Ieu Jam…

 

DINA KETENTUAN ST. YOSEPH,
SALAKINA PARAWAN MARI

 

SO Seueur anu kajantenan, gancang pisan dinten ayeuna - sapertos anu didawuhkeun ku Gusti.[1]cf. Laju Liwat, Ngajempolan sareng Ngahutang Mémang, beuki deukeut urang ngagambar "Panon Badai", beuki gancang angin parobihan keur niupan. Badai jieunan manusa ieu ngaléngkah dina laju anu jahat pikeun "héran sareng pikasieuneun"Kamanusaan jadi tempat subservience - kabeh "pikeun kabeungharan umum", tangtosna, dina nomenclature tina "Great Reset" guna "ngawangun deui hadé". The messianists balik utopia anyar ieu mimiti narik kaluar sagala parabot pikeun revolusi maranéhanana - perang, kaributan ékonomi, kalaparan, jeung plagues. Ieu sabenerna datang kana loba "kawas maling dina peuting".[2]1 Thess 5: 12 Kecap operasional nyaéta "maling", anu aya dina jantung gerakan neo-komunis ieu (tingali Ramalan Yesaya Komunisme Global).

Sarta sakabeh ieu bakal jadi sabab pikeun lalaki tanpa iman ngageter. Salaku St John uninga dina visi 2000 taun ka tukang ngeunaan jalma jam ieu nyebutkeun:

"Saha anu bisa ngabandingkeun jeung sato galak atawa saha bisa ngalawan eta?" (Wahyu 13:4)

Tapi pikeun jalma anu iman ka Yesus, aranjeunna bakal ningali kaajaiban Ilahi enggal, upami henteu acan…Continue reading

Footnotes

Bapa anu Rahmat Ilahi

 
Abdi kagungan kabingahan nyarios sareng Fr. Seraphim Michalenko, MIC di California di sababaraha gereja sakitar dalapan taun ka pengker. Salami urang dina mobil, Fr. Seraphim nyarioskeun ka kuring yén aya waktos nalika diary St. Faustina dina bahaya diteken total kusabab tarjamahan anu goréng. Anjeunna ngalengkah, tapi, sareng ngalereskeun tarjamahan, anu janten jalan pikeun nyeratna disebarkeun. Anjeunna pamustunganana janten Wakil Postulator kanggo kanonisasi na.

Continue reading

Perhatosan Cinta

 

IS éta mungkin pikeun megatkeun haté Gusti? Abdi nyarios yén kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nembus Haténa. Naha urang kantos ngémutan éta? Atanapi naha urang nganggap Gusti ageung pisan, langgeng pisan, janten saluareun karya-karya temporal anu sigana henteu pati penting pikeun pikiran, kecap, sareng tindakan urang anu terasing ti Anjeunna?Continue reading

Bantahan pikeun Kali Urang

 

THE Badai hebat siga angin topan anu parantos sumebar ka sadaya umat manusa moal lirén dugi ka réngsé na tungtung: panyucian dunya. Sapertos kitu, sapertos di jaman Nuh, Gusti parantos nyayogikeun Parahu pikeun umat-Na ngajaga aranjeunna sareng ngajaga "sesa." Kalayan cinta sareng pancegahan, kuring nyuhungkeun pamiarsa kuring pikeun nyéépkeun waktos deui sareng mimitian naék kana léngkah kana panyalindungan anu parantos dipasihkeun ku Gusti…Continue reading

Bapa ngantosan…

 

OKÉ, Kuring ngan ukur badé nyarios.

Anjeun teu terang kumaha sesah nyeratna sadayana anu kedah disebatkeun dina rohangan anu alit sapertos kitu! Kuring nyobian anu pangsaéna pikeun henteu ngabahekeun anjeun bari sakaligus nyobian satia kana kecap ngaduruk dina haté kuring. Pikeun mayoritas, anjeun ngartos kumaha pentingna jaman ieu. Anjeun henteu muka tulisan ieu sareng ngahuleng, "Sakumaha seueur anu kedah dibaca ayeuna? " (Masih, kuring leres-leres nyobian anu pangsaéna pikeun ngajaga sadayana ringkes.) Sutradara spiritual kuring nyarios nembé, "Pamaca anjeun percanten ka anjeun, Mark. Tapi anjeun kedah percanten ka aranjeunna. " Éta mangrupikeun momen anu penting pikeun kuring sabab kuring parantos lami ngaraoskeun tegangan anu luar biasa ieu antara ngabogaan nulis anjeun, tapi teu daék ngabahekeun. Kalayan kecap séjén, kuring miharep anjeun tiasa ngajaga! (Ayeuna anjeun dipikaresep diasingkeun, anjeun gaduh langkung seueur waktos tibatan kantos, leres?)

Continue reading

Lady urang: Siapkeun - Bagéan I

 

ieu soré, kuring ventured kaluar pikeun kahiji kalina saatos karantina dua minggu pikeun ngaku. Kuring asup ka garéja nuturkeun tukangeun imam ngora, hamba anu satia, dedikasi. Teu tiasa lebet kana pangakuan, kuring tuur dina podium make-shift, disetél dina sarat "jarak jauh sosial". Bapa sareng kuring melong masing-masing kalayan teu percanten, teras kuring melong ka Kemah Suci… sareng nangis. Salila ngaku kuring, kuring henteu tiasa lirén nangis. Yatim ti Yesus; yatim ti para pandita dina persona Christi… tapi langkung ti éta, kuring tiasa merasakan Our Lady's cinta jero jeung perhatian pikeun pandita sareng Paus.Continue reading

Nyucikeun Panganten ...

 

THE angin topan tiasa ngancurkeun — tapi éta ogé tiasa belang sareng ngabersihkeun. Malah ayeuna, urang tingali kumaha Rama ngagunakeun kekecapan anu penting mimiti ieu Badai hebat ka nyucikeun, ngabersihkeun, jeung nyiapkeun panganten awewe Kristus pikeun Datangna pikeun cicing sareng kakuasaan dina dirina ku cara anu énggal. Nalika nyeri kuli munggaran mimiti ngontrak, parantos, kahudangkeun parantos dimimitian sareng jiwa mimiti mikir deui ngeunaan tujuan kahirupan sareng tujuan akhirna. Enggeus, Sora Domba Anu Saé, nganuhunkeun ka domba-Na anu leungit, tiasa didangu dina angin puyuh ...Continue reading