Kadieu!

 

IT jelas yén seueur anu ngalaman pangalaman anu kuat salami Patepung sareng Yesus kajadian anu urang pasihkeun dina wisata kami ngalangkungan Amérika Serikat.

Ieu mangrupikeun kasaksian sapertos ti batur anu "ditarik" kana acara Ohio minggu ieu…

Tadi peuting kuring kabeurangan... boro-boro bisa nyarita. Hayu atuh ngabejaan Anjeun naha.

Kamari isuk kuring keur di gawe, kawas salawasna. Ngalakukeun hal rutin anu sami. Tapi kuring ngarasa panggero incredibly kuat ku Gusti pikeun indit solat di gareja. Nalika isuk-isuk kuring mimiti ngupingkeun sora anu karungu.

Kadieu. Datangna pendak sareng kuring dina Sakramen Anu Maha Suci.

Janten nalika jam tuang siang kuring sumping, kuring angkat ka garéja pikeun ngadoa. Jeung nalika kuring knelt, Gusti deui spoke ka kuring.

datang.

Jeung instan, gambar datang banjir kana pikiran kuring. Gambar anjeun sareng Lea, hiji monstrance kalayan Sakramen Mahakudus kakeunaan, sareng cahaya beureum sareng bodas ngalir ti dinya… mobil biru nyupiran badai… sareng Anjeunna nyarios deui:

Kadieu. Putrina Rahmat, sumping sareng ulah sieun.

Janten kuring balik damel sareng ningali halaman wéb anjeun, sabab kuring parantos lami henteu online. Jeung tulisan munggaran kuring nempo éta "Harepan Anu Terakhir Kasalametan" anu nyarioskeun ngeunaan Minggu Rahmat Ilahi… sareng éta ngajantenkeun kuring mikir ngeunaan monstrance anu kuring "katingali" kalayan cahaya beureum sareng bodas anu ngalir ti dinya. Teras nalika kuring ngagulung ka handap kuring ningali tulisan anjeun "Badai Sampurna" sareng sababaraha kecap anu munggaran: "Mark sareng kulawargana parantos lebet ka Amérika Serikat…. Tingali Jadwal Kamentrian na" Sareng kuring mikir sorangan "Teu aya deui jalan anjeunna bakal caket ka kuring ..." Tapi kuring ngaklik éta sareng kuring ningali 1 April–Ohio…. Jeung kuring seuri kaluar nyaring. Gusti gaduh rasa humor anu luar biasa.

Ieu opat jam drive ti imah, tapi ieu nu pangdeukeutna anjeun datang ka tempat kuring cicing… Jadi kuring mimiti nyieun excuses. Abdi teu tiasa nyandak sesa dinten libur. Loba teuing anu kudu dipigawé. Naon anu bakal dilakukeun ku barudak kuring upami kuring teu aya di bumi? Jeung kuring teu boga mobil. Tambang éta di warung keur dibereskeun.

Sareng henteu bercanda - dina dua menit ka hareup - Bos kuring nyarios ka kuring, "Iraha anjeun badé nganggo waktos liburan anjeun?" Salaki kuring nyauran sareng nyarios "Kumaha anjeun hoyong gaduh waktos nyalira wengi ayeuna… Abdi badé ningali murangkalih," Sareng tukang ngalereskeun kuring turun tina mobil sewaan, kuring badé nyandak waktos tambahan. Tebak naon warna mobil éta? Yep, biru. Tanda-tandana henteu langkung atra tibatan upami aranjeunna neon sareng kedip-kedip! Kuring terang kuring kedah angkat ka Wintersville.

Ku kituna kuring indit. Dina opat jam perjalanan ka Wintersville, kuring pendak sareng "oposisi". Angin, badai hujan, pikiran négatip, sareng kasieunan anu luar biasa… Sareng sateuacan kuring sumping, panonpoe nembus méga sakedap, sareng Gusti ngémutan kana haté kuring:

Béjakeun ka anjeunna pikeun nyiapkeun kaluarna Roh Suci anu paling hébat…

I wanted to tell you all the amazing things that bring me there, and who I was, and message Lord wants me to give you… Tapi saterusna mah encountered Yesus. Abdi henteu kantos ngalaman pangalaman anu kuat sapertos ayana Gusti. Sarta eta ditinggalkeun kuring breathless. Henteu aya anu penting. Kuring nempo Yesus.

Naha anjeun ningali Anjeunna ogé?

Dina surat kadua, anjeunna ngawaler patarosan kuring ngeunaan naon anu dimaksud:

Momen kuring leumpang di panto tadi peuting, kuring ngarasa listrik ngalir ngaliwatan awak kuring… Kuring kungsi pernah ngarasa yén saméméh, tapi kuring terang ieu Allah. Ieu diteruskeun ku nyanyi sareng da'wah anjeun… dugi ka anjeun nyarios "Ulah sieun" dina sora Bapa Suci anu dipikacinta. Teras rarasaan listrik lekasan… sareng kuring ngarasa sapertos wadah anu dieusi cai. A wineskin kalawan anggur anyar. Jeung kuring ngarasa pinuh tinimbang kosong. Overflowing tinimbang sumur nu geus garing. Sareng katengtreman… katengtreman sapertos kitu.

Lajeng salila Adoration ... Yesus. Nalika anjeun ngajak urang sujud di payuneun Anjeunna, kuring hoyong lumpat sareng murag dina suku-Na. Tapi kuring bieu bisa leumpang jeung nalika kuring knelt, aya tekanan beurat sapertos, kawas leungeun dina sirah kuring, sarta eta nahan kuring di dinya. Sareng kuring ngan ukur tiasa neuteup ka Anjeunna. Jeung nalika kuring nempo Sacrament Rahayu, ujug-ujug, aya Yesus nangtung tukangeun altar. Anjeunna nangtung di dinya kalawan duanana leungeun diangkat, sarta puseur monstrance, Sacrament Maha Agung, aya di hareup Anjeunna, dimana haté-Na bakal. Lampu beureum sareng biru anu aya di tukangeun Anjeunna katingalina ngalangkungan Anjeunna, sareng ngalangkungan manah-Na… sareng aranjeunna nyentuh sadayana… Teras Anjeunna ngaberkahan urang, sareng seuri sapertos bapa seuri ka budak leutikna nalika Anjeunna ningali anjeunna ngalakukeun hal anu bageur sareng asih…. kawas kareueus jeung cinta jeung longing sadayana dicampurkeun. Lajeng Anjeunna musna, luntur jadi kalangkang.

Abdi moal pernah sami.

 

 

Ngarojong palayanan pinuh waktos Mark:

 

Pikeun perjalanan sareng Markus di nu Ayeuna Kecap,
pencét dina spanduk di handap pikeun ngalanggan.
Surélék anjeun moal dibagikeun sareng saha waé.

Ayeuna dina Telegram. Klik:

Tuturkeun Tandaan sareng "tanda-tanda jaman" unggal dinten dina MeWe:


Tuturkeun tulisan Markus di dieu:

Dangukeun ieu:


 

 
Nyitak Friendly, PDF & Email
Dihaturkeun dina HOME, TANDA.