Our Lady disangka ngingetkeun para seers of Garabandal - tingali Nalika Komunisme Mulih), ayeuna urang ningali deui dina cara anu paling pikaheraneun, palinter, sareng ubiquitous.[1]cf. Révolusi Akhir Ieu jadi halus, kanyataanna, loba masih teu sadar naon anu lumangsung di sabudeureun aranjeunna. "Saha waé anu gaduh ceuli kedah ngadangu."[2]siga. Mateus 13:9Continue reading

Footnotes

Footnotes
1 cf. Révolusi Akhir
2 siga. Mateus 13:9

Allah Sareng Urang

Entong sieun naon anu tiasa kajantenan énjing.
Bapa anu sami asih anu paduli anjeun ayeuna bakal
miara anjeun énjing sareng sadidinten.
Boh anjeunna bakal ngajagaan anjeun tina sangsara
atanapi Anjeunna bakal masihan anjeun kakuatan anu teu tiasa kakurangan pikeun nahan éta.
Janten tengtrem teras teras sisihkan sadaya pikiran hariwang sareng imajinasi
.

—St. Francis de Sales, uskup abad ka-17,
Surat ka Lady (LXXI), 16 Januari 1619,
ti Hurup Spiritual S. Francis de Sales,
Rivingtons, 1871, kc 185

Behold, parawan bakal reuneuh jeung ngalahirkeun putra,
sareng aranjeunna bakal namina anjeunna Emmanuel,
nu hartina "Allah nyarengan urang".
(Matt 1: 23)

TUNGTUNG eusi minggu urang, kuring yakin, geus jadi hésé pikeun pamiarsa satia kuring sakumaha geus keur kuring. Materi palajaran beurat; Kuring sadar kana godaan anu terus-terusan pikeun putus asa dina spékter anu sigana teu tiasa dicegah anu sumebar ka sakumna dunya. Sabenerna, kuring ngarep-ngarep kana dinten-dinten pelayanan nalika kuring calik di tempat suci sareng ngan ukur mingpin jalma-jalma ka payuneun Allah ngalangkungan musik. Kuring mendakan diri kuring sering ceurik dina kecap Yermia:Continue reading

Révolusi Akhir

 

Sanes tempat suci anu aya dina bahaya; éta peradaban.
Teu infallibility nu bisa turun; éta hak pribadi.
Teu Eucharist nu bisa maot; éta kabebasan nurani.
Teu kaadilan ketuhanan nu bisa ngejat; éta pangadilan kaadilan manusa.
Ieu teu yen Allah bisa disetir ti tahta-Na;
nya éta lalaki bisa leungit harti imah.

Pikeun katengtreman di bumi bakal datang ngan pikeun jalma anu masihan kamulyaan ka Allah!
Sanes Garéja anu aya dina bahaya, tapi dunya!”
—Venerable Uskup Fulton J. Sheen
"Life is Worth Living" séri televisi

 

Kuring henteu biasana nganggo frasa sapertos kieu,
tapi saur kuring urang nangtung di gerbang Naraka.
 
—Dr. Mike Yeadon, tilas Wakil Présidén sareng Kapala Élmuwan

tina Respiratory sareng Alergi di Pfizer;
1:01:54, Ngiring élmu?

 

Terus ti Dua Camp...

 

AT jam telat ieu, geus jadi jelas pisan yén tangtu "kacapean prophetic"Geus diatur sareng seueur anu ngan saukur nyetél - dina waktos anu paling kritis.Continue reading

Dua Camp

 

Revolusi hébat ngantosan urang.
Krisis henteu ngan ukur ngajantenkeun urang bébas ngabayangkeun modél sanés,
kahareup sejen, dunya sejen.
Ieu obliges urang pikeun ngalakukeunana.

— urut Présidén Perancis Nicolas Sarkozy
14 Séptémber, 2009; unnwo.org; siga. nu Guardian

… Tanpa hidayah amal dina kayaktian,
kakuatan global ieu tiasa nyababkeun karuksakan anu teu acan pernah terjadi
sareng nyiptakeun perpecahan anyar dina kulawarga manusa…
umat manusa ngajalankeun resiko anyar enslavement jeung manipulasi. 
-POPE Benedict XVI, Lutung Kasarung dina Veritate, n.33, 26

 

NYA geus minggu sobering. Parantos jelas pisan yén Reset Agung teu tiasa dicegah nalika badan-badan sareng pejabat anu henteu dipilih ngamimitian fase ahir tina palaksanaanana.[1]"G20 Ngamajukeun Paspor Vaksin Global Standar WHO sareng Skéma Idéntitas 'Kaséhatan Digital'", theepochtimes.com Tapi éta sanés sumber kasedih anu jero. Sabalikna, urang ningali dua kubu ngabentuk, posisina karasa, sareng divisina beuki parah.Continue reading

Footnotes

Footnotes
1 "G20 Ngamajukeun Paspor Vaksin Global Standar WHO sareng Skéma Idéntitas 'Kaséhatan Digital'", theepochtimes.com

”Maot Ujug-ujug” — Nubuat Digentos

 

ON 28 Mei 2020, 8 bulan sateuacan inokulasi massal tina terapi gén mRNA ékspérimén dimimitian, haté kuring kaduruk ku "kecap ayeuna": peringatan serius yén genocide éta datang.[1]cf. 1942 kami Kuring nuturkeun éta sareng dokumenter Ngiring élmu? nu ayeuna geus ampir 2 juta pintonan dina sakabéh basa, sarta nyadiakeun warnings ilmiah sarta médis nu indit sakitu legana unheed. Éta nyuarkeun naon anu disebat John Paul II "konspirasi ngalawan kahirupan"[2]Evangelium vitae, n. 12 nu keur dileupaskeun, enya, sanajan ngaliwatan professional kaséhatan.Continue reading

Footnotes

Footnotes
1 cf. 1942 kami
2 Evangelium vitae, n. 12

The Millstone

 

Yesus ngadawuh ka murid-murid-Na,
"Hal-hal anu nyababkeun dosa pasti bakal kajadian,
tapi woe ka hiji ngaliwatan saha aranjeunna lumangsung.
Leuwih hadé pikeun manéhna lamun beuheungna dialungkeun batu panggilingan
sarta anjeunna dialungkeun ka laut
ti batan anjeunna nimbulkeun salah sahiji budak leutik ieu dosa."
(Injil Senén, Luk 17:1-6)

Bagja jalma anu lapar sareng haus kana kabeneran,
pikeun maranéhna bakal wareg.
(Matt 5: 6)

 

Dinten ieu, dina nami "toleransi" jeung "inclusivity", kajahatan paling egregious - fisik, moral jeung spiritual - ngalawan "leutik", keur excused komo sohor. Abdi henteu tiasa cicingeun. Abdi henteu paduli kumaha "négatip" sareng "gloomy" atanapi naon waé labél anu hoyong disebat ku jalma-jalma. Upami kantos aya waktos pikeun lalaki generasi ieu, dimimitian ku pendeta urang, pikeun membela "pangsaeutikna ti baraya", ayeuna. Tapi tiiseun téh jadi overwhelming, jadi jero tur nyebar, nu ngahontal kana pisan bowels spasi dimana hiji geus bisa ngadéngé millstone séjén hurting nuju bumi. Continue reading

UU Kadua

 

…urang teu kudu nganggap enteng
skenario ngaganggu anu ngancam masa depan urang,
atawa instrumen anyar kuat
yén "budaya maot" boga di pembuangan na. 
-POPE Benedict XVI, Caritas dina Veritate, henteu. 75

 

TUH teu sual dunya perlu reset hébat. Ieu mangrupikeun jantung Pangéran sareng Perhatosan Bunda urang salami saabad: aya a carana nganyaran datang, a Pembaharuan hébat, jeung umat manusa geus dibere pilihan pikeun Usher dina triumph na, boh ngaliwatan tobat, atawa ngaliwatan seuneu Refiner sacara. Dina tulisan Hamba Gusti Luisa Piccarreta, urang sigana gaduh wahyu nubuat anu paling eksplisit ngungkabkeun waktos anu caket dimana anjeun sareng kuring ayeuna hirup:Continue reading

The Chastisement Comes… Bagian II


Tugu Minin jeung Pozharsky di Lapangan Beureum di Moscow, Rusia.
Patung éta miéling para pangéran anu ngumpulkeun tentara sukarelawan sadaya-Rusia
sarta ngusir pasukan Pasamakmuran Polandia-Lituania

 

Rusia tetep salah sahiji nagara paling misterius dina urusan sajarah jeung ayeuna. Éta "tanah enol" pikeun sababaraha kajadian seismik dina sajarah sareng nubuat.Continue reading

The Chastisement Comes… Bagian I

 

Pikeun geus waktuna pikeun judgment dimimitian ku rumah tangga Allah;
lamun dimimitian ku urang, kumaha eta bakal mungkas pikeun maranéhanana
saha anu gagal nurut kana Injil Allah?
(1 Peter 4: 17)

 

WE mangrupa, tanpa sual, dimimitian hirup ngaliwatan sababaraha paling rongkah jeung husu moments dina kahirupan Garéja Katolik. Seueur anu kuring parantos ngingetkeun salami mangtaun-taun bakal hasil sateuacan panon urang: anu saé murtad, hiji schism datang, sareng tangtosna, hasil tina "tujuh segel Wahyu", jsb.. Ieu kabeh bisa diringkeskeun dina kecap tina Catechism tina Garéja Katolik:

Sateuacan kadatangan Kristus kadua, Garéja kedah ngalangkungan uji coba akhir anu bakal ngagoncangkeun iman jalma-jalma anu percanten ... Garéja bakal lebet kamuliaan karajaan ngan ukur ngaliwatan Paska akhir ieu, nalika anjeunna bakal nuturkeun Gusti na dina pupusna sareng kiamat. — CCC, n. 672, 677

Naon bakal ngagoncangkeun iman loba mukmin leuwih ti sugan witnessing angon maranéhanana ngahianat domba?Continue reading

Hiji Waktu Perang

 

Aya waktos anu parantos ditangtukeun pikeun sadayana,
sareng waktos pikeun unggal hal di handapeun langit.
Waktos dilahirkeun, sareng waktos maot;
hiji waktos melak, sareng waktos pikeun ngucurkeun pepelakan.
Waktos pikeun maéhan, sareng waktos kanggo ngadamangkeun;
hiji waktos ngarobih, sareng waktos ngawangun.
Waktos nangis, sareng waktos seuri;
hiji waktu keur sedih, jeung hiji waktu nari…
Waktos cinta, sareng waktos hate;
waktos perang, sareng waktos katengtreman.

(Bacaan Kahiji Dinten)

 

IT mungkin sigana nu pangarang Ecclesiastes nyebutkeun yen tearing handap, maéhan, perang, maot jeung tunggara téh saukur dilawan, lamun teu "diangkat" moments sapanjang sajarah. Sabalikna, anu dijelaskeun dina sajak Alkitabiah anu kasohor ieu nyaéta kaayaan manusa anu murag sareng teu tiasa dihindari. metik naon anu geus dipelak. 

Entong katipu; Gusti henteu moyok, pikeun naon waé anu diabur ku manusa, éta ogé bakal ngala. (Galata 6: 7)Continue reading

The Great Meshing

 

ieu minggu kaliwat, "kecap ayeuna" ti 2006 geus di forefront pikiran kuring. Éta mangrupikeun panyambungan seueur sistem global janten hiji, orde anyar anu kuat pisan. Ieu naon St John disebut "sato galak". Tina sistem global ieu, anu narékahan pikeun ngadalikeun unggal aspék kahirupan masarakat — dagangna, gerakanana, kaséhatan, jsb. — St. John ngadangu jalma-jalma ceurik dina visi-Na…Continue reading

Ironi Tragis

(Photo AP, Gregorio Borgia/Photo, The Canadian Press)

 

sababaraha Garéja Katolik dibakar kana taneuh sareng puluhan deui dirusak di Kanada taun ka tukang nalika tuduhan muncul yén "kuburan massal" kapanggih di tilas sakola padumukan di dinya. Ieu lembaga, diadegkeun ku pamaréntah Kanada sarta ngajalankeun sabagian jeung bantuan ti Garéja, pikeun "assimilate" masarakat pribumi kana masarakat Kulon. Tuduhan kuburan massal, tétéla, teu acan kabuktian sareng bukti salajengna nunjukkeun yén aranjeunna leres-leres palsu.[1]cf. nasionalpost.com; Anu henteu leres nyaéta seueur jalma anu dipisahkeun tina kulawargana, kapaksa ngantunkeun basa asli, sareng dina sababaraha kasus, dianiaya ku anu ngajalankeun sakola. Janten, Francis angkat ka Kanada minggu ieu pikeun ngaluarkeun hapunten ka masarakat pribumi anu disalahkeun ku anggota Garéja.Continue reading

Footnotes

Footnotes
1 cf. nasionalpost.com;

Ngabagi Agung

 

Kami datang pikeun ngaduruk bumi,
sareng kumaha kuring ngarepkeun éta parantos hurung!…

Naha anjeun nyangka yén kuring sumping pikeun netepkeun perdamaian di bumi?
No, Kuring ngabejaan ka maneh, tapi rada division.
Ti ayeuna imah lima bakal dibagi,
tilu ngalawan dua sareng dua ngalawan tilu…

(Lukas 12: 49-53)

Ku kituna hiji division lumangsung dina riungan alatan manéhna.
(Yohanes 7: 43)

 

ABDI RESEP eta kecap ti Yesus: "Kuring datang pikeun ngaduruk bumi sareng kumaha kuring ngarep-ngarep bumi parantos hurung!" Pangéran urang mikahayang jalma anu kahuruan kalayan cinta. Jalma anu hirup sareng ayana ngahurungkeun batur pikeun tobat sareng milarian Jurusalametna, ku kituna ngalegaan Awak mistis Kristus.

Tapi, Yesus nuturkeun kecap ieu kalayan peringatan yén Seuneu Ilahi ieu bakal leres-leres ngabagikeun. Henteu peryogi ahli teologi pikeun ngartos naha. Yesus ngadawuh, "Kuring bebeneran" sareng urang ningali unggal dinten kumaha bebeneran-Na ngabagi urang. Malah urang Kristen nu mikanyaah ka bebeneran bisa mundur lamun pedang bebeneran éta piercing maranéhanana sorangan haté. Urang bisa jadi reueus, defensif, jeung arguméntasi lamun nyanghareupan bebeneran urang sorangan. Sareng naha leres ayeuna urang ningali Awak Kristus dirusak sareng dibagi deui ku cara anu paling parah nalika uskup nentang uskup, kardinal nangtung ngalawan kardinal - sapertos anu diprediksi Lady Our Lady di Akita?

 

Nu Maha Suci

Dua bulan katukang bari mudik sababaraha kali antara propinsi Kanada pikeun ngalihkeun kulawarga kuring, kuring ngagaduhan seueur jam pikeun ngeunteung kana pelayanan kuring, naon anu kajantenan di dunya, naon anu kajantenan dina haté kuring sorangan. Kasimpulanana, urang ngalangkungan salah sahiji panyucian umat manusa anu paling hébat ti saprak Banjir. Éta hartina urang ogé mahluk diayak kawas gandum - dulur, ti pauper ka paus. Continue reading

Pangadilan Kulon

 

WE parantos ngeposkeun seueur pesen nubuat minggu kamari ieu, boh ayeuna sareng ti dekade katukang, ngeunaan Rusia sareng peranna dina waktos ieu. Tapi, sanés ngan ukur seers tapi sora Magisterium anu parantos ngingetkeun jaman ayeuna ieu…Continue reading

Jam Yunus

 

AS Kuring ngado'a sateuacan Sakramén Maha Suci dina sabtu minggu kamari ieu, kuring ngarasa kasedih pisan Gusti urang - ngaleos, eta seemed, yén umat manusa geus jadi nampik cinta-Na. Pikeun sajam salajengna, urang nangis babarengan ... kuring, profusely menta panghampura-Na pikeun kuring jeung kagagalan koléktif urang pikeun cinta ka Anjeunna dina mulang ... jeung Anjeunna, sabab umat manusa ayeuna geus unleashed a Storm nyieun sorangan.Continue reading

Pertahanan pangakhirna

The Mallett Clan naek kabebasan…

 

Urang moal tiasa ngantep kabébasan maot sareng generasi ieu.
- Mayor Angkatan Darat Stephen Chledowski, soldadu Kanada; Pébruari 11, 2022

Kami ngadeukeutan jam-jam terakhir…
Masa depan urang sacara harfiah, kabébasan atanapi tirani…
—Robert G., urang Kanada anu prihatin (tina Telegram)

Sahenteuna sakabeh jalma bakal nangtoskeun tangkal tina buahna,
sareng bakal ngaku bibit sareng asal-usul kajahatan anu pencét urang,
jeung bahaya nu bakal datang!
Urang kedah nungkulan musuh anu licik sareng licik, anu,
nyugemakeun ceuli jalma-jalma sareng pangeran,
geus ensnared aranjeunna ku ucapan lemes jeung ku adulation. 
— PAUS LEO XIII, Manusa Genushenteu. 28

Continue reading

Hiji Pandangan Apokaliptik Unapologetic

 

…Teu aya anu langkung buta tibatan anjeunna anu henteu hoyong ningali,
sareng sanaos tanda-tanda jaman anu diramalkeun,
komo jalma anu iman
nolak nempo naon anu lumangsung. 
-Urang Lady ka Gisella Cardia, 26 Oktober 2021 

 

KURING sakuduna éra ku judul tulisan ieu - isin ngucapkeun frasa "jaman akhir" atanapi ngadugikeun Kitab Wahyu langkung-langkung wani nyebatkeun panampilan Marian. Antiquities sapertos sakuduna dituju kagolong kana tong lebu tahayul abad pertengahan sareng kapercayaan kuno dina "wahyu pribadi", "nubuat" sareng ungkapan hina tina "tanda sato galak" atanapi "Dajjal". Leres, langkung saé ngantepkeun aranjeunna ka jaman anu pikasieuneun nalika gereja-gereja Katolik ngebul ku menyan nalika aranjeunna ngaluarkeun para wali, para imam nginjil ka pagan, sareng masarakat biasa percaya yén iman tiasa ngusir bala sareng sétan. Dina jaman harita, arca sareng ikon henteu ngan ukur ngahias gereja tapi gedong umum sareng bumi. Bayangkeun éta. The "umur poék" - atheis enlightened nelepon aranjeunna.Continue reading

Fatimah, sareng Shaking Agung

 

KOMUNITAS waktos kapengker, nalika kuring ngémutan kunaon panonpoé siga anu ngagelebug ngeunaan langit di Fatima, sawangan datang ka kuring yén éta sanés visi panonpoé anu ngalir per se, tapi bumi. Éta nalika kuring merhatoskeun hubungan antara "goncangan hébat" bumi anu diramalkeun ku seueur nabi anu dipercaya, sareng "kaajaiban matahari." Nanging, ku medalna mémo Sr. Lusia anyar-anyar ieu, wawasan anu anyar kana Rusiah Katilu Fatima dikedalkeun dina tulisanana. Dugi ka waktos ieu, naon anu kami terang ngeunaan hukuman dunya anu tunda (anu parantos masihan kami "waktos rahmat") ieu dijelaskeun dina halaman wéb Vatikan:Continue reading

Bohong Pangageungna

 

ieu isuk sanggeus solat, Kuring ngarasa dipindahkeun ka ulang maca semedi krusial I wrote sababaraha tujuh taun ka tukang disebut Naraka dileupaskeunKuring kagoda ngan saukur ngirimkeun deui tulisan éta ka anjeun ayeuna, sabab aya seueur pisan di jerona anu profetik sareng kritis pikeun anu ayeuna kabuka dina satengah taun katukang. Kumaha leres kecap-kecap éta janten! 

Nanging, kuring ngan bakal nyimpulkeun sababaraha poin konci teras teraskeun kana "kecap ayeuna" anyar anu sumping ka kuring nalika sholat ayeuna… Continue reading

Sajamna Maksiat Sipil

 

Dangukeun, O raja, sarta ngarti;
diajar, anjeun magistrates of expanse bumi!
Dangukeun, anjeun anu ngawasaan balaréa
sareng ngawasaan éta jalma-jalma!
Sabab wewenang geus dipaparinkeun ku Gusti
jeung kadaulatan ku Nu Maha Agung,
anu bakal usik karya anjeun sarta scrutinize nasehat anjeun.
Kusabab, sanajan anjeun menteri karajaan-Na,
anjeun ngahukum henteu leres,

jeung teu ngajaga hukum,
atawa leumpang nurutkeun wasiat Allah,
Sae pisan sareng gancang anjeunna bakal sumping ngalawan anjeun,
sabab pangadilan teh keras pikeun nu Maha Agung-
Pikeun anu hina tiasa dihampura ku rahmat… 
(Dinten ayeuna Maca Mimiti)

 

IN sababaraha nagara di sakuliah dunya, Poé Pangéling-ngéling atawa Poé Veteran, dina atawa deukeut 11 Nopémber, nandaan dinten somber refleksi jeung syukur pikeun kurban jutaan prajurit anu masihan kahirupan maranéhanana pajoang pikeun kabebasan. Tapi taun ieu, upacara bakal hurung kerung pikeun anu ningali kabebasanna ngejat di payuneunana.Continue reading

Nalika Nyanghareupan Ku Jahat

 

hiji panarjamah kuring neraskeun serat ieu ka kuring:

Atos lami teuing Garéja parantos ngancurkeun dirina ku nolak pesen ti surga sareng henteu ngabantosan anu nyebut surga pikeun pitulung. Gusti parantos jempé lami teuing, anjeunna ngabuktikeun yén anjeunna lemah kusabab anjeunna ngantep kajahatan meta. Kuring henteu ngartos kahoyongna, atanapi kaasihna, atanapi kanyataan yén anjeunna ngantepkeun kajahatan nyebar. Acan anjeunna nyiptakeun Sétan sareng henteu ngancurkeun anjeunna nalika anjeunna berontak, ngajantenkeun anjeunna janten lebu. Kuring teu langkung percanten ka Yesus anu disangka langkung kuat tibatan Iblis. Éta ngan ukur tiasa nyandak hiji kecap sareng hiji gerakan sareng dunya bakal disimpen! Kuring ngagaduhan impian, harepan, proyek, tapi ayeuna kuring ngan ukur gaduh hiji kahayang nalika akhir poé: pikeun nutup panon kuring pasti!

Dimana Gusti ieu? naha anjeunna pireu? anjeunna buta? Naha anjeunna paduli ka jalma-jalma anu sangsara?…. 

Anjeun nyungkeun Kasihatan ka Gusti, anjeunna masihan anjeun panyawat, sangsara sareng pati.
Anjeun nyuhungkeun padamelan anu teu ngagaduhan pangangguran sareng bunuh diri
Anjeun nyuhungkeun murangkalih anu teu subur.
Anjeun nyungkeun pandita suci, anjeun gaduh freemason.

Anjeun nyungkeun kabagjaan sareng kabagjaan, anjeun ngagaduhan kanyeri, kasedihan, penganiayaan, musibah.
Anjeun nyungkeun Surga anjeun ngagaduhan Naraka.

Anjeunna kantos gaduh karesepna - sapertos Habel ka Kain, Ishak ka Ismail, Yakub ka Ésau, anu jahat ka jalma-jalma soléh. Duka teuing, tapi urang kedah nyanghareupan kanyataan Sétan langkung kuat tibatan sadayana sétan sareng malaikat anu dikombinasikeun! Janten upami Gusti aya, sumangga anjeunna buktoskeun ka kuring, kuring ngarepkeun ngobrol sareng anjeunna upami éta tiasa ngarobih kuring. Abdi henteu nyungkeun dilahirkeun.

Continue reading

Ayak Gedé

 

Mimiti diterbitkeun tanggal 30 Maret 2006:

 

TUH bakal datang saatos urang bakal milampah iman, sanés ku panglipur. Éta bakal katingalina siga kami ditilar ... sapertos Yesus di Taman Getsemani. Tapi malaikat urang kanyamanan di Taman bakal terang yén urang henteu sangsara nyalira; anu sanés urang percanten sareng sangsara sapertos urang, dina kamanunggalan Roh Suci anu sami.Continue reading