Peringatan Kuburan

 

Mark Mallett mangrupikeun tilas reporter tipi sareng CTV Edmonton sareng dokumenter anu meunang penghargaan sareng panulis Konfrontasi Akhir jeung Ayeuna Kecap.


 

IT beuki mantra generasi urang - frase "buka" sigana bakal mungkas sadaya diskusi, ngabéréskeun sadaya masalah, sareng nenangkeun sagala cai anu ngagalura: "Tuturkeun élmu." Salila pandemi ieu, anjeun nguping politikus tanpa napas ngahudangkeun, uskup ngulang deui, kaum awam anu ngagem éta sareng média sosial anu nyatakeunana. Masalahna nyaéta sababaraha sora anu paling dipercaya dina bidang virologi, imunologi, mikrobiologi, sareng sajabana ayeuna-ayeuna dibungkem, diteken, disensor atanapi henteu diperhatoskeun dina jam ieu. Maka, "tuturkeun élmu" de facto hartosna "tuturkeun naratif."

Sareng éta berpotensi musibah upami naratif henteu didasarkeun sacara étika.

 

PERINGATAN PAPAL

Pikeun aranjeunna anu ngaraos ieu hiperbola, boh St. John Paul II sareng Benediktus XVI mayunan tanda peringatan hiji generasi anu "nuturkeun élmu" ... tapi beuki mangkat ti Gusti.

Élmu tiasa nyumbang pisan pikeun ngajantenkeun dunya sareng manusa langkung manusa. Tapi éta ogé tiasa ngancurkeun umat manusa sareng dunya kacuali dipandu ku kakuatan anu aya di luar ...  - BENEDICT XVI, Biantara, n. 25-26

Tanpa hidayah kado ti Roh Suci: Hikmah, Pangetahuan, sareng Ngartos, alesan manusa poék; anjeunna mimiti beroperasi dina daging, dina maksa, sarakah, sareng rurusuhan. Tanpa Taqwa sareng Takwa ka Gusti, anjeunna mimiti bertindak siga anjeunna, dirina sorangan déwa.[1]cf. Agama sains Sareng ieu henteu langkung dibuktikeun dinten ayeuna dibandingkeun dina révolusi téknologi anu éksplisit.

Upami Gusti sareng nilai-nilai moral, bédana antara anu saé sareng anu jahat, tetep dina gelap, maka sadaya "lampu" sanésna, anu nempatkeun prestasi téknis anu luar biasa sapertos anu urang jangkauan, henteu ngan ukur kamajuan tapi ogé bahaya anu nempatkeun urang sareng dunya dina résiko. —POPE BENEDICT XVI, Easter Vigil Homily, 7 April 2012

Dina hubungan éta, John Paul II henteu nyambungkeun "dosa pribadi" tina pangaruhna anu langkung lega ka masarakat sareng lembaga-lembaga anu tiasa ngerakeun hiji generasi pikeun polah teu rasional: 

Kami nyanghareupan hédonisme anu pikaresepeun anu nawiskeun rangkay pikaresepeun anu moal pernah nyugemakeun haté manusa. Sadaya sikep ieu tiasa mangaruhan rasa urang anu hadé sareng anu jahat dina waktos ayeuna nalika kamajuan sosial sareng ilmiah peryogi bimbingan étika. Sakali dijauhkeun tina iman sareng prakték Kristen ku ieu sareng tipu daya sanésna, jalma-jalma sering ngamajukeun diri kana modél anu ngalirkeun, atanapi kana kapercayaan anu anéh anu deet sareng fanatik. — Alamat di Katedral St. Mary, San Fransisco; dicutat dina Ngalawan, Pdt. Joseph M. Esper, kc. 243

Éta peringatan anu serius. Sareng teu diwatesan ngan ukur komunikasi, transportasi atanapi rohangan sareng téknologi militér. John Paul II khususna paduli kana kamajuan anu parah dina bidang kasehatan. 

Tanggung jawab unik milik tanaga kasehatan: dokter, apotéker, perawat, pendeta, agama lalaki sareng awéwé, pangurus sareng sukarelawan. Profesi aranjeunna nyauran aranjeunna janten wali sareng pelayan kahirupan manusa. Dina kontéks budaya sareng sosial ayeuna, numana élmu sareng prakték ubar-ubaran résiko kaleungitan pandanganana tina etika anu alamiah, para ahli parawatan kasihatan tiasa pisan-pisan diusahakeun janten manipulator kahirupan, atanapi bahkan agén pati. -Evangelium vitae, n. 89.

Tapi peringatan pasti henteu dugi ka pontiff. Dina pernyataan anu luar biasa anu nyuarakeun henteu ngan ukur masalah aranjeunna tapi seueur kecap nubuat anu muncul dina Countdown to the Kingdom and The Now Word salami sataun katukang (tingali Bacaan Terkait di handap), salah saurang ilmuwan parantos gagah maju ...

 

PERHATOSAN ahli

Dr. Geert Vanden Bossche, PhD, DVM, mangrupikeun ahli anu disahkeun dina mikrobiologi sareng panyakit tepa sareng konsultan pengembangan vaksin. Anjeunna parantos damel sareng Yayasan Bill and Melinda Gates sareng GAVI (Global Alliance for Vaksin sareng Imunisasi). Dina na Halaman Linkedin, anjeunna nyatakeun yén anjeunna leres-leres "gairah" ngeunaan vaksin. Mémang, anjeunna kira-kira pro-vaksin sabisana. Dina hiji huruf kabuka ditulis kalayan "penting pisan," saur anjeunna, "Dina surat anu ngaganggu ieu kuring nempatkeun sadayana reputasi sareng kredibilitas kuring dipertaruhkan." Anjeunna nyerat:

Kuring sadayana tapi antivaxxer. Salaku élmuwan, kuring biasana henteu pikaresepeun naon waé platform sapertos kieu pikeun nangtung dina jejer anu aya hubunganana sareng vaksin. Salaku ahli virologi sareng vaksin khusus kuring ngan ukur ngadamel pengecualian nalika pejabat kaséhatan ngantepkeun vaksin dikelola ku cara-cara anu ngancam kasihatan masarakat, pastina nalika bukti ilmiah henteu dipaliré. 

Peringatanana nyaéta kumaha vaksin ayeuna anu dikaluarkeun dina waktos ayeuna pikeun neken gejala COVID-19 anu nyiptakeun "Kabur imun viral." Nyaéta, aranjeunna ngabina kamampuan coronavirus kabur tina antibodi réspon imun hiji jalma teras gancang dirobih janten galur langkung viral sareng bahaya anu divaksinasi sorangan bakal sumebar. Sareng kusabab populasi séhat umum ngagaduhan teu ngawangun kekebalanana sacara alami di awal pandemi, kusabab anjeunna nyarios, "pikeun tindakan ngawadahan anu ketat" (nyaéta lockdowns, masker, sareng sajabana), galur énggal ieu bakal gancang ningkat tingkat kematian, khususna di kalangan barudak ngora. 

… Jenis vaksin prophylactic ieu leres-leres henteu pantes, bahkan bahaya pisan, nalika dianggo dina kampanye vaksinasi massal nalika pandemi viral. Ahli vaksinologi, ilmuwan sareng klinis dibutakan ku épék jangka pondok anu positip dina patén-patén masing-masing, tapi sigana henteu ngaganggu konsékuansi anu ngabahayakeun pikeun kaséhatan global. Kacuali kuring dibuktikeun sacara ilmiah salah, hésé ngarti kumaha campur manusa ayeuna pikeun nyegah varian beredar tina ngajantenkeun monster liar ... Dasarna, urang bakal pas pisan nyanghareupan virus super-infectous anu lengkep nolak mékanisme pertahanan anu paling berharga urang : Sistem imun manusa. Tina sadaya hal di luhur, éta janten beuki hese ngabayangkeun kumaha balukarna manusa anu jembar sareng lepat pipilueun dina pandemi ieu moal ngusap bagian ageung manusa urang populasi

Tapi bahkan élmuwan ieu katingalina teu dipaliré dugi ka ayeuna ku saha waé anu diitung. 

Sanaos teu aya waktos luang, kuring henteu nampi tanggepan nanaon dugi ka ayeuna. Ahli sareng politikus tetep jempé ... Sedengkeun anu bieu tiasa ngadamel pernyataan ilmiah anu salah tanpa dikritik ku batur sapagawean, sigana siga elit élmuwan anu ayeuna mamatahan pamimpin dunya urang langkung resep cicingeun. Bukti ilmiah anu cekap parantos dibawa kana méja. Hanjakalna, éta tetep henteu keuna ku jalma anu ngagaduhan kakuatan pikeun meta. Sabaraha lami teu tiasa malire masalah nalika aya bukti masif ayeuna yén kabur imun viral ayeuna ngancam umat manusa? Urang meh teu tiasa nyarios yén kami henteu terang — atanapi henteu diperhatoskeun. -Muka Surat, 6 Maret 2021; nonton wawancara ngeunaan peringatan ieu sareng Dr. Vanden Bossche Ieuh or Ieuh. (Baca kumaha Dr. Vanden Bossche mangrupikeun "Moishie" kontemporer di 1942 kami)

Dina halaman Linkedin na, anjeunna nambihan: "Demi Gusti, naha teu aya anu sadar jinis musibah anu urang karandapan?"

Dr. Vanden Bossche nyatet yén kanyataan anu ditepikeunana sanés "élmu rokét." Saleresna, éta sataun katukang yén kuring henteu resep kana paguneman saurang ahli virologi Kanada anu ogé nyarios yén ngonci séhat tinimbang ngantepkeun aranjeunna kakeunaan galur awal virus, anu gaduh tingkat salamet anu luhur (langkung ti 99 %),[2]cf. cdc.gov bakal janten kasalahan anu parah, anu ngarah ka galur anu langkung bahaya - ampir sami peringatan (henteu diperhatoskeun). Dina seratna sareng wawancara, Dr. Vanden Bossche parantos saderhana nanging ngadesek naroskeun hiji geuwat debat internasional lumangsung. 

Naha élmu Dr. Vanden Bossche leres atanapi henteu sanés kuring nyarios. Éta ogé kedah dicatet yén anjeunna nyimpulkeun nyatakeun yén anjeunna ngamajukeun vaksin anu sanés anu, kanyataanna, nempatkeun peringatanana dina konflik anu dipikaresep (tingali rebuttal ieu ka Dr. Vanden Bossche nyaéta, sahenteuna, mimiti debat). Tapi naon hartosna "nuturkeun élmu" sanés ngadangukeun anu ahli dina ieu bidang? Naha perdebatan bahkan henteu diijinkeun? Naha seueur akal anu teu kunanaon sareng ieu, kaasup sababaraha dina hirarki Garéja? Henteu ngan ukur sieun ku virus ieu, tapi katingalina sieun pikeun tanda tanya statusna; sieun disebat "teori konspirasi"; takwa pikeun nyebat anti élmu, anti kabébasan nyarios, sareng iklim politik anu luhur anu nutup langkung ti gereja. Sareng biaya ieu tiasa janten bencana pisan, sanés ngan ukur numutkeun ka Dr Vanden Bossche, tapi numutkeun élmuwan anu kawéntar di dunya.[3]Maca peringatan élmuwan sanés di dieu: Konci Caduceus

Dr Sucharit Bhakdi, MD mangrupikeun ahli mikrobiologi Jérman anu kawéntar anu parantos nyebarkeun langkung ti tilu ratus tulisan dina bidang imunologi, bakteriologi, virologi, sareng parasitologi, sareng nampi seueur penghargaan sareng Orde Kauntungan Rhineland-Palatinate. Anjeunna ogé tilas Kepala Emeritus Lembaga Mikrobiologi Médis sareng Kabersihan di Johannes-Gutenberg-Universität di Mainz, Jérman. Perhatosan utami na aya dina épék jangka panjang anu teu disangka tina vaksin mRNA énggal ieu, kumargi cobaan jangka panjang dibebaskeun sareng vaksin eksperimen buru-buru ka umum. 

Bakal aya serangan otomatis ... Anjeun badé melak bibit réaksi imun-otomatis. Sareng kuring ngawartosan anjeun pikeun Natal, ulah ngalakukeun ieu. Gusti anu dipikacinta henteu miharep manusa, bahkan [Dr.] Fauci, ngurilingan nyuntik gén asing kana awak ... éta pikasieuneun, éta pikasieuneun. -The Highwire, Tanggal 17 Désémber 2020

Deui, naha peringatan sapertos ieu ngan saukur disikat, langkung-langkung henteu disensor? Naha ieu sanés jangkungna gagabah nalika ngalibatkeun suntikan anu buru-buru sakabeh planét? Kusabab sikep para ahli virologi ieu, naha pendeta tiasa neraskeun nyarios ka domba-domba aranjeunna yén vaksinna henteu aya "bahaya khusus" bahkan wajib, sakumaha anu dicarioskeun ku sababaraha, kalebet Rama Suci?[4]cf. Ka Vax atanapi Henteu ka Vax?

 

TEKANAN MORAL?

Dina hubungan éta, Kongregasi Suci pikeun Doktrin Iman parantos ngaluarkeun pedoman ngeunaan sababaraha patarosan moral ngeunaan vaksin ieu. Sedengkeun dorongan utama pernyataanna nyaéta kaayaan vaksin anu ngamangpaatkeun sél orok dibatalkeun pikeun panilitian médis sareng pamekaran, padomanana umumna nerapkeun yén:

  1. Vaksinna kedah dibuktikeun sacara klinis aman.
  2. Vaksin kedah teras sukarela.
  3. Kedah aya henteuna cara anu sanés pikeun ngeureunkeun atanapi nyegah wabah pikeun vaksin dianggap sacara moral pikeun kapentingan umum.
  4. Aya "penting moral pikeun industri farmasi, pamaréntah sareng organisasi internasional pikeun mastikeun yén vaksin" efektif sareng aman tina sudut pandang médis. "

… Sadaya vaksinasi anu diaku salaku klinis aman sareng épéktip tiasa dianggo dina nurani anu saé ... Dina waktos anu sasarengan, alesan praktis ngabuktikeun yén vaksinasi sanés, salaku aturan, kawajiban moral sareng, maka, éta kedah sukarela ... Henteu aya jalan sanésna pikeun ngeureunkeun atanapi bahkan nyegah panyakit wabah éta, kahadéan umum tiasa nyarankeun vaksinasi…- "Catetan ngeunaan moralitas ngagunakeun sababaraha vaksin anti-Covid-19", n. 3, 5; Vatican.va

Sakumaha anu kuring parantos perhatoskeun sateuacanna, ayeuna aya henteu ngan ukur "cara sanés pikeun ngeureunkeun" COVID-19 tapi bahkan ngubaranana.[5]cf. Nalika kuring lapar Sareng Paus St. Pius X ngaluarkeun panegasan énsiklikan, sapertos CDF, otonomi awak manusa.

Majistret publik teu ngagaduhan kakawasaan langsung kana awak awakna; ku sabab kitu, dimana teu aya kajahatan sareng teu aya sebab-sebab anu aya hukuman hukuman anu parah, aranjeunna moal tiasa langsung ngarugikeun, atanapi ngarusak integritas awak, naha ku alesan eugénis atanapi ku alesan anu sanés ... Saterasna, doktrin Kristen netepkeun , sareng cahaya alesan manusa ngajantenkeun langkung jelas, yén pribadi pribadi teu ngagaduhan kakuatan sanés dina anggota awakna tibatan anu aya hubunganana sareng tujuan alami na; sareng aranjeunna henteu bébas ngancurkeun atanapi ngarusak anggota-anggotana, atanapi ku cara naon waé ngajantenkeun dirina henteu pantes pikeun fungsi alamiah, kacuali lamun teu aya bekel sanés anu tiasa dilakukeun pikeun kahadéan awak. -Casti Connubii, 70-7

Nalika kuring nyerat ieu, sababaraha nagara Éropa parantos ngeureunkeun distribusi salah sahiji vaksin kusabab "pembekuan getih bahaya dina sababaraha panarima."[6]apnews.comDi Amérika Serikat, puluhan rébu jalma parantos ngalaporkeun ngarugikeunana, seueur dugi ka henteu sanggup deui damel, sareng langkung ti 1500 tiwas saatos nyandak vaksin.[7]www.medalerts.org Langkung seueur dokter anu mimiti ngingetkeun alarm yén aranjeunna beuki teu nyaman ku kurangna sains ilmiah dumasar-buktina dina penanganan pandemi éta.[8]libertycoalitioncanada.com Sareng salaku mangrupikeun peringatan, panginten, peringatan dumasar élmu Dr. Vanden Bossche ti awal Maret 2021, seueur nagara anu mimiti ngonci deui nalika ngalaporkeun "gelombang katilu."[9]cnn.com

Dr Anthony Fauci nembé ngingetkeun yén urang Amérika henteu kedah "ngalakukeun kasalahan anu sami" sareng urang Éropah anu ayeuna nyobian nolak gelombang anyar kalayan dikonci deui, vaksin, jsb.[10]cnn.com Tapi sakumaha Dr. Vanden Bossche ngingetkeun, neraskeun tindakan anu sami ieu tiasa nyababkeun korban jiwa di sakumna dunya. Janten naha ieu sahenteuna kedah didebat?

Jalma ngan ukur tiasa mikirkeun sababaraha strategi anu sanés pikeun ngahontal tingkat épisiénsi anu sami dina ngarobah virus anu relatif henteu bahaya janten bioweapon pemusnah massal. —Dr. Geert Vanden Bossche, Muka Surat, 6 Maret 2021 (tingali Konci Caduceus kumaha ieu tiasa hubunganna sareng metode Freemasonry sareng kontrol penduduk)

Dina spiritualitas Katolik, tiiseun, kasabaran, sareng ngantosan aya dina inti pamahaman anu pas pikeun mempermudah ngupayakeun Kersa Gusti. Disisi, buru-buru, sareng kapaksa, di sisi anu sanésna, maénkeun kana leungeun setan anu terus-terusan ngagoda urang pikeun kalakuan numutkeun daging.

Henteu waktuna politikus, ilmuwan, sareng bahkan pendeta euy Eureun sareng keukeuh kana diskusi? Kalayan tingkat pamulihan sekitar 99% pikeun anu sahandapeun 69 taun,[11]cf. cdc.gov vaksin ékspérimén henteu perlu sareng langkah draconian dina titik ieu henteu ngan ukur nempatkeun kabébasan tapi berpotensi nyawa jalma-jalma anu dipikacinta dipertaruh. 

Sieun sanés pembimbing anu saé: éta ngakibatkeun tingkah laku anu teu disarankan, éta ngajantenkeun jalma ngalawan anu sanésna, éta ngahasilkeun iklim anu setrés sareng bahkan kekerasan. Urang panginten tiasa dina ambu ledakan! —Abiskop Marc Aillet mairan pandemi pikeun majalah diocésan Notre Eglise ("Garéja Kami"), Désémber 2020; countdowntothekingdom.com

Garéja ngahargaan sareng ngadukung panilitian ilmiah nalika éta ngagaduhan oriéntasi anu leres-leres manusa, ngajauhan sagala bentuk instrumentalisasi atanapi karusakan manusa sareng ngajagi dirina bébas tina perbudakan kapentingan politik sareng ékonomi. -PAUS YOHANES PAULUS II, Alamat ka pamilon dina Majelis Umum kasalapan Akademi Pontifical for Life24 Pébruari 2003, n. 4; bijih, 5 Maret 2003, kc. 4

 

EPILOGUE

Naon anu sacara pribadi urang tiasa laksanakeun dina nyanghareupan peringatan sapertos kitu? Pesen-pesen Gusti sareng Lady Kami ngeunaan Countdown ka Karajaan parantos lumangsung sababaraha bulan ayeuna yén urang kedah mastikeun yén kami aya dina Heart Immaculate of Mary, panyumputan urang. Kumaha? Ngalangkungan nyucikeun diri urang ka dirina, dipasihkeun ku Yesus salaku "bahtera" kanggo waktos-waktos ieu. Ku cara kieu, Jabur 91 tiasa kanyataanna janten kanyataan literal, sanaos urang pasrah salawasna ka kersa Gusti sareng panon urang neuteup ka Surga:

Saderek anu cicing di tempat perlindungan tina Luhur,
anu matuh di handapeun teduh Nu Maha Kawasa.
Sebutkeun ka PANGERAN, "Pangampungan kuring sareng beteng,
Allah abdi anu ku kuring percanten. ”
Anjeunna bakal nyalametkeun anjeun tina jambret nu bajingan,
tina bala cilaka,
Anjeunna bakal nyumputkeun anjeun nganggo pinions na,
jeung dina jangjangna anjeun kedah ngungsi;
kasatiaan-Na mangrupikeun tameng anu ngajagaan.
Anjeun moal sieun teror wengi
atawa panah anu ngalayang ku beurang,
Atanapi hama anu aya dina gelap,
atanapi wabah anu ngaraosan beurang.
Sanaon sarébu murag di sisi anjeun,
sapuluh rebu di leungeun katuhu Anjeun,
caket anjeun moal sumping.

 

Baca patali

Maca perhatosan ti seers ngeunaan Countdown: Nalika Seers sareng Élmu Gabung

Peringatan Mark dina Méi 2020 anu nyuarakeun kecap-kecap Dr. Vanden Bossche: "Kami meh teu tiasa nyarios yén kami henteu terang - atanapi henteu diperingatkeun." Maca 1942 kami

Maca peringatan duanana paus sareng ilmuwan ngeunaan élmu sesat dina kontéks ayeuna: Konci Caduceus

Lalajo élmuwan sareng dokter ngarah nyuarakeun masalahna dina séri pidéo tilu bagéan: Aya Anu Henteu Katuhu

Maca bantosan pikeun kapamimpinan Garéja pikeun ngalegaan debat: Domba Anu Dihormat… Dimana Anjeun?

Kanggo sumber anu sanés, baca Patarosan anjeun ngeunaan Pandemi

 

Dear babaturan,

Dua minggu katukang sibuk. Kuring ngagaduhan kulawarga salami saminggu (kumargi pantangan samentawis diangkat) sahingga kami henteu tiasa ngahasilkeun webcast kanggo Countdown for the Kingdom nalika kuring sibuk ku murangkalih kuring. Teras YouTube ngalarang saluran Ratu Perdamaian kami (dugi ka Rebo ieu) kusabab ngadugikeun peringatan élmuwan ngeunaan vaksin. Angka inohong.

Dina pananggulangan éta, batur sapagawéan kuring Daniel O'Connor parantos ngalakukeun réfléksi sareng naroskeun mundur ayeuna kanggo sababaraha waktos sareng waktos kanggo fokus deui ka kulawargana, PhD na, sareng pengajaran. Daniel hoyong kuring ngandelkeun saha waé anu naros yén anjeunna masih sepenuh haté di balik misi Countdown.

Kuring ngaharepkeun neraskeun sababaraha bentuk sareng webcasts atanapi podcast.

 

Dangukeun ieu:


 

 

Tuturkeun Tandaan sareng "tanda-tanda jaman" sadidinten di dieu:


Tuturkeun tulisan Markus di dieu:


Pikeun perjalanan sareng Markus di nu Ayeuna Kecap,
pencét dina spanduk di handap pikeun ngalanggan.
Surélék anjeun moal dibagikeun sareng saha waé.

 
Nyitak Friendly, PDF & Email
Dihaturkeun dina HOME, Cobaan anu hébat and tagged , , , , , , .