The Great Stripping

 

IN April taun ieu nalika garéja mimiti ditutup, "kecap ayeuna" nyaring sareng jelas: Ngilu Buruh Anu BenerKuring ngabandingkeun éta nalika cai indung janten rusak sareng anjeunna mimiti damel. Sanaos kontraksi munggaran tiasa ditolerir, awakna ayeuna parantos ngamimitian prosés anu teu tiasa dieureunkeun. Bulan-bulan ieu mirip sareng indung anu ngepak kantongna, nyetir ka rumah sakit, sareng lebet kamar babaran kanggo ngaliwat, tungtungna, kalahiran anu bakal datang.

Mémang, urang parantos usum panas pikeun diajar seueur hal, sanés? Tulisan-tulisan ti waktos éta penting pisan sabab aranjeunna ngungkabkeun ka urang sadayana rencana dasar musuh (contona. Pandémik Kontrol, Reset Agung, sarta 1942 kami). Tapi dina sababaraha dinten kapengker, aya anu bergeser. Kalayan lokét énggal ngagulung ka sakuliah dunya, kaasup nutup gereja, "Ayeuna kecap" dina haté kuring nyaéta yén urang "nyebrang bangbarung" (kana "rumah sakit", anjeun tiasa nyarios), yén ieu mangrupikeun awal "pangubaran hébat" Garéja ("buruh anu paling hese") . Nalika kuring ngamimitian tulisan ieu, ujug-ujug aya Siaga Siaran Darurat dina telepon kuring sareng pesen ieu sumping dina email kuring ti Our Lady ka seer Italia Gisella Cardia:

Barudak anu dipikacinta, hatur nuhun parantos ngabales sauran kuring dina haté anjeun. kakasih kuring, ieu mimiti tribulation nu, Tapi anjeun teu kudu sieun salami anjeun tuur jeung ngaku Yesus, Allah, Hiji jeung Tilu. Kamanusaan geus balik deui ka Allah kusabab modernisme jeung licentiousness, tapi kuring nanya ka anjeun: ka saha anjeun bakal balik lamun sagala nu Anjeun gaduh ayeuna disappears? Saha anu anjeun badé nyuhunkeun bantosan nalika anjeun henteu gaduh deui tuangeun? Sarta eta bakal lajeng nu bakal inget ka Allah! Tong dugi ka titik éta, sabab Anjeunna ogé moal ngakuan anjeun. Barudak abdi, ulah sapertos parawan anu bodo: geura eusian lampu anjeun sareng hurungkeunana. Barudak, émut yén tiiseun bakal nyababkeun anjeun kabinasaan, ku kituna ngagorowok sareng teu cicing deui. Nyanyi Puji sareng Puji-pujian ka Gusti: ulah sieun, tapi sing wani. Narima sanajan parobahan slightest dina Firman Allah bakal kawas narima sagalana — waspada. Kuring nanya ka anjeun ngulang janji Baptisan nalika anjeun renounce Iblis jeung sagala seductions na. Ayeuna kuring ngaberkahan anjeun dina nami Rama, Putra sareng Roh Suci, Amin. —November 24, 2020; countdowntothekingdom.com

 

NU GEDE KAULINAN

Ieu mangrupikeun minggu anu luar biasa pikeun seueur urang salaku agenda globalis ngagancangkeun gancang-gancang.[1]cf. Éta Gancang Datang Ayeuna Praktis unggal jam, aya carita warta nu ninggalkeun hiji oyag sirah na. Sumawona, seueur urang nyobian ngahudangkeun batur ngeunaan naon anu leres-leres kajantenan… tapi sering ditutup. Jalma teu resep"statistik"Atawa"studi ”; aranjeunna henteu hoyong ngadangu anu disebut "teori konspirasi"; urang kedah percanten ka politikus sareng otoritas kaséhatan, sareng ambing kitu. Aranjeunna moyok, scoff, sarta condescend - persis sakumaha St Peter ceuk maranéhna ngalakukeunana:

Nyaho heula ieu, yén dina dinten-ayeuna tukang-tukang moyok bakal ngahina… (2 Pet 3: 3-4)

Éta mimitina tina The Delusion Kuat. Pikeun ieu 1942 kami Nalika sababaraha anu percanten kana peringatan éta, sanaos kanyataanna neuteup aranjeunna dina raray sareng pamimpin dunya malah wani sareng kabuka nyatakeun niatna - anu teu aya hubunganana sareng ngandung virus sareng ngajagi nini, tapi leres-leres ngawangun deui tatanan énggal saatos ieu. geus dibongkar.[2]cf. Reset Agung,; oge, ngadangukeun pamingpin dunya Ieuh Salaku Our Lady nyarios ka Gisella, urang moal tiasa cicingeun! Tapi, urang frustasi pisan sabab urang ningali kumaha lockdowns damang dina skala massa-hiji percobaan manusa unprecedented-ngancurkeun saloba 40% ékonomi,[3]cf. newyorkpost.com, newyorktimes.com, worldbank.org sarta ngabalukarkeun maotna ti interventions médis nyangsang nu geus jadi "countless", nurutkeun USA Dinten ieu.[4]2 Juli 2020; usatoday.com

Tapi aya biaya anu sanés anu urang tingali, khususna di SMA. Kami ningali, hanjakalna, bunuh diri anu langkung ageung ayeuna tibatan urang maotna tina COVID. — Pusat Diréktur Kontrol Panyakit Robert Redfield, "Seri Webinar COVID", 28 Juli 2020; buckinstitute.org

Jumlah éta tiasa saluhur 75,000 di AS waé anu aya hubunganana langsung sareng Covid-19.[5]psycom.net Di Jepang, bunuh diri naék ka 2,153 dina Oktober waé, nyirian kanaékan bulan kaopat berturut-turut. Nepi ka ayeuna, langkung ti 17,000 urang parantos bunuh diri taun ieu sorangan di Jepang.[6]cbsnews.com

Sumawona, pangaruhna ka nagara-nagara anu paling miskin nyaéta bencana:

Kami di Organisasi Kaséhatan Dunia henteu ngadukung lockdowns salaku cara utama pikeun ngontrol virus ieu… Urang panginten tiasa ngagandakeun kamiskinan dunya dina awal taun payun. Urang bisa jadi kudu sahenteuna dua kali lipat tina kurang gizi anak sabab barudak teu meunang dahar di sakola jeung kolot jeung kulawarga miskin maranéhanana teu mampuh nanggung eta. Ieu dahsyat, musibah global ghastly, sabenerna. Janten kami leres-leres narik ka sadaya pamimpin dunya: lirén nganggo konci salaku padika kontrol primér anjeun. Ngembangkeun sistem anu langkung saé pikeun ngalakukeunana. Gawé babarengan jeung diajar ti unggal lianna. Tapi émut, lockdown ngan ukur aya hiji konsékuansi anu anjeun henteu kedah pernah ngirangan, sareng éta ngajantenkeun jalma miskin langkung miskin. —Dr. David Nabarro, Organisasi Kaséhatan Dunya (WHO) utusan khusus, 10 Oktober 2020; Minggu dina 60 Menit # 6 kalawan Andrew Neil; gloria.tv

Ringkesan Asosiasi Médis Amérika dina 31 Oktober 2020 ngalaporkeun yén salami COVID "wabah opioid bangsa parantos janten wabah overdosis narkoba anu langkung rumit sareng maot."[7]ama-assn.org Teras bukti sinar-X nunjukkeun ka kunci pandémik anu nyababkeun lonjakan dina kasus kekerasan rumah tangga.[8]https://www.webmd.com Ti April nepi ka Juni 2020, para ahli nunjukkeun kanaékan 75% anu ngareureuwas dina jumlah telepon ti korban anu dikarantina sababaraha bulan sareng jalma anu nganyenyeri aranjeunna upami dibandingkeun sareng waktos waktos anu sami taun ka tukang.[9]Statistik Koalisi Nasional Ngalawan Kekerasan Doméstik; cf. wtnh.com, 30 Séptémber, 2020 Gemblengna kerawanan pangan di Amérika Serikat parantos dua kali saprak taun ka tukang kusabab ngarékam tingkat pangangguran sareng pangangguran kalayan 5.6 juta rumah tangga anu berjuang pikeun nempatkeun tuangeun anu cukup dina méja dina minggu kamari. Kusabab mimiti pandémik, opat tina unggal 10 jalma anu milari bantosan tuangeun mangrupikeun waktos anu munggaran, numutkeun Feed America.[10]theguardian.com

Sadaya ieu pikeun virus anu ngagaduhan tingkat pamulihan saluhur 99%[11]cdc.gov éta, keur mayoritas, karasaeun kawas flu goréng.

Nyatana, panilitian anyar parantos ngungkabkeun kasalahan akuntansi anu ageung dina jumlah maotna Covid. Panalitian, anu masih ditaliti, parantos ngonfirmasi naon anu diomongkeun ku ilmuwan sanés di sakumna dunya: "Analisis data ieu nunjukkeun yén kontras sareng asumsi kalolobaan jalma, jumlah maotna ku COVID-19 henteu pikasieuneun. Kanyataanna, geus rélatif euweuh pangaruh dina maotna di Amérika Serikat."[12]26 Nopémber, 2020; aier.org Henteu paduli, warta sapertos kitu henteu ngeureunkeun jalma-jalma mésér kana propaganda masif yén urang kedah panik, urang kedah ngontrol, bahkan urang kedah. nenjo dina tatangga urang.[13]cbc.ca

Kuring mikiran surat seuri awéwé anu salakina teu tiasa dioperasi ginjal pikeun kankerna. Atanapi manula di panti jompo anu nyarios yén anjeunna langkung milih maot tina Covid-19 tibatan dikonci deui ti anu dipikacinta. Atanapi dokter anu kuring ngobrol sareng anu nyarioskeun ka kuring rumah sakitna teu Kaseueuran kasus Covid-19, kalebet di sababaraha kota utama — bertentangan sareng propaganda mainstream, anu aya dina sieun-overdrive. Atanapi ieu ti batur di Manitoba, Kanada dimana pamaréntahan parantos caket ka nagara pulisi, bahkan maréntahkeun toko-toko pikeun ngeureunkeun ngajual barang-barang "henteu penting". 

Kuring ngajalankeun sababaraha errands kamari sarta ngan kungsi seuri dina absurdity ngeunaan naon jalma bisa jeung teu bisa meuli ayeuna. Anjeun diidinan mésér cocooan pikeun piaraan anjeun… tapi sanés pikeun murangkalih anjeun. Sikat pikeun rambut anjeun… tapi henteu aya ikat sirah atanapi panyekel buntut kuda. Kaos kaki... tapi teu selop. Kartu kado… tapi anjeun teu bisa meuli kartu ucapan pikeun ngirim kartu kado. Taya kembang, euweuh bahan bacaan, euweuh teka-teki, euweuh makeup, euweuh seungit, euweuh hadiah. Janten anjeun henteu tiasa katingali saé, bau anu saé, bau anu saé, ningali hal anu saé, ngarangsang pikiran anjeun, maén naon waé ... tapi piaraan anjeun tiasa. Ieu ngan aneh! Kumaha dina sagala cara urang OK jeung ieu? Kumaha ieu akalna rasional ngeunaan karaharjaan sareng ngadukung kaayaan méntal séhat kulawarga anu sigana bakal janten konci anu langkung ageung? Maranéhna ngarampog urang tina cara hirup basajan sapopoé jeung ngarampas kabutuhan dasar manusa. — Warga Manitoba

Jigana ogé sadaya jalma anu tiasa disalametkeun upami CNN, Twitter, sareng kalolobaan média mainstream henteu ngalarang inpormasi anu nyalametkeun yén "hydroxychloroquine dosis rendah digabungkeun sareng séng sareng azithromycin" parantos ditingalikeun ngirangan rawat inap sareng tingkat mortality ku 84%, nurutkeun ulikan peer-reviewed rék dileupaskeun.[14]25 Nopémber, 2020; washingtonexaminer.com

Sareng urang frustasi sabab tiasa calik di réstoran leutik tanpa masker, ngobrol, seuri sareng tuang… Ekaristi dianggap "henteu penting" - sareng hanjakalna, sababaraha uskup satuju. Nalika carita-carita jalma-jalma anu nuju di gereja anu didenda beurat mimiti ngagulung,[15]bbcnews.ca sakumaha Garéja buka jero taneuh di Inggris jeung di tempat séjén,[16]lifesitnews.com sabab sababaraha nagara atanapi daérah nyetél "hotline" pikeun ngalaporkeun tatangga anu ngalanggar larangan masker, jarak sosial atanapi larangan,[17]Australia, Inggris., Newfoundland, jersey NewJeung sajabana kecap tina Injil dinten ieu mimiti ngawangun:

Aranjeun malah bakal dipasrahkeun ku indung bapa, dulur-dulur, dulur-dulur, jeung sobat-sobat, nepi ka sawareh dipaehan. Aranjeun bakal dibenci ku sarerea lantaran karana ngaran Kami, tapi teu aya bulu dina sirah maneh anu bakal ancur. Ku katekunan anjeun bakal ngamankeun kahirupan anjeun. ( Lukas 21:16-19 )

Kecap-kecap anu kuat ti Uskup Perancis anu gagah ieu mangrupikeun napas hawa seger nalika anjeunna nyimpulkeun di luhur. Ieu bagian tina pernyataanna:

Kami hirup dina kaayaan anu teu aya tandingan anu teras-terasan preoccupy kami. Kami henteu diragukeun bakal ngalaman krisis kaséhatan anu tanpa precedent, henteu teuing dina hal skala wabah sapertos dina manajemen sareng pangaruhna kana kahirupan masarakat. Sieun, anu parantos dicekel ku seueur jalma, dijaga ku wacana anu nyababkeun kahariwang sareng alarmis ti aparat publik, teras-terasan dikaluarkeun ku kaseueuran média poko. Hasilna nya éta beuki hésé ngeunteung; aya kurangna sudut pandang anu aya hubunganana sareng kajadian, hiji idin anu ampir umum pikeun warga pikeun kaleungitan kabébasan anu tetep penting. Dina Garéja, urang tiasa ningali sababaraha réaksi anu teu disangka-sangka: jalma-jalma anu sakali nyalahkeun otoriterisme Hérarki sareng sistematis nangtang Magisterium na, khususna dina bidang moral, dinten ayeuna ngalebetkeun ka Nagara tanpa batal soca soca, sigana kaleungitan sagala akal kritis , sareng aranjeunna netepkeun dirina salaku moralis, nyalahkeun sareng sacara kategoris ngahukum jalma-jalma anu wani naroskeun perkawis pejabat éta doxa[18]nyaéta. pamadegan populér atanapi anu ngabéla kabébasan dasar. Sieun sanés pembimbing anu saé: éta ngakibatkeun tingkah laku anu teu disarankan, éta ngajantenkeun jalma ngalawan anu sanésna, éta ngahasilkeun iklim anu setrés sareng bahkan kekerasan. Urang panginten tiasa dina ambu ledakan! - Uskup Marc Aillet pikeun majalah diocesan Notre Eglise, Kaluaran Désémber 2020; baca sakabeh pernyataan di dieu: countdowntothekingdom.com

Obsesi ngan ukur kaséhatan fisik komunitas urang pikeun ngalalaworakeun kesejahteraan émosional sareng spiritualna parantos nyababkeun pandém putus asa. Seueur urang Kristen didorong sareng dipimpin ku sumanget kasieun anu teu rasional nalika aranjeunna janten alat propaganda tanpa disadari. Urang kedah dicabut tina pola pikir duniawi ieu.

 

THE GREAT stripping

We bisa ngarasa daya teu upaya pikeun ngeureunkeun ieu "sato galak" kontrol lengkep dina kahirupan urang. Saleresna, nalika kuring nyerat anjeun, kuring henteu deui diidinan ningali murangkalih kuring sorangan (sabab kami ayeuna maksimal lima di rumah tangga kami). Kuring mikir deui kecap basajan tapi kuat kuring kadéngé deui dina 2007. Bari neneda saméméh Sacrament Rahayu, kuring kungsi gambaran overwhelming tina malaikat di tengah langit hovering luhureun dunya jeung shouting,

“Kontrol! Kadali! "

Kiwari, akibat tina kecap éta nyaéta kieu:

Saha anu tiasa ngabandingkeun sareng sato galak atanapi anu tiasa ngalawan éta? (Wahyu 13: 4)

Éta balikna Komunisme, waktos ieu sacara global, sapertos Lady Our Lady nyarios éta.[19]cf. Ramalan Yesaya Komunisme Global Ku kituna kuring geus kungsi datang ka istilah jeung éta ogé, manggihan sorangan ngomong ka Yesus, "Naon anu dipikahoyong ku abdi ayeuna, Gusti?" Sareng ieu jawabanna: luhureun sadaya, kuring ngarasa Gusti urang hoyong kuring nyiapkeun anjeun, Urang Rabble Little Lady urang, kanggo Kado tina Hirup di Badan IlahiIeu mangrupikeun kado khususna pikeun Era anu bakal datang nalika "Rama Kami" bakal digentos sareng bakal dilakukeun "Di bumi sapertos Surga." Upami anjeun henteu terang naon anu kuring nyarioskeun, aya tulisan tunggal anu mangrupikeun "prolog" pikeun ngartos Kado ieu: Nu Datang Anyar jeung Kasucian Ilahi.  Sakumaha Yesus nyarios ka Edson Glauber di Brazil kamari:

Wasiat Kami bakal maréntah sacara kuat di antara umat-umat kuring sareng, ngalangkungan aranjeunna, ngahiji sareng Jantung sareng Karsa Kami, aranjeunna bakal nampi rahmat sareng cahaya anu hébat pikeun jiwa-jiwa anu henteu iman sareng teu nyawaan. Pikeun loba jiwa, bakal aya geutah hirup, rahmat keur dibalikeun dina kahirupan maranéhanana ogé dina sagala hal, nyieun karya ciptaan mulang ka asal sampurna jeung suci; Ku kituna karajaan Kami di bumi bakal "sakumaha di sawarga," sarta Yerusalem anyar, Kota Suci, bakal datang ka Huni diantara manusa.— 24 Nopémber 2020; cf.countdowntothekingdom.com

Tapi pikeun nampi kado ieu pikeun Era salajengna, urang kedah dicabut tina sagala anu urang andalkeun ieu hiji. Rasa kakuatanana, kurangna kontrol kana naon anu kajantenan, mangrupikeun bagian tina panyucian Garéja anu diperyogikeun. Kenosis ieu, kosongna ieu, sanés tanpa tujuan: éta nyiapkeun urang pikeun nampi curahan Roh Suci sapertos a Pentakosta anyar. Ah, kecap-kecap tina nubuat di Roma… aranjeunna datang beuki loba bener, teu aranjeunna?

Kusabab kuring bogoh ka anjeun, abdi hoyong nunjukkeun naon anu kuring lakukeun di dunya ayeuna. abdi hoyong nyiapkeun anjeun pikeun naon anu bakal datang. Poé poek bakal datang ka dunya, poé kasangsaraan… Wangunan anu ayeuna nangtung moal nangtung. Pangrojong anu aya pikeun urang ayeuna moal aya. Abdi hoyong anjeun siap, umat kuring, ngan ukur terang kuring sareng caket ka kuring sareng gaduh kuring dina cara anu langkung jero tibatan kantos. Kami bakal nungtun anjeun ka gurun keusik… Kuring bakal nyingkirkeun anjeun tina sagala anu anjeun andalkeun ayeuna, janten anjeun ngan ukur gumantung ka kuring. Hiji waktu poek datang di dunya, tapi waktu kamulyaan geus datang pikeun Garéja kuring, hiji waktu kamulyaan geus datang pikeun umat kuring. Kuring bakal tuang kaluar ka anjeun sagala kurnia Roh abdi. Kuring baris nyiapkeun anjeun pikeun ngempur spiritual; Kuring bakal nyiapkeun anjeun pikeun waktos evangelism anu teu acan kantos ditingali ku dunya…. Jeung lamun anjeun teu boga nanaon tapi kuring, anjeun bakal boga sagalana: taneuh, sawah, imah, jeung nadya jeung sadulur jeung cinta jeung kabagjaan jeung perdamaian leuwih ti kungsi saméméh. Janten siap, umat kuring, kuring hoyong nyiapkeun anjeun… -Pentakosta Senén Méi, 1975, St Peter urang Square, Roma, Italia; diucapkeun ku Dr Ralph Martin

Ayeuna, kuring terang yén aya hal-hal sanés, peringatan anu sanés pikeun masihan salami ieu Badai hebat unfolds - sarta patarosan anjeun ngeunaan vaksin, hal nu henteu patuh sipil, jsb Kuring ogé henteu weruh sabaraha lila kuring geus ditinggalkeun nulis anjeun. Sénsor geus ngahontal tingkat luar biasa ayeuna salaku jalma keur "deplatformed" (ie. sakabéh situs web maranéhanana keur diturunkeun), pulisi muncul di lawang jalma pikeun tulisan média sosial,[20]cf. lifesitenews.com jeung Youtube, Facebook, jeung sajabana anu ngalarang tur blocking informasi kawas komunis taat. Malahan mah moal reuwas lamun dina mangsa nu bakal datang, sapeuting bakal aya pareum masal jalma-jalma nu mere “informasi palsu” pikeun “ngajagi” kahirupan masarakat. Urang moal tiasa gaduh jalma ngagunakeun pamikiran kritis dina waktos sapertos kieu, naha?

 

AWAL KASUSAH

Kuring boga mamang yen urang rék asupkeun kana kerja keras - pegatna definitif tina Tujuh Segel RévolusiIeu "awal tribulation" Our Lady nyebutkeun. Tapi teras anjeunna nambihan, 

Nyanyi Puji sareng Puji-pujian ka Gusti: ulah sieun, tapi sing wani.

Ulah mabok ku anggur, nu perenahna debauchery, tapi jadi ngeusi Roh, alamat karana dina psalms jeung hymns jeung lagu spiritual, nyanyi jeung maén ka Gusti dina hate anjeun, méré nuhun salawasna jeung pikeun sagalana dina ngaran. Gusti urang Yesus Kristus ka Allah Rama. (Epe 5:18-20)

Alesan manehna beckons urang jadi bungah nyaéta yén anjeunna terang yén anjeunna mangrupikeun Ark kami, anjeunna Bantahan pikeun Kali Urang sakumaha Gusti urang sorangan ngadawuh:

Indung Abdi nyaéta Bahtera Nuh… —Nyilih Asih, kc. 109; Imprimatur ti Uskup Agung Charles Chaput

Ieu jam pikeun ngeusian lampu haté anjeun ku minyak iman, teu asa! Rahmat ieu, kado ieu, bakal dipasihkeun ka anjeun solat jeung puasa. Pindah ka pangakuan, sakumaha ogé saur Our Lady of Medjugorje ayeuna, nunjukkeun yén urang badé ngulang sajarah: 
Sajarah bakal bebeneran anu, ogé ayeuna, diulang-ulang di anjeun sareng di sabudeureun anjeun. Gawé sareng ngawangun karapihan ngaliwatan Sacrament of Confession. Reconcile jeung Allah, barudak saeutik, sarta anjeun bakal nempo miracles sabudeureun anjeun.  -25 Nopémber, 2020; countdowntothekingdom.com
Sugan baé maksudna teh "sajarah" ngeunaan Passion Kristus, pupusna sareng kabangkitan:
Pikeun misteri Yesus henteu acan lengkep disampurnakeun sareng dicumponan. Aranjeunna parantos lengkep, leres-leres dina jalmi Yesus, tapi henteu di urang, anu anggotana, atanapi di Garéja, anu matak mistis na. -St. John Eudes, ngarujuk “Dina Karajaan Yesus”, Liturgi tina Jam, Vol IV, p 559
Panungtungan, dina pasemon ngeunaan sapuluh parawan sareng lampu-lampu, jalma-jalma anu siap pikeun sumpingna Panganten (tingali Yesus sumping!) nyaéta jalma-jalma anu disebut "wijaksana". Dunya didorong kana taneuh ku jalma-jalma anu ngagaduhan gelar PhD - buktina positip yén pangaweruh sanés gaganti Hikmah. Warta alus, ceuk St James, nyaeta lamun urang kakurangan hikmah, mangka ngan ménta eta:
Lamun salah sahiji anjeun lacks hikmah, manéhna kudu ménta Allah anu masihan ka sadaya generously jeung ungrudgingly, sarta anjeunna bakal dibere. ( Yakobus 1:5 )
Ieu mangrupikeun jam tina Pengupasan Agung - sapertos Gusti urang dilucuti sateuacan disalib. Tapi kumaha gloriously robed bakal panganten awewe Kristus jadi sanggeus The kiamat Garéja
Saha ieu anu ngagem jubah bodas, sareng ti mana asalna?" Abdi nyarios ka anjeunna, "Juragan, anjeun anu terang." Saur anjeunna ka abdi, "Ieu jalma-jalma anu salamet dina mangsa kasangsaraan anu ageung; aranjeunna parantos nyeuseuh jubahna sareng ngajantenkeun aranjeunna bodas ku getih Anak Domba…. Pikeun poé kawinan Anak Domba geus datang, panganten awewe geus nyiapkeun dirina. Manéhna diidinan maké pakéan linen beresih jeung caang. (Wahyu 7; 13-14, 19:7-8)

 

Baca patali

The Great Transisi

Dukungan finansial sareng do'a anjeun naha
anjeun maca ieu dinten.
 Ngahaturkeun nuhun sareng hatur nuhun. 

Pikeun perjalanan sareng Markus di nu Ayeuna Kecap,
pencét dina spanduk di handap pikeun ngalanggan.
Surélék anjeun moal dibagikeun sareng saha waé.

 
Tulisan kuring nuju ditarjamahkeun kana Perancis! (Merci Philippe B.!)
Tuang lire mes écrits en français, cliquez sur le drapeau:

 
 
Nyitak Friendly, PDF & Email

Footnotes

Footnotes
1 cf. Éta Gancang Datang Ayeuna
2 cf. Reset Agung,; oge, ngadangukeun pamingpin dunya Ieuh
3 cf. newyorkpost.com, newyorktimes.com, worldbank.org
4 2 Juli 2020; usatoday.com
5 psycom.net
6 cbsnews.com
7 ama-assn.org
8 https://www.webmd.com
9 Statistik Koalisi Nasional Ngalawan Kekerasan Doméstik; cf. wtnh.com, 30 Séptémber, 2020
10 theguardian.com
11 cdc.gov
12 26 Nopémber, 2020; aier.org
13 cbc.ca
14 25 Nopémber, 2020; washingtonexaminer.com
15 bbcnews.ca
16 lifesitnews.com
17 Australia, Inggris., Newfoundland, jersey NewJeung sajabana
18 nyaéta. pamadegan populér
19 cf. Ramalan Yesaya Komunisme Global
20 cf. lifesitenews.com
Dihaturkeun dina HOME, Cobaan anu hébat and tagged , , , , , , , , , , , , , .