Fadern väntar ...

 

OKEJ, Jag ska bara säga det.

Du har ingen aning om hur svårt det är att skriva allt som finns att säga i så lite utrymme! Jag försöker mitt bästa för att inte överväldiga dig samtidigt som jag försöker vara trogen mot orden bränning på mitt hjärta. För majoriteten förstår du hur viktigt dessa tider är. Du öppnar inte dessa skrifter och suckar, ”Hur mycket måste jag läsa nu?" (Ändå gör jag verkligen mitt bästa för att hålla allt kortfattat.) Min andliga chef sade nyligen: ”Dina läsare litar på dig, Mark. Men du måste lita på dem. ” Det var ett avgörande ögonblick för mig för jag har länge känt denna otroliga spänning mellan har att skriva till dig, men inte vill överväldiga. Med andra ord, jag hoppas att du kan fortsätta! (Nu när du troligen är isolerad har du mer tid än någonsin, eller hur?)

 

FÖRSTA, NÅGRA BEKRÄFTELSER ...

Innan del II av publiceras Vår dam: Förbered dig, Jag vill låta dig läsa vad som kommer in i min inkorg (jag kan knappt hänga med nu). Över hela världen hör kristna samma budskap som jag gav Del I:  

En präst lämnade ett textmeddelande till mig om att han i januari hörde tydligt i sitt hjärta, "Det börjar nu, det börjar." En annan person hörde en röst säga, ”DET ÄR DAGS." En man i Louisiana med mystiska gåvor sa att vår dam sa till honom förra veckan, "Den här eran tar slut."  En annan kvinna hade en dröm igår kväll där de befann sig på en enfältsväg: ”En hög klippa till höger och en ren drop-off till vänster. Inom några minuter, "berättar hon," insåg vi att vi måste fortsätta - DET ÄR INGEN TURNING TILLBAKA. " Det här är alla sätt som Jesus än en gång kallar sin brud till "Kom ut från Babylon!"

Sedan hörde jag en annan röst från himlen säga: ”Gå bort från henne, mitt folk, för att inte delta i hennes synder och få del i hennes plågor, för hennes synder staplas upp till himlen ...” (Uppenbarelseboken 18: 4 -5)

Men inte "komma ut" för att "gå in i" vårt kött, till självbevarande läge: rädsla, tvång, kontroll. Nej, en sådan disposition är som att ha en fot kvar i Babylon - vilket inte gick bra för Lots hustru när de lämnade Sodom och Gomorra:

Men Lots fru såg tillbaka och hon (en vantro själ) förvandlades till en saltpelare. (19 Mos 26:10; jfr Wis 7: XNUMX)

En annan präst delade en hyllning som han skrev för fastas tredje söndag ... men han hade aldrig chansen att predika med massavbrytande. Fyra för månader sedan fick han och hans bönelag ett ord till "Förbereda." Hans skriftliga prästen fortsätter:

Vi ansåg att det betydde ett behov av andligen förbereda, för att förbereda våra hjärtan. Och var öppen för hur Herren vill förbereda var och en av våra ministerier för de människor han lovade skulle komma ... Vi tänkte inte ens på det igen - åtminstone inte förrän Herren påminde oss igen denna vecka i bön. Sedan, för ungefär tre veckor sedan hade jag bilden av domino som föll i en rad. Och jag hörde mitt hjärta från Herren: "Saker kommer att hända snabbt nu ... en sak följer snabbt en annan."

Det borde låta bekant för läsarna här.. Han fortsätter:

Men den viktiga delen var den "takt" med vilken de föll ... fallhastigheten är konstant. Den är inställd av tyngdkraften. Den är inställd av Herren som skapade denna värld. Och jag förstod tydligt att det vi kan uppfatta som snabba accelererande händelser som kan tyckas vara utom kontroll är egentligen bara Herrens plan för vår frälsning som omsorgsfullt omsorgsfullt genomförs. Han räddar oss ett steg i taget. Så fokusera på honom, och inte den snabba accelereringen av händelser, och vi kommer att ha det bra.

Vackert sagt. Men låt oss pausa ett ögonblick. Vad handlar alla dessa dominoer om?

 

DEN KOMMANDE PRODIGALTIMMEN

Jag har skrivit flera gånger under åren om det kommande Förlorad timme, en Kommande Lord of the Flies Moment när hela världen, som tycks snurra utom kontroll, plötsligt stannar på ett ögonblick.

Innan jag kommer som rättfärdig domare kommer jag först som barmhärtighetskungen. Innan rättvisans dag kommer kommer det att ges människor ett tecken i himlen av detta slag: Allt ljus i himlen kommer att släckas, och det blir stort mörker över hela jorden. Då kommer korsets tecken att ses på himlen, och från öppningarna där Frälsarens händer och fötter spikades kommer stora ljus fram som lyser upp jorden under en tid. Detta kommer att äga rum strax före den sista dagen.  —Jesus till St. Faustina, dagbok av Divine Mercy, n. 83; (Obs: ”den sista dagen”, det vill säga inte den bokstavliga sista dagen på jorden utan ”Herrens dag”. Se Faustina och Herrens dag)

Kanadensisk mystiker, Fr. Michel Rodrigue (som har gett oss tillåtelse att publicera sina ord) har sett denna kommande ”samvetsbelysning” eller "varning":

Från såren i Jesu händer, fötter och sida kommer ljusa strålar av kärlek och barmhärtighet att falla på hela jorden, och allt kommer att sluta. Om du befinner dig i ett flygplan stannar det. Om du kör i en bil, oroa dig inte - bilen stannar ... Allt kommer att fixas i tid, och den Helige Andens flamma kommer att upplysa allt samvete på jorden. De lysande strålarna från Jesu sår kommer att tränga igenom varje hjärta, som eldstungor, och vi kommer att se oss själva som i en spegel framför oss. Vi kommer att se våra själar, hur värdefulla de är för Fadern, och det onda inom varje människa kommer att avslöjas för oss. Det kommer att bli ett av de största tecknen som ges världen sedan Jesu Kristi uppståndelse ... Belysningen kommer att pågå i cirka femton minuter, och i denna barmhärtiga fördom kommer alla att se omedelbart vart de skulle gå om de skulle dö just då : himmel, skärselden eller helvetet. Men mer än att se kommer de att känna smärta för sin synd. De som skulle gå till skärselden kommer att se och känna smärtan av sin synd och rening. De kommer att känna igen sina fel och veta vad de måste korrigera inom sig själva. För dem som är mycket nära Jesus kommer de att se vad de måste ändra för att leva i fullständig förening med honom. -Varningen, vedermödan och kyrkan som går in i graven, countdowntothekingdom.com

Hur kommer det att kännas? Så upplevde St. Faustina det:

En gång kallades jag till Guds dom. Jag stod ensam inför Herren. Jesus visade sig så som vi känner honom under hans passion. Efter ett ögonblick försvann hans sår förutom fem, de i hans händer, hans fötter och hans sida. Plötsligt såg jag min själs fullständiga tillstånd som Gud ser det. Jag kunde tydligt se allt som är missbehagligt för Gud. Jag visste inte att även de minsta överträdelserna måste redovisas. Vilket ögonblick! Vem kan beskriva det? Att stå inför den tre gånger heliga Guden! Jesus frågade mig, "Vem är du?" —St. Faustina; Gudomlig barmhärtighet i min själ, dagbok, inte. 36

Ja, det här är frågan som Gud snart kommer att ställa varje person på jorden: "Vem är du?" Det är samma fråga som den förlorade sonen stod inför efter han hade gjort uppror och lämnat hemmet; efter han tillbringade sin fars arv; efter han gick helt sönder; efter hungersnöd drabbade landet ... men inte förrän han var upp till knäna i grislut. Först då skakades pojken nog för att få en samvetsbelysning, för att inse att han var en dess och borde aldrig ha övergivit sin far.

Jag ska gå upp och gå till min far och jag ska säga till honom: ”Fader, jag har syndat mot himlen och mot dig. Jag förtjänar inte längre att kallas din son; behandla mig som du skulle behandla en av dina anställda. (Lukas 15: 18-19)

Resten av berättelsen är vacker. Fadern såg att hans barn tappade sin oskuld, tillbringade sin förmögenhet och förstörde hans värdighet ... springer till honom, kysser och omfamnar honom. Denna liknelse, den här historien om Jesus, är också en profetia för vår tid. Det är ”mallen” för vad som nu utvecklas. Efter att ha tagit vårt arv, det är gåvan till vårt intellekt, minne och vilja, denna generation har blåst det i kort ordning. Vi har fyllt våra magar, mättat våra passioner, böjt oss för avgudar, lekt med vårt DNA, täckt våra händer i blod och kastat tillbaka till vinden. Och nu ska vi gå sönder. Bokstavligen. Ekonomin, mina kära vänner, är i en ventilator, gasande, håller på att upphöra. Den kollaps som kommer kommer att medföra hyperinflation; kostnaden för en limpa går genom taket. Det kommer att leda nationerna till grispenna där människor kommer att kämpa för skrotet. Ah! Varför är det mänskliga hjärtat så envis? Varför måste vi komma till denna punkt? Som Vår Fru sa i ett meddelande till den italienska seraren Simona:

Mina barn, allt som sker är inte ett straff från Gud utan på grund av mänsklig ondska. —26 mars 2020, countdowntothekingdom.com

... låt oss inte säga att det är Gud som straffar oss på detta sätt; tvärtom är det människor själva som förbereder sitt eget straff. I sin vänlighet varnar Gud oss ​​och kallar oss till rätt väg, samtidigt som han respekterar den frihet han har gett oss; därför är människor ansvariga. –Sr. Lucia, en av Fatimas visionärer, i ett brev till den Helige Fadern den 12 maj 1982; vatikanen.va 

 

DEN KÄRLEKNA FAREN

Syftet med allt detta är inte att fokusera på "dominoerna" utan hur Gud Fadern kommer att använda dem: att påminna oss en sista gång vilka vi är. Vi är hans skapelse, alla av oss - från den brutala diktatorn till den heligaste helgon. Vi är alla skapade till hans avbild och därmed dog Jesus för Allt. För dem som ber Gud att låta hans rättvisa falla på denna "onda och perversa generation", måste de veta att detta är inte Faderns hjärta alls. Åh ja, reningen av det omvändande från jordens yta kommer - änglarna darrar före den dagen och vi är nu i sin vaken timme. Men först måste barmhärtighetsdagen gå sin gång. Som Jesus sa till St. Faustina:

Jag har evighet för att straffa [dessa], och därför förlänger jag barmhärtighetens tid för [syndares] skull. Men ve dem om de inte känner igen denna tid av mitt besök. -Gudomlig barmhärtighet i min själ, Dagbok, inte. 1160

Nej, vår himmelske Fader tittar och längtar och längtar efter att se sina förlorade barn klättra på omvändelsebacken så att han kan springa till dem ...

Medan [den förlorade] fortfarande var långt borta, var hans far fick syn på honomoch fylldes av medkänsla. Han sprang till sin son, omfamnade honom och kysste honom. (Lukas 15:20)

Så vill du veta vad alla dessa ord till människor runt om i världen betyder som säger, "Det är dags att förbereda sig?" Det är att förbereda sig, ja, för värkar och kyrkans kommande passion; men mest speciellt för det kommande det förlorade ögonblicket när skäran kommer att svänga, och änglarna kommer att göra det skörd veteens jord före klippningen av vete ogräs. Det korta fönstret vi har framför oss just nu är att be för omvandlingen av dessa ogräs - inte att agera som den äldre bror i den liknelsen som är bitter mot sin förlorade bror och föredrar rättvisa. Nej, låt oss fasta och be att de förlorade kommer att hittas och blinda får se igen!

Jag vet inte varför jag är rörd att säga detta, men jag har en sådan kärlek just nu för Hollywood-skådespelare och musikunderhållare. Jag vill att de ska veta, om någon läser detta, att du är älskad. Att Gud Fadern vill svepa in dig i sina enorma ömma armar. Snart kommer maskerna och fasaderna att falla och Gud kommer inte att fråga vem du var, utan vem du är.

Detta är Faderns hjärta: en brinnande kärlek att inte se en enda själ förgås. Jag avslutar med detta ord till Fr. Michel från vår himmelske Fader den 6 april 2018:

Jag vill inte ha död och fördömelse för någon av er. Så mycket lidande, så mycket våld, så många synder inträffar nu på jorden som jag skapade. Jag hör nu ropet från alla barn och barn som mördas av mina barns synd som lever under Satans herravälde. Du ska inte döda. ("Dessa ord var så starka", sade fru Michel.) Be och vara säker, jag vill inte att du ska vara som de som inte har någon tro och som kommer att beven under manifestationen av Son Son. Tvärtom, be och jubla och ta emot den fred som ges av Min Son, Jesus. Jag vet om dig, dina barn, din familj. Jag hör också ditt hjärts krav. Be för denna dag av min barmhärtiga ömhet, som kommer att hällas ut genom manifestationen av Min Son, Jesus. Vilken sorg när jag måste respektera fri vilja och komma till punkten att ge en varning som också är en del av min barmhärtighet. Var redo och vaksam under min barmhärtighets timme. Jag välsignar er, mina barn. -countdowntothekingdom.com

När sjukhus över hela Kanada börjar avbryta och skjuta upp operationer för att bekämpa spridningen av COVID-19 har provinser och territorier ansett aborter som en viktig tjänst ... de har bekräftat för CTVNews.ca att regelbunden aborttillgång kommer att fortsätta. —26 mars 2020; ctvnews.ca

“Hemaborter godkända under utbrottet” ... i England.  —31 mars 2020; bbc.com

“Ett annat läkemedelsföretag - Johnson & Johnson använder avbrutna fosterceller för att utveckla Covid-19-vaccin” —31 mars 2020; cogforlife.org

“Världshälsoorganisationen: Abort” nödvändig ”under koronaviruspandemi” -lifesitenews.com1 april 2020

 

 

Att resa med Mark in Smakämnen Nu Word,
klicka på bannern nedan för att prenumerera.
Din e-post kommer inte att delas med någon.

 
Mina skrifter översätts till franska! (Tack Philippe B.!)
Häll lire mes écrits en français, cliquez sur le drapeau:

 
 
Utskriftsvänlig, PDF och e-post
Inlagd i HEM, NÅDENS TID.