Guncang hébat, Ngahudangkeun Hébat

 

Pikeun sababaraha dinten ayeuna, Gusti parantos nyiapkeun haté kuring pikeun nyerat perkawis hal anu parantos parantos kuring bicarakan dugi ka hiji hal: datang "Oyag pisan." Kuring sadar pisan wengi ayeuna éta pidéo na Guncang hébat, Ngahudangkeun Hébat yén kuring ngahasilkeun sataun satengah ka tukang kedah diawaskeun deui-éta langkung relevan sareng penting tibatan kantos. Éta persiapan pikeun nyerat deui ngeunaan hal ieu anu bakal nuturkeun henteu lami.

Saéstuna, PANGERAN ALLAH henteu ngalakukeun nanaon tanpa nyingkabkeun rencana-Na ka hamba-Na, nabi-nabi ... Kuring parantos nyarioskeun hal-hal ieu ka anjeun, yén nalika waktosna sumping, anjeun tiasa émut yén kuring béjakeun ka anjeun ngeunaan aranjeunna. (Amos 3: 7; Yohanes 16: 4)

Kuring ngadorong anjeun pikeun lalajo ieu deui, ngalirkeunana, sareng tetep tetep tetep. Atanapi sakumaha saur Isa, "Lalajo sareng ngadoa. "

Nongton Guncang hébat, Ngahudangkeun Hébat buka:

www.embracinghope.tv

 

Nyitak Friendly, PDF & Email
Dihaturkeun dina HOME, Cobaan anu hébat.

Komentar nu ditutup.