Där himlen vidrör jorden

DEL II
michael2St. Michael i förgrunden av klostret vid Mount Tabor, Tecate, Mexiko

 

WE anlände tidigt på kvällen till klostret strax före solnedgången, orden ”Mount Tabor” prydde på sidan av berget i vit sten. Min dotter och jag kände omedelbart att vi var på helig mark. När jag packade upp mina saker i mitt lilla rum i nybörjaren, såg jag upp för att se en bild av Our Lady of Guadalupe på en vägg och Our Lady's Immaculate Heart ovanför mitt huvud (samma bild som användes på omslaget till "Flammen of Love ”-bok.) Jag hade en känsla av att det inte skulle finnas några tillfälligheter på denna resa ...

Jag satt på min säng och tog tag i min dagbok och lät dialogen mellan en mor och en son fortsätta ...

Här är jag, min fru, helt helgad åt dig. Jag har levt min helgelse dåligt; Jag har misslyckats med dig ofta. Men här är jag igen och ger dig allt. Ta mig och allt jag är och allt jag äger - allt - och hjälp mig att använda det till Guds ära och för att bygga upp riket. Be för mig, söta mor.

Och återigen kände jag den milda närvaron av kvinnan klädd i solen och böjer sig till sin lilla pojke. 

Mitt barn, Fadern har gett mig denna möjlighet att tala till ditt hjärta ... var säker, helt säker på hur mycket jag älskar dig, och hur glad jag är över att du har kommit till mitt bönehus. Här kommer jag att välsigna dig med allt gott som jag får av Fadern för din och dina kära andliga barns fördel. Läs 2 Korinthierna 9: 6-15.

 

FÖRSIKTIGA GRACER

Jag kände till denna skrift direkt. Det var ett centralt ord på en av mina första konsertturnéer till USA. Min fru och våra barn (sju vid den tiden) tog sig igenom Kalifornien, bara en halvtimme från det ställe där jag nu satt i Mexiko. Vår resebuss fortsatte att överhettas. Jag tog den till den ena butiken efter den andra, och innan vi visste ordet av det beräknade jag att vi hade spenderat nästan $ 6000 i reparationer - och vår turné hade knappt börjat. När vi tog oss över öknen mot Houston började jag klaga (inte till skillnad från israeliterna). ”Herre, vet du inte att jag är på Din sida?? Hur kan vi någonsin komma framåt när vi ständigt hamnar efter? ”

När vi anlände till Louisiana två dagar senare visste jag att jag hade fel, att jag verkligen saknade tro, tillit och ett barnsligt hjärta. Så den eftermiddagen, efter att vi lossat vår ljudutrustning, gick jag till bekännelse med Fr. Kyle Dave (en präst som senare skulle fly orkanen Katrina några veckor senare och stanna hos mig i Kanada. Det var under hans vistelse som Herren avslöjade de grundläggande och mer ”profetiska” skrifterna på denna webbplats). Han sa till mig att räcka i en liten tygpåse med små papper med skrifterna på och meditera över en för min bot. Skriften som jag drog ut var 2 Korintierbrevet 9: 6 ...

Tänk på detta: den som sår sparsamt kommer också att skörda sparsamt, och den som sår rikligt kommer också att skörda rikligt. Var och en måste göra som redan bestämts, utan sorg eller tvång, för Gud älskar en glad givare. Dessutom kan Gud göra varje nåd överflödig för dig, så att du, i allt, alltid har allt du behöver, kan få överflöd för allt gott arbete. (v. 6-8)

Två nätter senare, efter en konsert i Pensacola, kom en äldre dam fram till mig, lade ett papper i min hand och sa: "Jag sålde mitt hus och vill hjälpa dig." Det var en check på 6000 dollar.

Nu, år senare, när jag satt där i Tecate, Mexiko och undrade exakt varför Vår Fru uppenbarligen ledde mig dit, kunde jag igen känna hennes försäkran genom Guds ord, att allt detta apostoliska behov kommer att tas om hand. Men inte bara den apostoliska utan också alla de som förblir trofasta. Jag läste vidare ...

Du berikas på alla sätt för all generositet, som genom oss producerar tacksägelse till Gud, för administrationen av denna offentliga tjänst tillgodoser inte bara de heligas behov utan överflödar också i många tacksägelser till Gud ... Tack vare till Gud för hans obeskrivliga gåva! (v.11-15)

Det fanns ett nytt ljus i detta avsnitt, känslan av att Gud kommer att utgjuta ett överflöd av nådar över alla dem som förbereder sig för detta timme genom bön, trofasthet och omvändelse. Det var en känsla av att något stor kommer åtminstone över kyrkan över den lilla kvarlevan som "bevakar och ber". Massläsningarna den dagen tycktes studsa från sidan, som de skulle göra under de kommande dagarna ...

Nationerna ska veta att jag är Herren, säger Herren Gud, när jag för mina ögon bevisar mina helighet genom dig ... du ska vara mitt folk, och jag kommer att vara din Gud. (Hesekiel 36: 23--28)

Känslan av att endast ett fåtal var redo för dessa nådar understryktes i evangeliet när många "ignorerade inbjudan" till kungens bankett, istället för att göra sina "affärer". [1]Matt 22: 1-14 En känsla av förväntan växte i mitt hjärta när jag kände hennes skonsamma uppmuntran och uppmaning ...

Förutse mina ord. Förutse mina nådar, från hon som är "full av nåd." Du är älskad, och jag förbereder dig för det största uppdraget hittills. Var inte rädd…

Nu delar jag alla dessa saker med dig, dessa till synes personliga ord, inte för att de bara hänvisar till mig utan bara för att de hänvisar till dig också. Från den dag jag gick ombord på planet kände jag att jag skulle komma till Mexiko till lyssna och sedan förmedla till dig vad Vår Fru säger till oss. Jag är bara sekreteraren här, den "lilla kuriren" om du vill.

Nästa dag blev det mycket tydligare vad hon hänvisade till ...

Fortsättning ...

 

RELATERAD LÄSNING

Del I 

 

Ditt stöd behövs för detta heltidsarbete.
Välsigna dig och tack.

 

Att resa med Mark i Smakämnen Nu Word,
klicka på bannern nedan för att prenumerera.
Din e-post kommer inte att delas med någon.

NuWord Banner

 

 

I höst kommer Mark att gå med i Sr. Ann Shields
och Anthony Mullen vid ...  

 

Nationella konferensen för

Kärlekens flamma

av Marys obefläckade hjärta

FREDAG 30 SEPTEMBER 2016


Philadelphia Hilton -hotell
Rutt 1 - 4200 City Line Avenue
Philadelphia, PA 19131

Med:
Sr Ann Shields - Mat för Journey Radio Host
Mark Mallett - Sångare, låtskrivare, författare
Tony Mullen - Nationell chef för Flame of Love
Msgr. Chef - Andlig chef

För mer information, klicka här.

 

 

 

Utskriftsvänlig, PDF och e-post

fotnoter

fotnoter
1 Matt 22: 1-14
Inlagd i HEM, VAR HEMLEN RÖRER.