Kaajaiban tina Immaculate

 

I naros jam 3:30 siang dina Feast of the Immaculate Conception ieu 8 Désémber katukang. Kuring kedah néwak hiber mimiti dina jalan ka New Hampshire di Amérika Serikat pikeun masihan dua misi paroki. 

Leres, wates sanésna nyebrang ka Amérika. Sakumaha seueur anjeun terang, pameuntasan ieu hésé pikeun urang akhir-akhir ieu sareng teu aya anu pondok tina perang spiritual.

Nalika kuring dugi ka Bea Cukai AS di Toronto, kuring dibawa sakali deui ka daérah tahanan. Kuring "disambut" ku sugan anu paling sombong ti sadaya agén perbatasan acan. Waktos ieu, teu aya anu aya di kamar anu luput tina kakeuheul sareng degradasi na. Nalika giliran kuring badé angkat ka konter, kuring dituduh intina ngajantenkeun dua serat anu kuring pasihkeun ti imam anu ngundang kuring. Éta ngan ukur turun gunung ti dinya. 

Nalika kuring antukna diuk, kuring terang dina jero haté jalma ieu moal ngantep kuring nyebrang. Kuring mimiti ngadoa pikeun anjeunna sareng ngaberkahan Anjeunna, nyerah kaayaan ka Gusti. Kuring neuteup ka koper kuring sareng tag anu aya alamat bumi kuring anu ditulis, sareng panginten nahan budak kuring deui… 

Teras kuring naros ka Our Lady sareng nyarios, "Indung, abdi henteu terang naon kahoyong Gusti. Sigana mah kuring kedah nyebarkeun Injil di dieu. Janten, kuring ngadoa supados kuring ngagaduhan kasempetan ieu." Abdi ngadoa hiji atanapi dua Salam ka Mary. Éta sadayana anu kuring tiasa kumpulkeun kusabab penindasan anu kandel pisan. Kuring parantos diajar yén, sanajan urang ngarepkeun éta, kamanusaan urang lemah sateuacan mahluk malaikat, bahkan malaikat murag. Untungna, Kristus langkung kuat, teu aya watesna langkung kuat. Sareng setan ngageter, saur pengusir setor, sonten hiji Salam Maria. 

Sababaraha menit saatosna, nami abdi ditelepon deui. Kuring nangtung, malik, sareng calik di méja aya agén anu sanés! Kuring leumpang sareng nalika anjeunna mimiti nyarios, tegangan ngaleungit langsung. Anjeunna panginten agén perbatasan anu paling alus anu kantos kuring pendakan. Anjeunna naroskeun sababaraha patarosan sareng janji bakal ngajantenkeun kuring gancang-gancang jalan. 

Sareng éta, kuring lebet ka Amérika Serikat.

 

MARY, AWEWEUNG BAKAL BOOT

Leres, waktos ieu, Gusti nyarios, "Cukup!" Abdi henteu terang naon anu kajantenan ka agén anu sanés. Kuring henteu terang kunaon anjeunna ujug-ujug angkat… reureuh kopi, telepon ... abdi henteu terang. Anu kuring terang nyaéta waktuna éta suci. Ti saprak dugi ka misi munggaran kuring di dieu di New Hampshire, Roh Suci parantos gerak kalayan kuat - sareng éta henteu acan ngamimitian. 

Upami anjeun cicing di New Hampshire atanapi daérah sakurilingna, anjeun wilujeng sumping kana misi anu atos direncanakeun. Jadwalna tiasa dipendakan dina halaman wéb utama kuring di:  www.markmallett.com/Concerts

Abdi naroskeun ka anjeun pikeun syafaat pikeun sadaya jiwa anu dipikahoyong ku Isa pikeun dudung sareng salami saminggu ieu. Leres, keuneung Awéwé nembé murag ...

 

Nyitak Friendly, PDF & Email
Dihaturkeun dina HOME, MARY.

Komentar nu ditutup.