Uppdatering om Tianna och mer...

 

VÄLKOMMEN till de hundratals nya prenumeranter som har anslutit sig Det nu ordet den senaste månaden! Det här är bara en påminnelse till alla mina läsare om att jag emellanåt lägger upp bibelmeditationer på min systersida Nedräkning till kungariket. Den här veckan har varit en uppsjö av inspiration:

Fyll jorden – Hur överbefolkning är en stor fet lögn

Babel nu – Hur vi återupplever upplevelsen av Babel

Den gudomliga viljans dagg – Har du någonsin undrat vilken effekt du har, om någon, av att be och "leva i den gudomliga viljan"?

Jag vill också tacka er som har svarat på min nyligen överklagat att stödja denna heltidstjänst och fortsätta arbetet med att förbereda själar för dessa tider och för himlen. Jag är tacksam utan ord för den kärlek och uppmuntran som du har gett mig. 

Äntligen, en uppdatering om vår dotter Tianna och hennes senaste borste med dödlighet... Läkare har kunnat stoppa den rikliga blödningen från hennes livmoder. Hon har behövt fler blodtransfusioner men återhämtar sig snabbt, ammar sitt barn och ser ut som om hon är ute i skogen. Läkare kommer att hålla henne på sjukhuset lite längre för att observera hennes återhämtning. Hela vår familj är så tacksamma för strömmen av oro och böner för vår kära Tianna. Du kan läsa hennes Facebook-uttalande i fotnoterna.[1]"Det här var en skrämmande vecka för vår lilla familj. Jag började plötsligt få blödningar i tisdags och när vi kom till sjukhuset bara en halvtimme senare hade jag redan förlorat så mycket blod. Jag fördes med luft till staden där de utförde en akut operation. Under den tiden tappade jag hela kroppens blodvolym – nästan 5 liter. Men tack vare det otroliga teamet av läkare och sjuksköterskor här kunde de stabilisera mig och jag har fortsatt att förbättra mig sedan dess. Jag har redan kunnat gå upp och gå runt på egen hand, mina vitals är utmärkta och jag kan äta riktig mat igen. Max är med mig och ammar som en mästare.

"Jag är så tacksam för Mike som har lidit sömnlösa nätter för att ta hand om mig och barnet. Han har varit min klippa genom hela den här prövningen. Jag kan inte tänka mig att gå igenom något sånt här utan honom.
Stort tack också till Denise och Nick som har tittat på Clara, och till våra många vänner som har hjälpt oss med mat och annat. Och till alla som har bett för oss.
Jag kommer troligen att ligga på sjukhus några dagar till för att utesluta infektion och andra problem. Dina fortsatta böner uppskattas. Det har inte riktigt slagit till än att mina barn nästan förlorat sin mamma... Jag är säker på att de närmaste veckorna kommer att bli en känslomässig berg-och dalbana när jag återhämtar mig.

”Sistligen prisar jag Gud för att han har skonat mitt liv. Hur skrämmande det än var att stirra döden i ansiktet, fylldes jag av frid och visste att hans nåd täckte mig, oavsett resultatet. Jag är glad för den här tiden som jag har fått." – Tianna Williams

Nästa vecka kommer jag att fortsätta serien om hur Gud kommer att ge och skydda sin kyrka i Dessa Antikrists tider. (Spoilervarning: vi är inte föräldralösa.)

 
Du är älskad! 


Tianna med nyfödda Maximilian

 

 

Stöd Marks heltidstjänst:

 

med Nihil Obstat

 

Att resa med Mark in Smakämnen Nu Word,
klicka på bannern nedan för att prenumerera.
Din e-post kommer inte att delas med någon.

Nu på Telegram. Klick:

Följ Mark och de dagliga ”tidernas tecken” på MeWe:


Följ Marks skrifter här:

Lyssna på följande:


 

 
Utskriftsvänlig, PDF och e-post

fotnoter

fotnoter
1 "Det här var en skrämmande vecka för vår lilla familj. Jag började plötsligt få blödningar i tisdags och när vi kom till sjukhuset bara en halvtimme senare hade jag redan förlorat så mycket blod. Jag fördes med luft till staden där de utförde en akut operation. Under den tiden tappade jag hela kroppens blodvolym – nästan 5 liter. Men tack vare det otroliga teamet av läkare och sjuksköterskor här kunde de stabilisera mig och jag har fortsatt att förbättra mig sedan dess. Jag har redan kunnat gå upp och gå runt på egen hand, mina vitals är utmärkta och jag kan äta riktig mat igen. Max är med mig och ammar som en mästare.

"Jag är så tacksam för Mike som har lidit sömnlösa nätter för att ta hand om mig och barnet. Han har varit min klippa genom hela den här prövningen. Jag kan inte tänka mig att gå igenom något sånt här utan honom.
Stort tack också till Denise och Nick som har tittat på Clara, och till våra många vänner som har hjälpt oss med mat och annat. Och till alla som har bett för oss.
Jag kommer troligen att ligga på sjukhus några dagar till för att utesluta infektion och andra problem. Dina fortsatta böner uppskattas. Det har inte riktigt slagit till än att mina barn nästan förlorat sin mamma... Jag är säker på att de närmaste veckorna kommer att bli en känslomässig berg-och dalbana när jag återhämtar mig.

”Sistligen prisar jag Gud för att han har skonat mitt liv. Hur skrämmande det än var att stirra döden i ansiktet, fylldes jag av frid och visste att hans nåd täckte mig, oavsett resultatet. Jag är glad för den här tiden som jag har fått." – Tianna Williams

Inlagd i HEM, NYHETER och märkta , , , .