Nanya, Néangan, jeung Sambel

 

Tanya sarta eta bakal dibikeun ka anjeun;
neangan jeung anjeun bakal manggihan;
ketok sareng panto bakal dibuka pikeun anjeun…
Upami anjeun teras, anu jahat,
terang kumaha masihan hadiah anu saé pikeun murangkalih anjeun,
kumaha deui bakal Rama sawarga anjeun
pasihan anu saé ka anu naroskeun ka anjeunna.
(Mat. 7: 7-11)


TERBARU, Kuring geus kungsi bener difokuskeun nyokot nasehat sorangan. Kuring nulis sababaraha waktu ka tukang éta, nu ngadeukeutan urang meunang ka soca tina Storm Great ieu, beuki urang kudu difokuskeun Yesus. Pikeun angin tina tempest diabolical ieu angin tina kabingungan, sieun, jeung ngampar. Urang bakal dilolongan lamun urang nyoba neuteup ka aranjeunna, decipher aranjeunna - saloba hiji bakal jadi lamun manehna nyoba neuteup ka handap a Kategori 5 Hurricane. Gambar sapopoé, headline, sareng olahtalatah dibere ka anjeun salaku "warta". Aranjeunna henteu. Ieu mangrupikeun tempat kaulinan Sétan ayeuna - perang psikologis sacara saksama pikeun umat manusa anu diarahkeun ku "bapa bohong" pikeun nyiapkeun jalan pikeun Reset Agung sareng Revolusi Industri Kaopat: tatanan dunya anu dikontrol, didigitalkeun, sareng teu aya dewa.Continue reading

Pangadilan Kulon

 

WE parantos ngeposkeun seueur pesen nubuat minggu kamari ieu, boh ayeuna sareng ti dekade katukang, ngeunaan Rusia sareng peranna dina waktos ieu. Tapi, sanés ngan ukur seers tapi sora Magisterium anu parantos ngingetkeun jaman ayeuna ieu…Continue reading

Jam Yunus

 

AS Kuring ngado'a sateuacan Sakramén Maha Suci dina sabtu minggu kamari ieu, kuring ngarasa kasedih pisan Gusti urang - ngaleos, eta seemed, yén umat manusa geus jadi nampik cinta-Na. Pikeun sajam salajengna, urang nangis babarengan ... kuring, profusely menta panghampura-Na pikeun kuring jeung kagagalan koléktif urang pikeun cinta ka Anjeunna dina mulang ... jeung Anjeunna, sabab umat manusa ayeuna geus unleashed a Storm nyieun sorangan.Continue reading

Ngaduruk Batubara

 

TUH nyaeta perang pisan. Perang antar bangsa, perang antar tatangga, perang antar sahabat, perang antar keluarga, perang antar pasangan. Kuring yakin yén unggal anjeun mangrupikeun korban dina sababaraha cara anu lumangsung dina dua taun katukang. Divisi kuring ningali antara jalma anu pait tur jero. Panginten henteu aya waktos sanés dina sajarah manusa yén kecap-kecap Yesus tiasa dianggo kalayan gampang sareng dina skala anu ageung:Continue reading

WAM - Darurat Nasional?

 

THE Perdana Menteri Kanada parantos nyandak kaputusan anu teu pernah kantos kantos naroskeun Undang-Undang Darurat ngeunaan protés konvoi damai ngalawan mandat vaksin. Justin Trudeau nyebutkeun anjeunna "nuturkeun elmu" pikeun menerkeun amanat-Na. Tapi kolega-Na, premiers propinsi, jeung elmu sorangan boga hal sejenna ngomong ...Continue reading

Pertahanan pangakhirna

The Mallett Clan naek kabebasan…

 

Urang moal tiasa ngantep kabébasan maot sareng generasi ieu.
- Mayor Angkatan Darat Stephen Chledowski, soldadu Kanada; Pébruari 11, 2022

Kami ngadeukeutan jam-jam terakhir…
Masa depan urang sacara harfiah, kabébasan atanapi tirani…
—Robert G., urang Kanada anu prihatin (tina Telegram)

Sahenteuna sakabeh jalma bakal nangtoskeun tangkal tina buahna,
sareng bakal ngaku bibit sareng asal-usul kajahatan anu pencét urang,
jeung bahaya nu bakal datang!
Urang kedah nungkulan musuh anu licik sareng licik, anu,
nyugemakeun ceuli jalma-jalma sareng pangeran,
geus ensnared aranjeunna ku ucapan lemes jeung ku adulation. 
— PAUS LEO XIII, Manusa Genushenteu. 28

Continue reading

Trudeau salah, maot salah

 

Mark Mallett mangrupikeun mantan wartawan anu meunang pangajén sareng CTV News Edmonton sareng cicing di Kanada.


 

kirana Trudeau, Perdana Menteri Kanada, parantos nyebat salah sahiji protés panglegana di dunya salaku grup "kabencian" pikeun rally ngalawan suntikan paksa pikeun ngajaga mata pencaharian. Dina pidato dinten ayeuna dimana pamimpin Kanada ngagaduhan kasempetan pikeun ngarayu persatuan sareng dialog, anjeunna sacara datar nyatakeun yén anjeunna henteu resep…

...di mana waé deukeut protés anu ngungkabkeun rétorika sareng kekerasan ka sasama wargana. — 31 Januari 2022; cbc.ca

Continue reading

Éta Bingah

 

Pikeun taun, Kuring geus nulis yén urang ngadeukeutan ka Perhatosan, beuki gancang acara utama bakal bentang. Alesanna nyaéta kira-kira 17 taun ka pengker, nalika ningali badai ngagulung di padang rumput hejo, kuring nguping "kecap ayeuna" ieu:

Aya Badai Agung datang ka bumi sapertos angin topan.

Sababaraha poé sanggeusna, abdi ditarik ka bab kagenep tina Kitab Wahyu. Nalika kuring mimiti maca, teu disangka-sangka kuring nguping deui dina haté kuring kecap anu sanés:

Ieu mangrupikeun Badai Ageung. 

Continue reading

Pasrah Sadayana

 

Urang kedah ngawangun deui daptar langganan urang. Ieu mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun tetep nyambung sareng anjeun — saluareun sénsor. Ngalanggan Ieuh.

 

ieu isuk-isuk, saméméh gugah tina ranjang, Gusti nempatkeun Novena tina Ditinggalkeun dina haté kuring deui. Naha anjeun terang yén Yesus nyarios, "Teu aya novena anu langkung efektif tibatan ieu"?  Abdi percanten. Ngaliwatan doa khusus ieu, Gusti ngajantenkeun penyembuhan anu diperyogikeun dina perkawinan sareng kahirupan abdi, sareng teras-terasan ngalakukeunana. Continue reading