Penganiayaan - Segel Kalima

 

THE pakean Panganten Masih Kristus parantos kotor. Badai Ageung anu aya di dieu sareng anu bakal datang bakal nyucikeun dirina tina penganiayaan - Segel Kalima dina Kitab Wahyu. Gabung sareng Mark Mallett sareng Prof Daniel O'Connor nalika aranjeunna neraskeun ngajelaskeun Gariswanci kajadian anu ayeuna nuju kabuka ...

 

Lalajo Webcast

 

Dangukeun Podcast:

 

 

 

Pikeun perjalanan sareng Markus di nu Ayeuna Kecap,
pencét dina spanduk di handap pikeun ngalanggan.
Surélék anjeun moal dibagikeun sareng saha waé.

 
Tulisan kuring nuju ditarjamahkeun kana Perancis! (Merci Philippe B.!)
Tuang lire mes écrits en français, cliquez sur le drapeau:

 
 
Nyitak Friendly, PDF & Email
Dihaturkeun dina HOME, Cobaan anu hébat, Pidéo & PODCASTS and tagged , , , , , , , , .