Nedräkning till kungariket

 

DESS här! En helt ny resurs för dig att hitta Heaven's Messages i dessa turbulenta tider: Nedräkning till Kungdom.com

Med hjälp av min dotter Tianna Williams otroliga konstnärliga och webbdesignkunskaper har jag samarbetat med teologen Peter Bannister och författarna professor Daniel O'Connor (Helgonets krona) och Christine Watkins (Varningen) för att tillhandahålla en webbplats där du kan hitta trovärdig, sund och godkänd privat avslöjande. Det är en samling relevanta och nyligen profetiska meddelanden samt teologiska läror om ”sluttiderna” och videor från bidragsgivarna. Jag är särskilt upphetsad över "tidslinjen" som vi skapade som noggrant följer visionen för de tidiga kyrkofäderna, påvarna och Our Lord and Lady's budskap. Bläddra till botten Nedräkning tillKungdom.com. För dem som är nya och har frågor om profetior eller är tveksamma till att gå nära privat uppenbarelse hänvisar jag till dessa brådskande skrifter om ämnet:

Cen du ignorerar privat uppenbarelse?
Sätt på strålkastarna
Varför världen kvarstår i smärta
Profetier korrekt förstås

I själva verket, när idén till detta blev tänkt före jul 2019, trodde vi aldrig att vi skulle lansera den här webbplatsen vid den här tiden i aktuella händelser. Vi tror att det inte är någon tillfällighet och faktiskt att det är en nåd för oss alla som söker himmelens vägledning vid denna stund.

Jag spelade in en välkomstvideo till dig på min dator, men samtidigt gick den nya webbplatsen live, min dator helt kraterad. Ingen överraskning där. Så jag tog min mobiltelefon och gjorde den här snabba videon för alla mina kära läsare här på The Now Word. När det gäller mig kommer jag att fortsätta skriva här på The Now Word (med en förnyad känsla av brådska) medan jag gör bidrag från tid till annan kl. Nedräkning tillKungdom.com.

 

 

Hjälp mig genom att investera i själar.
Välsigna dig och tack.

Att resa med Mark in Smakämnen Nu Word,
klicka på bannern nedan för att prenumerera.
Din e-post kommer inte att delas med någon.

 
Mina skrifter översätts till franska! (Tack Philippe B.!)
Häll lire mes écrits en français, cliquez sur le drapeau:

 
 
Utskriftsvänlig, PDF och e-post
Inlagd i HEM, NÅDENS TID.