The Millstone

 

Yesus ngadawuh ka murid-murid-Na,
"Hal-hal anu nyababkeun dosa pasti bakal kajadian,
tapi woe ka hiji ngaliwatan saha aranjeunna lumangsung.
Leuwih hadé pikeun manéhna lamun beuheungna dialungkeun batu panggilingan
sarta anjeunna dialungkeun ka laut
ti batan anjeunna nimbulkeun salah sahiji budak leutik ieu dosa."
(Injil Senén, Luk 17:1-6)

Bagja jalma anu lapar sareng haus kana kabeneran,
pikeun maranéhna bakal wareg.
(Matt 5: 6)

 

Dinten ieu, dina nami "toleransi" jeung "inclusivity", kajahatan paling egregious - fisik, moral jeung spiritual - ngalawan "leutik", keur excused komo sohor. Abdi henteu tiasa cicingeun. Abdi henteu paduli kumaha "négatip" sareng "gloomy" atanapi naon waé labél anu hoyong disebat ku jalma-jalma. Upami kantos aya waktos pikeun lalaki generasi ieu, dimimitian ku pendeta urang, pikeun membela "pangsaeutikna ti baraya", ayeuna. Tapi tiiseun téh jadi overwhelming, jadi jero tur nyebar, nu ngahontal kana pisan bowels spasi dimana hiji geus bisa ngadéngé millstone séjén hurting nuju bumi.

Malaikat nu gagah perkasa nyokot hiji batu kawas batu panggilingan badag sarta ngalungkeun kana laut, sarta ngomong: "Ku kakuatan kitu bakal Babul kota gede ancur ka handap. sarta moal kapanggih deui." (Wahyu 18:21)

Babul, saur Paus Benedict, mangrupikeun "simbol kota-kota anu teu beragama di dunya".[1]POPE BENEDICT XVI, Dina kasempetan Salam Natal, 20 Désémber 2010; http://www.vatican.va/ St John ngajelaskeun naha di jéntré vivid:

Rubuh, rubuh nyaéta Babul anu agung. Manéhna geus jadi hantu pikeun sétan. Manehna teh kurungan pikeun unggal roh najis, kurung pikeun unggal manuk najis, kurung pikeun unggal sato najis jeung disgusting... Nyingkah ti dirina, umat Kami, ku kituna ulah nyokot bagian dina dosa nya jeung narima bagian dina plagues nya. (Wahyu 18:2, 4)

Taun 2006, kuring nyerat Kumaha Nyaho Lamun Chatisement geus Deukeut ngarujuk kana Kitab Suci di luhur. Tangtosna, jalma-jalma anu teu bersalah parantos janten korban unggal generasi anu "jahat jeung jahat” ti saprak Kain maehan Habil. Tapi anu ngabédakeun generasi urang ti anu sanés nyaéta korupsi para nonoman duanana sadunya jeung dimana-mana ngaliwatan fenomena Internet. 

Teuing disturbing mun balik kana sagala rinci hébat ngeunaan naon anu lumangsung kiwari. Mangkaning, "kecap ayeuna" anu kuring kapaksa nyerat mendakan kamandangna dina pesen-pesen anyar anu disangka ti Our Lady ka seers di sakumna dunya. 

Abdi henteu hoyong ceurik deui; sakumaha anu anjeun terang, jaman nuju caket pisan… Waktosna parantos réngsé… [2]nyaéta. ahir jaman ieu, teu dunya, sakumaha paus geus emphatically nyatakeun pikeun leuwih abad. Tingali Popes sareng Era DawningNanging, kumargi urang nuju kana période hukuman global, ieu pasti bakal tungtungna ieu kali keur loba jalma. Tingali Pengadilan Akhir - Our Lady ka Valeria Copponi, November 9th, 2022

Mirroring éta bab sarua dina Wahyu dimana malaikat hurts millstone, Lady kami nawiskeun harepan tanpa kanyataanana bodas-cuci:

Barudak tercinta, bala-bala bakal saloba dosa-dosa dunya... Barudak tercinta, sing yakin sabab jaman anyar teu jauh pisan - éta bakal janten waktos cinta, katengtreman, dimana moal aya nyeri tapi ngan ukur. kabungahan, jeung anjeun tungtungna bakal meta pikeun alus. —Kanggo Gisella Cardia, November 5th, 2022

Generasi ieu hirup dina jadi loba dosa, leuwih gede ti nu Sodoma jeung Gomora (Kajadian 19: 1-30). Dina momen ieu, cangkir ampir kosong. —Juru kami ka Luz de Maria, November 6th, 2022

Sarta pamustunganana, 

Nu Maha Agung ngijinkeun abdi janten sareng anjeun sareng janten kabagjaan pikeun anjeun sareng jalan harepan, sabab umat manusa parantos mutuskeun pikeun maot. — Our Lady of Medjugorje to Marija, 25 Oktober 2022

Ieu teu ragu ultimatums, sabagian, sabab sakali anjeun narajang nonoman dina skala global misalna, anjeun nyerang pisan mangsa nu bakal datang. Kiwari, narajang ka jalma polos sareng aranjeunna polos ku "Herodes" anyar di jaman urang nyandak sababaraha bentuk:

 

Herodes Anyar

Ngaliwatan pornografi. Ampir unggal pamuda sareng awéwé ayeuna parantos keuna ku scourge global ieu anu ngotoran jiwa sareng ngaleungitkeun kasucian sareng kasucian. Karusakan pamuda, khususna, tiasa mangaruhan kulawarga pikeun generasi anu bakal datang.

• Ngaliwatan ideologi gender. Perkenalan di sakola transgenderisme - yén hiji jalma tiasa milih sareng milih genderna, saolah-olah éta misah tina jinis biologisna - nyaéta percobaan sosial heinous nu geus nyokot péngkolan sabenerna diabolical. Ayeuna, pendidik jeung politikus[3]cf. lifesitenews.com ngadorong murangkalih supados payudarana dipiceun sareng alat kelaminna dirobih permanén - tanpa idin kolot - pikeun ngabantosan aranjeunna dina "kréativitas gender".[4]thepostmillennial.com Ieu kajahatan. Dina kecap-kecap anu héran ku pelawak anu radikal sareng sering bajingan Bill Maher:

Éta budak, éta sadayana fase. Fase dinosaurus, fase Hello Kitty… cairan gender? Kids cairan ngeunaan sagalana. Upami murangkalih terang naon anu dipikahoyong dina yuswa dalapan, dunya bakal pinuh ku koboi sareng putri. Abdi hoyong janten bajak laut. Alhamdulilah teu aya anu nganggap kuring serius sareng ngajadwalkeun kuring pikeun ngaleupaskeun panon sareng bedah pasak. -Review nasionalBisa 23, 2022

Tapi konsékuansi téh boro masalah seuri. Joey Maiza lahir bikang sarta dina yuswa 27, medically transisi ka "lalaki". Manéhna dina terapi gaganti hormon (téstostéron) pikeun 8 taun, kungsi mastectomy ganda dina 2014, sarta hysterectomy parsial di 2016. Manéhna ayeuna dina prosés medically detransitioning deui bikangna. Ieu pesen anu nyiksa ka dunya:

Lengkepna lalaki sareng awéwé, puncak penciptaan ketuhanan, ditaroskeun ku anu disebut idéologi gender, dina nami masarakat anu langkung bébas sareng adil. Beda antara lalaki sareng awéwé sanés pikeun oposisi atanapi subordinasi, tapi pikeun komuni jeung turunan, salawasna dina "gambar sareng sasaruaan" Gusti. Tanpa silih pasihkeun diri, teu saurang ogé tiasa ngartos anu sanés sacara jero. Sakramen Nikah mangrupikeun tanda kaasih Gusti pikeun kamanusaan sareng pasihan Kristus dirina pikeun Panganten Na, Garéja. —POPE FRANCIS, alamat ka uskup Puerto Rican, Kota Vatikan, 08 Juni 2015

Ngaliwatan kasakit dikirimkeun séksual. Kalayan pergolakan lengkep seksualitas sareng ékspérimén manusa ieu, henteu heran yén panyakit anu dikirimkeun séksual di Amérika Serikat 'kaluar kontrol' sareng dina proporsi wabah,[5]nypost.com ogé di Kanada[6]theglobeandmail.com sarta loba Kulon.[7]healio.com Ngelingan yen dina 1958 akun tina Komunis Bulistir dimana urut agén FBI, Cleon Skousen, ngungkabkeun sacara rinci ngareureuwas opat puluh lima tujuan Komunis, tilu di antarana nyaéta:

# 25 Ngarecah standar budaya moral ku ngamajukeun pornografi sareng cabul dina buku, majalah, gambar gerak, radio, sareng TV.

# 26 Nampilkeun homoseksualitas, degenerasi sareng hubungan seksual salaku "normal, alami, séhat."

# 40 Discredit kulawarga salaku lembaga. Ajak kasaran, onani sareng gampang cerai.

Ngaliwatan sénsor. Ku censoring Allah, solat, jeung sawala Kristen di sakola, nonoman keur kabentuk dina idéologi ateis tur mindeng Marxist. 

# 17 Kéngingkeun kontrol sakola. Anggo éta salaku sabuk transmisi pikeun sosialisme sareng propaganda Komunis ayeuna. Lemeskeun kurikulum. Kéngingkeun kawajiban pikeun pakumpulan guru. Pasang garis pésta dina buku téks.

# 28 Ngaleungitkeun solat atanapi fase éksprési agama di sakola kusabab éta ngalanggar prinsip "pipisahan garéja sareng nagara." -Komunis Bulistir

Ngaliwatan ubar jeung legalisasi maranéhna ngaronjatkeun. Di Amérika, krisis fentanyl 'ngabeledug' kusabab pamakean narkoba naék[8]addictions.com kalayan spike dramatis dina maotna meth sareng kokain.[9]pewtrusts.org Ieu, bari Éropa geus ngaganti Amérika salaku pasar kokain utama.[10]impakter.com

• Ngaliwatan ukuran pandémik - normal anyar. Seueur tina "putus asa paripolah" dina jaman ayeuna disababkeun ku tilu taun ka pengker sareng percobaan kejam ka para nonoman, anu teu ngan dirampok kenangan budak leutik ngaliwatan lockdowns, tapi di loba tempat, emotionally jeung fisik ruksak ku mandat kayaning masking. 

Barudak anu dilahirkeun nalika pandémik coronavirus nunjukkeun ngirangan kamampuan kognitif, motor, sareng verbal dibandingkeun sareng murangkalih anu lahir sateuacan pandémik, numutkeun panilitian énggal. —Agustus 15th, 2021; israelnationalnews.com; tingali: "Dampak Pandémik COVID-19 dina Pangembangan Kognitif Barudak: Papanggihan Awal dina Studi Observasi Longitudinal Kaséhatan Anak"

Aturan COVID disalahkeun pikeun 23% beuleum dina pamekaran murangkalih: Panalitian anu ngaganggu nunjukkeun skor dina tilu tés kognitif konci anu turun antara 2018 sareng 2021, kalayan aturan topéng pameunteu diantara kamungkinan palaku. — 26 Nopémber 2021, dailymail.co.uk

Nalika sababaraha daérah mimiti ngulinkeun amanat masker pikeun masarakat deui,[11]cbc.cactv.ca élmu[12]"Leuwih ti 150 Studi Komparatif sareng Artikel ngeunaan Henteu Éféktifitas Topeng sareng Cilaka", brownstone.org; siga. "Ngabongkar Fakta" terus teu dipalire teh gegedean ngarugikeun ieu ngabalukarkeun, utamana, pikeun "leutik":

... masking barudak téh absurd, teu logis, nonsensical, sarta berpotensi bahaya sakumaha nyobian pikeun ngeureunkeun 'unggal kasus Covid' atawa 'stopping Covid di sagala waragad.' Masker henteu diperyogikeun pikeun murangkalih dumasar kana résiko ampir enol di murangkalih. —Paul E Alexander MSc, PhD, 10 Maret 2021; aier.org

neurologist Jerman Dr Margarite Griesz-Brisson MD, PhD parantos ngingetkeun yén kakurangan oksigén kronis ngaliwatan ngagem topéng, khususna pikeun anu ngora, ngagedékeun "prosés degeneratif dina uteuk anjeun." Ku kituna, manéhna nyebutkeun, "Pikeun barudak sareng nonoman, masker mangrupikeun no-no mutlak. "[13]Septu 26th, 2020; youtube.com; siga. sott.net Mémang, panilitian anu dicitak dina Méi 2022 mendakan yén ngagem topéng pameunteu nyababkeun paparan konsentrasi karbon dioksida anu bahaya dina hawa anu diseuseup, sanaos topéng dianggo ngan ukur lima menit nalika calik.[14]16 Méi 2022, lifesitenews.com; diajar: medrxiv.org Mangkaning, nu nyiksa anak terus.[15]postmillenial.ca

Ngaliwatan bunuh diri. Putus asa, tanpa harepan, ngagaduhan akibat anu dramatis. Bunuh diri di Amérika Serikat ngaluncat 29% diantara rumaja umur 15 dugi ka 19 dina dékade saméméhna.[16]medpagetoday.com Di Éropa, kunjungan kamar darurat pikeun tindakan bunuh diri, pikiran bunuh diri sareng gangguan mood parantos ningkat dina sadaya kelompok umur di kalangan nonoman di 2022.[17]lemonde.fr Bunuh diri téh panyabab utama kadua maotna diantara jalma umur antara 15-29, tren anu parantos mekar dina 13 taun ka pengker. Cabang Spanyol Save the Children ngingetkeun yén masalah kaséhatan méntal di antawis murangkalih parantos triple nalika pandémik, kalayan 3% ngalaporkeun pikiran bunuh diri. Di Kroasia, aya paningkatan 57.1% dina bunuh diri dina kelompok umur 15-25. Di Bulgaria sareng Polandia, bunuh diri ogé turun sacara umum tapi kasus di antara murangkalih sareng rumaja naék.[18]18 Jan 2022; euractiv.com

Tapi sadayana ieu butuh pulas poék nalika urang ningali pamaréntahan - sanés ngaléngkah ngabantosan para nonoman anu gaduh kaahlian pikeun ngatasi - tapi ngalangkungan undang-undang pikeun ngagampangkeun nampi bantosan "médis" pikeun ngan saukur maéhan diri nalika dina kaayaan tekanan méntal.

Undang-undang euthanasia anu liberal pisan di Kanada, anu, taun payun, disetél bakal diperpanjang kalebet jalma-jalma anu kaserang kaayaan kaséhatan méntal sareng berpotensi budak leutik, parantos dibanting kusabab ngingetkeun kana cara éta. Nazi diurus jalma kalawan disabilities ku akademisi unggulan di lapangan. - Gus Alexiou, Forbes, Agustus 15th, 2022

[Nazi] ngagunakeun dokter pikeun maéhan anu paling lemah di masarakat [maranéhanana]. Panginten dokter satuju saatos Perang Dunya Kadua pikeun henteu ngalakukeun hal-hal sapertos kieu. Tugas dokter nyaéta ngabantosan jalma, ngajantenkeun aranjeunna langkung saé, sanés maéhan aranjeunna sareng nyerah nalika aranjeunna murangkalih! —Tucker Carlson, koméntar FoxNews, 26 Oktober 2022; lifesitenews.com

Ngaliwatan karuksakan ngahaja ku globalists kuat masa depan kabebasan, ambisi jeung wirausaha. Salian ti ukuran pandémik anu disingkronkeun sareng dibiayaan ku milyarder di sakumna dunya, usaha anu teu kaharti pikeun ngancurkeun énergi bahan bakar fosil, ngabatesan pupuk pikeun pepelakan, sareng sanksi anu ngancurkeun diri ngalawan Rusia parantos nyababkeun runtuhna ékonomi global. Sadaya ieu mangrupikeun karusakan anu ngahaja tina tatanan ayeuna supados kamanusaan koral kana ID digital sareng mata uang digital supados unggal gerakan sareng transaksi tiasa dipantau sareng dikontrol.

Sadaya ieu nyababkeun urang ka ambang kalaparan buatan manusa anu nyababkeun ratusan juta langkung seueur kalaparan, khususna barudak. 

…badai sampurna dina luhureun badai sampurna… 345 juta… Dina éta aya 50 juta jalma di 45 nagara knocking on panto urang kalaparan. Upami urang henteu ngahontal jalma-jalma ieu, anjeun bakal kalaparan, kalaparan, destabilisasi bangsa-bangsa, teu sapertos anu urang tingali dina taun 2007-2008 sareng 2011, sareng anjeun bakal ngagaduhan migrasi massal. —Diréktur Eksekutif Program Pangan Dunia David Beasley, 23 Séptémber 2022, apnews.com

 
The Great Millstone?

Anu ku sim kuring badé diserat téh teu leres sacara politis, malah teu kendat-kendat nyuhunkeun dihapunten ka nu hipu manah.

Dina April 2020, kuring ngagaduhan impian anu luar biasa anu langkung sapertos visi - sareng kuring ngan ukur ngagaduhan sababaraha ieu dina kahirupan kuring. Kuring nempo ti bumi hiji obyék kawas badag, hideung jeung buleud "obyek" approaching di spasi nu mimiti megatkeun up na hujan es turun fireballs. Kuring tuluy dibawa ka luar orbit urang dimana kuring nempo sakabeh planét dina rotasi jeung diawaskeun salaku objék celestial badag ieu ngadeukeutan, sakumpulan eta megatkeun kaluar jeung meteors ragrag ka bumi salaku ngaliwatan. Abdi henteu acan kantos ningali anu luar biasa, endah pisan, sareng tetep jelas dina panon kuring. Nyatana, Yéhuwa parantos ngingetkeun kuring ngeunaan kajadian sapertos kitu mangtaun-taun ayeuna tapi henteu jelas pisan. Tangtosna, urang terang pisan peringatan tina Our Lady of Akita:

Sakumaha anu Kuring béjakeun ka anjeun, lamun lalaki henteu tobat sareng langkung hadé diri, Rama bakal nyiksa hukuman anu pikasieuneun pikeun sadaya umat manusa. Éta bakal janten hukuman anu langkung ageung tibatan banjir, sapertos anu teu acan kantos kauninga sateuacanna. Seuneu bakal turun ti langit sareng bakal musnahkeun seueur bagian kamanusaan, anu saé ogé anu goréng, nyéépkeun sanés pandita ogé anu henteu satia.  —Pesan anu dipasihkeun ngalangkungan panampian ka Sr. Agnes Sasagawa ti Akita, Jepang, 13 Oktober 1973 

Lajeng ieu disangka ti Yesus ka Gisella Cardia bulan anu sarua kuring kungsi ngimpi éta. 

... Moal lami deui Perhatosan bakal ka anjeun, masihan anjeun pilihan pikeun mikanyaah Kami atanapi Iblis. Sanggeus éta, bal seuneu bakal turun ka bumi jeung bakal jadi periode awon pikeun anjeun, sabab catastrophes sagala rupa bakal datang. Indung kuring bakal ngajaga anjeun, nempatkeun anjeun dina mantel anu Maha Suci: ulah sieun. Abdi ngaberkahan ka anjeun sadayana dina nami Bapa, dina nami abdi sareng Roh Suci, Amin. — 8 April 2020
Nalika malaikat kadua niup tarompét-Na, aya hiji hal kawas gunung seuneu badag ieu hurled ka laut. Sapertilu laut robah jadi getih, sapertilu mahluk hirup di laut paeh, jeung sapertilu kapal-kapal ancur. (Wahyu 8:8-9)

Tapi malah kaadilan Allah Rahmat di huru-harajeung sababaraha, harepan panungtungan mungkin kasalametan. Salaku Our Lady ngomong anyar, "Ulah sieun pikeun énjing upami anjeun aya dina Kristus."[19]ka Gisella Cardia, November 8th, 2022 Ieu lain hartosna yén jalma anu aya dina Kristus moal disebut imah isukan. Sabalikna, yén Allah bakal masihan urang sadaya anu satia ka Anjeunna rahmat pikeun nahan sagala kasangsaraan sareng ujian anu bakal urang hadapi, kalebet maot urang. Henteu sateuacanna, henteu telat, tapi rahmat nalika urang peryogina.

Tungtungna, inget dulur-dulur, yen kaadilan Allah ahirna bakal ngadegkeun-Na Karajaan Kersa Ilahi, minuhan 'Bapa Kami'. Upami batu panggilingan mangrupikeun hukuman pikeun jalma jahat, éta janten alat pahala pikeun jalma anu soleh purifikasi. Dina impian, Raja Nébukadnésar ningali yén "batu digali ti gunung tanpa dituang ku leungeun, neunggeul" sato nu "pikasieuneun, pikasieuneun" kalayan "kakuatan anu luar biasa" diwangun ku sababaraha "raja" anu sigana ngadominasi sagalana.[20]cf. Dan 2:1-45; Wahyu 13:4 Tapi "batu" ieu bakal ngancurkeun karajaan sato galak:

Dina hirupna eta raja, Allah sawarga bakal ngadegkeun hiji karajaan anu moal kungsi ancur atawa dibikeun nepi ka jalma sejen; rada, eta bakal megatkeun di potongan sadaya karajaan ieu jeung nunda hiji tungtung ka maranehna, sarta eta bakal nangtung salawasna. Éta hartosna batu anu anjeun tingali dipahat ti gunung tanpa ditumbuk ku tangan… (Dan 2: 44-45)

 
Sabaraha deui?

Aya ceurik palpable diantara Awak Kristus: Sabaraha lami deui, Gusti? Dina Injil dinten ieu, urang ngadangu jangji Yesus:

Naha Allah moal ngajagi hak-hak umat pilihan-Na anu nyambat ka Anjeunna siang wengi? Naha Anjeunna bakal lambat ngawaler aranjeunna? Kami nyarioskeun ka anjeun, Anjeunna bakal mastikeun yén kaadilan dilaksanakeun pikeun aranjeunna gancang-gancang. Tapi lamun Putra Manusa datang, bakal manggihan iman di bumi? (Lukas 18:1-8)

Sanajan kitu, "kagancangan" Allah jeung jalan sagemblengna béda ti urang sorangan. Dina 2006, Benedict XVI nangtung dina grounds getih-patri Auschwitz sarta nyatakeun:

Di tempat kawas kieu, kecap gagal; tungtungna, aya ngan bisa jadi tiiseun dread - a tiiseun nu sorangan ceurik heartfelt ka Allah: Naha, Gusti, anjeun tetep jempé? —Address ku Bapa Suci, 28 Mei 2006; Vatican.va

Sareng di dieu, kuring yakin, mangrupikeun jawaban:

Hak pinuh pikeun ngahukuman definitif kana karya sareng manah manusa kagungan anjeunna salaku Penebus dunya. Anjeunna "kaala" hak ieu ku Salib-Na. Bapa geus méré ”sagala putusan ka Putra”. Tapi Putra henteu sumping pikeun nangtoskeun, tapi pikeun nyalametkeun sareng masihan kahirupan Anjeunna dina diri-Na. -Katekisme Garéja Katolik, henteu. 679

Lamun Allah nyangsang kaadilan, éta lain alatan Anjeunna acuh ka sangsara manusa. 

Gusti henteu reureuh jangji-Na, sakumaha sababaraha hal "reureuh," tapi anjeunna sabar sareng anjeun, henteu hoyong yén aya anu binasa tapi sadayana bakal datang ka tobat. (2 Petrus 3: 9)

Dina kalanggengan, taya sahijieun bakal tanda tanya hikmah Allah; Rencanana sareng cara-cara anu misterius bakal dijelaskeun. Sanajan kitu, "tunda" Gusti sigana teu kaharti dina sababaraha kali. Sanajan kitu, lamun urang nganggap hal éta gancang jeung laju sistematis tina Hebat Reset anu nyiptakeun rusuh revolusioner di bangsa, sigana dunya nuju nuju krisis masif dina jangka pondok sareng, paling pasti, hukuman ilahi dina waktos anu teu jauh teuing. 

Gusti nyarios ka Kain: "Naon anu anjeun lakukeun? Sora getih adi anjeun nangis ka kuring tina taneuh ” (Kajadian 4:10).Sora getih héd ku lalaki teras-terasan ngagorowok, ti ​​generasi ka generasi, ku cara anu anyar sareng béda. Patarosan Gusti: "Naon anu anjeun parantos lakukeun?", Anu Kain moal tiasa kabur, ditujukeun ogé pikeun jalma jaman ayeuna, pikeun ngajantenkeun aranjeunna sadar kumaha ageung sareng parah serangan ngalawan kahirupan anu terus nandaan sajarah manusa; pikeun ngajantenkeun aranjeunna mendakan naon anu nyababkeun serangan ieu sareng tuangeun; sareng ngajantenkeun aranjeunna ngémutan serius akibat anu diturunkeun tina serangan ieu pikeun ayana individu sareng masarakat. — PAUS ST JOHN PAUL II, Evangelium vitae, henteu. 10

Kami geus crafted millstone nu; kami geus ngagantung eta sabudeureun necks kami; sarta kalawan unggal orok nu ancur ngaliwatan aborsi, urang tambahkeun beurat kana eta.

Dosa pangbadagna nyaéta aborsi sareng kuring moal ngijinkeun kajahatan ieu diteruskeun. Wewengkon dimana kabeungharan sareng kakuatan dunya anu paling hadir bakal runtuh. —Yesus ka Jennifer, Januari 23rd, 2005

Sabaraha lami deui sateuacan jaman poék ieu réngsé? Kami henteu terang. Tapi nalika The Millstone geus dilakonan tujuanana, crushing nu jahat, hiji jaman anyar bakal lahir. Tina ieu, urang tiasa yakin.[21]cf. Popes sareng Era Dawning; Bapa Suci anu dihormat… Anjeunna sumping!

Lo, poé bakal datang, blaming kawas oven,
 nalika sadaya anu sombong sareng anu jahat bakal janten tunggul,
 sareng dinten anu bakal datang bakal ngaduruk aranjeunna,
 nyésakeun aranjeunna henteu akar atanapi dahan,
 saur PANGERAN Nu Maha Kawasa.
 Tapi pikeun anjeun anu sieun ngaran kuring, aya bakal timbul
 panonpoé kaadilan jeung sinar penyembuhan na. (Bacaan kahiji Minggu ieu ti Malachi)

Sareng urang nguping dinten ayeuna ngagerendeng sabab teu aya anu kantos nguping sateuacanna ... Paus [John Paul II] leres-leres ngajantenkeun harepan anu hébat yén milénium pembagian bakal dituturkeun ku milénium penyatuan. —Kardinal Joseph Ratzinger (BENEDICT XVI), Uyah Bumi (San Fransisco: Ignatius Press, 1997), ditarjamahkeun ku Adrian Walker

Tapi haté manusa teuas tur teu sagemblengna capé. Man teu acan keuna puncak sagala evils, sarta ku kituna anjeunna teu acan satiated; janten, anjeunna teu nyerah, sarta Sigana kalawan indifference malah kana wabah. Tapi ieu preludes. Waktosna bakal sumping! — éta bakal datang — nalika kuring bakal ngajantenkeun generasi anu jahat sareng sesat ieu ampir ngaleungit tina bumi….

… Kuring bakal ngalakukeun hal-hal anu teu disangka-sangka sareng anu teu disangka-sangka pikeun ngabingungkeun éta, sareng ngajantenkeun aranjeunna ngartos henteu stabilitas hal-hal manusa sareng dirina nyalira - pikeun ngajantenkeun aranjeunna paham yén Allah nyalira nyaéta mahluk anu stabil anu Tiasa aranjeunna ngarepkeun unggal kahadéan, sareng upami aranjeunna hoyong Kaadilan sareng Perdamaian, aranjeunna kedah sumping kana Pancuran Kaadilan anu leres sareng perdamaian anu sajati. Upami teu kitu, aranjeunna moal tiasa ngalakukeun nanaon; aranjeunna bakal terus bajoang; sareng upami sigana bakal ngatur karapihan, éta moal awét, sareng gelutna bakal ngamimitian deui, langkung kuat. Putrina, cara kaayaan ayeuna, ngan ukur ramo anu maha kawasa anu tiasa ngalereskeunana. Dina waktos anu pas kuring bakalan nempatkeun, nanging cobaan anu hebat diperyogikeun sareng bakal kajadian di dunya….

Bakal aya huru-hara umum - lieur dimana-mana. Kuring bakal nganyarkeun dunya ku pedang, ku seuneu sareng cai, ku maotna ujug-ujug, sareng panyakit tepa. Kuring bakal nyieun hal-hal anyar. Bangsa-bangsa bakal ngawangun semacam menara Babel; aranjeunna bakal ngahontal titik moal ngarti silih; jalma-jalma bakal barontak di antara dirina sorangan; aranjeunna moal deui hoyong raja. Sadayana bakal dihina, sareng perdamaian bakal datang ngan ukur ti Kami. Sareng upami anjeun nguping aranjeunna nyarios 'perdamaian', éta moal leres, tapi jelas. Sakali kuring parantos mersihan sadayana, kuring bakal nempatkeun ramo ku cara anu héran, sareng kuring bakal masihan Damai anu sajati ...  —Yesus ka Hamba Gusti Luisa Piccarreta, volume 12

 

 

Bacaan Patali

Bedah Kosmis

Disorientasi Diabolis

Sanés Kanada Kuring, Mr. Trudeau

Sanés Jalan Herodes

 

Hatur nuhun pikeun doa sareng dukungan anjeun.

 

Pikeun perjalanan sareng Markus di nu Ayeuna Kecap,
pencét dina spanduk di handap pikeun ngalanggan.
Surélék anjeun moal dibagikeun sareng saha waé.

Ayeuna dina Telegram. Klik:

Tuturkeun Tandaan sareng "tanda-tanda jaman" unggal dinten dina MeWe:


Tuturkeun tulisan Markus di dieu:

Dangukeun ieu:


 

 
Nyitak Friendly, PDF & Email

Footnotes

Footnotes
1 POPE BENEDICT XVI, Dina kasempetan Salam Natal, 20 Désémber 2010; http://www.vatican.va/
2 nyaéta. ahir jaman ieu, teu dunya, sakumaha paus geus emphatically nyatakeun pikeun leuwih abad. Tingali Popes sareng Era DawningNanging, kumargi urang nuju kana période hukuman global, ieu pasti bakal tungtungna ieu kali keur loba jalma. Tingali Pengadilan Akhir
3 cf. lifesitenews.com
4 thepostmillennial.com
5 nypost.com
6 theglobeandmail.com
7 healio.com
8 addictions.com
9 pewtrusts.org
10 impakter.com
11 cbc.cactv.ca
12 "Leuwih ti 150 Studi Komparatif sareng Artikel ngeunaan Henteu Éféktifitas Topeng sareng Cilaka", brownstone.org; siga. "Ngabongkar Fakta"
13 Septu 26th, 2020; youtube.com; siga. sott.net
14 16 Méi 2022, lifesitenews.com; diajar: medrxiv.org
15 postmillenial.ca
16 medpagetoday.com
17 lemonde.fr
18 18 Jan 2022; euractiv.com
19 ka Gisella Cardia, November 8th, 2022
20 cf. Dan 2:1-45; Wahyu 13:4
21 cf. Popes sareng Era Dawning; Bapa Suci anu dihormat… Anjeunna sumping!
Dihaturkeun dina HOME, Cobaan anu hébat, BENERNA Hésé and tagged , , , , , , , , , .