Garéja dina Bahaya

 

AYEUNA pesen ti seers sakuliah dunya ngingetkeun yén Garéja Katolik aya dina bahaya kubur ... tapi Lady urang ogé ngabejaan urang naon nu kudu ngeunaan eta.

Miluan Mark Mallett sareng Daniel O'Connor nalika aranjeunna ngagali kana ramalan ngeunaan krisis anu ngembang di Garéja…

 

Watch

 

Ngadangukeun

 

 

Hatur nuhun pikeun dukungan anjeun, ngabantosan kami pikeun neraskeun!

 

jeung Nihil Obstat

 

Pikeun perjalanan sareng Markus di nu Ayeuna Kecap,
pencét dina spanduk di handap pikeun ngalanggan.
Surélék anjeun moal dibagikeun sareng saha waé.

Ayeuna dina Telegram. Klik:

Tuturkeun Tandaan sareng "tanda-tanda jaman" unggal dinten dina MeWe:


Tuturkeun tulisan Markus di dieu:

Dangukeun ieu:


 

 
Nyitak Friendly, PDF & Email
Dihaturkeun dina HOME, Pidéo & PODCASTS and tagged , , .