Fråga, sök och knacka

 

Be och det kommer att ges till dig;
sök och du kommer att finna;
knacka så öppnas dörren för dig...
Om du då, som är ogudaktig,
vet hur man ger bra presenter till sina barn,
hur mycket mer kommer inte din himmelske Fader
ge goda saker åt dem som ber honom.
(Matt 7: 7-11)


NYLIGEN, Jag har varit tvungen att verkligen fokusera på att ta mina egna råd. Jag skrev för ett tag sedan att ju närmare vi kommer Ögat av denna stora storm, desto mer behöver vi fokusera på Jesus. Ty denna djävulska storms vindar är vindar av förvirring, rädsla, och ligger. Vi kommer att bli förblindade om vi försöker stirra in i dem, dechiffrera dem - lika mycket som man skulle bli om han försökte stirra ner i en kategori 5-orkan. De dagliga bilderna, rubrikerna och meddelandena presenteras för dig som "nyheter". De är inte. Det här är Satans lekplats nu - noggrant utformad psykologisk krigföring mot mänskligheten regisserad av "lögnernas fader" för att förbereda vägen för den stora återställningen och den fjärde industriella revolutionen: en fullständigt kontrollerad, digitaliserad och gudlös världsordning. 

Så, det är djävulens planer. Men här är Guds:

Ah, min dotter, varelsen rasar alltid mer till det onda. Hur många förstörelser av förstörelse förbereder de! De kommer att gå så långt som att uttömma sig i det onda. Men medan de ockuperar sig själva i att gå sin väg, kommer jag att ockupera mig själv med fullbordandet och uppfyllelsen av Min Fiat Voluntas Tua  ("Ske din vilja") så att Min Vilja råder på jorden - men på ett helt nytt sätt. Ah ja, jag vill förvirra man i kärlek! Var därför uppmärksam. Jag vill att du med mig ska förbereda denna era av himmelsk och gudomlig kärlek... —Jesus till Guds tjänare, Luisa Piccarreta, manuskript, 8 februari 1921; utdrag ur The Splendor of Creation, pastor Joseph Iannuzzi, s.80

Med andra ord, Jesus förbereder sin brud för den gudomliga viljans rike att sjunka ned över hans kyrka. Det är det vita brudplagget som det talas om i Uppenbarelseboken 7:14 och 19:8.[1]jfr. Efesierbrevet 5:27 Det är den helighetens helighet, förberedd för denna generation, som den sista akten i skapelsens gudomliga spel och mänsklighetens återlösning. 

Att läsa igenom de 36 volymerna av budskapen dikterade till Guds tjänare Luisa Piccarreta är att gräva ner sig i vetenskap av den gudomliga viljan. Jesus har tagit åkallan av "Fader vår" och exploderat den till en miljon fragment av ljus. Insikterna är rent guld. De är kartan över kyrkans och världens framtid. De låser djupare upp hela mysteriet med frälsning och ordningen, platsen och syftet för vilket varje person skapades. Det är dessa skrifter – inte FN:s stadgar och mål[2]jfr Påvarna och den nya världsordningen — det borde sysselsätta varje biskop och lekman vid denna stund.

Många av er kanske fortfarande undrar vad det innebär att ha "gåvan att leva i den gudomliga viljan". Jag fortsätter att läsa, meditera över och förstå detta själv. Det som är klart är det Gåvan är reserverad för dessa tider. För det andra ges den i proportion till dem som frågar, knackar på och söker den...

 

Fråga

Oavsett om du förstår vetenskapen om den gudomliga viljan eller inte, helt enkelt, be Gud för det. Att fråga är att önska. 

Medan jag tänkte på den heliga gudomliga viljan, sa min ljuva Jesus till mig: "Min dotter, att gå in i Min vilja... varelsen gör inget annat än att ta bort stenen av hennes vilja... Detta beror på att stenen av hennes vilja hindrar Min Vilja från att flöda i henne... Men om själen tar bort stenen av hennes vilja, i samma ögonblick flödar hon i Mig och Jag i henne. Hon upptäcker alla mina gods till sitt förfogande: ljus, styrka, hjälp och allt hon önskar... Det räcker att hon önskar det, och allt är gjort!” —Jesus till Guds tjänare Luisa Piccarreta, Volym 1216 februari 1921

Precis som apostlarna önskade och fick den helige Andes gåva på pingstdagen utan att helt förstå det, så önskar också Fadern mest av allt en disposition att ta emot det. Och för att hjälpa oss med detta har Jesus återigen gett oss sin mor för att hjälpa oss, precis som hon var närvarande med apostlarna i överrummet. 

För att tillfredsställa Mina ivriga suckar och sätta stopp för min gråt, kommer hon att älska er som sina sanna barn genom att resa till människor över hela världen för att disponera och förbereda dem för att ta emot Min Viljas Rike. Det var hon som förberedde mänskligheten för Mig så att jag kunde stiga ner från himlen till jorden. Och nu anförtror jag henne - åt hennes moderkärlek - uppgiften att förmå själar att ta emot en så stor gåva. Så lyssna noga på vad jag vill berätta för dig. Jag ber er, Mina barn, att mycket uppmärksamt läsa dessa sidor som jag har lagt fram för er. Om du gör detta kommer du att få en önskan att leva i Min vilja, och jag kommer att stå bredvid dig när du läser, röra vid ditt sinne och ditt hjärta, så att du kan förstå vad du läser och verkligen önska gåvan av Min gudomliga "Fiat". —Jesus till Guds tjänare Luisa Piccarreta, från "Tre vädjanden", Guds vilja bön bokpp. 3-4

Var barnslig. Fråga Herren från hjärtat:

Herre Jesus, du lärde oss att be: "Kom ditt rike, din vilja ska ske på jorden som i himlen." Herre, jag vet inte hur det ser ut; allt jag vet är att jag önskar att Du utför detta i mig. Jag ger dig min tillåtelse, min fiat: Må det ske mot mig enligt ditt ord.

 

Seek

Jesus säger till oss att vi inte bara ska fråga, utan söka. I hela Luisas skrifter säger Jesus ofta att han har uppenbarat kunskapen om sin gudomliga vilja just för att den ska bli känd. Och ju mer vi känner till det, desto större och mer varierande är de nåder han skänker oss. 

Varje gång jag talar till dig om min vilja och du förvärvar ny förståelse och kunskap, får din handling i min vilja mer värde och du förvärvar mer enorma rikedomar... Därför, ju mer du känner till min vilja, desto mer kommer din handling att få värde. Åh, om du visste vilka hav av nåder jag öppnar mellan dig och Mig varje gång jag talar till dig om verkningarna av min vilja, skulle du dö av glädje och göra fest, som om du hade förvärvat nya regeringar att dominera!-Volym 13Augusti 25th, 1921

Herren vill att vi ska söka det dagliga brödet av kunskap av den gudomliga viljan. 

…Den längtar efter att bli känd för att ge sitt liv och uppfyllande till sina varelsers verk; mer så, eftersom jag förbereder stora händelser — sorgsen och välmående; tuktor och nåder; oförutsedda och oväntade krig – allt för att få dem att ta del av min Fiats kunskap... Med dessa kunskaper förbereder jag förnyelsen och återupprättandet av den mänskliga familjen. —19 mars 1928, Volym 24

Läs bara ett meddelande eller två varje dag från Luisas dagböcker, som Jesus befallde henne att skriva under lydnad. Om du inte äger dem kan du hitta dem online här. eller i en volym här.. (Obs: den kritiska utgåvan av Luisas skrifter har ännu inte släppts). Denna kunskap är en del av Guds mystiska plan som utvecklas i vår tid...

... tills vi alla uppnår enighet av tro och kunskap om Guds Son, till mogen manlighet, i den utsträckning Kristi fulla kropp ... (Efesierna 4:13)

 

Knock

Till sist knackar vi på dörren till den gudomliga viljan så att dess rikedomar kan öppnas för oss helt enkelt bor i den (Se Hur man lever i det gudomliga Kommer). Jag tror verkligen att de av er som läser dessa ord bjuds in till övre rummet för att ta emot en speciell ny utgjutelse av den helige Ande och gåvan att leva i den gudomliga viljan (se Den kommande nedstigningen av den gudomliga viljan). Inte alla i Jerusalem fick nådens flammande tungor den dagen - bara de lärjungarna samlades med Vår Fru i övre rummet. Så också, bara en handfull soldater följde Gideon och fick en flammande ficklampa när de omringade Midjans härar (se Nya Gideon). Jag föreslår inte på något sätt en sorts gnostisk nåd som endast är reserverad för ett fåtal. Snarare måste Gud börja någonstans! Senare samma dag på pingstdagen räddades 3000; och så småningom anslöt sig de andra soldaterna till Gideon. Ändå tror jag de som är trogna och förbereder sig nu kommer att på ett visst sätt få privilegium att älska och tjäna andra med kunskapen om dessa gåvor. Här är återigen ett "nu-ord" som jag kände Vår Fru tala för en tid sedan...

Små, tro inte att för att du, resten, är liten i antal betyder att du är speciell. Det är du snarare valda. Du är vald att föra de goda nyheterna till världen vid den bestämda tiden. Detta är den triumf som mitt hjärta väntar med stor förväntan på. Allt är klart nu. Allt är i rörelse. Min Sons hand är redo att röra sig på det mest suveräna sättet. Var noga med min röst. Jag förbereder er, mina små, för den här stora nådens timme. Jesus kommer, kommer som ljus, för att väcka själar genomsyrade av mörker. Ty mörkret är stort, men ljuset är mycket större. När Jesus kommer kommer mycket att komma fram i ljuset och mörkret kommer att spridas. Det är då du kommer att skickas, som gamla apostlar, att samla själar i mina moderliga kläder. Vänta. Allt är klart. Titta och be. Tappa aldrig hoppet, för Gud älskar alla. — 23 februari 2008; se Hoppet är gryning

Litet är antalet som förstår och följer mig ... —Vår dam till Mirjana, 2 maj 2014

Många är inbjudna, men få är utvalda. (Matteus 22:14)

Och så måste vi verkligen ta vår personliga omvändelse på allvar. Vi måste verkligen, verkligen omvända oss. Du vet att du verkligen är ångerfull när det gör ont eftersom korset är en verklig död för dig själv. Vi måste verkligen rikta blicken mot himlen och sväva, så att säga, över jorden. Med andra ord, låt oss vara fria!

För frihet gjorde Kristus oss fria; så stå fast och underkasta dig inte igen för slaveriets ok. (Galaterna 5: 1)

Låt oss vara fria att segla på den Helige Andes vindar som redan har börjat blåsa - nu, som reningsvindar,[3]jfr Varningar i vinden men då, som vindar av "förnyelse och restaurering". Och så, fråga Jesus idag om denna gåva. Sök kunskap om det genom att läsa meddelandena. Och knacka på dörren till Guds skatter genom att förneka din mänskliga vilja och leva helt, varje ögonblick, i den gudomliga viljan så uppmärksamt och troget du kan.

Samla inte skatter åt er på jorden, där mal och förruttnelse förstör och tjuvar bryter sig in och stjäl. Men samla skatter i himlen, där varken mal eller förruttnelse förstör, eller tjuvar bryter sig in och stjäl. Ty där din skatt är, där kommer också ditt hjärta att vara. Sök först Guds rike och hans rättfärdighet, så kommer allt detta att ges till dig förutom. Oroa dig inte för morgondagen; morgondagen sköter sig själv. Det räcker för en dag är dess egen ondska. (Matt 6:19–21, 33–34)

På så sätt kan din himmelske Fader, som vill ge goda saker till dem som ber honom, utgjuta varje andlig välsignelse över dig.[4]Ef 1: 3

 

 

Stöd Marks heltidstjänst:

 

Att resa med Mark in Smakämnen Nu Word,
klicka på bannern nedan för att prenumerera.
Din e-post kommer inte att delas med någon.

Nu på Telegram. Klick:

Följ Mark och de dagliga ”tidernas tecken” på MeWe:


Följ Marks skrifter här:

Lyssna på följande:


 

 

Utskriftsvänlig och PDF

Utskriftsvänlig, PDF och e-post

fotnoter

fotnoter
1 jfr. Efesierbrevet 5:27
2 jfr Påvarna och den nya världsordningen
3 jfr Varningar i vinden
4 Ef 1: 3
Inlagd i HEM, GUDOMLIG VILJA och märkta , , , , , , , , .