Harepan Kasalametan Anu Terakhir?

 

THE Minggu kadua Easter nyaéta Ilahi Rahmat Minggu. Mangrupikeun dinten anu Yesus janji pikeun nyurahan rahmat anu teu kaukur dugi ka tingkat anu, pikeun sababaraha jalma, nyaéta "Asa terakhir kasalametan." Masih, seueur urang Katolik anu henteu terang naon pésta ieu atanapi henteu kantos nguping ngeunaan mimbar éta. Sakumaha anjeun tiasa tingali, ieu sanés dinten biasa ...

Continue reading

Nangtung Panungtungan

 

THE sababaraha bulan kaliwat geus waktu keur kuring dengekeun, ngantosan, perang interior jeung exterior. Kuring geus questioned nelepon kuring, arah kuring, tujuan kuring. Ngan dina katenangan sateuacan Sakramen Maha Suci, Gusti tungtungna ngajawab banding kuring: Anjeunna henteu acan réngsé sareng kuring. Continue reading

Tembok hebat sareng palabuhan anu aman

 

Mimiti diterbitkeun 20 Maret 2011.

 

Iraha waé Kuring nulis ngeunaan "hukuman"Atawa"kaadilan ketuhanan, "Kuring teras-terasan, sabab sering istilah-istilah ieu salah paham. Kusabab tatu urang sorangan, sahingga nyimpang pandangan "kaadilan", urang ngaguar salah paham kana Gusti. Kami ningali kaadilan salaku "pencét deui" atanapi anu sanés nampi "naon anu aranjeunna pantes." Tapi anu urang sering teu ngartos nyaéta yén "hukuman" Gusti, "hukuman" Rama, anu diakar salawasna, salawasna, salawasna, nuju bogoh.Continue reading

Jabur 91

 

Saderek anu cicing di tempat perlindungan tina Luhur,
anu matuh di handapeun teduh Nu Maha Kawasa.
Sebutkeun ka PANGERAN, "Pangampungan kuring sareng beteng,
Allah abdi anu ku kuring percanten. ”

Continue reading

Ieu Jam…

 

DINA KETENTUAN ST. YOSEPH,
SALAKINA PARAWAN MARI

 

SO Seueur anu kajantenan, gancang pisan dinten ayeuna - sapertos anu didawuhkeun ku Gusti.[1]cf. Laju Liwat, Ngajempolan sareng Ngahutang Mémang, beuki deukeut urang ngagambar "Panon Badai", beuki gancang angin parobihan keur niupan. Badai jieunan manusa ieu ngaléngkah dina laju anu jahat pikeun "héran sareng pikasieuneun"Kamanusaan jadi tempat subservience - kabeh "pikeun kabeungharan umum", tangtosna, dina nomenclature tina "Great Reset" guna "ngawangun deui hadé". The messianists balik utopia anyar ieu mimiti narik kaluar sagala parabot pikeun revolusi maranéhanana - perang, kaributan ékonomi, kalaparan, jeung plagues. Ieu sabenerna datang kana loba "kawas maling dina peuting".[2]1 Thess 5: 12 Kecap operasional nyaéta "maling", anu aya dina jantung gerakan neo-komunis ieu (tingali Ramalan Yesaya Komunisme Global).

Sarta sakabeh ieu bakal jadi sabab pikeun lalaki tanpa iman ngageter. Salaku St John uninga dina visi 2000 taun ka tukang ngeunaan jalma jam ieu nyebutkeun:

"Saha anu bisa ngabandingkeun jeung sato galak atawa saha bisa ngalawan eta?" (Wahyu 13:4)

Tapi pikeun jalma anu iman ka Yesus, aranjeunna bakal ningali kaajaiban Ilahi enggal, upami henteu acan…Continue reading

Footnotes

Bapa anu Rahmat Ilahi

 
Abdi kagungan kabingahan nyarios sareng Fr. Seraphim Michalenko, MIC di California di sababaraha gereja sakitar dalapan taun ka pengker. Salami urang dina mobil, Fr. Seraphim nyarioskeun ka kuring yén aya waktos nalika diary St. Faustina dina bahaya diteken total kusabab tarjamahan anu goréng. Anjeunna ngalengkah, tapi, sareng ngalereskeun tarjamahan, anu janten jalan pikeun nyeratna disebarkeun. Anjeunna pamustunganana janten Wakil Postulator kanggo kanonisasi na.

Continue reading

Perhatosan Cinta

 

IS éta mungkin pikeun megatkeun haté Gusti? Abdi nyarios yén kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nembus Haténa. Naha urang kantos ngémutan éta? Atanapi naha urang nganggap Gusti ageung pisan, langgeng pisan, janten saluareun karya-karya temporal anu sigana henteu pati penting pikeun pikiran, kecap, sareng tindakan urang anu terasing ti Anjeunna?Continue reading

Bantahan pikeun Kali Urang

 

THE Badai hebat siga angin topan anu parantos sumebar ka sadaya umat manusa moal lirén dugi ka réngsé na tungtung: panyucian dunya. Sapertos kitu, sapertos di jaman Nuh, Gusti parantos nyayogikeun Parahu pikeun umat-Na ngajaga aranjeunna sareng ngajaga "sesa." Kalayan cinta sareng pancegahan, kuring nyuhungkeun pamiarsa kuring pikeun nyéépkeun waktos deui sareng mimitian naék kana léngkah kana panyalindungan anu parantos dipasihkeun ku Gusti…Continue reading

Bapa ngantosan…

 

OKÉ, Kuring ngan ukur badé nyarios.

Anjeun teu terang kumaha sesah nyeratna sadayana anu kedah disebatkeun dina rohangan anu alit sapertos kitu! Kuring nyobian anu pangsaéna pikeun henteu ngabahekeun anjeun bari sakaligus nyobian satia kana kecap ngaduruk dina haté kuring. Pikeun mayoritas, anjeun ngartos kumaha pentingna jaman ieu. Anjeun henteu muka tulisan ieu sareng ngahuleng, "Sakumaha seueur anu kedah dibaca ayeuna? " (Masih, kuring leres-leres nyobian anu pangsaéna pikeun ngajaga sadayana ringkes.) Sutradara spiritual kuring nyarios nembé, "Pamaca anjeun percanten ka anjeun, Mark. Tapi anjeun kedah percanten ka aranjeunna. " Éta mangrupikeun momen anu penting pikeun kuring sabab kuring parantos lami ngaraoskeun tegangan anu luar biasa ieu antara ngabogaan nulis anjeun, tapi teu daék ngabahekeun. Kalayan kecap séjén, kuring miharep anjeun tiasa ngajaga! (Ayeuna anjeun dipikaresep diasingkeun, anjeun gaduh langkung seueur waktos tibatan kantos, leres?)

Continue reading

Lady urang: Siapkeun - Bagéan I

 

ieu soré, kuring ventured kaluar pikeun kahiji kalina saatos karantina dua minggu pikeun ngaku. Kuring asup ka garéja nuturkeun tukangeun imam ngora, hamba anu satia, dedikasi. Teu tiasa lebet kana pangakuan, kuring tuur dina podium make-shift, disetél dina sarat "jarak jauh sosial". Bapa sareng kuring melong masing-masing kalayan teu percanten, teras kuring melong ka Kemah Suci… sareng nangis. Salila ngaku kuring, kuring henteu tiasa lirén nangis. Yatim ti Yesus; yatim ti para pandita dina persona Christi… tapi langkung ti éta, kuring tiasa merasakan Our Lady's cinta jero jeung perhatian pikeun pandita sareng Paus.Continue reading

Nyucikeun Panganten ...

 

THE angin topan tiasa ngancurkeun — tapi éta ogé tiasa belang sareng ngabersihkeun. Malah ayeuna, urang tingali kumaha Rama ngagunakeun kekecapan anu penting mimiti ieu Badai hebat ka nyucikeun, ngabersihkeun, jeung nyiapkeun panganten awewe Kristus pikeun Datangna pikeun cicing sareng kakuasaan dina dirina ku cara anu énggal. Nalika nyeri kuli munggaran mimiti ngontrak, parantos, kahudangkeun parantos dimimitian sareng jiwa mimiti mikir deui ngeunaan tujuan kahirupan sareng tujuan akhirna. Enggeus, Sora Domba Anu Saé, nganuhunkeun ka domba-Na anu leungit, tiasa didangu dina angin puyuh ...Continue reading

Pendeta, sareng Kemenangan Datang

Prosesi Lady Urang di Fatima, Portugal (Reuters)

 

Prosés pembubaran konsép Kristen anu parantos lami sareng lami nyaéta, sabab kuring parantos nyobian nunjukkeun, ditandaan ku radikalisme anu teu pernah aya dina taun 1960-an ... Dina sababaraha seminar, klompok homoseksual didirikeun…
—EMERITUS POPE BENEDICT, ésai ngeunaan krisis iman ayeuna di Garéja, 10 Apr 2019; Badan Katolik Warta

… Awan anu paling poek kumpul di Garéja Katolik. Saolah-olah kaluar tina jurang anu jero, kasus anu teu kaharti tina nyiksa seksual ti jaman baheula janten terang - kalakuan anu dilakukeun ku pendeta sareng agama. Awan ngalangkang kalangkangna bahkan dina Korsi Peter. Ayeuna teu aya anu nyarios deui perkawis moral pikeun dunya anu biasana dipasihkeun ku Paus. Sakumaha hébat krisis ieu? Naha leres, nalika urang kadang maca, salah sahiji anu paling ageung dina sajarah Garéja?
—Petarosan Peter Seewald ka Paus Benediktus XVI, ti Cahaya Dunya: Paus, Garéja, sareng Tanda-tanda Zaman (Ignatius Press), k. 23
Continue reading

Kana Ngritik Pendeta

 

WE anu hirup dina jaman super-muatan. Kamampuh tukeur pikiran sareng ide, bénten sareng debat, ampir janten jaman baheula. [1]tempo Salamet Budaya Toxic Kami jeung Bade ka ekstrem Ieu bagian tina Badai hebat jeung Disorientasi Diabolis anu nyapu di dunya sapertos badai anu beuki parah. Garéja henteu terkecuali sabab amarah sareng hanjelu ngalawan pendeta terus ningkat. Wacana séhat sareng debat ngagaduhan tempatna. Tapi sering teuing, khususna dina média sosial, éta henteu kunanaon tapi cageur. Continue reading

Footnotes

Poé saéang Terang

 

 

Ayeuna abdi ngutus ka anjeun Nabi Élia,
sateuacan dinten Gusti sumping,
dinten hébat sareng dahsyat;
Anjeunna bakal ngarobah manah bapa ka putra-putrana,
sareng manah putra ka ramana,
entong abdi sumping sareng mogok bumi kalayan musnah pisan.
(Mal 3: 23-24)

 

kolot ngartos éta, sanajan anjeun ngagaduhan prodigal anu berontak, cinta anjeun ka murangkalih moal pernah bérés. Éta ngan ukur nyeri teuing. Anjeun ngan hoyong murangkalih éta "sumping ka bumi" sareng mendakan deui diri. Éta sababna, sateuacan tanjeunna Poé kaadilan, Gusti, Rama urang anu mikanyaah, badé masihan kasempetan ka generasi anu terakhir pikeun balik ka bumi — naék kana ”Peti Perjangjian” - sateuacan Storm ayeuna ieu nyucikeun bumi.Continue reading

Sajam anu Maha Rahmat

 

unggal dinten, anugerah anu luar biasa disayogikeun pikeun urang yén generasi anu saencana henteu ngagaduhan atanapi henteu sadar. Mangrupikeun rahmat anu didasarkeun pikeun generasi urang anu, ti mimiti abad ka-20, ayeuna hirup dina "jaman rahmat." Continue reading

Dina Footsteps St. John

St John resting dina dada Kristus, (Yohanes 13: 23)

 

AS anjeun maca ieu, kuring dina hiber ka Bumi Suci pikeun naek haji. Kuring badé nyandak dua belas dinten ka payun pikeun ngandelkeun dada Kristus dina Perjamuan Panungtungna ... pikeun lebet Getsemani pikeun "nonton sareng ngadoa" ... sareng nangtung dina tiiseun Calvary pikeun narik kakuatan ti Palang sareng Lady Kami. Ieu bakal janten tulisan terakhir kuring dugi ka kuring balik.Continue reading

Telepon Terakhir: Para Nabi Bangkit!

 

AS bacaan Massa sabtu minggu digulung ku, kuring sadar yén Pangéran nyarios sakali deui: parantos waktuna para nabi angkat! Hayu atuh ngulang éta:

Ayeuna waktuna para nabi angkat!

Tapi tong ngamimitian Googling pikeun milarian terang saha ari aranjeunna ... ngan ukur ningali dina eunteung.Continue reading

Pikiran Akhir ti Roma

Vatikan ngalangkungan Tiber

 

elemen penting tina konperénsi ékuménis di dieu nyaéta wisata anu kami candak salaku grup sapanjang Roma. Éta janten langsung katingali dina gedong, arsitéktur sareng seni suci éta akar agama Kristen moal tiasa leupas tina Garéja Katolik. Ti perjalanan St. Paul di dieu dugi ka martir mimiti ka jalma-jalma sapertos St. Jerome, panarjamah hébat Kitab Suci anu dipanggil ka Garéja St. Katolik. Gagasan yén Iman Katolik diciptakeun mangabad-abad engké nyaéta fiksi saperti Easter Bunny.Continue reading

Pikiran Acak ti Roma

 

Abdi dugi ka Roma dinten ayeuna pikeun konperénsi ékuménis dina sabtu minggu ieu. Kalayan anjeun sadayana, pamiarsa kuring, dina haté, kuring leumpang-peuting. Sababaraha pamikiran acak nalika kuring linggih dina batu gede di St Peter's Square…

 

ANEH karaos, ningali handap ka Italia nalika kami turun tina badarat. Bumi anu sejarahna kuno dimana tentara Romawi marak, para wali leumpang, sareng getih seueur deui anu héd. Ayeuna, jalan raya, prasarana, sareng manusa ramé sapertos sireum tanpa sieun penjajah masihan kamiripan perdamaian. Tapi naha perdamaian anu leres ngan saukur henteuna perang?Continue reading

Saint sareng Bapa

 

SAYANG dulur-dulur, opat bulan ayeuna parantos lungsur ti badai anu ngancurkeun karusakan di kebon urang sareng kahirupan urang dieu. Dinten ayeuna, kuring nuju ngalereskeun terakhir koreksi sapi urang sateuacan urang ngaléngkah ka seueur-seueur tangkal anu tetep bakal ditegor dina harta urang. Ieu sadayana nyarios yén wirahma mentri kuring anu kaganggu dina bulan Juni tetep jadi masalah, bahkan ayeuna. Kuring parantos pasrah ka Kristus anu henteu mampuh dina waktos ayeuna pikeun leres-leres masihan naon anu kuring pikahoyong pikeun masihan ... sareng percanten kana rencana-Na. Hiji dinten dina hiji waktos.Continue reading

Kana Badai

 

DINA SIFAT DARI RAHAYAT VIRGIN MARY

 

IT nyaéta waktos kanggo nyaritakeun naon anu kajantenan kuring usum panas ayeuna nalika badai ngadadak nyerang kebon urang. Kuring yakin yén Gusti ngijinkeun "badai mikro" ieu, sawaréh, pikeun nyiapkeun urang pikeun naon anu bakal datang ka sakumna dunya. Sagala anu kuring kaalaman dina usum panas ieu mangrupikeun simbol tina naon anu kuring kantos laksanakeun salami 13 taun nyerat dina raraga nyiapkeun anjeun pikeun waktos-waktos ieu.Continue reading

Milih Sisi

 

Iraha aya anu nyarios, "Kuring milik Paul," sareng anu sanés,
"Kuring kagolong Apolos," naha anjeun lain ngan saukur lalaki?
(Bacaan Massa munggaran dinten ayeuna)

 

DOA Tambih deui… nyarios kirang. Éta mangrupikeun kecap Lady Our diduga ditujukeun ka Garéja dina jam ieu. Nanging, nalika kuring nulis semedi dina minggu kamari ieu,[1]cf. Doakeun Deui… Nyarios Kurang sakeupeul pamaca rada teu satuju. Nyerat hiji:Continue reading

Footnotes

Usaha Anu Terakhir

Usaha Anu Terakhir, ku Tianna (Mallett) Williams

 

KASINGKINGAN JANTUNG KASIH

 

langsung saatos paningali Yesaya anu éndah ngeunaan jaman katengtreman sareng kaadilan, anu dipayunkeun ku panyucian bumi ngan ukur nyésa, anjeunna nyerat doa sakedap pikeun muji sareng syukur kana rahmat Allah - doa sunnat, sapertos urang bakal ningali:Continue reading

Nyawa Jiwa Alus

 

FATALISME—Salah anu teu paduli ku kapercayaan yén kajadian kahareup teu tiasa dilawan - sanés kabiasaan Kristen. Leres, Gusti Kami nyarioskeun kajadian-kajadian di payun anu bakal miheulaan kiamat dunya. Tapi upami anjeun maca tilu bab mimiti Kitab Wahyu, anjeun bakal ningali éta timing tina kajadian ieu aya saratna: éta gumantung kana réspon urang atanapi kurangna:Continue reading

Gusti kagungan Rupina

 

NGALAWAN sadaya alesan yén Gusti Allah murka, kejem, telenges; kakuatan kosmis anu teu adil, jauh sareng teu resep; anu egois anu teu ampun sareng keras ... asup ka Gusti-man, Isa Al Masih. Anjeunna sumping, sanés sareng rénten panjaga atanapi legiun malaikat; sanés ku kakuatan sareng kakuatan ogé ku pedang — tapi ku kamiskinan sareng teu berdaya orok anu énggal.Continue reading

Konvergénsi sareng Berkah


Panonpoé Tilelep dina panon angin topan

 


sababaraha
sababaraha taun ka pengker, Kuring sensed Gusti nyarios yén aya Badai hebat datang ka bumi, siga angin topan. Tapi Storm ieu sanés janten alam indung, tapi anu diciptakeun ku lalaki nyalira: badai ékonomi, sosial, sareng politik anu bakal ngarobah permukaan bumi. Abdi rumaos Gusti maréntahkeun kuring nulis ngeunaan Badai ieu, pikeun nyiapkeun jiwa pikeun naon anu bakal datang — henteu ngan ukur di konvergénsi kajadian, tapi ayeuna, datang Berkah. Tulisan ieu, supados henteu panjang teuing, bakal catetan kaki téma konci anu kuring parantos dilegaan di tempat sanés…

Continue reading

Lagu Watchman urang

 

Mimiti diterbitkeun kaping 5 Juni 2013… sareng pembaruan ayeuna. 

 

IF Abdi tiasa émut sakedap di dieu pangalaman anu kuat sakitar sapuluh taun ka pengker nalika kuring ngarasa kadorong pikeun indit ka garéja pikeun ngadoa sateuacan Sakramen Suci ...

Continue reading

Thread of Mercy

 

 

IF dunya ieu Ngagantung ku Thread, éta benang anu kuat tina Rahmat Ilahi—Kaya cinta Gusti pikeun kamanusaan anu goréng ieu. 

Kuring henteu hoyong ngahukum siksaan manusa, tapi kuring hoyong ngabageakeunana, mencét éta ka Dzat Nu Maha Kawelas. Kuring ngagunakeun hukuman nalika aranjeunna sorangan maksa kuring pikeun ngalakukeunana; Leungeun kuring wegah pikeun nahan pedang kaadilan. Sateuacan Dinten Kaadilan Kuring ngintun Dinten Rahmat.  —Yesus ka St. Faustina, Rahmat Ilahi dina Jiwa Ku, Buku harian, n. 1588

Dina kecap anu lemes éta, urang ngadangu panyuluran rahmat Gusti sareng kaadilan-Na. Éta pernah salah tanpa anu sanés. Pikeun kaadilan nyaéta kaasih Gusti anu dikedalkeun dina a tatanan ketuhanan anu ngayakeun kosmos ku hukum - naha éta hukum alam, atanapi hukum "jantung". Janten naha jalma nyebarkeun siki kana taneuh, cinta kana haté, atanapi dosa kana jiwa, éta bakal teras-terasan metik naon anu sows. Éta mangrupikeun bebeneran perennial anu ngalangkungan sadaya agama sareng jaman ... sareng dimaénkeun sacara dramatis dina berita kabel 24 jam.Continue reading

Ngagantung Ku Thread

 

THE dunya siga anu digantungkeun ku benang. Anceman perang nuklir, dégradasi moral anu marak, perpecahan di jero Garéja, serangan kulawarga, sareng serangan seksual séksual parantos nyababkeun perdamaian sareng stabilitas dunya kana titik bahaya. Jalma-jalma daratang. Hubungan anu unraveling. Kulawarga rusak. Bangsa ngabagi…. Éta mangrupikeun gambaran anu utami — sareng Surga sigana satuju sareng:Continue reading

Gideon Anyar

 

PERHATOSAN RATU RATU VIRGIN MARY

 

Mark badé ka Filadelfia dina bulan Séptémber 2017. Detil dina akhir tulisan ieu ... Dina bacaan Massa munggaran dinten ayeuna ngeunaan peringatan ngeunaan Kapamimpinan Maryam ieu, urang maca ngeunaan panggero Gidéon. Our Lady is the New Gideon of our zaman ...

 

DAWN ngusir peuting. Spring nuturkeun Usum. Kabangkitan hasil tina kuburan. Ieu mangrupikeun alegori pikeun Badai anu parantos sumping ka Garéja sareng dunya. Pikeun sadayana bakal katingali siga leungit; Garéja sigana bakal éléh; jahat bakal béak sorangan dina gelap dosa. Tapi éta persis dina ieu wengi yén Our Lady, salaku "Star of the New Evangelization", ayeuna nuju urang nuju subuh nalika Sun of Justice bakal naék dina Jaman énggal. Anjeunna nuju nyiapkeun urang pikeun Seuneu Cinta, cahaya Putra anu bakal datang…

Continue reading

Rengse Kursus

KALIMAH AYEUNA KANGGO MACA MACA
pikeun 30 Méi 2017
Salasa Minggu katujuh Easter

Téks liturgi Ieuh

 

IEUH nyaéta jalma anu benci ka Yesus Kristus ... dugi ka pendak sareng Anjeunna. Papanggihan Cinta Murni bakal ngalakukeun éta ka anjeun. Paulus angkat tina nyandak nyawa urang Kristen, dugi ka ujug-ujug maturan hirupna salaku salah sahijina. Béda pisan sareng "syahid Allah" dinten ayeuna, anu pengecut nyumputkeun rupa sareng bom tali pikeun dirina pikeun maéhan jalma anu polos, St Paul ngungkabkeun syahid sajati: pikeun masihan dirina nyalira pikeun anu sanés. Anjeunna henteu nyumputkeun dirina atanapi Injil, dina niru Jurusalamet na.Continue reading

Pangungsian Dina

KALIMAH AYEUNA KANGGO MACA MACA
pikeun 2 Méi 2017
Salasa Minggu Katilu Paska
Peringatan St. Athanasius

Téks liturgi Ieuh

 

TUH mangrupikeun pidangan dina salah sahiji novel Michael D. O'Brien yén kuring henteu kantos hilap — nalika pandita disiksa kasatiaanana. [1]Gerhana Matahari, Ignatius Pencét Dina waktos éta, pendeta sigana turun ka tempat anu teu tiasa dicandak ku panyulikna, tempat anu jero dina haténa dimana Gusti cicing. Haténa mangrupikeun panyumputan tepat kusabab, aya ogé, nyaéta Gusti.

Continue reading

Footnotes

Footnotes
1 Gerhana Matahari, Ignatius Pencét

Natal henteu kantos réngsé

 

poe natal parantos réngsé? Anjeun bakal pikir kitu ku standar dunya. "Top opat puluh" parantos ngagentos musik Natal; tanda penjualan parantos ngagentos ornamén; lampu parantos surem sareng tatangkalan Natal ditajong ka sisi jalan. Tapi pikeun urang salaku urang Kristen Katolik, kami masih aya di tengah-tengah a teuteup kontémplatif dina Kecap anu parantos janten daging - Gusti janten manusa. Atanapi sahenteuna, éta kedahna kitu. Kami masih ngantosan wangsit Yesus ka kapir, ka jalma Majusi anu ngumbara ti jauh ningali Mesias, anu kedah "ngangon" umat Allah. "Epiphany" ieu (diperinget dinten Minggu ieu), kanyataanna, puncak Natal, sabab éta nyebatkeun yén Yesus henteu deui "adil" pikeun urang Yahudi, tapi pikeun unggal lalaki, awéwé sareng budak anu ngorondang dina gelap.

Continue reading

Yesus

KALIMAH AYEUNA KANGGO MACA MACA
pikeun Saptu, 31 Désémber 2016
Dinten Katujuh Kelahiran Gusti Urang sareng
Waspada tina kasucian Maria Perawan Maria,
Ibu Allah

Téks liturgi Ieuh


Nangkeup Harepan, ku Léa Mallett

 

TUH mangrupikeun hiji kecap dina haté kuring dina wengi Sétoy ieu Indung Gusti:

Yesus.

Ieu mangrupikeun "kecap ayeuna" dina ambang 2017, anu "kecap ayeuna" Kuring ngadangu Lady kami nubuat nagara-nagara sareng Garéja, ngeunaan kulawarga sareng jiwa:

YESUS.

Continue reading

Dina Medjugorje

 

Minggu ayeuna, kuring parantos ngeunteung kana tilu dasawarsa katukang saprak Our Lady dikabarkan mimiti muncul di Medjugorje. Kuring parantos merhatoskeun penganiayaan sareng bahaya anu luar biasa anu ditingali ku para ningali, henteu kantos terang ti dinten ka dinten upami Komunis bakal ngutus aranjeunna salaku pamaréntahan Yugoslavia dipikaterang dilakukeun ku "résistor" (kumargi genep paningal henteu, dina ancaman, nyarios. yén aparat palsu). Kuring mikirkeun rasul-rasul anu teu kaétang anu kuring kantos pendak dina perjalanan kuring, lalaki sareng awéwé anu mendakan pertobatanana sareng nganuhunkeun di sisi gunung éta ... utamina para pendeta anu kuring pendakan anu disaur Lady Our kana ziarah di dinya. Kuring mikir ogé yén, henteu lami teuing ti ayeuna, sakumna dunya bakal ditarik "ka" Medjugorje sabab anu disebut "rahasia" anu ditingali ku panyawang leres-leres diungkabkeun (aranjeunna henteu acan ngadiskusikeunana séwang-séwangan, simpen pikeun anu biasa pikeun aranjeunna sadayana - mangrupikeun "kaajaiban" permanén anu bakal ditingalkeun di Bukit Aparisi.)

Kuring mikir teuing jalma-jalma anu parantos nolak rahmat sareng buah-buahan tempat ieu anu sering maca sapertos Kisah Para Rasul dina stéroid. Éta sanés tempat kuring pikeun nyatakeun Medjugorje leres atanapi salah - hal anu Vatican teraskeun ditingali. Tapi kuring ogé henteu maliré kana fénoména ieu, nyungkeun bantahan umum yén "Éta wahyu pribadi, janten kuring henteu kedah percanten" - saolah-olah naon anu diucapkeun ku Gusti di luar Katekismeu atanapi Alkitab henteu penting. Naon anu diucapkeun ku Gusti Allah ngalangkungan Yesus dina Wahyu Umum diperyogikeun kasalametan; tapi naon anu parantos diucapkeun ku Gusti ka urang ngalangkungan wahyu sunnat perlu di teras-terasan pikeun lumangsungna urang kasucian. Kukituna, kuring badé niup tarompét — ku résiko disauran sadaya nami anu biasa tina panyiksa abdi — anu sigana atra pisan: yén Maryam, Indung Yesus, parantos sumping ka tempat ieu langkung ti tilu puluh taun kanggo nyiapkeun urang pikeun Kemenangan Anjeunna — anu puncakna sigana urang gancang ngadeukeutan. Janten, kumargi kuring parantos seueur pamiarsa énggal, kuring badé nyebarkeun deui hal ieu kalayan peringatan ieu: sanaos kuring nyerat sakedik perkawis Medjugorje mangtaun-taun, teu aya anu masihan kuring langkung seueur kabagjaan ... naha éta?

Continue reading

Dimana Surga keuna Bumi

Bagean V

agnesadorasiSr. Agnes ngadoa sateuacan Yesus di Gunung Tabor, Méksiko.
Anjeunna bakal nampi jilbab bodasna dua minggu ka hareup.

 

IT mangrupikeun Massa dinten Sabtu siang, sareng "lampu interior" sareng rahmat teras turun murag sapertos hujan lembut. Éta nalika kuring néwak anjeunna tina juru panon: Indung Lillie. Anjeunna parantos nyetir ti San Diego kanggo pendak sareng urang Kanada ieu anu sumping ngawangun Méja Pangasih—Dapur sup.

Continue reading