VIDEO: Profetian i Rom

 

Ett kraftfullt profetia gavs på Petersplatsen 1975 - ord som verkar utvecklas nu i vår nuvarande tid. Tillsammans med Mark Mallett är mannen som fick den profetian, Dr Ralph Martin från Renewal Ministries. De diskuterar de oroande tiderna, trons kris och möjligheten av Antikrist i våra dagar – plus svaret på det hela!

 
Profetian:

Eftersom jag älskar dig vill jag visa dig vad jag gör i världen idag. Jag vill förbereda dig för vad som komma skall. Dagar av mörker kommer över världen, dagar av vedermödan... Byggnader som står nu kommer inte att stå. Stöd som finns där för Mitt folk nu kommer inte att finnas där. Jag vill att ni ska vara beredda, Mitt folk, att bara känna Mig och att hålla fast vid Mig och att ha Mig på ett sätt djupare än någonsin tidigare. Jag kommer att leda dig in i öknen... Jag kommer att beröva dig allt som du är beroende av nu, så att du bara är beroende av Mig. En tid av mörker kommer över världen, men en tid av härlighet kommer för Min Kyrka, en tid av härlighet kommer för Mitt folk. Jag kommer att utgjuta alla min Andes gåvor över dig. Jag ska förbereda dig för andlig strid; Jag ska förbereda dig för en tid av evangelisation som världen aldrig har sett... Och när du inte har något annat än mig, kommer du att ha allt: mark, åkrar, hem och bröder och systrar och kärlek och glädje och frid mer än någonsin tidigare. Var redo, mitt folk, jag vill förbereda er...

Kolla på

Lyssna

Stöd Marks heltidstjänst:

med Nihil Obstat

Att resa med Mark in Smakämnen Nu Word,
klicka på bannern nedan för att prenumerera.
Din e-post kommer inte att delas med någon.

Nu på Telegram. Klick:

Följ Mark och de dagliga ”tidernas tecken” på MeWe:


Följ Marks skrifter här:

Lyssna på följande:


 

 
Utskriftsvänlig, PDF och e-post
Inlagd i HEM, VIDEOER & PODCASTS.