Ngabela Vatikan II & Pembaharuan

 

Urang tiasa ningali éta serangan
ngalawan Paus jeung Garéja
ulah ngan datang ti luar;
rada, sangsara tina Garéja
datang ti jero gereja,
tina dosa nu aya di Garéja.
Ieu salawasna pangaweruh umum,
tapi ayeuna urang ningali éta dina bentuk anu pikasieuneun pisan:
kasusah greatest Garéja
henteu asalna ti musuh luar,
tapi dilahirkeun tina dosa dina Garéja.
-POPE Benedict XVI,

wawancara dina penerbangan ka Lisbon,
Portugal, 12 Méi 2010

 

jeung runtuhna kapamimpinan di Garéja Katolik sarta agenda progresif munculna ti Roma, beuki loba Katolik anu ngungsi paroki maranéhna pikeun neangan kaluar "tradisional" Massa jeung havens orthodoxy.Continue reading

Supernatural Teu Aya deui?

 

THE Vatikan geus ngaluarkeun norma anyar pikeun discerning "disangka fenomena gaib", tapi tanpa ninggalkeun uskup kalawan wewenang pikeun nyatakeun fenomena mistis salaku surga-dikirim. Kumaha bakal dampak ieu teu ngan discernment lumangsung apparitions tapi sakabéh workings gaib di Garéja?Continue reading

Tetep babarengan

 

jeung headline warta janten langkung surem sareng pikasieuneun ku jam-jaman sareng kecap-kecap ramalan anu sami-sami, kasieun sareng kahariwang nyababkeun jalma-jalma "leungit." Webcast krusial ieu ngajelaskeun, teras, kumaha urang tiasa "ngajaga babarengan" salaku dunya di sabudeureun urang sacara harfiah mimiti runtuh ...Continue reading

Hirup Kecap Nabi John Paul II urang

 

"Leumpang sakumaha barudak cahaya ... jeung cobaan pikeun neuleuman naon pikaresepeun ka Gusti.
Ulah ilubiung dina karya-karya gelap anu henteu hasil"
( Epe 5:8, 10-11 ).

Dina konteks sosial urang kiwari, ditandaan ku a
perjuangan dramatis antara "budaya hirup" jeung "budaya maot" ...
kabutuhan urgent pikeun transformasi budaya saperti ieu numbu
kana kaayaan sajarah kiwari,
eta oge rooted dina misi Garéja ngeunaan evangelization.
Tujuan tina Injil, kanyataanna, nyaéta
"Pikeun ngarobih umat manusa tina jero sareng janten énggal".
—Yohanes Paulus II, Evangelium Vitae, "Injil Kahirupan", n. 95

 

JOHN PAUL II urang "Injil Kahirupan"Éta peringatan kenabian anu kuat pikeun Garéja ngeunaan agenda anu "kuat" pikeun maksakeun "diprogram sacara ilmiah sareng sistematis ... konspirasi ngalawan kahirupan." Aranjeunna ngalaksanakeun, saurna, sapertos "Firaun baheula, dihantui ku ayana sareng paningkatan ... tina pertumbuhan demografi ayeuna.."[1]Evangelium, Vitae, n. 16, 17

Éta 1995.Continue reading

Footnotes

Footnotes
1 Evangelium, Vitae, n. 16, 17

Nyanghareupan Badai

 

BARUAR skandal geus rokét di sakuliah dunya kalawan headline proclaiming yén Paus Francis geus otorisasi imam ngaberkahan pasangan sarua-sex. Waktos ieu, headline henteu diputar. Naha ieu Great Shipwreck Our Lady nyarios tilu taun ka pengker? Continue reading

VIDEO: Nubuat Di Roma

 

Kuat prophecy ieu dibikeun di St Peter's Square di 1975 — kecap nu sigana unfolding ayeuna di jaman urang ayeuna. Miluan Mark Mallett nyaéta lalaki anu nampi nubuat éta, Dr Ralph Martin of Renewal Ministries. Aranjeunna ngabahas kali troubling, krisis iman, jeung kamungkinan Dajjal di poé urang - ditambah Jawaban kana eta sadayana!Continue reading

Naha Masih Jadi Katolik?

saatos warta ulang skandal jeung controversies, naha tetep Katolik? Dina épisode anu kuat ieu, Mark & ​​Daniel ngaluarkeun langkung seueur tina kapercayaan pribadina: aranjeunna ngajantenkeun yén Kristus nyalira hoyong dunya janten Katolik. Ieu pasti ambek, ajak, atawa konsol loba!Continue reading

Maju Ka Gugur…

 

 

TUH nyaeta rada buzz ngeunaan ieu datang Oktober. Sanaos loba seers di sakuliah dunya nujul kana sababaraha jenis shift dimimitian bulan hareup - prediksi rada husus sarta panon-brow raising - réaksi urang kedah salah sahiji kasaimbangan, caution, sarta solat. Di handapeun tulisan ieu, anjeun bakal mendakan siaran wéb énggal dimana kuring diondang pikeun ngabahas Oktober ieu sareng Fr. Richard Heilman jeung Doug Barry tina Angkatan Grace AS.Continue reading

WAM - BUBUK KEG?

 

THE média sareng narasi pamaréntahan - lawan naon anu sabenerna lumangsung dina protés Konvoi bersejarah di Ottawa, Kanada dina awal 2022, nalika jutaan Canadians damai rallied sakuliah nagara pikeun ngarojong truckers dina tampikan maranéhanana mandat adil - dua carita béda. Perdana Menteri Justin Trudeau naroskeun Undang-Undang Darurat, ngabekukeun rekening bank pendukung Kanada tina sagala lapisan kahirupan, sareng nganggo kekerasan ngalawan demonstran anu damai. Wakil Perdana Menteri Chrystia Freeland ngarasa kaancam… tapi ogé jutaan urang Kanada ku pamaréntahan sorangan.Continue reading

WAM - Pikeun Topeng atanapi Henteu Topeng

 

Nanaon parantos ngabagi kulawarga, paroki, sareng komunitas langkung ti "masking". Kalayan usum flu dimimitian ku tajongan sareng rumah sakit mayar harga pikeun lockdowns gagabah anu ngajaga jalma tina ngawangun kekebalan alami, aya anu nyauran deui mandat masker. Tapi antosan sakedap... dumasar kana elmu naon, sanggeus amanat saméméhna gagal dianggo di tempat munggaran?Continue reading

WAM - Darurat Nasional?

 

THE Perdana Menteri Kanada parantos nyandak kaputusan anu teu pernah kantos kantos naroskeun Undang-Undang Darurat ngeunaan protés konvoi damai ngalawan mandat vaksin. Justin Trudeau nyebutkeun anjeunna "nuturkeun elmu" pikeun menerkeun amanat-Na. Tapi kolega-Na, premiers propinsi, jeung elmu sorangan boga hal sejenna ngomong ...Continue reading

Ngajagi Inocents Suci Anjeun

Renaissance Fresco ngagambarkeun Massacre of the Innocents
di Collegiata San Gimignano, Italia

 

SAHIJI parantos salah pisan nalika panemu téknologi, ayeuna di sebaran ka sakuliah dunya, nyauran pikeun lirén langsung. Dina siaran wéb anu sobering ieu, Mark Mallett sareng Christine Watkins ngabagikeun kunaon dokter sareng élmuwan ngingetkeun, dumasar kana data sareng panilitian pang anyarna, yén nyuntik orok sareng murangkalih kalayan terapi gen ékspérimén tiasa nyababkeun aranjeunna panyakit parah dina taun-taun anu bakal datang… salah sahiji peringatan anu paling penting anu kami pasihan taun ieu. Paralel sareng serangan Herodes ka Holy Innocents salami usum Natal ieu teu jelas. Continue reading

WAM - The Real Super-Spreaders

 

THE segregation jeung diskriminasi ngalawan "unvaccinated" terus sakumaha pamaréntah jeung lembaga ngahukum jalma anu geus nampik jadi bagian tina percobaan médis. Sababaraha uskup bahkan parantos ngamimitian ngalarang imam sareng ngalarang umat satia tina Sakramén. Tapi tétéla, panyebaran super nyata sanés anu henteu divaksinasi…

 

Continue reading

Anjeun ngagaduhan Musuh anu Salah

anu anjeun yakin tatangga sareng kulawarga anjeun musuh anu sabenerna? Mark Mallett sareng Christine Watkins muka sareng webcast dua bagéan atah dina satengah taun ka pengker - émosina, kasedihan, data anyar, sareng bahaya anu caket nyanghareupan dunya anu kasurupan ku sieun ...Continue reading

Ngiring élmu?

 

EVER ti pendeta dugi ka politikus parantos sababaraha kali nyarios yén urang kedah "nuturkeun élmu".

Tapi ngagaduhan konci, tés PCR, jarak sosial, masking, sareng "vaksinasi" saleresna parantos nuturkeun élmu? Dina paparan anu kuat ku dokumenter anu meunang penghargaan Mark Mallett, anjeun bakal ngadangu para ilmuwan terkenal ngajelaskeun kumaha jalan anu urang jalankeun meureun henteu "nuturkeun élmu" pisan ... tapi jalur pikeun duka anu teu tiasa ucapkeun.Continue reading

Kebangkitan Dajjal

 

YOHANES PAULUS II diprediksi di 1976 yén urang nyanghareupan "konfrontasi akhir 'antara Garéja sareng anti Garéja. Garéja palsu éta ayeuna janten pandangan, dumasar kana neo-paganism sareng kapercayaan sapertos kultus dina élmu ...Continue reading

Sésa dina Batu

Yesus miélingkeun yén jalma anu ngawangun imahna dina pasir bakal ningali éta runtuh nalika badai datang ... Badai Ageung di jaman ayeuna urang aya. Naha anjeun nangtung dina "batu"?Continue reading

Nyiapkeun Roh Suci

 

KUMAHA Gusti parantos nyucikeun sareng nyiapkeun urang pikeun datangna Roh Suci, anu bakal janten kakuatan urang dina kasusahan anu ayeuna sareng anu bakal datang ... Gabung sareng Mark Mallett sareng Prof. Daniel O'Connor sareng pesen anu kuat ngeunaan bahaya anu disanghareupan, sareng kumaha Gusti bade ngajaga umat-Na di tengah-tengah aranjeunna.Continue reading

Peringatan ngeunaan anu Kuat

 

sababaraha pesen ti Surga ngingetkeun jalma satia yén perjuangan ngalawan Garéja éta "Di gerbang", sareng henteu percanten ka anu kuat dunya. Lalajo atanapi ngupingkeun wéb anu pang anyarna sareng Mark Mallett sareng Prof Daniel O'Connor. 

Continue reading

Waktos Féma téh Di dieu

 

PAUS BENEDICT XVI saurna dina 2010 yén "Urang bakal salah kapikiran yén misi kenabian Fatima parantos réngsé."[1]Massa di Kuil Our Lady of Fatima dina 13 Méi 2010 Ayeuna, pesen Surga anu anyar ka dunya nyarios yén minuhan peringatan sareng janji Fatimi ayeuna parantos sumping. Dina webcast anyar ieu, Prof Daniel O'Connor sareng Mark Mallett ngarobih pesen-pesen anu anyar sareng ngantepkeun anu nonton sareng sababaraha hal anu hikmah praktis sareng arah ...Continue reading

Footnotes

Footnotes
1 Massa di Kuil Our Lady of Fatima dina 13 Méi 2010

Politik Pupusna

 

Lori Kalner hirup liwat rezim Hitler. Nalika anjeunna nguping ruang kelas barudak mimiti nyanyi lagu pujian pikeun Obama sareng panggilanna pikeun "Robah" (dengekeun Ieuh jeung Ieuh), éta ngaluarkeun alarm sareng kenangan taun-taun émbran Transformasi Hitler pikeun masarakat Jérman. Dinten ayeuna, urang ningali buah tina "politik Maot", kamandang di sakumna dunya ku "pamimpin progresif" salami lima dasawarsa katukang sareng ayeuna ngahontal puncak anu ngancurkeun, khususna dina kapersidenan "Katolik" Joe Biden ", Perdana Menteri Justin Trudeau, sareng seueur pamimpin sanés di sapanjang Dunya Kulon sareng sajabina.Continue reading

Ngeunaan Messianismeu Sekuler

 

AS Amérika ngancik halaman sanésna dina sajarahna salaku sadayana dunya ningali, timbulna perpecahan, kontropérsi sareng ekspektasi anu gagal nimbulkeun sababaraha patarosan penting pikeun sadayana ... naha jalma-jalma salah nempatkeun harepan aranjeunna, nyaéta dina pamimpin tibatan anu Nyiptakeun na?Continue reading

Dimana urang ayeuna?

 

SO seueur kajadian di dunya nalika taun 2020 caket. Dina webcast ieu, Mark Mallett sareng Daniel O'Connor ngadiskusikeun dimana urang aya dina Gariswanci Alkitab ngeunaan kajadian anu ngarah ka akhir jaman ieu sareng panyucian dunya ...Continue reading

Fr. Michel urang Oktober?

DI ANTARA seers anu urang uji coba sareng kauninga nyaéta pandita Kanada Fr. Michel Rodrigue. Dina Maret 2020, anjeunna nyerat dina serat ka panyokong:

Duh umat Gusti anu dipikacinta, urang ayeuna ngalirkeun tés. Kajadian hébat pemurnian bakal dimimitian ragrag ieu. Janten siap sareng Rosario pikeun ngaleungitkeun Sétan sareng ngajagaan umat urang. Pastikeun anjeun aya dina kaayaan rahmat ku parantos ngalakukeun pangakuan umum anjeun ka pastor Katolik. Perang spiritual bakal dimimitian. Émut kecap-kecap ieu: Bulan tasbéh bakal ningali hal-hal hébat.

Continue reading

Nu kaduana datang

 

IN webcast akhir ieu dina Gariswanci kajadian tina "jaman akhir", Mark Mallett sareng Prof Daniel O'Connor ngajelaskeun naon anu nyababkeun Kadatangan Kadua Yesus dina daging dina akhir jaman. Ngadangukeun sapuluh Kitab Suci anu bakal kaeusi sateuacan sumping-Na, kumaha Sétan nyerang Garéja terakhirna, sareng kunaon urang kedah siap-siap pikeun kiamat Akhir ayeuna. Continue reading

Fajar Harepan

 

NAON naha Era Damai bakal sapertos? Mark Mallett sareng Daniel O'Connor lebet kana detil anu éndah dina Jaman anu bakal datang sakumaha anu dipendakan dina Tradisi Suci sareng ramalan tina mistik sareng paningali. Lalajo atanapi ngupingkeun wéb anu pikaresepeun ieu pikeun diajar ngeunaan kajadian anu tiasa robih dina kahirupan anjeun!Continue reading

Era Damai

 

MISTERI sareng paus sami-sami nyarios yén urang hirup dina "jaman akhir", akhir jaman - tapi teu tungtung dunya. Anu bakal datang, saur aranjeunna, nyaéta Jaman Damai. Mark Mallett sareng Prof. Daniel O'Connor nunjukkeun dimana ieu aya dina Kitab Suci sareng kumaha saluyu sareng Bapa Garéja Awal dugi ka ayeuna Magisterium nalika aranjeunna neraskeun ngajelaskeun Gariswanci tentang Countdown to the Kingdom.Continue reading

Siksa Ilahi Anu Datang

 

THE dunya jaga kaadilan Ilahi, tepatna kusabab urang nolak Rahmat Ilahi. Mark Mallett sareng Prof. Daniel O'Connor ngajelaskeun alesan utama kunaon Kaadilan Illahi gancang-gancang nyucikeun dunya ku sababaraha rupa hukuman, kaasup anu Surga nyebutkeun Three Days of Darkness. Continue reading

Pembuatan Dajjal

 

 

Bisa Dajjal parantos aya di bumi? Naha anjeunna bakal diturunkeun dina jaman urang? Gabung sareng Mark Mallett sareng Prof. Daniel O'Connor nalika aranjeunna nerangkeun kumaha ayana gedong pikeun "manusa dosa" anu parantos diramalkeun…Continue reading

Waktu Refuges

 

IN cobaan anu bakal datang ka dunya, naha bakal aya tempat panyalindungan pikeun nangtayungan umat Allah? Sareng kumaha upami "pengangkatan"? Fakta atanapi fiksi? Gabung sareng Mark Mallett sareng Prof Daniel O'Connor nalika aranjeunna ngajajah Waktos Ngungsi.Continue reading