Persatuan Palsu - Bagéan II

 

 

IT nyaéta Poé Kanada ayeuna. Nalika urang nyanyi lagu kebangsaan urang saatos masagi énjing, kuring mikirkeun kabébasan anu dibayar getih ku karuhun urang ... kabébasan anu gancang diseuseup kana sagara relativisme moral salaku Tsunami Moral neraskeun musnahna.

Éta dua taun ka pengker yén pengadilan di dieu mutuskeun pikeun kahiji kalina anak tiasa ngagaduhan tilu kolot (Januari 2007). Éta pasti anu pangheulana di Amérika Kalér, upami sanés dunya, sareng mangrupikeun awal kaskade parobihan anu bakal datang. Sareng éta nyaéta kuat tanda jaman urang: 

Anjeun kedah émut, anu dipikacinta, ramalan tina rasul-rasul Gusti urang Yesus Kristus; aranjeunna nyarios ka anjeun, "Dina panungtungan waktos bakal aya anu moyok, nuturkeun hawa napsu sorangan." Nya ieu anu netepkeun perpecahan, jalma duniawi, henteu ngagaduhan Roh. (Yudas 18)

Kuring mimiti nyebarkeun tulisan ieu dina 9 Januari 2007. Kuring parantos ngamutahirkeunana ...

 

Kabagéan, di bagian I, Kuring nyarioskeun pembubaran anu ngabahayakeun tina bénten-bénten alami antara lalaki sareng awéwé, antara manusa sareng ciptaan, sareng antara manusa sareng alamna nyalira. Sadaya ieu mangrupikeun serangan mendasar dina blok wangunan masarakat, sél anu disebat kulawarga. Upami anjeun tiasa ngancurkeun kulawarga, anjeun tiasa ngancurkeun masa depan.

Masa depan dunya ngaliwat kulawarga.  —POPE JAUH PAUL II, Konsorsium Familiaris

Aya paralel ayeuna dina sains sareng masarakat. Sami sareng insinyur bi-médis ayeuna sacara genetik ngarobih sél kahirupan ku nyiptakeun hibrida manusa-sato, insinyur sosial ngarobih "genetika" masarakat ku nyiptakeun kulawarga hibrid. Dua bapak, dua ibu, dua bapak sareng hiji indung, dua ibu sareng bapak ... sareng manipulasi "genetik" bakal teraskeun dugi kulawarga aslina "langkung saé", numutkeun ka insinyur.

Sareng musnah, numutkeun Sétan.

 
NGAGABANGKEUN KUMPULAN KELUARGA

Unggal kulawarga mangrupikeun komunitas unikna nyalira. Langkung ti éta, éta mangrupikeun a komuni jalma. 

Kulawarga Kristen mangrupikeun wahyu khusus sareng perwujudan komuniasi gereja, sareng ku sabab kitu éta tiasa sareng kedah disebat garéja domestik... Kulawarga Kristen mangrupikeun komuni jalma, tanda sareng gambar komuni Rama sareng Putra dina Roh Suci. -Catechism tina Garéja Katolik, 2204, 2205

Janten anjeun ningali, pikeun ngaleutikan kulawarga nyaéta ngancurkeun "wahyu khusus" yén kulawarga mangrupikeun kamanunggalan Awak Kristus; nyaéta pikeun nyerang Garéja ku ngaraheutkeun garéja domestik; nyaéta pikeun ngabongkar tanda sareng gambar Tritunggal Suci. Tapi kirang ngeunaan karuksakan simbol tibatan ngeunaan karuksakan jelema

Tina jiwa.  

Leres, akibat na dibuktikeun: tingkat cerai ampir lima puluh persén, tingkat kalahiran sepanjang waktos handap, bunuh diri rumaja sareng panyakit anu ditularkeun sacara séksual mangrupikeun wabah, sareng pornografi ngabentuk kasatiaan.

Sareng ayeuna ku "perkawinan homo," umat manusa ngalih kana daérah anu teu dikenal.

Kalayan kacenderungan ieu kami ngaluarkeun sajarah moral kamanusaan. Sanés sanés sual diskriminasi, tapi patarosan sanés mangrupikeun jalma anu kajantenan salaku lalaki sareng awéwé. Kami nyanghareupan bubaran gambar manusa, kalayan konsékuansi anu tiasa parah pisan.  —Kardinal Ratzinger (POPE BENEDICT XVI), Roma, 14 Mei 2004; Jasa Berita ZENIT

 
Hal munggaran Kahiji

Aya hiji batu ngahalangan pikeun insinyur sosial: ngaleungitkeun halangan pikeun ditarima sacara sadunya pikeun kulawarga alternatip, sareng memang homoseksualitas éta sorangan. Dina hiji kabuka redaksi ngritik ulama Kanada anu lantang, Uskup Fred Henry, anggota salah sahiji kelompok advokasi homo anu paling kuat di Kanada ngagema naon gerakan sadunya:

… Kami ngaduga yén perkawinan homoseks memang bakal ngahasilkeun tumuhna ditampa homoseksualitas ayeuna, sakumaha takwa Henry. Tapi kasetaraan perkawinan ogé bakal nyumbang kana ninggali agama-agama toksik, ngabébaskeun masarakat tina prasangka sareng hatena anu parantos ngotorkeun budaya anu lami teuing, hatur nuhun sabagian ka Fred Henry sareng jinisna. -Kevin Bourassa sareng Joe Varnell, Ngabersihan Agama Toksik di Kanada; 18 Januari 2005; EGALE (Sarua pikeun Gay sareng Lesbi dimana-mana)

Someday, sareng sigana geuwat, Umat ​​Kristen bakal dianggap téroris anu sajati: ngaganggu katengtreman sareng harmoni anu kedah disingkirkeun. Nya teras urang bakal janten boh jelema bodo pikeun Kristus - atanapi skismatik. Pilihanna bakal hiji atanapi anu sanés.

Leres, ti saprak kuring mimiti nyebarkeun tulisan ieu, Departemen Kaamanan Dalam Negeri Amérika Serikat parantos nyirian pro-lifers salaku ancaman poténsial pikeun kaamanan tanah air. Dina dokumén na dijudulan Extremeism Rightwing: Ékonomi na Politik Ayeuna Pecahan Suluh dina Radikalisasi sareng Rekrutmen, ieu nujul kana ekstrimis katuhu anu "tiasa kalebet kelompok sareng individu anu didédikasikeun kana hiji masalah, sapertos panentang aborsi atanapi imigrasi ..." sareng jalma-jalma anu "antagoniskeun ka pamaréntahan présidén anu anyar sareng sikepna anu dirasakan dina sababaraha masalah." Pesenna: Urang Amerika anu nentang présidén dina masalah sapertos kahirupan panginten tiasa dianggap teroris domestik (tingali LifeSiteNews, 15 April 2009.)

Garis anu jelas ditarik dina biantara panganyarna ku Présidén Barack Obama kana rapat pangacara homoseksual di Whitehouse:

Urang kedah teras-terasan ngalakukeun bagian urang pikeun maju - saléngkah demi léngkah, hukum ku hukum, pikiran ku jalan ngarobah pikiran… Sareng kuring hoyong anjeun terang yén dina tugas ieu kuring sanés ngan ukur janten sobat anjeun, kuring bakal tetep janten sekutu sareng juara sareng Presiden anu gelut sareng anjeun sareng anjeun...  (LifeSiteNews, 30 Juni 2009) … Masih aya sasama warga nagara, meureun tatangga atanapi bahkan anggota kulawarga sareng jalma anu dipikacinta, anu masih nyekel pageuh argumen sareng sikap anu lami  (CatholicCultural.org, 30 Juni 2009).

 

Kahijian PALSU

Persatuan palsu bakal datang. Sareng nalika puncakna, éta bakal ringkes sapertos samagaha panonpoé. Seueur pisan gumantung kana do'a, penance, sareng soras nangis di padang ngalawan gelombang budaya ... sabab saatos éta bakal datang Kahijian Kristus. Akhir carita ieu henteu surem, tapi anu nyababkeun kabagjaan naék dina diri kuring sapertos sumur artésian. Nyatana, urang tiasa buru-buru anu ngahijina Ilahi  nalika urang ngadoa, 'Karajaan Anjeun sumping. " 

Dibere nyaho, tapi teu sieun. Janten ... urang teras-terasan "nonton sareng ngadoa." 

Rencana masihan pangakuan hukum pikeun bentuk union anu sanés (tibatan perkawinan) ... katémbong bahaya sareng teu produktif, sabab pasti bakal ngaleuleuskeun sareng ngaganggu kulawarga anu sah dumasar kana perkawinan ... Kulawarga anu didirikeun dina perkawinan (mangrupikeun kabaikan anu dasar pikeun manusa. -POPE Benedict XVI, Agence Perancis-Presse, Januari 11th, 2007

Upami urang nyarios ka diri urang sorangan yén Garéja henteu kedah ngaganggu perkara sapertos kitu, urang moal tiasa ngajawab: naha urang henteu paduli ka manusa? Naha jalma-jalma anu henteu percanten, ku budaya anu hébat dina imanna, ngagaduhan hak pikeun nyatakeun sadayana ieu? Naha sanés milik aranjeunna—Urang- Kawajiban pikeun ngangkat sora urang pikeun ngabélaan manusa, mahluk éta anu, persis dina ngahijina awak sareng roh anu teu tiasa dipisahkeun, nyaéta citra Allah? -POPE Benedict XVI, Alamat ka Curia Romawi, 22 Désémber 2006

 

 

rujukan:

 

 

Klik di dieu pikeun unsubscribe or ngalanggan kana Jurnal ieu. 

 

Nyitak Friendly, PDF & Email
Dihaturkeun dina HOME, TANDA.

Komentar nu ditutup.