Revolusi Ageung

 

AS jangji, kuring hoyong ngabagi deui kecap sareng pipikiran anu sumping dina waktos kuring di Paray-le-Monial, Perancis.

 

DINA THRESHOLD… REVOLUSI GLOBAL

Kuring pisan pangersa Gusti nyarios yén kami kana "bangbarung”Tina parobihan anu robih, parobihan anu matak nyeri boh anu saé. Imaji alkitabiah anu digunakeun sering-sering nyaéta nyeri panyakit. Sakumaha ibu terang, tanaga gawé mangrupikeun waktos anu pohara gejolakna - kontraksi dituturkeun ku sésana dituturkeun ku kontraksi anu langkung sengit dugi ka tungtungna orokna lahir… sareng nyeri na gancang janten kenangan.

Nyeri kuli di Garéja parantos kajantenan mangabad-abad. Dua kontraksi ageung kajantenan dina schism antara Orthodok (Wétan) sareng Katolik (Kulon) dina awal milénium munggaran, teras deui dina Réformasi Protestan 500 taun ka hareup. Révolusi ieu ngoyagkeun pondasi Garéja, retak témbokna pisan sapertos "haseup setan" tiasa lalaunan nembus.

… Haseup Iblis nyulusup ka Garéja Allah ngalangkungan sela-sela tembok. —PÉPÉP PAUL VI, kahiji Homily salami Massa pikeun St. Peter & PaulJuni 29, 1972

Continue reading

Omongan lempeng

nuhun, éta bakal datang, tapi pikeun seueur urang Kristen éta parantos aya di dieu: Gairah Garéja. Nalika pendeta ngangkat Eucarist Suci énjing-énjing ieu nalika Misa di Nova Scotia dimana kuring nembé sumping masihan mundur lalaki, kecap na ngagaduhan hartos anyar: Ieu Awak Kami anu bakal dipasihkeun pikeun anjeun.

Kami Awakna. Ngahijina ka Anjeunna sacara mistis, urang ogé "diserahkeun" dina Kemis Suci pikeun ngiringan kasangsaraan Gusti Kami, sahingga, ogé bakal kabagean ogé di kiamat-Na. "Ngan ku sangsara urang tiasa lebet Surga," saur pandita dina hutbahna. Leres, ieu mangrupikeun ajaran Kristus sahingga tetep ngajar Garéja konstan.

'Teu aya hamba anu langkung hébat ti gustina.' Upami aranjeunna dianiaya ka kuring, aranjeunna ogé bakal nganiaya anjeun. (Yohanes 15:20)

Pendeta pensiunan anu sanés tinggal di Passion ieu dugi ka garis basisir ti dieu di propinsi salajengna ...

 

Continue reading

Panangkalna

 

PESTA LAHIRAN MARY

 

TERBARU, Kuring kantos aya di tawuran anu langsung sareng godaan anu pikasieuneun Abdi henteu gaduh waktos. Henteu gaduh waktos kanggo ngadoa, damel, bérés naon anu kedah dilakukeun, jst. Janten kuring hoyong ngabagi sababaraha kecap tina do'a anu leres-leres mangaruhan kuring minggu ieu. Pikeun aranjeunna henteu ngan ukur kaayaan kuring, tapi masalah anu mangaruhan, atanapi langkungna, ngainféksi Garéja ayeuna.

 

Continue reading

Konperénsi sareng Pembaruan Albeum Anyar

 

 

Konférénsi ningkatkeun

Tumiba ieu, kuring bakal mingpin dua konperénsi, hiji di Kanada sareng anu sanés di Amérika Serikat:

 

Konférénsi RÉHÉRÉS RÉRÉWAL JEUNG SÉRÉRÉLASI

16-17 Séptémber 2011

Paroki St. Lambert, Curug Sioux, Daktoa Kidul, AS

Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan pendaptaran, kontak:

Kevin Lehan
605-413-9492
surélék: [email dijaga]

www.ajoyfulshout.com

Brosur: klik Ieuh

 

 

 WAKTU KANGGO HAMPURA
Punduran Tahunan 5 Lalaki

23-25 Séptémber 2011

Puseur Konperénsi Cekungan Annapolis
Taman Cornwallis, Nova Scotia, Kanada

Kanggo inpormasi lengkep:
telepon:
(902) 678-3303

surélék:
[email dijaga]


 

ALBUM BARUU

Dinten sabtu minggu kamari, urang ngempelkeun "sési ranjang" kanggo albeum kuring salajengna. Kuring resep pisan sareng dimana ieu jalan sareng ngarep pisan ngaleupaskeun CD anyar ieu mimiti taun payun. Mangrupikeun campuran carita sareng lagu cinta anu lembut, ogé sababaraha nada spiritual pikeun Mary sareng tangtosna Yesus. Sanaos éta sigana mah campuran anu anéh, sigana mah henteu pisan. Balad dina albeum ngurus téma umum ngeunaan kaleungitan, émut, cinta, sangsara ... sareng masihan waleran kana sadayana: Yesus.

Kami gaduh 11 lagu deui anu tiasa disponsoran ku masing-masing, kulawarga, sareng sajabana. Nalika nyayogikeun lagu, anjeun tiasa ngabantosan kuring ngumpulkeun deui dana pikeun ngarengsekeun albeum ieu. Nami anjeun, upami anjeun kersa, sareng pesen pondok tina dedikasi, bakal muncul dina sisipan CD. Anjeun tiasa sponsor lagu kanggo $ 1000. Upami anjeun resep, hubungi Colette:

[email dijaga]

 

Tina Sabat

 

Katerangan tina St. PÉTRU JEUNG PAUL

 

TUH mangrupikeun sisi anu disumputkeun pikeun kerasulan ieu anu ti waktos ka waktos ngalangkungan kolom ieu - tulisan huruf anu bulak-balik antara kuring sareng atheis, anu henteu percaya, mamang, skeptis, sareng tangtosna, anu Satia. Salami dua taun ka pengker, kuring kantos ngobrol sareng Adventist Poé Katujuh. Bursa parantos damai sareng hormat, sanaos celah antara sababaraha kapercayaan urang tetep. Ieu mangrupikeun réspon anu kuring nyerat ka anjeunna taun kamari ngeunaan kunaon Sabat henteu dianggo deui dina dinten Sabtu di Garéja Katolik sareng umumna kabéh Kristen. Intina? Yén Garéja Katolik parantos ngalanggar Paréntah Kaopat [1]rumus Catechetical tradisional daptar paréntah ieu salaku Katilu ku cara ngarobah poé nalika urang Israil ”nyucikeun” Sabat. Upami ieu hal, teras aya alesan pikeun nyarankeun yén Garéja Katolik teu Garéja leres sakumaha anu anjeunna ngaku, sareng yén ngeusian bebeneran cicing di tempat séjén.

Kami nyandak dialog kami di dieu ngeunaan naha atanapi henteu Tradisi Kristen didirikeun ngan ukur kana Kitab Suci tanpa penafsiran anu teu leres tina Garéja ...

Continue reading

Footnotes

Footnotes
1 rumus Catechetical tradisional daptar paréntah ieu salaku Katilu

Waktos, Waktos, Waktos…

 

 

WHERE waktosna angkat? Naha éta ngan kuring, atanapi aya kajadian sareng waktos éta nyalira siga anu dikurilingan kalayan gancang? Ayeuna parantos akhir Juni. Ari ayeuna beuki pondok di Hémisfér Kalér. Aya rasa di antara seueur jalma yén waktos parantos nyandak percepatan anu teu saleh.

Kami nuju nuju akhir jaman. Ayeuna urang beuki deukeut kana akhir jaman, beuki gancang urang lajengkeun - ieu anu rongkah. Aya, siga, percepatan anu signifikan pisan dina waktosna; aya akselerasi dina waktosna sakumaha ogé aya akselerasi dina kagancangan. Sareng urang langkung gancang sareng gancang. Urang kedah ati-ati pisan ieu pikeun ngartos naon anu kajantenan di dunya ayeuna. —Pr. Marie-Dominique Philippe, OP, Garéja Katolik di tungtung Zaman, Ralph Martin, kc. 15-16

Kuring parantos nyerat ngeunaan ieu di Pondok Dinten jeung Spiral Waktos. Sareng naon sababna kajadian deui tina 1:11 atanapi 11:11? Henteu sadaya jelema ningali éta, tapi seueur anu ningali, sareng éta sigana ngandung kecap… waktosna pondok ... éta jam sabelas ... timbangan kaadilan tipping (tingali tulisan kuring 11:11). Anu lucu nyaéta anjeun henteu percanten kumaha sesahna pikeun milari waktos nyerat semedi ieu!

Continue reading

Nalika Cedars murag

 

Ngaduhung, Anjeun tangkal cemara, sabab cedar anu ragrag,
anu perkasa parantos dirusak. Ngaduhung, anjeun oak di Basan,
pikeun leuweung anu teu bisa ditembus ditegor!
Hark! tangisan domba,
kamulyaan aranjeunna geus ruined. (Zk 11: 2-3)

 

TEMA parantos murag, hiji-hiji, uskup saatos uskup, pandita saatos pandita, mentri demi mentri (teu kakantun, bapa demi bapa sareng kulawarga saatos kulawarga). Sareng henteu ngan ukur sakedik tangkal-pamimpin utama dina Iman Katolik murag sapertos cedar hébat di leuweung.

Dina glance leuwih ngan tilu taun kaliwat, urang geus katempo hiji runtuhna stunning sababaraha inohong tallest di Garéja kiwari. Jawaban keur sababaraha Katolik geus ngagantung up crosses maranéhanana sarta "kaluar" Garéja; batur geus dibawa ka blogosphere vigorously raze fallen, sedengkeun nu sejenna geus kalibet dina debat haughty tur dipanaskeun dina plethora forum agama. Terus aya nu keur ceurik anteng atawa sakadar diuk dina tiiseun ngajempolan bari ngadéngékeun kamandang ieu kasedih ngabarakatak di sakuliah dunya.

Salami sababaraha sasih ayeuna, kecap-kecap Our Lady of Akita - dipasihan pangakuan resmi ku teu langkung ti Paus ayeuna nalika anjeunna masih Prefektur Kongréasi pikeun Doktrin Iman - parantos samentawis ngulang deui dina émutan kuring:

Continue reading

Pendeta Di Bumi Kuring sorangan

 

I émut saurang nonoman datang ka imah kuring sababaraha taun ka pengker kalayan masalah perkawinan. Anjeunna hoyong naséhat kuring, atanapi kitu cenah. "Anjeunna moal ngupingkeun kuring!" anjeunna humandeuar. "Naha anjeunna henteu kedah pasrah ka kuring? Naha Kitab Suci henteu nyarios yén kuring kapala pamajikan kuring? Naon masalahna !? ” Kuring terang hubungan éta saé pikeun terang yén pandangan dirina nyalira serius. Janten kuring ngawaler, "Nya, naon anu St Paul nyarios deui?":Continue reading

Petiaran sareng Non-Katolik

 

SO, kumaha upami non-Katolik? Upami éta Ark hébat nyaéta Garéja Katolik, naon ieu hartosna pikeun anu nolak Katolik, upami sanés agama Kristen sorangan?

Sateuacan urang ningali patarosan ieu, perlu ditujulkeun masalah anu tonjol tina kapercayaan di Garéja, anu ayeuna, teu aya gunana…

Continue reading

Jalma Kuring Anu Bunuh


Peter Syahid Enjoins Jempé
, Fra Angelico

 

DULUR SADAYANA ngawangkong ngeunaan éta. Hollywood, koran sékuler, jangkar berita, Kristen Evangelis ... sadayana, sigana, tapi seuseueurna Garéja Katolik. Nalika beuki seueur jalma anu nyobian merjuangkeun kajadian ekstrim dina waktos urang - ti pola cuaca anu anéh, ka sato anu paeh sacara massal, nepi ka sering serangan teroris-jaman ayeuna urang hirup parantos, ti mimiti bangku-téga, paribasa "gajah di ruang tamu."Kaseueuran sadayana raos kana hiji gelar atanapi anu sanés anu urang hirup dina momen anu luar biasa. Éta luncat tina judul unggal dinten. Nanging mimbar di paroki Katolik urang sering jempé ...

Janten, Katolik anu lieur sering dipasrahkeun ka skenario Hollywood anu teu aya asa-asa anu ninggalkeun planét naha teu aya masa depan, atanapi masa depan anu ditangkep ku alien. Atanapi ditingalkeun ku rasionalisasi atheis média sekuler. Atanapi tafsir sesat tina sababaraha aliran Kristen (ngan ukur nyabit-nyabit-ramo-sareng-ngagantung-dugi-ka-pengangkatan). Atanapi aliran "ramalan" anu lumangsung ti Nostradamus, ahli gaib umur anyar, atanapi batu hieroglif.

 

 

Continue reading

Bumi Anu Duka

 

SANGKU wrote nembe naroskeun naon anu kuring candak dina lauk paéh sareng manuk anu ningalikeun di panjuru dunya. Anu mimiti, ieu parantos kajantenan ayeuna dina frekuensi anu tumuh dina sababaraha taun ka pengker. Sababaraha spésiés dumadakan "maot" dina jumlah anu seueur. Naha éta hasil tina sabab alami? Penjajahan manusa? Kaganggu téknologi? Pakarang senjata ilmiah?

Dibikeun dimana urang ayana waktos ieu dina sajarah manusa; Nyaéta peringatan anu kuat dikaluarkeun ti Surga; dipasihkeun kecap kuat ti Rama Suci leuwih abad katukang ieu ... sareng dipasihan tangtu henteu satia yen umat manusa ngagaduhan ayeuna diudag, Kuring yakin Kitab Suci leres-leres gaduh jawaban naon anu di dunya kajadian sareng planét urang:

Continue reading

Sadaya Bangsa?

 

 

FROM anu maca:

Dina homili dina 21 Pébruari 2001, Paus John Paul ngabagéakeun, dina kecap na, "jalma-jalma ti unggal penjuru dunya." Anjeunna teras nyarios,

Anjeun asalna ti 27 nagara di opat buana sareng nyarios sababaraha basa. Naha ieu sanés mangrupikeun tanda kamampuan Garéja, ayeuna yén anjeunna parantos sumebar ka unggal penjuru dunya, pikeun ngartos jalma anu gaduh tradisi sareng bahasa anu bénten-bénten, pikeun ngasongkeun sadaya pesen Kristus? — YOHANES PAUL II, Homily 21 Pébruari 2001; www.vatica.va

Naha ieu henteu janten minuhan Matt 24:14 dimana nyatakeun:

Injil karajaan ieu bakal diwartakeun di panjuru dunya, salaku kasaksian pikeun sadaya bangsa; terus tungtungna bakal datang (Matt 24:14)?

 

Continue reading

Émutan

 

IF Anjeun maca Ngajaga Haté, maka anjeun terang ayeuna sering urang gagal nyimpenna! Sakumaha gampangna urang kaganggu ku hal anu pangleutikna, ditarik tina katengtreman, sareng gagal tina kahoyong suci urang. Deui, sareng St Paul urang ceurik:

Kuring henteu ngalakukeun anu kuring pikahoyong, tapi kuring ngalakukeun anu kuring benci ...! (Rom 7:14)

Tapi urang kedah nguping deui cariosan St. James:

Saur sadayana, dulur-dulur, nalika anjeun nyanghareupan sagala rupa cobaan, sabab anjeun terang yén ujian iman anjeun ngahasilkeun katekunan. Sareng ngantep katekunan janten sampurna, sahingga anjeun sampurna sareng lengkep, kakurangan tina nanaon. (Yakobus 1: 2-4)

Rahmat henteu murah, dipasrahkeun sapertos fast-food atanapi di pencét mouse. Urang kedah merjuangkeunana! Émutan, anu ngajaga deui haté, sering janten perjoangan antara kahoyong daging sareng kahoyong Roh. Janten, urang kedah diajar nuturkeun ieu cara tina Roh…

 

Continue reading

Ngajaga Haté


Parade Times Square, ku Alexander Chen

 

WE anu hirup di jaman bahaya. Tapi saeutik anu sadar kana éta. Anu kuring carioskeun sanés ancaman térorisme, perubahan iklim, atanapi perang nuklir, tapi anu langkung halus sareng pikasieuneun. Éta sateuacanna musuh anu parantos kéngingkeun bumi di seueur bumi sareng haté sareng ngatur pikeun ngaruksak parah sabab nyebar di sakumna dunya:

sora.

Kuring nyarios gangguan spiritual. Sora anu tarik pisan pikeun jiwa, matak ngabingungkeun haté, anu sakali éta jalan asup, éta nyumputkeun sora Gusti, numbs nurani, sareng ngabutakeun panon ningali kanyataan. Mangrupikeun salah sahiji musuh anu paling bahaya di jaman urang kusabab, nalika perang sareng kekerasan ngabahayakeun awak, noise mangrupikeun pembunuh jiwa. Sareng jiwa anu parantos lirén tina sora Gusti moal pernah nguping Anjeunna deui di kalanggengan.

 

Continue reading

Dupi abdi tiasa Cahaya?

 

Yesus nyarios yén pengikutna mangrupikeun "cahaya dunya." Tapi sering, urang ngaraos henteu cekap - yén urang moal tiasa janten "penginjil" pikeun Anjeunna. Mark ngajelaskeun dina Dupi abdi tiasa Cahaya?  kumaha urang tiasa langkung épéktip ngantepkeun cahaya Yesus ngalangkungan urang ...

Nongton Dupi abdi tiasa Cahaya? buka nangkeupope.tv

 

Hatur nuhun kana dukungan kauangan ieu blog sareng webcast ieu.
Berkah.

 

 

Waktos pikeun Netepkeun Rupina Urang

 

IRAHA parantos waktuna pikeun Yesus lebet kana Gairah-Na, Anjeunna netepkeun rarayna ka Yerusalem. Waktosna kanggo Garéja netepkeun rarayna ka Calvary nyalira nalika awan badai penganiayaan teras-terasan kumpul di cakrawala. Dina épisode salajengna tina Nangkeup Harepan TV, Markus ngajelaskeun kumaha Yesus sacara nubuat nandakeun kaayaan spiritual anu dipikabutuh pikeun Awak Kristus nuturkeun Kapala na dina Jalan Palang, dina Konfrontasi Akhir anu ayeuna Garéja ayeuna nyanghareupan ...

 Pikeun nonton episode ieu, buka www.embracinghope.tv

 

 

Kabanjiran Nabi palsu

 

 

Mimiti diterbitkeun May28th, 2007, kuring parantos ngamutahirkeun tulisan ieu, langkung aya hubunganana sareng kantos ...

 

IN impian anu beuki eunteung jaman urang, St. John Bosco ningali Garéja, diwakilan ku kapal hébat, anu, langsung sateuacan a jaman katengtreman, diserang pisan:

Kapal musuh nyerang kalayan sagala anu dipiboga: bom, kanon, senjata api, sareng bahkan buku sareng pamflet anu dialungkeun kana kapal Paus.  -Opat puluh Impian St. John Bosco, disusun sareng diédit ku Fr. J. Bacchiarello, SDB

Nyaéta, Garéja bakal dibanjiri ku banjir nabi palsu.

 

Continue reading

Ngukur Gusti

 

IN bursa surat énggal, saurang atheis nyarios ka kuring,

Upami bukti anu cekap ditingalikeun ka kuring, kuring bakal ngamimitian nyaksian pikeun Isa énjing. Kuring henteu terang naon buktina éta, tapi kuring yakin déwa anu Maha Kawasa, Maha Uninga sapertos PANGERAN bakal terang naon anu diperyogikeun pikeun kuring percaya. Janten éta hartosna Yahweh henteu kedah hoyong kuring percanten (sahenteuna dina waktos ayeuna), upami sanésna YEHUAH tiasa nunjukkeun buktina.

Naha Gusti henteu hoyong atheis ieu percanten dina waktos ayeuna, atanapi naha atéis ieu henteu siap percanten ka Gusti? Nyaéta, naha anjeunna nerapkeun prinsip "metode ilmiah" ka Anu Nyiptakeun nyalira?Continue reading

Ironi Nyeri

 

I parantos sababaraha minggu diajak dialog sareng ateis. Teu aya latihan anu langkung saé pikeun ngawangun iman. Alesan mahluk éta irasional mangrupikeun tanda dirina sorangan gaib, kusabab kabingungan sareng buta spiritual mangrupikeun ciri pangeran tina gelap. Aya sababaraha misteri anu atheis henteu tiasa direngsekeun, patarosan anu anjeunna henteu tiasa jawab, sareng sababaraha aspek kahirupan manusa sareng asal usul jagat raya anu teu tiasa dijelaskeun ku élmu nyalira. Tapi ieu anjeunna bakal nolak ku cara henteu malire kana poko, ngaminimalkeun patarosan anu aya, atanapi teu malire élmuwan anu nolak jabatanana sareng ngan ukur ngadugikeun jalma-jalma anu henteu. Anjeunna daun seueur ironis nyeri dina hudang "penalaran" na.

 

 

Continue reading

Ramalan di Roma - Bagian VI

 

TUH mangrupikeun waktos anu kuat pikeun dunya, anu disebut para wali sareng mistik salaku "katerangan nurani." Bagéan VI tina Ngarangkul Pangarepan nunjukkeun kumaha "panon badai" ieu mangrupikeun waktos rahmat ... sareng momen anu bakal datang kaputusan pikeun dunya.

Émut: teu aya biaya pikeun ningali webcasts ieu ayeuna!

Pikeun nonton Bagian VI, pencét di dieu: Nangkeup Harepan TV

Dinasti, Sanés Démokrasi - Bagéan I

 

TUH nyaéta kabingungan, bahkan di kalangan umat Katolik, ngeunaan sipat Garéja Kristus diadegkeun. Sababaraha ngarasa Garéja kedah dirombak, pikeun ngamungkinkeun pendekatan anu langkung demokratis kana doktrinna sareng mutuskeun kumaha nungkulan masalah moral jaman ayeuna.

Nanging, aranjeunna gagal ningali yén Isa henteu netepkeun démokrasi, tapi a dinasti.

Continue reading