Barang Berita


 

 

Dear babaturan,

Dua barang anu kuring hoyong perhatoskeun.

Kuring badé angkat ka Basisir Kulon Kanada sareng Amérika Serikat pikeun séri Advent tilu minggu sareng konser sareng nyarios. Upami anjeun hoyong ngiringan salah sahiji acara ieu, anjeun tiasa ningali jadwal abdi didieu:  www.markmallett.com/concerts .

Sababaraha pamiarsa kuring parantos ngalaporkeun yén aranjeunna ujug-ujug henteu nampi tulisan kuring. Ieu sigana kusabab panyadia jasa internét anjeun ngahalangan aranjeunna salaku "spam".

Nanging, sadaya tulisan kuring dipasang dina internét sareng tiasa ditingali di dinya di: www.markmallett.com/blog. Ieu cara anu paling disarankeun pikeun ningali éta kusabab pormatna bakal leres (sabab sababaraha layanan email atanapi perangkat lunak bakal ngarobih bentuk aslina anu nyeratna dikirim). Format email ngan saukur pikeun kapentingan jalma anu mikahayang kana bentuk éta. Upami aya anu hoyong ngalanggan tulisan kuring, aranjeunna tiasa didatangan tautan ieu: Inpo palanggan.

Upami anjeun kersa ngantep rerencangan maca semedi tinangtu, kirimkeun ka aranjeunna tautan di luhur, atanapi anjeun bakal perhatoskeun di handapeun masing-masing email abdi tautan anu nyatakeun "Kirim ka babaturan." Pencét kana éta sareng turutan pitunjukna.

Punten wartoskeun ka kulawarga sareng réréncangan anjeun supados pesenna tiasa kaluar ... pesen pangharepan, peringatan, sareng rahmat pikeun jaman urang.  

Sakali deui, terang yén kuring kantos maca sadaya email kuring, tapi ngan saukur teu tiasa bales kana seueur serat anu kuring nampi. Punten doakeun kuring sareng kulawarga, pikeun hikmah, perdamaian, sareng panangtayungan-Na.

Gusti bogoh ka anjeun sadayana,

Tandaan Mallett

Nyitak Friendly, PDF & Email
Dihaturkeun dina wartos.